Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Bloggaamisen tulevaisuus: trendit ja ennusteet kokopäiväisille bloggaajille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Bloggaamisen tulevaisuus: trendit ja ennusteet kokopäiväisille bloggaajille

Monet menestyneet bloggaajat eivät pidä itseään bloggaajina. He pitävät itseään digitaalisen sisällön julkaisijana tai muuna vastaavana pienenä verkkoyrityksenä. Ja tämä on realistisesti paljon parempi kuvaus useimmille näistä yrityksistä.

Ensimmäinen, useimpia kokopäivätuloja tuottavia blogeja ylläpitää itse asiassa pieni ryhmä ihmisiä (enemmän kuin tekninen startup, mutta jolla on todistetusti markkinat ja suhteellisen nopea kassavirta).

Heillä on muodollinen blogin liiketoimintasuunnitelmajoka ohjaa suurta osaa heidän sisällön luomisestaan ​​ja tarjoaa rakenteen heidän kirjoitukselleen.

Näillä yrityksillä voi olla kokopäiväistä henkilökuntaa tai lukuisia freelancereita. Joka tapauksessa ne ovat suuria työllistäjiä.

Toinen, useimmat blogiyritykset ulottuvat kirjoitetun sisällön ulkopuolelle. Monet bloggaajat ovat ymmärtäneet, että video- tai äänisisällön kanssa on paljon synergiaa, ja ovat alkaneet julkaista YouTube-kanavia, podcasteja, verkkokursseja ja itseohjattuja tietotuotteita.

Nämä yritykset ovat paljon enemmän pieniä digitaalisia media- tai viihdeyrityksiä kuin vain yksittäisiä kirjoittajia, jotka julkaisevat ajatuksiaan.

Kolmasmonet menestyneimmistä bloggaajista laajentavat imperiumiaan rakentamalla laajan valikoiman erikoisblogeja, joiden tarkoituksena on luoda vakaa kassavirta ja myydä jatkuvasti korkeilla arvoilla.

Minulla henkilökohtaisesti on yli 10 aktiivista verkkosivustoa (jotka kukin kaupallistetaan jollakin tavalla) ja kaikki toimivat itsenäisinä brändeinä. Suuremmat pelaajat voivat käyttää kymmeniä sivustoja, jotka tuottavat sisältöä hämmästyttävällä nopeudella.

Tunnen sisällönjulkaisijoita, jotka julkaisevat jatkuvasti yli 1 000 täyspitkää kirjallista sisältöä kuukaudessa! Näillä yrityksillä on kokopäiväisiä työntekijöitä, jotka hallitsevat työnkulkuaan, ja sadat kirjoittajat, toimittajat ja virtuaaliset avustajat auttavat julkaisemaan lopullisen sisällön. Nämä tiimit julkaisevat usein useilla alustoilla, mikä tarkoittaa, että ne tuottavat myös satoja videoita tai lukuisia podcast-jaksoja.

🔥 Empfohlen:  AI-markkinatutkimus: työkalut, tekniikat ja trendit