Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Bloggaamisen plussat ja miinukset: Tiedä totuudet ja myytit 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Bloggaamisen plussat ja miinukset: Tiedä totuudet ja myytit 2023

Bloggaamisen plussat

Mikä on mielestäsi parasta bloggaamisessa vuonna 2023?

1. Helpompi kuin koskaan

Alunperin bloggaaminen oli yhtä helppoa kuin ruman blogin perustaminen LiveJournalissa, ruman blogin perustaminen Bloggerissa tai koodaamisen oppiminen. Ne ajat ovat onneksi menneet.

On olemassa monia työkaluja, joiden avulla voit luoda upean näköisen blogin omassa verkkotunnuksessasi, mukaan lukien WordPress.org, Medium ja Wix. Voit nyt luoda blogin tyhjästä muutamalla napsautuksella, mikä säästää paljon aikaa.

2. Alhaiset käynnistyskustannukset

Monet ihmiset ajattelevat, että sinun on käytettävä paljon rahaa hyvän blogin käynnistämiseen. Sellaista ei ole olemassa. Blogisi voi varmasti hyötyä mainoskuluista, markkinoinnin automaatiotyökaluista ja muista investoinneista sen kasvaessa: sosiaalisen median mainoksia, markkinoinnin automaatiotyökaluja jne.

Kirjoittamisen aloittamiseen tarvitset vain näppäimistön, alustan ja muutaman sanan. Sinun ei tarvitse käyttää rahaa etukäteen aloittaaksesi. Menestykseen ei ole oikoteitä. Paras sisältö tekee sinusta menestyvän.

3. Ohjaa liikennettä sivustollesi

Web-sivustosi ei välttämättä houkuttele web-selaajia sinänsä, olipa se kuinka mahtava tahansa. Ei ole paljoa, mikä erottaa sinut naapureistasi, esimerkiksi jos markkinoit LVI-palveluita.

Voit käyttää blogeja hakukoneoptimointiin sekä myyntiin. Lisäksi myyntisuppilon avulla voit yksinkertaistaa myyntiprosessia, mikä lisää myynnin mahdollisuuksia. Työkalu, kuten ClickFunnels, voi auttaa sinua tässä.

4. Rakentaa yhteisön

On jännittävää houkutella uskollisia seuraajia blogia kirjoittaessasi. On mielenkiintoisempaa käydä todellinen keskustelu kuin vain kuulla yhden henkilön puhuvan, eikä ole suurempaa jännitystä kuin huomata, että työsi on koskettanut jotakuta.

Sen lisäksi, että olet ihmisiä, joille teet kaiken työn, suusta suuhun -markkinointi on tehokkain markkinointi, jonka voit ostaa – se on korvaamatonta.

Kuvan tekijät: Pixabay

5. Esittelee työtäsi

Haluaisitko rakentaa kirjailijaura verkossa mutta etkö ole vielä saanut sivulinjaa? Kannattaa ehkä harkita bloggaamista. Se ei välttämättä ole omalla verkkotunnuksellasi, mutta hyvin muokattu, hyvin muotoiltu viesti näyttää mahdollisille asiakkaille tai työnantajille, että osaat kirjoittaa.

🔥 Empfohlen:  Eurooppa kärsi juuri kaikkien aikojen pahimmasta DDoS-hyökkäyksestään, mutta emme tiedä miksi

Sinun on kiinnitettävä yhtä paljon huomiota muotoon, välimerkkeihin, kielioppiin ja syntaksiin, jos käytät blogia portfoliona. Älä unohda pitää hauskaa kirjoittaessasi arvosteluja! Jokaisen viestin kuvitteleminen saatekirjeeksi on hauska tapa aloittaa.

6. Helppo ansaita rahaa

Kun perustat blogin, voit ansaita rahaa monilla tavoilla. Voit ansaita rahaa bloggaamalla tilaamalla tai Patreon-lahjoituksella, mutta blogeja voidaan käyttää myös liikenteen ohjaamiseen verkkokauppaasi.

Siinä on kuitenkin muutakin. Mahdollisuus myydä mainostilaa, mainostaa sponsoroitua sisältöä ja ansaita palkkioita affiliate-markkinoinnin avulla ovat kaikki erinomaisia ​​tapoja ansaita rahaa blogillasi.

7. Se on hauskaa

Vaikka sisällön kehittäminen blogiisi voi olla paljon työtä, sen saaminen sivulle voi olla hauskaa. Olisi hienoa, jos palattuasi unelmalomastasi voisit luoda täydellisen postauksen valokuvien ja videoiden kanssa, joka sai kaikki seuraajasikin tuntemaan olevansa paikalla.

Sitten näet, että seuraajasi ryntäävät ostamaan suosikki indie-videopelisi, josta kukaan ei ole koskaan kuullut. Jopa blogi voi olla harrastus – se ei ole vain työkalu!

Bloggaamisen miinukset

Blogin perustamisessa on omat haasteensa, mitä ne ovat?

1. Ahtaat markkinat

Internetissä on yli 600 miljoonaa blogia, mikä on noin yksi blogi kymmentä ihmistä kohti. Toisin sanoen se on markkinoiden kyllästymistä parhaimmillaan, ja se vain pahenee.

Valitettavasti kaikkien blogia kirjoittavien on kilpailtava saman ylikuormitetun kentän kanssa, ja paras aika aloittaa blogi oli eilen. Hyvin kirjoitetun blogin pitäminen on edelleen täysin mahdollista, mutta pelkkä sisältö ei saa sinua seuraamaan.

2. Vaatii johdonmukaisuutta

Asiantuntijat ovat yleensä samaa mieltä siitä, että sinun on päivitettävä jatkuvasti, jos haluat kasvattaa yleisöä. Tarkastellaan esimerkiksi kahta samaa aihetta käsittelevää blogia, joista toinen on pätevän asiantuntijan kirjoittama joka maanantai ja torstai ja toinen kirjoittajan halutessaan.

🔥 Empfohlen:  Vähemmän tunnetut faktat Flipkartista, joista et ehkä tiedä

Mistä tulee todennäköisesti osa rutiiniasi, ja mitä jätät huomioimatta? Sinun on otettava bloggaaminen erittäin vakavasti, jos haluat rakentaa lukijayhteisön. Vaikka se on halpaa, se on vaikeaa.

3. Tee kaikki itse

Aikataulu ei riitä. Se voi olla innostavaa ja vapauttavaa, kun olet vain aloittanut bloggaajana johtamaan omaa verkkoprojektiasi, mutta ellei blogisi ole puhtaasti harrastussivusto, sinun on myös ajateltava kuin yrittäjä.

Me kaikki rakastaisimme, jos loistava sisältö löytäisi yleisön vaivattomasti, mutta todellisuudessa kuhinan luominen ja markkinointistrategioiden rakentaminen vaativat ahkeraa ponnistelua, mutta uskomme, että se kannattaa. Blogiasi tulee johtaa kuin yritystä, jos haluat kaupallistaa sen.

4. Hyvä sisältö ei ole helppoa

Tietysti tarvitset myös strategian sekä sisältöön että markkinointiin sekä luojan tapaan ajatteluun. Jos valitset blogillesi aiheen, kysy itseltäsi, kuinka kauan voit kirjoittaa siihen viestejä. Saatat joutua laajentamaan keskittymistäsi tai siirtämään painopistettäsi, jos se on alle kuusi kuukautta.

Kirjoitustavalla on dramaattinen vaikutus siihen, miten lisäät sisältöä, kuten kuvia, videoita ja äänileikkeitä, joten päätä, onko hakukoneoptimointi sinulle tärkeä. Se on muistutus siitä, että menestyvä bloggaaja vaatii raskaita nostoja.

5. Mahdolliset tekniset ongelmat

Jos käytät blogialustaa, saatat kohdata teknisiä ongelmia todennäköisemmin kuin jos käytät blogialustaa. Koska kuitenkin hallitset paremmin blogisi ulkoasua ja tuntumaa, sinulla on todennäköisemmin teknisiä ongelmia, kuten sivujen hitaita latauksia, tyhjiä näyttöjä ja teeman/laajennusten yhteensopivuusongelmia.

Squarespace on loistava työkalu valmiilla teemoilla ja yksinkertaisella editorilla, mutta se rajoittaa hallintaasi, kun taas WordPress-pohjainen blogi tuo sinut takaisin kuljettajan paikalle, mutta sinun on ponnisteltava enemmän, jotta se toimii.