Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Bing with ChatGPT on rajoitettu vain 5 kysymykseen per istunto

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Bing with ChatGPT on rajoitettu vain 5 kysymykseen per istunto

Microsoft rajoittaa istuntoja Bingillä ja ChatGPT AI:llä 5 “käännökseen” istuntoa kohti ja 50 “käännökseen” päivässä. Tämä johtuu raporteista oudoista vuorovaikutuksista tekoälyn kanssa, jotka ovat yleistyneet pitkissä keskusteluissa.

Jonkin sisällä blogipostaus, Microsoft selitti, että “käännös” määritellään “keskusteluksi, joka sisältää sekä käyttäjän kysymyksen että vastauksen Bingiltä”. Microsoft väittää, että tämä on kohtuullinen raja, koska useimmat käyttäjät löytävät etsimänsä viiden kierroksen sisällä ja että “vain ~1 % chat-keskusteluista sisältää yli 50 viestiä.” Käyttäjät saavat automaattisesti kehotteen päivittää istuntonsa käännösrajoituksen jälkeen.

Vähän vähemmän keskustelua käymällä Microsoft toivoo vähentävänsä botin hämmennystä poistamalla kontekstin kaikista aiemmista keskusteluista, joiden oletettiin aiheuttaneen tarkkuuteen ja käyttäytymiseen liittyviä ongelmia. Tämä lähestymistapa korostaa, että Microsoftille uusi Bing on pohjimmiltaan hakutyökalu, ei asia, jonka kanssa voi jutella joutilaina.

Vaikka se oli Google Bard AI maksaa sen yli 100 miljardia dollaria virheelläBingin ChatGPT AI -haku (vai pitäisikö meidän sanoa Sydney?) on saanut joitain korkean profiilin hauskoja käänteitä. Toimittajat ovat havainneet tekoälyn ilmaisevan rakkautensa heitä kohtaan, käskevän heitä jättämään puolisonsa ja jopa ilmaisevan haluavansa tulla ihmiseksi.

Tämä uusi Bingin iteraatio on tietysti vielä testausvaiheessa, eikä se ole vielä laajemman yleisön saatavilla (vaikka käyttäjät voivat liittyä odotuslista), joten ongelmia on odotettavissa. Mutta kun ne siirtyvät livenä massoille, suurempi käyttäjäjoukko voi vääristää niitä entisestään. Ottaen huomioon tekoälyavusteisen haun mahdollisuudet muuttaa tapaamme löytää tietoa, on tärkeää, että Microsoftin ja Googlen kaltaiset saavat sen heti ennen julkistamista. Jos tekoäly aikoo korvata hakukoneet sellaisina kuin me ne tunnemme, niiden on tuotettava oikeaa tietoa.

Tämän päivän parhaat SteelSeries Rival 3 -tarjoukset

🔥 Empfohlen:  Ei, ChatGPT Windows -asiakasta ei ole – se on haittaohjelma