Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Black Friday -aloitussivu on avain myyntiin. Näin rakennat yhden

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Black Friday -aloitussivu on avain myyntiin. Näin rakennat yhden

Jokainen markkinoija tietää, että Black Friday on vuoden suurin ostospäivä, jota seuraa tiiviisti Cyber ​​Monday.

Se voi edustaa uskomatonta myyntiä ja tuloja, jotka vievät yrityksesi ja brändisi uudelle tasolle.

Tämä on kuitenkin saavutettavissa vain vahvalla digitaalinen markkinointi kampanja paikallaan.

Saadaksesi mahdollisimman suuret tulot, sinun on saatava liidit ja mahdolliset asiakkaat ryhtymään toimiin ja muuttumaan asiakkaaksi.

Vaikka Black Friday -kampanjassa on monia osia, jotka auttavat sinua saavuttamaan tämän tavoitteen, yksi suurimmista on Black Friday -aloitussivusi.

Tässä artikkelissa tarkastelemme, mitä se on, miksi tarvitset sitä sekä kaikkia vaiheita ja vinkkejä, joita tarvitset ymmärtääksesi, kuinka voit luoda parhaan mahdollisen Black Friday -aloitussivun brändillesi menestyäkseen tänä jouluna.

Mikä on Black Friday -aloitussivu?

Aloitussivut ovat digitaalisen markkinoinnin työkalu, jonka asiakkaasi tavoittavat, kun he napsauttavat linkkiä sosiaalisessa mediassa, sähköpostissa tai muussa kampanjatyökalussa.

Aloitussivu ohjaa asiakkaasi tarjouksiisi ja tarjoaa heille seuraavan vaiheen muuntamiseen, olipa kyseessä e-kirjan lataaminen, postituslistalle liittyminen tai ostoksen tekeminen.

Black Friday -aloitussivu on portti, jonka kautta liidit, potentiaaliset asiakkaasi ja asiakkaasi löytävät Black Friday -tarjouksesi ja tekevät ostoksia erikoistarjouksestasi.

Se on sivu, jolla vakuutat potentiaalisille asiakkaillesi, että kaupan arvo on hintansa arvoinen, ja ohjaat heidät suoraan ostoskoriin tai verkkokauppalaajennukseen, josta he ostavat tuotteen.

Miksi tarvitset Black Friday -aloitussivun?

Black Friday -aloitussivu tarvitaan, jotta voit välittää viestisi ja tarjouksesi edut selkeästi liideille ja asiakkaille.

Ilman sitä asiakkaallasi ei olisi erinomaista käyttökokemusta, koska heillä saattaa olla vaikeuksia yrittää löytää tärkeitä tietoja Black Friday -erikoistarjouksestasi.

Black Friday -aloitussivusi on keskityttävä tiettyyn tavoitteeseen – se ei voi olla luettelo yrityksesi saavutuksista tai muista tarjoamistasi tuotteista.

Tavoitteesi on yksinkertaistaa prosessia asiakkaille, jotta he näkevät tarjouksenymmärrä arvon ja tee ostopäätös.

Tämä toiminto, joka tunnetaan muuten nimellä konversio, on tärkein syy loistavan Black Friday -aloitussivun luomiseen.

🔥 Empfohlen:  Yellow Pages Kanada joutui kyberhyökkäykseen: Black Basta vuotaa tietoja

Sen avulla voit seurata konversioidesi määrää, ja jos viestisi, tarjouksesi, suunnittelusi ja toimintakehotteesi houkuttelevat, voit nostaa tulosprosenttia, jotta voit tehdä enemmän Black Friday -myynnejä.

Kuinka tehdä paras aloitussivu Black Fridaylle

Parhaan Black Friday -aloitussivun luomiseen tarvitaan monia elementtejä, joiden avulla voit muuntaa potentiaalisia asiakkaita ja liidejä sekä tehdä tärkeitä joulumyyntiä.

Sen takaaminen, että jokainen komponentti on optimoitu muuntamaan mahdollisimman paljon liidejä, on avaintekijä Black Friday -kampanjoidesi virheiden välttämiseksi.

1. Aseta selkeät tavoitteet

Ensimmäinen askel mihin tahansa digitaalisen markkinoinnin pyrkimykseen on asettaa selkeät tavoitteet.

Tavoitteet ovat vertailuarvoja, joiden avulla voit arvioida kampanjoidesi ja markkinointielementtien menestystä.

Ilman selkeää tavoitetta et voi tietää, onnistuiko Black Friday -aloitussivusi.

Tapaa tiimisi ja työskentele tavoitteidesi läpi koko Black Friday -kampanjan ajan, sillä aloitussivusi on vain osa suurempaa strategiaa.

Suunnittele tavoitteet kampanjan jokaiselle vaiheelle ja aseta tavoite aloitussivusi tuloksista.

2. Pidä se yksinkertaisena

Liian monimutkainen aloitussivu aiheuttaa hämmennystä ja voi järkyttää asiakkaita etenkin Black Fridayn aikana.

Black Friday -alennukset ovat usein aikaherkkiä tai niitä on rajoitetusti, mikä tarkoittaa, että ostoa etsivät asiakkaat haluavat nopean ja helpon tavan päästä kassalle.

Aloitussivun Black Friday -viestisi on oltava yksinkertainen ja täsmällinen esittämään tarjouksen selkeästi ja antamaan suoran ostotavan.

Tarvittavia tietoja, kuten tuotekuvausta, kuvia ja ominaisuuksia, ei pitäisi koskaan olla vaikea löytää.

Tarvitsetko lisäapua? Voit tilata jonkun ammattimaisista tekstinkirjoittajistamme luomaan aloitussivujesi sisällön. Aloita WriterAccessin ilmaisella kokeilulla!

3. Suunnittele sivu, joka ponnahtaa esiin

Sivusi suunnittelu on tärkeä tekijä tulostesi onnistumisessa.

Viestin ja kopion yksinkertaisuuden mukaisesti et halua liian suunniteltua sivua, jossa on paljon liikkuvia kappaleita tai häiritseviä värejä.

Haluat kuitenkin, että sivusi näyttäytyy ja on ikimuistoinen ilman, että olet ylivoimainen.

Väripaletin ja taustan pitäminen puhtaana voi auttaa viestiä ja tuotetta erottumaan joukosta ja keskittymään yhdistämään kaiken takaisin tuotteen ostamisen tärkeyteen.

🔥 Empfohlen:  Missä myydä valokuvia verkossa – 21 parasta paikkaa valokuvien myyntiin

Voit lisätä kuvia, videoita ja grafiikkaa korostaaksesi tuotetta, mutta älä anna sen ohittaa päätavoitteen.

4. Optimoi nopeus

Black Friday on nopea shoppailu.

Asiakkaat etsivät erikoistarjouksia ja tietävät, että tarjoukset eivät ole saatavilla pitkään.

He haluavat päästä mahdollisimman monille sivuille ja tuotteille ennen kuin tavarat tai aika loppuu, joten nopeus on olennaista.

Black Friday -aloitussivusi on oltava nopea. Liian monet suuret kuvat tai sisältöosiot, jotka hidastavat latausnopeutta, menettävät asiakkaat nopeasti.

5. Luo selkeä toimintakehotus

Ennen kaikkea tavoitteesi Black Friday -aloitussivulla on saada ihmiset ostamaan.

Toimintakehotus eli CTA on painike, jota vierailijat napsauttavat tehdäkseen ostopäätöksensä.

Jos toimintakehotus on vaikea löytää, se on hämmentävää ymmärtäätai ei vie kävijöitä halutulle sivulle, et sulje tarvitsemaasi myyntiä.

Toimintakehotuspainike voi näkyä useissa paikoissa, kuten lomakkeen tai tuotetekstin otsikossa ja alareunassa.

Varmista vain, että se on helppo löytää ja erottuu selvästi muusta aloitussivusta.

6. Korosta tarjouksesi etuja

Black Friday on houkutteleva ostospäivä kuluttajille, koska lähes jokainen tuotemerkki tarjoaa erikoisalennettuja hintoja, lahjoja, BOGO-tuotteita ja hintapisteitä, joita he eivät saa minään muuna päivänä.

Erikoistarjouksesi tulee olla korostettuna aloitussivullasi.

Kun asiakkaat näkevät selvästi sovitun sopimuksen ja ymmärtävät kaupan tuomat edut, he voivat tehdä tietoon perustuvan ostopäätöksen.

Kokeile tekniikoita, kuten hintojen vertaamista tavanomaisiin kustannuksiin tai tietojen antamista siitä, kuinka tarjouksesi on kilpailijoita parempi.

7. Tee siitä mobiiliresponsiivinen

Kuten kaikessa muussakin, ihmisillä on tapana tehdä liiketoimintaa puhelimillaan.

Siksi on tärkeää, että Black Friday -aloitussivullasi on sisäänrakennettu mobiiliresponsiivisuus.

Tämä tarkoittaa, että sivu tulee alustetaan automaattisesti mobiililaitteen näytön kokoiseksi.

Vaikka automaattinen uudelleenmuotoilu on tärkeää, voit myös optimoida mobiililaitteille leikkaamalla pois tarpeettomat osat, sijoittamalla toimintakehotuksen sivun yläosaan ja poistamalla lisää mediaosia.

8. Jaa oikeille kanaville

Nerokkaasti suunniteltu aloitussivu, jossa on selkeä viesti ja vahvat toimintakehotukset, ei silti tee brändillesi mitään hyvää, jos kukaan ei tavoita sitä.

🔥 Empfohlen:  Netflix lanseeraa uuden edullisen tason – näin saat sen

Aloitussivu toimii porttina sisältöösija sinun pitäisi yrittää saada useimmat ellei kaikki Black Friday -asiakkaasi sivulle.

Jotta liidit ja asiakkaasi saataisiin mukaan, Black Friday -aloitussivun linkki tulee sisällyttää kaikkiin Black Friday -kampanjasi mainossähköposteihin, sosiaalisiin viesteihin ja digitaalisiin mainoksiin.

9. Seuraa tuloksiasi

Aloitussivun tehokkuudesta keräämäsi analyysit ja raportit tarjoavat brändillesi tärkeitä mittareita.

Voit tarkastella tuloksiasi saadaksesi selville, kuinka monta kävijää sivullasi olikuinka moni heistä napsautti toimintakehotusta, kuinka moni poistui sivulta ja käyttää jopa lämpökarttoja nähdäkseen, missä he viettävät aikaansa.

Nämä tulokset voivat auttaa sinua ymmärtämään sivusi menestystä ja nähdä, saavutitko Black Friday -kampanjan tavoitteet.

Voit myös käyttää analytiikkaasi auttamaan sinua aloittamaan strategiasi ensi vuoden Black Friday -aloitussivulle.

Päätös: Parhaan Black Friday -aloitussivun luominen

Jotta voit vangita suuren yleisön ja tuoda vuoden parhaan myynnin ja tuoton, sinun on mietittävä Black Friday -kampanjasi jokaista vaihetta alusta loppuun.

Aloitussivusi on portti, jonka kautta voit ohjata myyntiäsi ja muuntaa liidit ja mahdolliset asiakkaat asiakkaiksi.

Vaikka aloitussivun rakentamiseen ja optimointiin on monia tapojayksi parhaista tavoista on lisätä interaktiivisen sisällön elementtejä tulosten lisäämiseksi.

Jos olet digitaalinen markkinoija, joka on panostanut liidien muuntamiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen, tutustu resurssimme aloittaa interaktiivisen sisällön käytön tänään ja katso, kuinka voit laajentaa brändisi menestystä.

Table of Contents