Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Bing Image Creator tuo DALL-E AI:lla luodut kuvat selaimeesi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Bing Image Creator tuo DALL-E AI:lla luodut kuvat selaimeesi

Microsoft ei hidasta vauhtiaan generatiivisessa tekoälyssä. Vain kuukausi siitä, kun se julkaisi ChatGPT-pohjaisen Bing Chatin, yritys esittelee nyt Bing Image Creatorin, joka tuo tekstistä kuvaksi luomisen suoraan selaimeesi.

Bing Image Creatorin avulla voit luoda kuvia tekstistä DALL-E:llä, joka on OpenAI:n oma tekstistä kuvaksi tekoälymalli. Microsoft sanoo käyttävänsä DALL-E:n “edistynyttä” versiota, vaikka yritys ei antanut tarkempia tietoja siitä, miten se eroaa nykyisestä DALL-E 2 -mallista. Tämä ei kuitenkaan eroa siitä, miten Bing Chat julkistettiin, joka oli toiminut GPT-4:llä ennen kuin uusi malli oli edes julkistettu.

Image Creatorin avulla Microsoft integroi kuvien luomisen suoraan Bing Chatiin. Käyttämällä kehotteita, kuten “piirrä kuva” tai “luo kuva”, sekä kuvauksia ja kontekstuaalisia tietoja, kuten sijaintia tai toimintaa, Bing Chat tuottaa nyt sarjan kuvia, jotka vastaavat kehotteitasi. Siellä on jopa mahdollisuus valita jokin taidetyyleistä. Microsoft kutsuu sitä “luovaksi apupilotiksi”, joka tarjoaa esimerkkejä, kuten “uutiskirjeen visuaalisen kuvan luominen” tai “inspiraation saaminen olohuoneesi sisustamiseen”.

Bing Image Creator otetaan käyttöön vain Bing Chatin luovassa tilassa, joka on Bing Chatin kokeellisempi ja kekseliäisempi tila. Bing Image Creator tulee pian myös turvallisiin Balanced- ja Precise-tiloihin.

Microsoft sanoo ottavansa sen käyttöön vaiheittain välttääkseen joitain Bing Chatin ensimmäisen julkaisun hälyttävämpiä tuloksia. Erityisesti Microsoft mainitsi “jatkuvat optimoinnit”, joita tehdään siihen, miten Bing Image Creator käsittelee usean kierroksen keskusteluja.

“Uskomme edelleen, että paras tapa tuoda nämä teknologiat markkinoille on testata niitä huolellisesti, avoimesti, missä jokainen voi antaa palautetta”, Microsoft sanoi lehdistötiedotteessa.

Bing Image Creator on saatavilla ensin Bingin esikatselussa sekä mobiili- että työpöytätietokoneissa. Avaa vain sivupalkki Edge-selaimessa napsauttamalla osoitepalkin oikealla puolella olevaa Bing-kuvaketta. Voit myös käyttää sitä suoraan Bing Chatista Edge-selaimessa osoitteessa bing.com/create.

🔥 Empfohlen:  Kuinka moni käyttää YouTubea vuonna 2023? (Kuukausittaiset aktiiviset käyttäjät)

Vaikka se on aluksi saatavana vain englanniksi, Microsoft sanoo, että lisää kieliä lisätään ajan myötä.

Bing Image Creatorin ohella Microsoft ilmoitti myös päivityksistä Bingin perinteisemmille hakusivuille, jotka toteuttavat tekoälyä joillakin uusilla tavoilla. Tarinat ja Knowledge Cards 2.0 ovat molemmat uusia visuaalisia widgetejä, jotka näkyvät tietyissä hauissa. Tarinat ovat visuaalinen yhteenveto haustasi, joka tarjoaa lisäaiheita, joita voit napsauttaa, kuvia, lyhyitä videoita, kaavioita, aikajanaa ja paljon muuta.

Knowledge Cards 2.0 on päivitetty versio vanhemmista Bing-korteista, ja siinä on “AI-pohjainen infografiikalla inspiroitu kokemus, joka tarjoaa hauskoja faktoja ja tärkeitä tietoja yhdellä silmäyksellä.” Tavoitteena Microsoftin mukaan on tehdä mukaansatempaavampi kokemus.

On hienoa nähdä Microsoftin keskittyvän Bingin parantamiseen, varsinkin kun kaikki uusi painopiste on luovassa tekoälyssä.