Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Blogin tuloraportit: Blogin tuloraporttien lopullinen luettelo

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Blogin tuloraportit: Blogin tuloraporttien lopullinen luettelo

Parhaiten ansaitsevat bloggaajat työllistävät erilaisia blogin kaupallistamisstrategiat tuottaa tuloja sisällöllään. Saatavilla on useita muita menetelmiä ja vaihtoehtoja, jotka edistävät joko suoraan tai epäsuorasti bloggaajan tuloja, mutta nämä ovat luotettavasti suosituimpia, kannattavimpia ja tehokkaimpia.

Display-mainontaverkostot

Kumppanuus näyttömainosverkoston kanssa on suosituin tapa ansaita tuloja bloggaamalla. Bloggaajien käytettävissä on monia erilaisia ​​mainosverkostovaihtoehtoja. Jotkut – kuten Googlen AdSense ja Amazon Associates – antavat kenen tahansa liittyä ja saada mainonnasta palkkaa, kun taas parhaiten maksavat mainosverkostot – kuten Mediavine ja AdThrive – vaativat vähimmäismäärän kuukausittaisia ​​sivun katseluja ennen kuin ne hyväksytään ohjelmiinsa.

Affiliate-markkinointiohjelmat

Kumppanimarkkinoinnin avulla bloggaajat voivat sisällyttää linkkejä kumppanikumppaniensa verkkosivustoille, jotka ohjaavat lukijat yrityksen, brändin tai yrityksen aloitussivuille. Jos joku napsauttaa tai tekee jotain, kuten tilaa tai tekee ostoksen, bloggaaja ansaitsee palkkion. Bloggaajien käytettävissä on monia erilaisia ​​kumppaniohjelmia.

Bränditarjoukset ja sponsorointi

Bloggaajia, joiden verkkosivuilla on paljon liikennettä ja jotka toimivat valikoiduilla, arvokkailla markkinaraoilla, pidetään vaikuttajina tai ne voivat tarjota brändille ainutlaatuisen pääsyn markkinoille, saada palkkaa ponnisteluistaan. Brändit rakastavat yhteistyötä lahjakkaiden bloggaajien kanssa ja maksavat heille korkealaatuisen sisällön julkaisemisesta, joka sopii heidän tarjontaansa ja antaa heille pääsyn bloggaajien yleisöön.

Tilaukset ja jäsenyydet

Jäsenmaksujen tai tilausten veloittaminen yksinoikeudella olevaan sisältöön on toinen tapa bloggaajille ansaita rahaa verkossa. Veloitatpa pääsystä sähköisistä kirjoista, verkkokursseista tai maksullisista uutiskirjeistä, tämä blogin kaupallistamismenetelmä on osoittautumassa yhä suositummaksi sisällöntuottajien keskuudessa, jotka oppivat skaalatamaan ja optimoimaan liiketoimintaansa. Bloggaajat voivat myös veloittaa yleisönsä pääsystä mukaansatempaaviin työpajoihin ja valmennuksiin.

Tavaran myynti

Verkkokaupan alustoilla, kuten Shopify ja BigCommerce Verkkokaupan keskipisteessä bloggaajat yhdistävät bloginsa verkkokauppoihin, joista lukijat voivat ostaa mitä tahansa tavaroista digitaalisiin tuotteisiin ja paljon muuta. Verkkomyynti on usein myöhempi lisä blogin tulouttamisstrategioihin, mutta se on tehokkaita tulomahdollisuuksia.