Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Blogin perustaminen: Helppo opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Blogin perustaminen: Helppo opas

Blogi on verkkosivu, jota päivitetään usein tuoreella, hyödyllisellä sisällöllä.

Useimmissa blogeissa on ystävällinen, keskustelutyyli, joka houkuttelee lukijat ja tarjoaa arvokasta tietoa, jota he saattavat etsiä.

Hyvin hoidetut blogit ovat myös tehokkaita ja olennaisia ​​tapoja tarjota sivustollesi laadukasta sisältöä, joka auttaa parantamaan SERP-sijoituksiasi.

Sinä Sinun ei tarvitse olla kokenut kirjoittaja tai digitaalinen markkinoija aloittaaksesi blogin joka ilahduttaa yleisöä, ansaitsee rahaa ja auttaa sinua saavuttamaan sisältömarkkinointitavoitteesi.

Kuka tahansa voi perustaa blogin ja tehdä siitä menestys kokemuksesta riippumatta. Aloita näillä helpoilla vaiheilla luodaksesi blogi, joka resonoi tänään.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

1. Löydä oma markkinarako

Vaihtoehtosi ovat laajat, kun kyse on monista tyyppisiä blogeja voit aloittaa.

Menestyneimmät blogit ovat kuitenkin yleensä tietyllä markkinaraolla.

Oikean markkinaraon valitseminen on myös yksi useimmiten huomiotta jätetyistä näkökohdista blogin onnistumisen varmistamisessa.

Valitse aihe, josta olet intohimoinen

Parhaita blogeja ylläpitävät yksilöt tai ryhmät, jotka ovat aidosti kiinnostuneita käsittelemiensä aiheista.

Valitse siis markkinarako, josta haluat puhua, josta olet perillä ja joka liittyy kaikkiin tuotteisiin tai palveluihin, joita haluat tarjota.

Tee markkinatutkimusta

Sinun kannattaa myös tehdä markkinatutkimusta varmistaaksesi, että siellä on markkinoita, jotka etsivät tuottamasi sisällön tyyppiä.

Google Trends on loistava ilmainen työkalu, jolla voidaan arvioida yleistä kiinnostusta aihetta kohtaan, erityisesti ajan mittaan.

Arvioi markkinaraon kannattavuus

Tietenkin haluat kerätä yleisöä ja lopulta ansaita rahaa bloggaamallavarsinkin jos olet perustamassa blogia liiketoimintatarkoituksiin.

Joten tarkista oman markkinaraon kannattavuus googlaamalla liittyviä avainsanoja nähdäksesi, mainostavatko muut bloggaajat sijoittuakseen kyseisten avainsanojen perusteella. Se on varma merkki siitä, että markkinarako on voittaja.

2. Suunnittele blogisi sisältö

Kun olet valinnut blogillesi oikean tilan, on aika alkaa täyttää se fantastisella sisällöllä, jota yleisösi rakastaa. Mutta on tärkeää tehdä se suunnitelman mukaan. Näin luot sellaisen.

Nimeä blogisi

Upea blogin nimi kiinnittää huomion, mutta silti tekee selväksi, mistä sisällöstä on kyse.

🔥 Empfohlen:  Onko sivun nopeus sijoitustekijä? (Lisäksi 7 tapaa nopeuttaa sivujasi)

Valitse jotain näppärää ja omaperäistä, joka vetoaa kohdeyleisösi.

Sisällytä myös markkinarakoasi liittyvä avainsana.

Aivoriihi blogipostausideoita

Seuraavaksi sinun kannattaa kehittää muutamia ensimmäisiä postausideoita, jotta blogisi toimisi.

Tee se esittämällä itsellesi seuraavanlaisia ​​kysymyksiä:

  • Millä avainsanoilla haluan sijoittua?
  • Mistä alan trendikkäistä aiheista voin kirjoittaa?
  • Mitä ongelmia voin ratkaista tuotteillani, palveluillani tai sisällölläni?
  • Mitä kilpailijani tekevät ja miten voin tehdä sen paremmin?
  • Mitä kysymyksiä yleisölläni on, joihin voin vastata heille?

Luo toimituksellinen kalenteri

Kaikki menestyneet blogit on päivitettävä säännöllisesti ennustettavan mukaan toimituksellinen kalenteri, jotta lukijasi tietävät, milloin he odottavat sisältöäsi.

Kalenterissasi tulisi myös sisältää sosiaalisen median kanavasi pääblogisi lisäksi.

3. Etsi paras hosting-alusta

Nykyään uudella bloggaajalla on monia vaihtoehtoja valittaessa blogialustaa.

Tässä on muutamia asioita, jotka on otettava huomioon, kun päätät, mikä on oikea valinta sinulle.

Ohjaus ja muokattavuus

Huolimatta blogitavoitteistasi, sisällön hallinta on ratkaisevan tärkeää.

Sinun pitäisi pystyä sanelemaan blogisi ulkoasu ja tuntuma sekä lisätä ja poistaa ominaisuuksia haluamallasi tavalla tavoitteidesi kehittyessä.

Hakukoneystävällinen

Jos blogisi ei ole tarpeeksi SEO-ystävällinen, sinulla on vaikeuksia saada avainsanojasi paremmuusjärjestykseen ja houkutella yleisöä.

Harkitse sellaisen alustan valitsemista WordPress se on muokattavissa ja käyttäjäystävällinen, mutta myös mahdollisimman hakukoneystävällinen.

Helppokäyttöinen

Jos olet aloittelija, haluat käyttäjäystävällisen alustan, joka on helppo asentaa, eikä sinun tarvitse koodata sitä itse.

Valitse Stagen kaltainen isännöintialusta, jotta saat uuden WordPress-sivustosi käyntiin hetkessä.

4. Luo korkealaatuista sisältöä

Tietyn blogin menestys riippuu sisällöstä, joten laatu on ehdottoman välttämätöntä.

Älä arvaile luodessasi dynaamista interaktiivista sisältöä ION:n avulla ja ota huomioon seuraavat vinkit.

Kirjoita ensin lukijoille ja sitten hakukoneille

Hakukoneoptimointi on luonnollisesti uskomattoman tärkeä, joten on erittäin tärkeää ottaa huomioon avainsanat ja mahdolliset SERP-sijoitukset postauksiasi kootaessa.

Mutta yksi tehokkaimmista tavoista sijoittua on kirjoittaa lukijoiden toiveet ja tarpeet mielessä.

Tällä tavalla, kirjoittaminen lukijoille kirjoittaminen hakukoneille.

🔥 Empfohlen:  Tehokkaan mobiilitoimiston perustaminen

Luo näppärä esittely

Valittavana on niin monia vaihtoehtoja, joten blogiviestin on kiinnitettävä lukijan huomio muutamassa sekunnissa.

Tämä tekee oikean postauksen johdannosta ratkaisevan viestisi menestyksen kannalta.

Sisällytä kuvia ja multimediaa

Muotoilu on toinen tärkeä näkökohta, kun blogitekstejä kirjoitetaan onnistuneesti mielessä.

Tee sisällöstäsi helposti selattava järjestämällä se sopivilla otsikoilla ja alaotsikoilla.

Visuaalisten elementtien, kuten asiaankuuluvien kuvien, videoiden ja muiden grafiikan lisääminen tekee viestistäsi luettavamman ja lisää sisältösi arvoa.

Päätä viestit toimintakehotuksella

Nykyajan kuluttajat ja tiedonhakijat haluavat tietää, mitä tehdä seuraavaksi, kun hän on nauttinut mahtavan sisällön, ja toimintakehotus kertoo heille selkeästi.

Päätä viestit toimintakehotuksella, joka tekee halutun seuraavan vaiheen selväksi, olipa kyseessä oston tekeminen vai jotain muuta.

Ulkoista sisällöntuotanto

Blogisi ja sosiaalisen median syötteiden pitäminen ajan tasalla tuoreella, asiaankuuluvalla sisällöllä yksin on kova tehtävä.

Harkitse suurimman osan tai kaiken sisällön luomisen ulkoistamista asiantuntijakirjoittajille huippualustalla, kuten WriterAccessilla, jotta blogisi menestyy. Hanki 14 päivän WriterAccess-kokeiluja tarkista se ilmaiseksi.

5. Optimoi blogitekstit hakukoneoptimointia varten

Viime kädessä uskomaton blogi, joka on täynnä hämmästyttävää sisältöä, ei riitä.

Ihmisten on myös pystyttävä löytämään se, ja siinä on sivun hakukoneoptimointi. Tässä on joitain tärkeitä vinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä.

Tee usein avainsanatutkimusta

Kaikkien sisällön aivoriihisi tulisi aloittaa uudella avainsanatutkimuksella, jotta voit selvittää, mitä yleisösi tällä hetkellä etsii. Avainsanat tulee sisällyttää otsikoihin, sisällönkuvaustietoihin ja URL-osoitteisiin, ja ne tulee levittää luonnollisesti koko sisältöön.

Sisällytä aina linkit

Hyvän sisällön arvo kasvaa, kun lisäät linkkejä muille asiaankuuluville sivuille ja autat lukijoita vastaamaan heidän mahdollisiin kysymyksiinsä. Muista sisällyttää joukkoon sisäisiä linkkejä aiheeseen liittyviin blogiisi viesteihin sekä ulkoisia linkkejä blogiisi arvokas auktoriteettisisältö muilla sivustoilla.

Lisää visuaalia viesteihisi

Kaikkiin blogikirjoituksiin tulee sisältyä vähintään korkealaatuinen sisältöön liittyvä johtokuva. Mutta myös visuaalisia elementtejä, kuten kaavioita, kaavioita, videoita, grafiikkaa ja lisäkuvia, tulisi käyttää koko sisällössä, kun se on järkevää.

🔥 Empfohlen:  Lopullinen opas rahan ansaitsemiseen verkkotunnusten vaihtamisella

6. Blogin mainostaminen

Kun olet saanut blogisi käyntiin, on aika kertoa yleisöllesi, että se on siellä, ja se tarkoittaa myynninedistämisstrategian laatimista. Tässä on muutamia vinkkejä sen tekemiseen tehokkaasti.

Hyödynnä sosiaalinen media

Vankka läsnäolo sosiaalisessa mediassa on välttämätön blogia markkinoitaessa. Markkinoi blogikirjoituksiasi, jaa alan uutisia ja pidä yhteyttä yleisöösi jatkuvasti.

Etsi yhteistyömahdollisuuksia

Vahva vertaisverkosto voi olla valtava voimavara pyrkivälle bloggaajalle, sillä voitte auttaa toisianne saavuttamaan tavoitteenne ja laajentamaan kollektiivista ulottuvuuttanne.

Etsi mahdollisuuksia lisätä vierailevaa sisältöä muihin blogeihin ja tee yhteistyötä oman markkinaraon keskeisten vaikuttajien kanssa.

Ota sähköpostimarkkinointi käyttöön

Sähköposti on ollut olemassa melkein yhtä kauan kuin Internet itse, mutta se on edelleen yksi suosituimmista ja laajimmin käytetyistä tavoista kommunikoida verkossa.

Varmista, että sisällytät sähköpostimarkkinointia markkinointistrategiassasi ja käytä sitä viisaasti parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Paketoida

Menestyneen blogin perustaminen ja ylläpitäminen on helppoa, kun tiedät mitä tehdä ja sinulla on oikeat työkalut nurkassasi.

Ja nyt, kun tiedät kuinka perustaa blogi, joka houkuttelee lukijoita, on aika huolehtia työkaluista.

Content Cloud on all-in-one-pakettimme, joka yhdistää Stagen, Studion, ION:n ja WriterAccessin. Siinä on kaikki mitä tarvitset tehdäksesi blogistasi valtavan menestyksen.

Mutta jos haluat ottaa askel kerrallaan, yritä WriterAcess kahdeksi viikoksi ilman maksuja ja aloita onnistunut sisältömatkasi.

Table of Contents