Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Blogisi asiakastuen virtaviivaistaminen ja parantaminen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Blogisi asiakastuen virtaviivaistaminen ja parantaminen

Useimmat bloggaajat haluavat kaupallistamismenetelmistään riippumatta kuulla palautetta yleisöstään.

Tarjoatpa palveluita tai myyt kursseja, blogisi “Ota yhteyttä” -sivu on pääsivusi.

Bloggaajana kasvat niin kauan kuin olet vuorovaikutuksessa lukijoiden kanssa ja luot yhteyksiä.

Ihmiset voivat ottaa sinuun yhteyttä etsiessään kumppanuus- tai yhteismarkkinointimahdollisuuksia. Muut ottavat sinuun yhteyttä ostaakseen palvelujasi tai ottaakseen sinut mainostajana. Olipa se mikä tahansa, jokaisen oikean sähköpostin takana on todennäköisesti suuri mahdollisuus.

Tärkeintä on, että et menetä mitään näistä mahdollisuuksista virtaviivaistamalla blogisi asiakastukikulkua:

Käytä älykästä automaatiota

Markkinoinnin automaatio tarkoittaa personoitujen konversiokanavien luomista, jotka voivat sitouttaa sivustosi lukijat ja viittaukset mielekkäällä tavalla.

Kokopäiväisenä tai osa-aikaisena bloggaajana et voi jatkuvasti olla paikalla vastaamassa sähköposteihin tai puheluihin, vaikka kyseessä olisikin potentiaalinen asiakas, joka sinun on hankittava nopeasti ennen kuin he ovat poissa. Tässä markkinoinnin automaatiosta voi olla apua.

Älykäs markkinoinnin automaatio oli aiemmin vain suuryritysten saatavilla. Nykyään on ratkaisuja, jotka ovat edullisia ja helppokäyttöisiä, joten jopa riippumattomat bloggaajat voivat käyttää niitä. Nämä ratkaisut ovat:

  • Älykkäät chatbotit: Voit määrittää erilaisia ​​työnkulkuja käyttäjän kysymysten perusteella, jotta chatbot voi auttaa heitä reaaliajassa ja ohjata ne sitten suoraan sinulle. Markkinoilla on useita edistyneitä chatbottien rakentajia, jotka ovat melko edullisia ja helppoja asentaa.
  • Sähköpostin automaattivastaajat: Tervetulosähköpostit, joissa kerrotaan, kuinka voit auttaa, “seuraavat vaiheet” -sähköpostit, joissa liidiä pyydetään varaamaan nopea puhelu tai tapaaminen kanssasi, “lisämyyntisähköpostit”, jotka kannustavat lukijoitasi ilmoittautumaan kurssille tai ostamaan kirjasi… Kaikki nämä sähköpostit voidaan määrittää helposti käyttämällä mitä tahansa sähköpostimarkkinointiohjelmistoa.
  • Puhelinautoilijat: Puhelintuen saaminen on järkevää monille yritysvetoisille blogeille, ja siitä on tullut erittäin helppoa ja edullista saada yrityksen puhelinnumero jonka mukana tulee älykkäät automaattiset avustajat, jotka voivat vastata liidien kysymyksiin reaaliajassa, vastaanottaa viestin ja jopa seurata heidän kanssaan.
🔥 Empfohlen:  32 YouTube-tilastomarkkinoijalla ei ole varaa sivuuttaa vuonna 2023

Kaikkien näiden markkinoinnin automaatioratkaisujen avulla kiireiset bloggaajat voivat olla yhteydessä liidiisi 24/7 keskeyttämättä heidän varsinaista työtään.

Järjestä sähköpostisi

Vaikka sosiaalinen media ennusti sen tappavan monta kertaa ja useiden vuosien ajan, sähköpostin lähettäminen jäännökset suurin yritysviestinnän muoto nykyään. Kaikki tekemäni kaupat suljettiin sähköposteilla (vaikka niihin on saattanut liittyä muunlaisia ​​vuorovaikutuksia, kuten zoom, pikaviestit ja kyllä, sosiaalinen media).

Älä koskaan aliarvioi sähköpostin tehoa.

Se on myös yksi tehokkaimmista brändäystyökaluista, jonka avulla voit muistuttaa liidejäsi siitä, mitä olet tekemässä ja kuinka muuten voit työskennellä yhdessä tai hyötyä toisistasi.

Lisäksi postilaatikkosi voi olla paras tuottavuustyökalusi. Itse asiassa se on ainoa tapa, jolla olen onnistunut saamaan kaikki gazillion tehtäväni valmiiksi: pidän sähköpostin lukemattomana, kunnes käsittelen sen sisältöä, ja se on perimmäinen motivaatiomuotoni.

Kaikista näistä syistä pidän sähköpostilaatikkoni uskonnollisesti puhtaana ja hyvin järjestettynä: Se on ainoa työkalu, jota käytän useita kertoja päivässä.

Näin voin tehdä sähköpostistani tehokkaampia ja tuottavampia:

Varmista, että allekirjoituksesi on asetettu hyvin

Olen menettänyt lukuisia tapauksia, joissa ihmiset, joiden kanssa olen vaihtanut sähköposteja, lähettävät minulle viestin esimerkiksi “” tai “!”

Yksityiskohtainen allekirjoitus on loistava tapa mainostaa itseäsi, muita projektejasi ja sosiaalisen median profiilejasi. Wisestamp on loistava työkalu hyväbrändätyn allekirjoituksen luomiseen sähköpostiisi ja se tarjoaa myös ilmaisen allekirjoituksen luoja jonka avulla voit luoda ladattavan käsinkirjoitetun allekirjoituksen:

Käytä suodattimia ja tarroja

Yksi valitettava asia sähköposteissa, joka ei ole ainutlaatuista tälle tietylle viestintämenetelmälle, on se, että ne on helppo missata. Käytän Gmailissani kaikenlaisia ​​tunnisteita ja suodattimia yrittääkseni voittaa tämän haasteen.

Gmail on jo melko hyvä priorisoimaan sähköpostit, mutta teen sen myös itse.

  • Voit luoda suodattimen sähköpostien automaattista merkitsemistä varten otsikossa olevan avainsanan perusteella
  • Voit merkitä automaattisesti tunnisteella sähköpostit, joihin olet unohtanut vastata (tällä käsikirjoitus)
  • Sinä pystyt merkitse kaikki Gmail-sähköpostit luetuiksi vaikka sosiaalisen median välilehdelläsi olisi tuhansia (se on erittäin miellyttävä asia ja auttaa minua siivoamaan postilaatikkoni)
  • Merkitse tärkeät sähköpostit manuaalisesti, jotta löydät ne helpommin käyttämällä is:important-operaattoria
🔥 Empfohlen:  Kuinka kirjoittaa sumennus, joka muuttaa

Kyllä, rakastan vain Gmail-haun ja sen käyttöä operaattorit.

Käytä omaa verkkotunnustasi

Vaikka rakastan Gmailia, varmistan aina, että lähetän sähköpostia osoitteesta oma verkkotunnus. Tämä on loistava tapa ohittaa automaattiset roskapostisuodattimet ja ainoa tapa saada sähköpostisi näyttämään ammattimaiselta.

Ensimmäistä huonoa vaikutelmaa on vaikea voittaa ja ottaa vakavasti, kun yrityssähköpostisi isännöi @gmail.com-verkkotunnus.

Lisäksi Gmailin määrittäminen omaan osoitteeseesi on aika helppo ja ilmainen.

Määritä mallit ja automaattiset vastaukset

Toinen syy, miksi rakastan Gmailia, on se, että voit käyttää malleja (aiemmin “säilytetyinä viesteinä”) ja automaattisia vastauksia ilmaiseksi.

Voit muuttaa minkä tahansa sähköpostisi malliksi, jota voit käyttää myöhemmin. On hyvä idea tallentaa ne sähköpostit, jotka ovat osoittautuneet erityisen tehokkaiksi myynnin voittamisessa.

Tämän konseptin kauneus on, että nämä ovat manuaalisesti muotoiltuja henkilökohtaisia ​​sähköposteja, eivät automatisoituja juttuja, ja silti ne on niin nopea kirjoittaa.

Toinen hieno ominaisuus, joka tulee ilmaiseksi Gmailissa, on mahdollisuus määrittää automaattinen vastaus päivien tai viikkojen ajaksi, kun olet poissa, sairas tai yksinkertaisesti uppoutunut.

Se on loistava tapa tuottaa myyntiä ja viittauksia edes vastaamatta sähköposteihin. Luo vain automaattinen vastaus, joka ohjaa vastaanottajat pääaloitussivullesi tai luettele tuotteesi, kirjasi jne.

Monipuolista yhteydenottotapojasi

Lopuksi, vaikka olen maininnut yllä, että sähköposti on minun (ja monien muiden) ensisijainen yritysviestinnän muoto, se ei todellakaan ole ainoa.

  • Jos sinulla on vahva henkilöbrändi, monet ihmiset haluavat ottaa sinuun yhteyttä sosiaalisen median kautta. Joten tee ne näkyväksi Ota yhteyttä -sivullasi. Voit vapaasti mainita, että olet tavoitettavissa sosiaalisen median kautta, varsinkin jos liidit eivät saa vastausta sähköpostin lähettämisen jälkeen (sähköpostit jäävät usein virheellisesti roskapostisuodattimiin)
  • Joissakin markkinarakoissa (kiinteistöt, kodin kunnostaminen jne.) voit sulkea enemmän myyntiä nopeammin, jos sinulla on puhelinnumerovaihtoehto. Jotkut ihmiset eivät halua odottaa sähköpostivastausta tai he haluavat vain varmistaa, että olet tosissasi. Näissä tapauksissa puhelinnumero on hyödyllinen. Jos et halua julkaista puhelinnumeroasi sivustollasi, voit lisätä sen sähköpostin allekirjoitukseen tai “Tervetuloa” -sähköpostiin vuorovaikutuksen tehostamiseksi.
  • Voit myös käyttää tapaamisaikataulua ratkaisu sähköpostiisi, jotta ihmiset voivat helposti sopia tapaamisen kanssasi. Niitä on hyvä valikoima, joista valita.
🔥 Empfohlen:  Yritysten suojauksen parantaminen: Tietoturvavalvonnan merkitys pienyrityksille

Omassa markkinarakossasi voi olla ainutlaatuisempia viestintämenetelmiä. Esimerkiksi hakukoneoptimoinnissa voit asentaa liidien luontiwidgetin, joka lähettää liidillesi ilmaisen raportin heti, kun he lähettävät tietonsa.

SE Ranking tarjoaa tämän ominaisuuden laajennuksena heidän Web-sivuston tarkastus -ominaisuuden. Tämä on hieno tapa kuulla lukijoistasi ja aloittaa vuorovaikutus vakaalta pohjalta.

Tykkään vakoillani (tai asiakkaideni) kilpailijoita löytääkseni uusia ideoita siitä, kuinka saada enemmän ihmisiä ottamaan yhteyttä minuun. Minulla on aika monta kilpailijoiden valvontahälytykset perustaa pitämään yhteystietosivuillaan, päätuotesivuillaan, kotisivuillaan ja sosiaalisen median biosivuillaan.

Näin saan ilmoituksen, kun joku heistä lisää uuden viestintätavan, muuttaa päävalikkoaan tai päivittää sosiaalisen median profiilejaan. Tämä antaa minulle paljon uusia ideoita kokeiltavaksi joka kuukausi!

Johtopäätös

Yhteyden ottaminen on olennaista useimpien bloggaajien menestykselle riippumatta heidän käyttämänsä liiketoimintamallista.

Rakennus suhteet lukijoihisi ovat hyviä hakukoneoptimoijille, ja se parantaa myös tuloksia! Et voi olla saari. Sinun täytyy saada palautetta ihmisiltä, ​​rakentaa kumppanuuksia, löytää vertaisia, yrityksiä ja asiakkaita.

Ota Ota yhteyttä -sivusi vakavasti ja kehitä yrityksesi viestintästrategiaa.

Onnea!

Table of Contents