Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Blogin kirjoittamisen ulkoistaminen: Blogin kirjoittamisen ulkoistaminen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Blogin kirjoittamisen ulkoistaminen: Blogin kirjoittamisen ulkoistaminen

Blogin kirjoittamisen ulkoistaminen tarkoittaa kirjoittajan palkkaamista luomaan sisältöä blogiisi. Tämä voi olla loistava tapa säästää aikaa ja rahaa sekä saada pääsy korkealaatuiseen kirjoitustaitoon.

Mitä on blogikirjoituksen ulkoistaminen?

Blogin kirjoittamisen ulkoistaminen tarkoittaa kirjoittajan palkkaamista luomaan sisältöä blogiisi.

Tämä voidaan tehdä eri kanavien, kuten freelance-sivustojen, blogipalveluiden tai riippumattomien freelance-kirjoittajien kautta.

Miksi ulkoistaa blogin kirjoittaminen?

On monia syitä, miksi saatat haluta ulkoistaa blogikirjoituksen.

Jotkut yleisimmistä syistä ovat:

 • Ajan säästämiseksi. Jos sinulla ei ole aikaa kirjoittaa blogitekstejä, ulkoistaminen voi olla loistava tapa hankkia tarvitsemasi sisältö ilman, että sinun tarvitsee tehdä sitä itse.
 • Saadaksesi pääsyn korkealaatuiseen kirjoitukseen. Jos et ole hyvä kirjoittaja tai sinulla ei ole aikaa kirjoittaa laadukkaita blogitekstejä, ulkoistaminen voi olla loistava tapa saada tarvitsemasi sisältö.
 • Voit laajentaa tavoittavuuttasi. Ulkoistamalla blogin kirjoittamisen muiden maiden kirjoittajille voit laajentaa tavoittavuuttasi ja kohdistaa tavoitteesi laajemmalle yleisölle.

Blogiviestien kirjoittamisen ulkoistamisen edut

Blogin kirjoittamisen ulkoistamisesta on monia etuja.

Jotkut yleisimmistä eduista ovat:

 • Säästää aikaa. Blogin kirjoittamisen ulkoistaminen voi säästää paljon aikaa. Jos et ole hyvä kirjoittaja tai sinulla ei ole aikaa kirjoittaa blogitekstejä itse, ulkoistaminen voi olla loistava tapa saada tarvitsemasi sisältö ilman, että sinun tarvitsee tehdä sitä itse.
 • Pääset käyttämään korkealaatuista kirjoitusta. Jos et ole hyvä kirjoittaja, sinulla ei ole aikaa kirjoittaa laadukkaita blogitekstejä, ulkoistaminen voi olla loistava tapa saada tarvitsemasi sisältö.
 • Laajenna ulottuvuuttasi. Ulkoistamalla blogin kirjoittamisen muiden maiden kirjoittajille voit laajentaa tavoittavuuttasi ja kohdistaa tavoitteesi laajemmalle yleisölle.

Blogiviestien kirjoittamisen ulkoistamisen haitat

Blogin kirjoittamisen ulkoistamisessa on myös joitain haittoja.

Jotkut yleisimmistä haitoista ovat:

 • Kustannus. Blogin kirjoittamisen ulkoistaminen voi olla kallista. Jos palkkaat ammattikirjailijan, voit odottaa maksavansa kohtuullisen summan heidän palveluistaan.
 • Laadunvalvonta. Kirjoituksen laadun varmistaminen voi olla vaikeaa, kun ulkoistat sen. Varmista, että käytät aikaa löytääksesi kirjoittajan, jolla on kokemusta blogitekstien kirjoittamisesta sekä taidot ja tiedot kirjoittaaksesi alastasi.
 • Viestinnän haasteita. Saattaa olla vaikeaa kommunikoida toisessa maassa asuvan kirjailijan kanssa. Varmista, että olet selvillä odotuksistasi ja anna heille yksityiskohtaiset ohjeet.

Kaiken kaikkiaan blogin kirjoittamisen ulkoistaminen voi olla loistava tapa säästää aikaa ja rahaa sekä saada laadukasta kirjoitusta.

On kuitenkin tärkeää olla tietoinen haitoista ennen kuin päätät ulkoistaa blogikirjoituksen.

Blogin kirjoittamisen ulkoistaminen

Blogin kirjoittamisen ulkoistaminen voi olla loistava tapa säästää aikaa ja rahaa sekä saada laadukasta kirjoitusta.

Tässä on ohjeet blogikirjoituksen ulkoistamiseen:

Vaihe 1: Määritä kirjoitustarpeesi

Ensimmäinen askel on määritellä tarpeesi. Millaista sisältöä tarvitset? Kuinka pitkiä viestien tulee olla? Mitä aiheita haluat käsitellä? Kun tiedät mitä tarvitset, voit etsiä tarpeisiisi vastaavia kirjoittajia.

Vaihe 2: Etsi kirjoittaja

On olemassa muutamia eri paikkoja, joista voit löytää kirjoittajia. Voit lähettää työpaikkailmoituksen freelance-sivustolle, kuten Upwork tai Fiverr.

Voit myös verkostoitua muiden bloggaajien ja yritysten omistajien kanssa nähdäksesi, tietävätkö he hyviä kirjoittajia.

Vaihe 3: Anna selkeät ohjeet blogin kirjoittajille

Kun olet löytänyt muutaman kirjoittajan, annat heille selkeät ohjeet. Tämä sisältää aiheen hahmotelman ja minkä tahansa tiedon, jonka haluat heidän sisällyttävän viestiin. Kerro heille, mikä on määräaikasi.

Vaihe 4: Tarkista ja muokkaa työtä

Kun kirjoittaja on lähettänyt työnsä, tarkista luonnos ja tee tarvittavat muutokset.

🔥 Empfohlen:  Infinite Flight API — Hanki pääsy lentotietoihin

Anna kirjoittajalle palautetta, jotta hän voi parantaa kirjoittamistaan ​​tulevaisuudessa.

Vaihe 5: Maksa kirjoittajalle

Lopuksi sinun on maksettava kirjoittajalle. Tämä tehdään yleensä freelance-sivuston kautta tai lähettämällä heille shekki tai pankkisiirto.

Lisävinkkejä blogin kirjoittamisen ulkoistamiseen:

 • Selvitä odotuksesi. Ennen kuin aloitat työskentelyn kirjailijan kanssa, esitä odotuksesi. Millaista sisältöä tarvitset? Kuinka pitkiä viestien tulee olla? Mitä aiheita haluat käsitellä? Kun tiedät mitä tarvitset, voit etsiä tarpeisiisi vastaavia kirjoittajia.
 • Anna yksityiskohtaiset ohjeet. Kun työskentelet kirjoittajan kanssa, on erittäin tärkeää antaa hänelle yksityiskohtaiset ohjeet. Tämä sisältää aiheen hahmotelman ja minkä tahansa tiedon, jonka haluat heidän sisällyttävän viestiin. Kerro heille, mikä on määräaikasi.
 • Ole kärsivällinen ja ymmärtäväinen. Kun ulkoistat blogikirjoituksen, on tärkeää olla kärsivällinen ja ymmärtäväinen. Kirjoittajat eivät välttämättä pysty noudattamaan määräaikaasi joka kerta, eivätkä he välttämättä aina saa kaikkea oikein. On erittäin tärkeää olla valmis työskentelemään heidän kanssaan parantaakseen heidän kirjoittamistaan.
 • Antaa palautetta. Kun kirjoittaja on lähettänyt työnsä, on tärkeää antaa hänelle palautetta. Tämä auttaa heitä parantamaan kirjoittamistaan ​​tulevaisuudessa. Kerro tarkasti, mistä pidit ja mistä et pitänyt heidän kirjoituksissaan. Voit myös tarjota ehdotuksia siitä, miten he voivat parantaa kirjoittamistaan.
 • Rakenna suhde kirjoittajaasi. Jos aiot työskennellä kirjoittajan kanssa säännöllisesti, on tärkeää rakentaa suhde hänen kanssaan. Tämä auttaa sinua tuntemaan heidän kirjoitustyylinsä sekä heidän vahvuutensa ja heikkoutensa. Se auttaa myös rakentamaan luottamusta ja suhdetta, mikä tekee kirjoittamisesta miellyttävämpää molemmille.

Noudattamalla näitä vinkkejä voit löytää kirjoittajan, joka auttaa sinua luomaan korkealaatuista sisältöä, joka kiinnostaa yleisöäsi.

Mistä löytää blogin kirjoittajia

On olemassa muutamia eri paikkoja, joista voit löytää blogin kirjoittajia. Tässä on muutamia suosituimpia vaihtoehtoja:

Keikkapohjaiset sivustot, kuten Upwork ja Fiverr, ovat hyviä paikkoja löytää kirjoittajia. Näiden sivustojen avulla voit lähettää työpaikkailmoituksen ja vastaanottaa tarjouksia kirjoittajilta. Voit sitten valita kirjoittajan, joka mielestäsi sopii parhaiten projektiisi.

On olemassa useita blogipalveluita, jotka tarjoavat blogin kirjoittamista palveluna. Näissä palveluissa on yleensä joukko kirjoittajia, jotka ovat eri alojen asiantuntijoita. Tämä voi olla loistava vaihtoehto, jos etsit laadukasta kirjoitusta, joka on räätälöity sinun tarpeisiisi.

 • Riippumattomat freelance-kirjoittajat

Voit myös löytää riippumattomia freelance-kirjoittajia kirjoittamaan blogitekstejä puolestasi. Nämä kirjoittajat voidaan löytää verkottumisen, online-hakemistojen tai suusta suuhun.

Keikkapohjaiset sivustot

Keikkapohjaiset sivustot ovat loistava paikka löytää kirjoittajia, jos etsit henkilöä, joka kirjoittaa yksittäisen blogitekstin tai sarjan blogitekstejä.

Näillä sivustoilla on yleensä suuri joukko kirjoittajia, joista valita, joten voit löytää jonkun, jolla on taitoja ja kokemusta kirjoittaa aiheestasi.

Blogipalvelut

Blogipalvelut ovat loistava vaihtoehto, jos haluat pidemmän suhteen kirjailijan kanssa.

Näissä palveluissa on yleensä joukko kirjoittajia, jotka ovat eri alojen asiantuntijoita.

Tämä voi olla loistava vaihtoehto, jos etsit henkilöä, joka voi auttaa sinua luomaan sisältöstrategian blogillesi ja kirjoittamaan laadukasta sisältöä säännöllisesti.

Riippumattomat freelance-kirjoittajat

Riippumattomat freelance-kirjoittajat voivat olla loistava vaihtoehto, jos etsit henkilöä, jolla on tietty kirjoitustyyli tai joka on tietyn alan asiantuntija.

Nämä kirjoittajat voidaan löytää verkottumisen, online-hakemistojen tai suusta suuhun.

Riippumatta siitä, mistä löydät blogisi kirjoittajat, on tärkeää käyttää aikaa löytääksesi jonkun, joka sopii tarpeisiisi.

🔥 Empfohlen:  Adsy Review 2023 Onko se paras vieraiden lähettämispalvelu? Blogin lähetyspalvelu

Varmista, että luet heidän kirjoitusnäytteensä ja esität kysymyksiä heidän kokemuksistaan ​​ja taidoistaan.

Sinun tulee myös kertoa selkeästi odotuksesi ja antaa heille yksityiskohtaiset ohjeet.

Kun käytät aikaa oikean kirjoittajan löytämiseen, voit varmistaa, että saat laadukasta sisältöä, jota tarvitset blogisi kasvattamiseen.

Vinkkejä blogitekstien kirjoittamisen ulkoistamiseen

Selvitä odotuksesi

Ennen kuin aloitat työskentelyn kirjailijan kanssa, selvitä odotuksesi. Millaista sisältöä tarvitset? Kuinka pitkiä viestien tulee olla? Mitä aiheita haluat käsitellä?

Kun tiedät mitä tarvitset, voit etsiä tarpeisiisi vastaavia kirjoittajia.

Provitarkemmat ohjeet

Kun työskentelet kirjoittajan kanssa, on erittäin tärkeää antaa hänelle yksityiskohtaiset ohjeet. Näihin ohjeisiin sisältyy aiheen pääpiirteet ja kaikki viestiin haluamasi tiedot.

Kerro heille, mikä on määräaikasi.

Ole kärsivällinen ja ymmärtäväinen

Kun ulkoistat blogikirjoituksen, on tärkeää olla kärsivällinen ja ymmärtäväinen.

Kirjoittajat eivät välttämättä pysty noudattamaan määräaikaasi joka kerta, eivätkä he välttämättä aina saa kaikkea oikein.

On erittäin tärkeää olla valmis työskentelemään heidän kanssaan parantaakseen heidän kirjoittamistaan.

Antaa palautetta

Kun kirjoittaja on lähettänyt työnsä, anna hänelle palautetta. Tämä palaute auttaa heitä parantamaan kirjoittamistaan ​​tulevaisuudessa.

Kerro tarkasti, mistä pidit ja mistä et pitänyt heidän kirjoituksissaan. Voit myös tarjota ehdotuksia siitä, miten he voivat parantaa kirjoittamistaan.

Rakenna suhde kirjoittajaasi

Jos aiot työskennellä kirjailijan kanssa säännöllisesti, luo suhde hänen kanssaan.

Tämä auttaa sinua tuntemaan heidän kirjoitustyylinsä sekä heidän vahvuutensa ja heikkoutensa.

Se auttaa myös rakentamaan luottamusta ja suhdetta, mikä tekee kirjoittamisesta miellyttävämpää molemmille.

Usein Kysytyt Kysymykset

Voitko ulkoistaa blogin kirjoittamisen?

Kyllä, voit ulkoistaa blogin kirjoittamisen. On monia verkkosivustoja ja alustoja, joista voit löytää kirjoittajia, jotka ovat valmiita kirjoittamaan blogitekstejä puolestasi.

Kuinka paljon blogin ulkoistaminen maksaa?

Blogin ulkoistamisen kustannukset vaihtelevat kirjoittajan kokemuksen, julkaisun pituuden ja aiheen mukaan.

Mitä hyötyä on blogin kirjoittamisen ulkoistamisesta?

Blogin kirjoittamisen ulkoistamisesta on monia etuja. Jotkut yleisimmistä eduista ovat:

 • Säästää aikaa. Jos sinulla ei ole aikaa kirjoittaa blogitekstejä, ulkoistaminen voi olla loistava tapa hankkia tarvitsemasi sisältö ilman, että sinun tarvitsee tehdä sitä itse.
 • Pääset käyttämään korkealaatuista kirjoitusta. Ulkoistaminen voi olla loistava tapa saada tarvitsemasi sisältö, jos et ole hyvä kirjoittaja tai sinulla ei ole aikaa kirjoittaa laadukkaita blogiviestejä.
 • Laajenna ulottuvuuttasi. Ulkoistamalla blogin kirjoittamisen muiden maiden kirjoittajille voit laajentaa tavoittavuuttasi ja kohdistaa tavoitteesi laajemmalle yleisölle.

Voitko palkata jonkun kirjoittamaan blogia puolestasi?

Kyllä, voit palkata jonkun kirjoittamaan blogin puolestasi. On monia verkkosivustoja ja alustoja, joista voit löytää kirjoittajia, jotka ovat valmiita kirjoittamaan blogitekstejä puolestasi.

Tässä on muutamia lisävinkkejä hyvän blogin kirjoittajan löytämiseen ja palkkaamiseen:

 • Selvitä odotuksesi. Ennen kuin aloitat työskentelyn kirjoittajan kanssa, on tärkeää olla selvät odotuksesi. Millaista sisältöä tarvitset? Kuinka pitkiä viestien tulee olla? Mitä aiheita haluat käsitellä? Kun tiedät mitä tarvitset, voit etsiä tarpeisiisi vastaavia kirjoittajia.
 • Anna yksityiskohtaiset ohjeet. Kun työskentelet kirjoittajan kanssa, on tärkeää antaa hänelle yksityiskohtaiset ohjeet. Tämä sisältää aiheen hahmotelman ja minkä tahansa viestin, jonka haluat lähettää. Kerro heille, mikä on määräaikasi.
 • Ole kärsivällinen ja ymmärtäväinen. Kun ulkoistat blogikirjoituksen, on tärkeää olla kärsivällinen ja ymmärtäväinen. Kirjoittajat eivät välttämättä pysty noudattamaan määräaikaasi joka kerta, eivätkä he välttämättä aina saa kaikkea oikein. On erittäin tärkeää olla valmis työskentelemään heidän kanssaan parantaakseen heidän kirjoittamistaan.
 • Antaa palautetta. Kun kirjoittaja on lähettänyt työnsä, anna hänelle palautetta. Tämä auttaa heitä parantamaan kirjoittamistaan ​​tulevaisuudessa. Kerro tarkasti, mistä pidit ja mistä et pitänyt heidän kirjoituksissaan. Voit myös tarjota ehdotuksia siitä, miten he voivat parantaa kirjoittamistaan.
 • Rakenna suhde kirjoittajaasi. Jos aiot työskennellä kirjailijan kanssa säännöllisesti, luo suhde hänen kanssaan. Tämä auttaa sinua tuntemaan heidän kirjoitustyylinsä sekä heidän vahvuutensa ja heikkoutensa. Se auttaa myös rakentamaan luottamusta ja suhdetta, mikä tekee kirjoittamisesta miellyttävämpää molemmille.
🔥 Empfohlen:  Tulevien asioiden muoto: Analytics Everywhere

Johtopäätös

Blogin kirjoittamisen ulkoistaminen voi olla loistava tapa säästää aikaa ja rahaa.

Seuraamalla näitä vinkkejä voit löytää kirjoittajan, joka voi auttaa sinua luomaan korkealaatuista sisältöä, joka houkuttelee yleisöäsi:

 • Selvitä odotuksesi. Ennen kuin aloitat työskentelyn kirjailijan kanssa, on tärkeää tehdä selvät odotuksesi. Millaista sisältöä tarvitset? Kuinka pitkiä viestien tulee olla? Mitä aiheita haluat käsitellä? Kun tiedät mitä tarvitset, voit etsiä tarpeisiisi vastaavia kirjoittajia.
 • Anna yksityiskohtaiset ohjeet. Kun työskentelet kirjoittajan kanssa, on tärkeää antaa hänelle yksityiskohtaiset ohjeet. Tämä sisältää aiheen hahmotelman ja minkä tahansa viestin, jonka haluat lähettää. Kerro heille, mikä on määräaikasi.
 • Ole kärsivällinen ja ymmärtäväinen. Kun ulkoistat blogikirjoituksen, on tärkeää olla kärsivällinen ja ymmärtäväinen. Kirjoittajat eivät välttämättä pysty noudattamaan määräaikaasi joka kerta, eivätkä he välttämättä aina saa kaikkea oikein. On erittäin tärkeää olla valmis työskentelemään heidän kanssaan parantaakseen heidän kirjoittamistaan.
 • Antaa palautetta. Kun kirjoittaja on lähettänyt työnsä, on tärkeää antaa palautetta. Tämä auttaa heitä parantamaan kirjoittamistaan ​​tulevaisuudessa. Kerro tarkasti, mistä pidit ja mistä et pitänyt heidän kirjoituksissaan. Voit myös tarjota ehdotuksia siitä, miten he voivat parantaa kirjoittamistaan.
 • Rakenna suhde kirjoittajaasi. Jos haluat työskennellä kirjoittajan kanssa säännöllisesti, luo suhde hänen kanssaan. Tämä auttaa sinua tuntemaan heidän kirjoitustyylinsä sekä heidän vahvuutensa ja heikkoutensa. Se auttaa myös rakentamaan luottamusta ja suhdetta, mikä tekee kirjoittamisesta miellyttävämpää molemmille.

Noudattamalla näitä vinkkejä voit löytää kirjoittajan, joka auttaa sinua luomaan korkealaatuista sisältöä, joka kiinnostaa yleisöäsi.

On tärkeää, että pidät huolta terveydestäsi bloggaajana. Saat lisätietoja artikkelista Itsehoidon priorisoinnin tärkeys Bloggerina.

Bloggaajille on tarjolla monia erinomaisia ​​tuottavuustyökaluja. Katso suositukseni artikkelistani Parhaat tuottavuustyökalut bloggaajille.

Toivottavasti artikkelini oli informatiivinen. Jätä kaikki kysymykset alla oleviin kommentteihin. Arvostan kaikkea palautetta.