Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Blogimarkkinointi: mitä se on & Kuinka bloggaus markkinoinnissa toimii

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Blogimarkkinointi: mitä se on & Kuinka bloggaus markkinoinnissa toimii

Tässä oppaassa opit blogimarkkinoinnista.

Kuten alta huomaat, blogi voi olla tehokas markkinointistrategia, jolla lisätään yrityksen brändin tunnettuutta ja samalla mainostetaan sen tuotteita ja palveluita ilman, että se mainostaa liikaa itseään.

Aloitamme bloggaamisen määritelmästä markkinoinnissa ja siirrymme sitten yleiskatsaukseen siitä, miten se toimii houkuttelemaan potentiaalisia asiakkaita. Seuraavaksi saat selvityksen tämän digitaalisen markkinointistrategian tärkeimmistä eduista sekä luettelon blogimarkkinointiesimerkeistä, jotka auttavat sinua ymmärtämään tämän konseptin täysin.

Tämän artikkelin loppuun mennessä tiedät kaiken blogin käyttämisestä yrityksesi markkinoinnissa Internetissä.

Mitä on blogimarkkinointi?

Blogimarkkinointi on sisältömarkkinointistrategia, joka tavoittaa kohdemarkkinat blogin avulla. Blogimarkkinointiprosessi koostuu blogitekstien julkaisemisesta, jotka auttavat saamaan ihmiset kiinnostumaan yrityksen tuotteesta tai palvelusta.

Blogimarkkinoinnin tarkoitus

Blogimarkkinoinnin tarkoituksena on tiedottaa lukijoille aiheesta ja samalla lisätä organisaation näkyvyyttä kannustaa lukijoita ostamaan tuotetta tai palvelua. Markkinoinnin blogaaminen luo brändille kiinnostavamman verkkosivuston, joka on opettavainen ja hyödyllinen yrityksen kohderyhmälle.

Kuinka blogimarkkinointi toimii

Blogimarkkinointi toimii tarjoamalla yritykselle markkinointialustan, jolla se voi olla yhteydessä yleisöönsä ja ottaa yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin suoraan ja epäsuorasti. Blogimarkkinoinnin prosessi sisältää sisällön julkaisemisen alan uutisista, markkinatrendeistä, tuotteista ja palveluista sekä asiaankuuluvista aiheista asiantuntemuksen ja uskottavuuden vahvistamiseksi.

Markkinoinnin bloggaus pyrkii myös osoittamaan potentiaalisille asiakkaille, että brändin takana on todellisia ihmisiä, jotka välittävät kohdeyleisön kouluttamisesta ja auttamisesta omien tuotteidensa ja palveluidensa mainostamisen sijaan. Oikein käytettynä blogi on tehokas markkinointikanava, jolla voidaan osoittaa asiakkaille, että yrityksellä on todistetusti kokemusta alastaan ​​ja se on valmis välittämään asiantuntemustaan ​​muille riippumatta siitä, ostavatko he jotain vai eivät.

Blogia voidaan käyttää strategisena yhdistelmänä sisältömarkkinoinnista ja hakukoneoptimoinnista. Jotta tällainen blogimarkkinointi toimisi yritykselle parhaiten, sinun on julkaistava sisältöä, joka houkuttelee potentiaalisia asiakkaita ostajan matkan jokaisessa vaiheessa, kuten alla mainitaan.

🔥 Empfohlen:  30 voittoa tuottavaa pientuotantoyritysideaa

Tietoisuuden vaihe

Tässä vaiheessa potentiaalinen henkilö on tietoinen ongelmastaan ​​ja etsii sisältöä kouluttaakseen itsensä ongelman luonteesta auttaakseen häntä määrittelemään sen. Esimerkkejä blogin sisällöstä markkinoinnissa tässä vaiheessa ovat viestit, jotka vastaavat toimialaasi koskeviin kysymyksiin, kuten “kuka”, “mitä”, “milloin”, “missä”, “miksi”, “miten”, “voi”, “tehdä”. “, “tekee”. Voit myös keskittyä aiheisiin, kuten parantamiseen, vianetsintään ja kohdemarkkinoiden ongelmien ratkaisemiseen.

Harkintavaihe

Tässä vaiheessa potentiaalisella asiakkaalla on selkeästi määritelty ongelma ja hänen on tutkittava käytettävissä olevia ratkaisuvaihtoehtoja. Esimerkkejä tähän vaiheeseen sopivista ovat blogikirjoitukset, jotka keskittyvät hakukoneoptimoinnin avainsanoihin sanoilla “paras”, “huippu”, “arvostelu”, “tyypit”, “palvelu”, “ratkaisu” jne. Hyvin tutkittu ja perusteellinen blogikirjoitus, joka antaa ihmisille parhaat mahdolliset harkita (mukaan lukien omat tuotteesi tai palvelusi), on yksi tehokkaimmista blogin markkinointisisällön tyypeistä, joka voi edistää myyntiä ja tuloksia näyttämättä itse- tai mainonnalta.

Päätösvaihe

Tässä vaiheessa potentiaalinen asiakas tietää tarkalleen, mitä ratkaisua hän tarvitsee, ja etsii asiaankuuluvaa sisältöä päätöksenteossa. Esimerkkejä blogisisällöstä, jota voidaan käyttää markkinointiin asiakkaille tässä vaiheessa, ovat kohdistaminen avainsanaaiheisiin sanojen kuten “vertaa”, “versus”, “osta”, “tarjoukset”, “kupongit”, “alennuskoodi”, “hinnoittelu” ympärillä. , “demo” ja “todistuksia”. Jos myyt tuotteita tai palveluita suoraan asiakkaille, blogimarkkinointistrategiasi tulisi koostua siitä, että julkaiset blogitekstejä mahdollisimman monista näistä aiheista.

Bloggaamisen edut markkinoinnissa

Bloggaamisesta on monia etuja markkinoinnissa, mukaan lukien:

 • Helppo aloittaa ilmaisella blogialustalla, kuten WordPress.
 • Edullinen mainontamenetelmä kaiken kokoiselle budjetille.
 • Blogin markkinointistrategia tuottaa pitkän aikavälin tuloksia.
 • Blogit tarjoavat hyvän pohjan muille markkinointikanaville (esim. sähköpostimarkkinointi, sosiaalisen median markkinointi ja PPC-kampanjat).
 • Lisää tuottomahdollisuuksia houkuttelemalla asiakkaita ostajan syklin ja myyntisuppilon eri vaiheissa.
 • Blogiviestit lisäävät orgaanista liikennettä verkkosivustoillesi hakukoneilta, kuten Googlelta, Yahoolta ja Bingiltä.
 • Auttaa yritystäsi olemaan suoraan yhteydessä yleisöönsä.
 • Yritykset voivat jakaa ajankohtaista tietoa potentiaalisten ja nykyisten asiakkaiden kanssa.
 • Esittelee organisaation asiantuntemusta lisäämään luottamusta ja uskottavuutta.
 • Blogimarkkinointi on hyvä PR-työkalu, joka voi herättää uutistoimistojen ja toimittajien huomion.
 • Blogit antavat yrityksille äänen, jonka avulla ne voivat mainostaa bränditarinoitaan, jakaa työntekijöiden kohokohtia, paljastaa innovatiivisia ideoita ja tulla alan johtajiksi.
 • Blogin käyttäminen markkinoinnissa auttaa yrityksiä selvittämään, millainen sisältö sopii parhaiten kohdeyleisölle. Organisaatiot voivat tehdä tietoisempia digitaalisen markkinoinnin päätöksiä analysoimalla käyttäjämittareita, kuten napsautussuhteita (CTR), sivun katseluja, keskimääräistä sivulla vietettyä aikaa, sivuja istuntoa kohden, välitöntä poistumisprosenttia jne.
🔥 Empfohlen:  Kuinka monta roskapostia lähetetään päivässä vuonna 2023?

Esimerkkejä blogimarkkinoinnista

Tässä on joitain blogimarkkinointiesimerkkejä, joiden avulla voit luoda ideoita blogistrategiaasi varten:

 • Kuinka paljon lasikuitualtaat maksavat? (Tietoisuusvaihe)
 • Mitä yritysvakuutus kattaa? (Tietoisuusvaihe)
 • Tarvitsevatko pennut märkäruokaa? (Tietoisuusvaihe)
 • Miksi wc:ni ei huuhtele? (Tietoisuusvaihe)
 • Maan alla olevien uima-altaiden tyypit (harkintavaihe)
 • Paras yritysvakuutus urakoitsijoille (harkintavaihe)
 • Suosituin märkäruoka pennuille (harkintavaihe)
 • WC-korjaussarjan arvostelut (harkintavaihe)
 • Lasikuitualtaat vs vinyylialtaat (päätösvaihe)
 • Hartford verrattuna seuraavaan vakuutukseen (päätösvaihe)
 • Osta Blue Buffalo Puppy -ruokaa verkosta (päätösvaihe)
 • Home Depot -alennuskoodit (päätösvaihe)
 • HubSpot-markkinointiohjelmiston hinnoittelu (päätösvaihe)

Käyttämällä tällaisia ​​esimerkkejä blogiviesteissäsi voit saada enemmän orgaanista hakukoneliikennettä. On kuitenkin myös blogien lähetyssivustoja, joiden avulla voit lähettää blogisi kolmansien osapuolien sivustoille korkealaatuisten käänteisten linkkien luomiseksi sivun ulkopuoliselle SEO:lle, mikä on sijoitustekijä hakukoneille, kuten Googlelle, Yahoolle ja Bingille.

Jos haluat oppia lisää tapoja käyttää bloggaamista ja muita digitaalisen markkinoinnin strategioita yrityksesi kasvattamiseen, tutustu tähän verkkomarkkinointivinkkien luetteloon. Se sisältää parhaat ideat, joita jokainen yritys voi käyttää menestykseen.

Blogin markkinointiyhteenveto

Toivottavasti pidit tästä blogimarkkinointioppaasta.

Kuten huomasit, bloggaaminen markkinoinnissa on strategia, joka auttaa yritystäsi saavuttamaan kohdemarkkinat blogin avulla. Prosessi koostuu blogitekstien julkaisemisesta asiaankuuluvista aiheista, jotka auttavat saamaan ihmiset kiinnostumaan yrityksen tuotteista tai palveluista. Mikä tahansa organisaatio voi käyttää blogia markkinointiin, ja tämän sisältömarkkinointistrategian edut ovat rajattomat bränditietoisuuden lisäämisessä, uusien asiakkaiden tavoittamisessa ja tulojen kasvattamisessa.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.

Table of Contents