Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Bloggausaikataulu: Kuinka suunnitella blogiaikataulu

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Bloggausaikataulu: Kuinka suunnitella blogiaikataulu

Tervetuloa blogiaikataulun suunnitteluoppaaseen!

Bloggaajana aikataulu on välttämätön, jotta pysyt järjestyksessä ja johdonmukaisena sisältösi kanssa.

Mutta sinulle ja lukijoillesi sopivan aikataulun luominen voi olla haastavaa.

Siksi olen koonnut tämän kattavan oppaan, joka auttaa sinua laatimaan tehokkaan blogiaikataulun, joka vastaa tavoitteitasi, yleisöäsi ja muita aikarajoitteitasi.

Tässä artikkelissa opit blogiaikataulun tärkeydestä, siitä, mitä aikataulua luotaessa tulee ottaa huomioon, sekä työkaluista ja resursseista, joilla voit helpottaa prosessia.

Tarjoan myös esimerkkiblogiaikatauluista, jotka inspiroivat sinua ja näytän sinulle, kuinka voit muokata sitä tarpeidesi mukaan.

Lisäksi keskustelen siitä, kuinka voit sisällyttää sähköpostimarkkinoinnin ja vieraspostaukset blogisi aikatauluun parantaaksesi tavoittavuuttasi ja pitääksesi sisältösi tuoreena.

Olitpa kokenut bloggaaja tai vasta aloittava, tämä opas voi auttaa sinua virtaviivaistamaan aikataulutusprosessiasi ja tuottamaan korkealaatuista, mukaansatempaavaa sisältöä, josta lukijasi pitävät.

Hyppää siis mukaan ja aloitetaan yhdessä blogin aikataulun suunnittelu!

Bloggausaikataulun merkitys

Blogista on tullut olennainen osa verkkoviestintää.

Onko sinulla yritystä, yrität rakentaa henkilöbrändiä tai vain jakaa kiinnostuksen kohteitasi maailman kanssa, blogi on tehokas tapa viedä viestisi perille.

Blogin kirjoittaminen on kuitenkin vasta alkua. Menestyäksesi sinulla on oltava blogiaikataulu.

Bloggausaikataulun määritelmä

Blogiaikataulu on suunnitelma, joka määrittelee, milloin ja kuinka usein julkaiset sisältöä blogiisi.

Se voi olla niin yksinkertainen tai monimutkainen kuin tarvitset, mutta tärkeintä on löytää aikataulu, joka sopii sinulle ja yleisöllesi.

Aikataulussa tulee ottaa huomioon tekijät, kuten julkaisutiheys, blogitekstien kirjoittamiseen käytettävissä oleva aika sekä kohdeyleisösi kiinnostuksen kohteet ja mieltymykset.

Blogiaikataulun tärkeys

Blogiaikataulun pitäminen on ratkaisevan tärkeää useista syistä.

Ensinnäkin se auttaa sinua suunnittelemaan ja pysymään järjestyksessä, mikä säästää aikaasi ja vähentää stressiä pitkällä aikavälillä.

Kun aikataulu on paikoillaan, tiedät, milloin sinun tulee kirjoittaa ja julkaista uusia blogitekstejä, mikä voi auttaa sinua välttämään viime hetken pohdiskelun ideoiden tai sisällön luomisessa.

Toiseksi bloggaamisaikataulu varmistaa, että blogisi pysyy ajan tasalla ja ajantasalla. Lukijasi arvostavat johdonmukaisuutta, kun he tietävät, milloin julkaiset uutta sisältöä, ja pystyt rakentamaan uskollisen lukijakunnan ajan myötä.

Lopuksi, blogiaikataulu voi parantaa hakukoneoptimointitoimiasi tarjoamalla sivustollesi säännöllisesti uutta sisältöä.

Hakukoneet, kuten Google, palkitsevat sivustoja, jotka julkaisevat uutta ja laadukasta sisältöä säännöllisesti, joten aikataulu voi auttaa sinua ylläpitämään ja parantamaan hakukoneoptimointiasi ajan myötä.

Bloggaajana tiedät, kuinka tärkeää laadukas sisältö on lukijoiden houkuttelemiseksi ja liikenteen houkuttelemiseksi sivustollesi.

Blogiaikataulun luominen voi kuitenkin olla yhtä tärkeää.

Tässä artikkelissa jaan vinkkejä ja temppuja, jotka auttavat sinua suunnittelemaan sinulle ja yleisöllesi sopivan blogiaikataulun.

Aloitetaan!

Blogi ja aikataulut

Tehokas bloggaus vaatii suunnittelua ja strategiaa. Harkitse blogia ja aikataulua, jotta voit saavuttaa blogitavoitteesi.

Tässä on joitain asioita, jotka kannattaa pitää mielessä:

Tunne blogitavoitteesi ja yleisösi

Ennen kuin aloitat blogin ja luot blogiaikataulun, määritä tavoitteesi ja kohdeyleisösi.

Mitä toivot saavuttavasi blogillasi? Kenet haluat tavoittaa?

Näiden seikkojen tietäminen auttaa sinua luomaan sisältöä, joka resonoi yleisösi kanssa ja on linjassa tavoitteidesi kanssa.

Kirjaustiheyden määrittäminen

Lähetystiheys tarkoittaa, kuinka monta kertaa julkaiset sisältöä blogiisi viikoittain tai kuukausittain.

Löydä tasapaino liian vähän ja liian paljon julkaisemisen välillä. Jos julkaiset liian vähän, yleisösi voi menettää kiinnostuksensa tai unohtaa blogisi kokonaan.

Jos kirjoitat liikaa, lukijasi saattavat tuntea olonsa hämmentyneeksi ja lopettaa tilauksen.

Harkitse postausten julkaisemista vähintään 2–3 kertaa viikossa tai enemmän/vähemmän markkinaraostasi ja yleisöstäsi riippuen.

Aikarajoitteet

Blogiaikataulun luominen vaatii aikaa ja vaivaa. Ennen kuin aloitat blogin kirjoittamisen, harkitse käytettävissä olevaa aikaa ja resursseja.

Jos sinulla on kokopäivätyö tai muita sitoumuksia, saattaa olla realistisempaa postata harvemmin.

Ole rehellinen itsellesi siitä, mihin voit realistisesti sitoutua.

Realistisen aikataulun luominen

Kun olet määrittänyt blogitavoitteesi, yleisösi, julkaisutiheyden ja aikarajoitukset, on aika luoda realistinen aikataulu.

Aloita valitsemalla tietty päivä tai aikaväli blogisi sisällön julkaisemiseen.

Suunnittele sitten blogisi sisältö sisältökalenterin tai muun työkalun avulla. Rakenna joustavuutta odottamattomia tapahtumia, kuten lomia tai sairauksia varten.

Ole realistinen sen suhteen, kuinka paljon aikaa voit sitoutua bloggaamiseen ja muokkaa aikataulusi sen mukaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että blogitavoitteidesi ja yleisösi tunteminen, julkaisutiheyden määrittäminen, aikarajoitusten huomioon ottaminen ja realistisen aikataulun luominen ovat kaikki onnistuneen blogiaikataulun kriittisiä osia.

Suunnittelemalla blogisi ja aikataulusi voit ylläpitää johdonmukaisuutta, houkutella ja pitää lukijoita sekä lisätä sitoutumista sisältöösi.

Bloggausaikataulun edut markkinointia varten

Olitpa bloggaaja tai yritys, yhtenäisen blogiaikataulun ylläpitäminen voi hyödyttää markkinointiponnistelujasi monin tavoin.

Tässä on kolme tärkeintä blogiaikataulun etua markkinoinnissa:

Johdonmukaisuus ja SEO

Johdonmukaisuus on välttämätöntä onnistuneen bloggaamisen kannalta.

Luomalla säännöllisen blogiaikataulun voit varmistaa, että yleisösi tietää, milloin odottaa uutta sisältöä, mikä voi auttaa rakentamaan brändisi mainetta ja lisäämään sitoutumista lukijoihisi.

Lisäksi yhtenäisen aikataulun ylläpitäminen voi parantaa sijoituksiasi hakukoneissasi, sillä hakukoneet suosivat yleensä sivustoja, joissa on tuoretta ja laadukasta sisältöä säännöllisesti.

Kuinka blogiaikataulu auttaa sähköpostimarkkinoinnissa

Sähköpostimarkkinointi on välttämätöntä missä tahansa markkinointistrategiassa, ja blogiaikataulu voi auttaa tekemään siitä entistä tehokkaampaa.

🔥 Empfohlen:  Mahdollisuus voittaa palkintoja arvoltaan 3,5 lakh INR ja olla osa Wiproa! Ilmoittaudu Wipron Sustainability Machine Learning Hackathoniin

Koordinoimalla blogikirjoituksesi sähköpostimarkkinointikampanjoidesi kanssa voit lisätä mahdollisuuksiasi ohjata liikennettä verkkosivustollesi ja lisätä sitoutumista sähköpostitilaisiisi.

Voit esimerkiksi käyttää viikoittaista blogikirjoitustasi viikoittaisen uutiskirjeen pohjana tai sisällyttää sähköpostin allekirjoitukseen linkkejä uusimpiin blogikirjoituksiisi.

Sosiaalisen median sisällyttäminen blogiaikatauluusi

Sosiaalinen media voi olla hyödyllinen työkalu blogisi näkyvyyden lisäämiseen ja liikenteen ohjaamiseen verkkosivustollesi.

Sisällyttämällä sosiaalisen median blogiaikatauluusi voit maksimoida sen vaikutuksen.

Voit esimerkiksi ajoittaa blogitekstisi jaettaviksi sosiaalisen median alustoilla, kuten Twitterissä tai Instagramissa, tiettyinä aikoina, jotta tavoitat kohdeyleisösi silloin, kun he ovat aktiivisimpia.

Voit myös käyttää sosiaalista mediaa mainostaaksesi uusinta blogiviestiäsi ja ollaksesi yhteydessä seuraajiisi pyytämällä heidän palautetta tai palautetta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että säännöllisen blogiaikataulun ylläpitäminen voi auttaa markkinointiponnistelujasi parantamalla hakukonesijoituksiasi, tehostamalla sähköpostikampanjoitasi ja maksimoimalla sosiaalisen median mainostesi vaikutuksen.

Suunnittelemalla etukäteen ja pitämällä kiinni aikataulustasi voit hyötyä hyvin suunnitellusta blogiaikataulusta ja viedä markkinointiponnistelusi seuraavalle tasolle.

Työkalut blogin suunnitteluun

Blogiaikataulun suunnittelu voi olla pelottavaa, mutta käytettävissä on runsaasti työkaluja ja resursseja.

Alla tarkastellaan joitain suosituimpia vaihtoehtoja blogin suunnitteluun ja ajoitukseen.

Kalenterin käyttäminen blogin suunnitteluun

Monet bloggaajat käyttävät kalenteria suunnitellakseen bloginsa sisältöä seuraavalle kuukaudelle.

Tämä kalenteri voi olla niin yksinkertainen kuin paperisuunnittelija tai monimutkainen kuin digitaalinen työkalu muistutuksineen ja yhteistyöominaisuuksineen.

Tässä on kolme suosittua vaihtoehtoa, joita bloggaajat voivat käyttää:

Google-kalenteri

Google-kalenteri on ilmainen ja helppokäyttöinen työkalu, joka integroituu muihin Google-tuotteisiin, kuten Gmailiin ja Driveen.

Sen avulla bloggaajat voivat ajoittaa blogitekstejä, asettaa muistutuksia ja tehdä yhteistyötä muiden tiimin jäsenten kanssa.

Bloggaajat voivat värikoodata kalentereihinsa, ajoittaa toistuvia tapahtumia ja määrittää ilmoituksia pysyäkseen ajan tasalla.

He voivat myös käyttää kalenteria mobiilisovelluksella mistä tahansa.

Trello

Trello on visuaalinen projektinhallintatyökalu, jonka avulla bloggaajat voivat järjestää sisältönsä ja tehtävänsä taulujen, listojen ja korttien avulla.

Jokainen kortti edustaa tiettyä tehtävää tai blogikirjoitusta, ja sitä voidaan siirtää eri luetteloiden välillä sen tilasta riippuen.

Bloggaajat voivat määrittää eräpäiviä, lisätä tarkistuslistoja ja liittää tiedostoja jokaiseen korttiin.

Trello tukee myös tiimiyhteistyötä, joten se on erinomainen työkalu bloggaajille, jotka työskentelevät tiimin tai virtuaalisen avustajan kanssa.

Asana

Asana on toinen suosittu projektinhallintatyökalu, jota bloggaajat voivat käyttää blogin sisällön suunnitteluun ja ajoittamiseen.

Se tarjoaa ominaisuuksia, kuten tehtävätehtäviä, määräpäiviä ja edistymisen seurantaa.

Bloggaajat voivat luoda sisältökalenterin Asanassa ja jakaa sen pienempiin tehtäviin, kuten tutkimiseen, kirjoittamiseen, muokkaamiseen ja mainostamiseen.

He voivat myös kommunikoida muiden tiimin jäsenten kanssa ja saada ilmoituksia pysyäkseen raiteilla.

Kun käytät sisältökalenteria, ota huomioon muutama keskeinen tekijä.

Mieti ensin lähetystiheyttäsi ja aikarajoituksiasi, jotta voit suunnitella sen mukaan.

Toiseksi, jätä hieman liikkumavaraa siltä varalta, että jotain ilmaantuu, ja sinun on siirrettävä ajoitettu viesti.

Valitse lopuksi työkalu, joka toimii parhaiten sinulle ja tiimillesi, ja varmista, että kaikki ovat samalla sivulla, jotta vältyt väärinkäytöltä.

Työkalut ja resurssit blogien ajoitukseen

Saatavilla on useita työkaluja ja resursseja, jotka auttavat blogien ajoituksessa ja varmistavat, että blogiviestisi julkaistaan ​​ajoissa.

Useimmissa blogialustoissa, mukaan lukien WordPress ja Squarespace, on sisäänrakennetut aikatauluvaihtoehdot.

Voit kirjoittaa postauksen etukäteen ja ajoittaa sen julkaistavaksi tiettynä päivänä ja kellonaikana.

Sisäänrakennettujen ajoitusvaihtoehtojen lisäksi on olemassa myös useita sosiaalisen median ajoitustyökaluja, jotka integroituvat blogialustoille ja joiden avulla voit suunnitella etukäteen sosiaalisen median julkaisusi.

Nämä työkalut varmistavat, että blogisi sisältöä mainostetaan johdonmukaisesti kaikissa kanavissa ja säästät aikaasi.

Hootsuite

Hootsuite on suosittu sosiaalisen median ajoitustyökalu, jonka avulla voit ajoittaa julkaisuja useille sosiaalisen median alustoille, mukaan lukien Facebook, Twitter, Instagram ja LinkedIn.

Hootsuiten avulla voit ajoittaa julkaisut etukäteen ja seurata sosiaalisen median analytiikkaa yhdessä paikassa.

Puskuri

Puskuri on toinen sosiaalisen median ajoitustyökalu, jonka avulla voit ajoittaa julkaisuja useissa sosiaalisen median kanavissa.

Buffer tarjoaa ilmaisen suunnitelman rajoitetuilla ominaisuuksilla, mutta voit päivittää maksulliseen sopimukseen lisäominaisuuksia, kuten analytiikkaa, tiimiyhteistyötä ja jälkioptimointia varten.

Yhteisaikataulu

CoSchedule on kattava markkinoinnin ja projektinhallintatyökalu, joka sisältää sosiaalisen median ajoitusominaisuuden.

Sosiaalisen median viestien ajoituksen lisäksi tämän työkalun avulla voit suunnitella ja järjestää koko markkinointistrategiasi, mukaan lukien blogin sisällön, sähköpostimarkkinoinnin ja paljon muuta.

Halusitpa sitten fyysistä suunnittelijaa tai digitaalisia työkaluja, sisältökalenterin käyttö ja ajoitustyökalujen käyttäminen voivat auttaa sinua pysymään järjestyksessä ja varmistamaan, että blogisi julkaisee oikea-aikaista ja johdonmukaista sisältöä.

Esimerkki blogin aikataulusta

Blogiaikataulun luominen on yksi parhaista tavoista varmistaa blogisi johdonmukaisuus.

Blogiaikataulu auttaa sinua pitämään kiinni rutiineista, julkaisemaan sisältöä säännöllisesti ja suunnittelemaan eteenpäin.

Sinulle sopivan aikataulun luominen voi kuitenkin olla haastavaa, varsinkin jos olet uusi bloggaaja. Tässä osiossa,

Ohjaan sinua luomaan esimerkkiblogiaikataulun, jota voit seurata, ja annan vinkkejä sen mukauttamiseen yksilöllisiin tarpeisiisi.

Esimerkki blogin seurattavasta aikataulusta

Voit luoda esimerkkiblogiaikataulun määrittämällä, kuinka usein haluat julkaista.

Tämä blogiaikataulu riippuu tavoitteistasi, yleisöstäsi ja aikarajoitteistasi.

Julkaiseminen kahdesta kolmeen kertaan viikossa on hyvä lähtökohta. Jos sinulla on kuitenkin enemmän aikaa, voit ehkä lähettää viestejä useammin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada ilmaisia ​​Bitcoineja välittömästi 2023 (30 tapaa ansaita BTC!)

Toisaalta, jos sinulla ei ole aikaa, saatat joutua lähettämään viestejä harvemmin.

Kun olet määrittänyt julkaisuaikataulusi, käytä sisältökalenteria tai laskentataulukkoa blogisi sisällön suunnitteluun.

Piirrä kunkin postauksen kohdalla, mistä aiheista haluat kirjoittaa, ja määritä eräpäivä.

Eräpäivä auttaa sinua pysymään ajan tasalla ja varmistamaan, että sinulla on sisältö suunniteltu etukäteen.

Esimerkki kuukausittaisesta blogiaikataulusta.

Kuukausi: Kesäkuu 2023

Viikko 1:

 • Maanantai: Johdatus blogiin ja sen tarkoitukseen.
 • Keskiviikko: 10 parasta vinkkiä aloittelijoille [your niche].
 • Perjantai: Kuinka valita oikeat työkalut [your niche].

Viikko 2:

 • Maanantai: Kattava opas aiheesta [specific topic].
 • Keskiviikko: Haastattelu alan asiantuntijan kanssa [your niche].
 • Perjantai: Tutustu uusimpiin trendeihin [your niche].

Viikko 3:

 • Maanantai: Tapaustutkimus: Menestystarina [relevant example].
 • Keskiviikko: Vastaaminen yleisiin kysymyksiin aiheesta [your niche].
 • Perjantai: Suositun tuotteen/palvelun arvostelu [your niche].

Viikko 4:

 • Maanantai: Katso kulissien taakse [your blogging process].
 • Keskiviikko: Erilaisten strategioiden tutkiminen [specific goal].
 • Perjantai: vinkkejä tehokkaaseen ajanhallintaan [your niche].

Esimerkki viikoittaisesta blogiaikataulusta.

Maanantai: Informatiivinen viesti

 • Kirjoita yksityiskohtainen opas tai opetusohjelma, joka liittyy markkinarakoon.
 • Anna vaiheittaiset ohjeet tai jaa arvokkaita oivalluksia.
 • Tarjoa käytännön vinkkejä, strategioita tai neuvoja.

Tiistai: haastattelu tai asiantuntijan yhteenveto

 • Suorita haastattelu alan asiantuntijan tai ajatusjohtajan kanssa.
 • Jaa näkemyksensä, kokemuksensa ja asiantuntemuksensa.
 • Vaihtoehtoisesti voit luoda asiantuntijakatsauksen kokoamalla neuvoja useilta asiantuntijoilta tietystä aiheesta.

Keskiviikko: Listle tai Top Tips

 • Luo luetteloviesti, jossa korostetaan markkinaraon parhaat työkalut, resurssit tai strategiat.
 • Jaa kokoelma parhaista vinkeistä, temppuista tai suosituksista.
 • Käytä numeroitua muotoa tai luettelokohtia luettavuuden helpottamiseksi.

Torstai: Tapaustutkimus tai menestystarina

 • Esittele markkinarakoasi liittyvä tapaustutkimus tai menestystarina.
 • Näytä, kuinka joku saavutti tietyn tavoitteen tai voitti haasteet.
 • Sisällytä lukijoillesi dataa, tuloksia ja toimivia poimintoja.

Perjantai: mielipide tai ajatuspala

 • Jaa henkilökohtainen mielipiteesi tai ajatuksesi ajankohtaisesta trendistä, uutisesta tai kiistanalaisesta aiheesta.
 • Tarjoa oivalluksia, analyyseja tai vaihtoehtoisia näkökulmia.
 • Kannusta lukijoitasi osallistumaan ja keskusteluun.

Mukauta aikataulu tarpeidesi mukaan

Ole realistinen

Kun luot blogiaikataulua, ole realistinen sen suhteen, kuinka paljon aikaa voit sitoutua säännölliseen bloggaamiseen.

Määritä julkaisutiheys, joka vastaa tavoitteitasi, yleisötarpeitasi ja käytettävissä olevaa aikaa.

Muista, että laadukas blogisisältö on määrää tärkeämpää, joten keskity luomaan mielekästä sisältöä realistisessa aikataulussa.

Hyödynnä sosiaalista mediaa

Sosiaalisen median alustat voivat ohjata liikennettä blogiisi. Upota sosiaalinen media blogisi aikatauluun omistamalla päivittäin aikaa ollaksesi yhteydessä yleisöösi sosiaalisessa mediassa.

Mainosta blogisi sisältöä sosiaalisen median kanavien kautta jakamalla julkaisusi ja osallistumalla lukijoiden kommentteihin ja kysymyksiin.

Sisällytä sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi on tapa ohjata liikennettä blogiisi ja olla yhteydessä lukijoihisi.

Loistava tapa sisällyttää sähköpostimarkkinointi blogiisi aikatauluun on varata joka viikko aikaa sähköpostiuutiskirjeiden luomiseen ja lähettämiseen tilaajillesi.

Käytä viikoittaista uutiskirjettäsi uusimpien blogitekstien jakamiseen, vihjeiden ja oivallusten antamiseen tai tulevan sisällön mainostamiseen.

Vieraspostauksia

Vierasviestit voivat olla arvokas lisä blogisi aikatauluun. Ne tarjoavat tauon kirjoittamisesta ja paljastavat blogisi laajemmalle yleisölle.

Ota yhteyttä muihin omalla alueellasi oleviin bloggaajiin nähdäksesi, olisivatko he kiinnostuneita kirjoittamaan blogiisi vieraspostauksen ja tarjoamaan heille vastavuoroisuutta.

Voit myös etsiä vierailijapostausmahdollisuuksia muista blogeista.

WordPress hosting

WordPress-hosting on investointi, joka voi olla sen arvoinen, jos olet tosissaan bloggaamisessa.

Isännöintipalvelu tarjoaa enemmän mukautusvaihtoehtoja, paremman suojauksen ja auttaa blogia latautumaan nopeasti.

Tarjolla on useita isännöintivaihtoehtoja, joten valitse tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopiva.

Ottamalla nämä tekijät huomioon, kun muokkaat blogisi aikataulua, voit luoda suunnitelman, joka toimii sinulle ja auttaa sinua saavuttamaan blogitavoitteesi.

Muista, että blogisi aikataulun tulee olla joustava ja mukautuva.

Tee tarvittaessa muutoksia varmistaaksesi, että blogisi sisältö pysyy tuoreena, osuvana ja arvokkaana lukijoillesi.

Sähköpostimarkkinoinnin ja vierasviestien lisääminen

Sähköpostimarkkinoinnin sisällyttäminen blogiaikatauluusi

Sähköpostimarkkinointi on välttämätöntä blogisi mainostamiseksi ja kohdeyleisösi tavoittamiseksi.

Kun sisällytät sähköpostimarkkinoinnin blogiisi, voit pysyä lähellä tilaajiasi, ohjata liikennettä blogiisi ja rakentaa arvokkaita suhteita lukijoihisi.

Tässä on joitain olennaisia ​​vaiheita, joita sinun tulee noudattaa integroidessasi sähköpostimarkkinointia blogisi aikatauluun:

Valitse sähköpostimarkkinointialusta

Saatavilla on monia sähköpostimarkkinointialustoja, joista jokaisella on ominaisuudet ja edut.

Valitse sähköpostimarkkinointialusta, joka sopii budjettiisi ja sähköpostimarkkinoinnin tarpeisiisi. Joitakin suosittuja vaihtoehtoja ovat Mailchimp, ConvertKit ja Aweber.

Suunnittele sähköpostisi sisältö

Luo sähköpostin sisältökalenteri, jossa kerrotaan, mitä lähetät tilaajillesi ja milloin.

Tämä sähköpostisisältökalenteri auttaa sinua suunnittelemaan sähköpostisi sisältöä etukäteen ja varmistamaan, että lähetät tilaajillesi asiaankuuluvaa ja arvokasta sisältöä.

Päätä sähköpostimarkkinointikampanjasi tiheys ja tavoitteet.

Monet bloggaajat lähettävät viikoittain tai kuukausittain uutiskirjeen, joka on räätälöity heidän kohdeyleisönsä kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Määritä sähköpostitiheys

Päätä, kuinka usein lähetät sähköpostiviestejä tilaajillesi. Valitse aikataulusi ja budjettiisi sopiva taajuus sähköpostimarkkinointitavoitteidesi perusteella.

Lisää sähköpostit blogiaikatauluusi

Sisällytä sähköpostin sisällön luominen ja ajoittaminen blogiisi. Määritä tietyt päivämäärät ja kellonajat sähköpostien luomiseen ja lähettämiseen.

Sähköpostien ajoittaminen etukäteen auttaa sinua pysymään järjestyksessä ja sähköpostimarkkinointikampanjoidesi kärjessä.

Vierasviestien edut ja niiden lisääminen

Vierasbloggaaminen on tehokas tapa saada blogisi sisältö laajemmalle yleisölle ja laajentaa kattavuuttasi omalla markkinaraollasi.

Mainokset

Vierasbloggaamalla voit kasvattaa blogisi liikennettä, rakentaa uusia suhteita muihin bloggaajiin ja vakiinnuttaa itsesi alan auktoriteetiksi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka siirtää aiheeseen liittyviä tuotteita tuotevälilehtien yläpuolelle Magento 2:ssa

Tässä on joitain olennaisia ​​vaiheita, joita sinun tulee noudattaa, kun sisällytät vierasviestejä blogiisi:

Määritä vierailijapostitustavoitteesi

Päätä, mitä haluat saavuttaa vierailemalla bloggaamalla. Tunnista blogisi mahdolliset hyödyt, kuten käänteisten linkkien luominen, liikenteen ohjaaminen tai itsesi asema auktoriteettina.

Nämä tavoitteet auttavat sinua valitsemaan sopivia julkaisuja ja luomaan vierailijablogistrategiasi.

Etsi vieraiden lähettämismahdollisuuksia

Tunnista mahdolliset vieraspostimahdollisuudet omalla markkinaraollasi. Käytä sosiaalisen median kanavia, verkkoyhteisöjä ja blogihakemistoja etsiäksesi blogeja, jotka hyväksyvät vieraspostauksia.

Ota myös yhteyttä muihin omalla alueellasi oleviin bloggaajiin tutkiaksesi yhteistyömahdollisuuksia.

Suunnittele vieraspostaukset etukäteen

Luo etukäteen aikataulu vierasblogiviestien tekemiseen. Tämä aikataulu auttaa sinua pysymään järjestyksessä ja varmistamaan, että lähetät vierailijapostaukset julkaisijoille vaaditussa ajassa.

Käytä sisältökalentereita ja projektinhallintaohjelmistoja vierasblogistrategiasi suunnitteluun ja hallintaan.

Sisällyttämällä sähköpostimarkkinoinnin ja vierasbloggaamisen blogiisi, voit maksimoida blogisi potentiaalin ja luoda uskollisen ja sitoutuneen seuraajan.

Usein Kysytyt Kysymykset

Millainen on hyvä blogiaikataulu?

Hyvä blogiaikataulu on realistinen ja johdonmukainen. Se riippuu tavoitteistasi ja kohdeyleisöstäsi, mutta yleensä vähintään kerran viikossa julkaiseminen on hyvä lähtökohta.

Kuinka monena päivänä viikossa minun pitäisi blogata?

Se riippuu tavoitteistasi ja aikarajoituksistasi. Jotkut bloggaajat julkaisevat viestejä päivittäin, kun taas toiset kerran viikossa tai harvemmin. On parempi julkaista jatkuvasti sinulle sopivan aikataulun mukaan kuin työntää sisältöä satunnaisesti.

Voitko ansaita 2000 dollaria kuukaudessa bloggaamalla?

On mahdollista ansaita 2 000 dollaria kuukaudessa bloggaamalla, mutta se vie aikaa ja vaivaa. Bloggaajien on luotava laadukasta sisältöä, kerättävä seuraajia ja ansaittava rahaa blogeistaan ​​useilla eri tavoilla, kuten mainoksilla, kumppanimarkkinoinnilla, sponsoroinnilla ja tuotteiden tai palveluiden myymisellä.

Mitä bloggaajat tekevät koko päivän?

Bloggaajat käyttävät monia hattuja. He luovat uutta sisältöä, muokkaavat ja päivittävät olemassa olevaa sisältöä, hallitsevat sosiaalisen median tilejään, verkostoituvat muiden bloggaajien kanssa, vastaavat kommentteihin ja sähköposteihin, suunnittelevat ja ajoittavat julkaisuja, tutkivat uusia aiheita, seuraavat analyysejä ja mittareita sekä ansaitsevat rahaa blogeihinsa.

Mikä on paras tapa suunnitella blogiaikataulu?

Paras tapa suunnitella blogiaikataulu on aloittaa määrittelemällä tavoitteesi ja kohdeyleisösi, määrittämällä julkaisutiheys ja luomalla realistinen aikataulu aikarajoitteidesi perusteella.

Tämän jälkeen voit suunnitella ja ajoittaa julkaisusi etukäteen kalenterin tai sisällönhallintajärjestelmän avulla.

Pitäisikö minun julkaista sosiaalisessa mediassa joka päivä?

Päivittäinen julkaiseminen sosiaalisessa mediassa voi lisätä näkyvyyttäsi ja sitoutumistasi, mutta se riippuu myös tavoitteistasi ja yleisöstäsi. Pyri julkaisemaan viestejä jatkuvasti ja silloin, kun yleisösi on aktiivisin.

Kokeile eri taajuuksia ja seuraa tuloksiasi nähdäksesi, mikä toimii parhaiten.

Pitäisikö minun hyväksyä vieraspostauksia blogissani?

Vierasviestien hyväksyminen blogiisi voi olla hyödyllistä sinulle ja vieraileville bloggaajillesi. Se voi auttaa tuomaan blogiisi uusia näkökulmia ja uusia yleisöjä samalla kun se tarjoaa näkyvyyttä ja käänteisiä linkkejä vieraileville bloggaajille.

Aseta kuitenkin ohjeet ja laatustandardit vieraspostauksille varmistaaksesi, että ne vastaavat blogisi sävyä ja arvoja.

Johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että blogiaikataulu on erittäin tärkeä bloggaajille, jotka haluavat kasvattaa yleisöään ja luoda ammattimaisen online-näkyvyyden.

Suunnittelemalla realistisen ja johdonmukaisen aikataulun bloggaajat voivat varmistaa, että heidän sisältönsä on tuoretta, relevanttia ja kiinnostavaa lukijoille.

Ottamalla huomioon tekijöitä, kuten julkaisutiheyden ja aikarajoitukset, bloggaajat voivat luoda aikataulun, joka sopii heille ja heidän yleisölleen.

Kalenterin, sähköpostimarkkinoinnin ja vierasviestien kaltaisten työkalujen käyttäminen voi auttaa bloggaajia pysymään ajan tasalla ja mainostamaan sisältöään tehokkaasti.

Seuraamalla esimerkkiblogin aikataulua ja mukauttamalla sitä yksilöllisten tarpeidensa mukaan bloggaajat voivat pysyä järjestyksessä ja keskittyä laadukkaan sisällön tuottamiseen.

Loppujen lopuksi hyvin suunniteltu bloggaamisaikataulu valmistaa bloggaajat menestymään ja auttaa heitä pysymään tiellä kohti tavoitteidensa saavuttamista.

Saatavilla on monia erinomaisia ​​tuottavuustyökaluja. Katso suositukseni artikkelistani Parhaat tuottavuustyökalut bloggaajille.

Kirjoitusvälineet ovat bloggaajan paras ystävä. Katso artikkelini Virtaviivaista kirjoitusprosessisi: Kirjoitustyökalut bloggaajille saadaksesi lisätietoja.

Toivottavasti artikkelini oli informatiivinen. Jätä kaikki kysymykset alla oleviin kommentteihin. Arvostan kaikkea palautetta.

Table of Contents