Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

BlackBerry-traileri kuvaa ikonisen puhelimen nousua ja laskua

Seuraava artikkeli auttaa sinua: BlackBerry-traileri kuvaa ikonisen puhelimen nousua ja laskua

Ennen kuin iPhonet ja Androidit valtasivat maailman, oli BlackBerry. Tunnusomaisella näppäimistöllään ja Internet-yhteydellä varustettuna tarina yrityksen ennennäkemättömästä noususta ja katastrofaalisesta romahtamisesta on kronisoitu vuonna , joka julkaisi virallisen trailerinsa keskiviikkona.

Jay Baruchel näyttelee Mike Lazaridista, Blackberryn perustajaa. Yhdessä Douglas Freginin kanssa, jota näyttelee ohjaaja Matt Johnson (Operaatio Avalanche), kaksikkoa lähestyy Jim Balsillie (Philadelphiassa on aina aurinkoista Glenn Howerton), joka auttaisi muuttamaan BlackBerryn kiehtovasta ideasta miljardin dollarin yritykseksi. Lazaridisin ja Balsillen suhde muuttui kivikkoiseksi loppua kohden, kun yritys kohtasi kilpailua Applen ja Googlen kanssa.

BlackBerry – virallinen traileri, Jay Baruchel & Glenn Howerton | HD | IFC elokuvat

on kuvattu “hulluksi, törkeäksi, idioottimaksi, neroksi, “tosi tarinaksi”. Yhtyeessä ovat Cary Elwes Carl Yankowskina, Saul Rubinek () John Woodmanina, Michael Ironside () Charles Purdyna, Rich Sommer ()Reilu peli) hahmona Paul Stannos, SungWon Cho (Lintutyttö) hahmona Ritchie Cheung, Michelle Giroux (Delia on poissa) hahmona Dara Frankel.

on ohjannut Johnson käsikirjoituksesta, jonka hän kirjoitti yhdessä Matt Millerin (). Elokuva perustuu Signaalin menettäminen: kertomaton tarina BlackBerryn poikkeuksellisen nousun ja näyttävän romahduksen takana Jacquie McNish ja Sean Silcoff.

Elokuva sai ensi-iltansa 73. Berliinin kansainvälisillä elokuvajuhlilla, ja se esitettiin äskettäin South by Southwestissä. Arvostelut ovat olleet myönteisiä, ja Deadline kutsui sitä “voittoisaksi ja traagiseksi” tarinaksi, joka on “viihdyttävä, jopa koskettava ja liikuttava”.

Karhunvatukka

🔥 Empfohlen:  15 upeaa verkkosivustoa ilmaisten suunnitteluresurssien löytämiseen