Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Bluecore: Henkilökohtainen verkkokauppakokemus eri kanavien välillä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Bluecore: Henkilökohtainen verkkokauppakokemus eri kanavien välillä

Muutaman viime vuoden aikana vähittäiskaupan myynti on muuttunut 85 prosentista fyysisissä myymälöissä 50/50 online-offline-jakaumaan, jolloin ostajat ovat siirtyneet entistä kätevämpään, henkilökohtaisempaan asiakaskokemukseen. Nyt yli kolme neljäsosaa ostajista odottaa saavansa kokemuksensa jälleenmyyjän kanssa digitaalisten kanavien kautta riippumatta siitä, tapahtuuko lopullinen ostos verkossa vai fyysisissä myymälöissä.

Tällä uudella digitaalisella aikakaudella yritysten ei tarvitse vain hankkia ostajia vaan myös muuttaa heistä toistuvia asiakkaita pitkän aikavälin kasvua varten. Digitaalisten kanavien brändimyynti tarvitsee siis erityisesti verkkokauppaan rakennettuja ratkaisuja. Asiakkaan koko elinkaareen keskittyvä markkinointi on avainasemassa brändien kannalta asiakkaiden säilyttämisessä ja tulojen kasvattamisessa.

Bluecore, jonka pääkonttori on Yhdysvalloissa, on vähittäiskaupan markkinointiteknologiayritys, joka mullistaa jälleenmyyjien kommunikoinnin ostajien kanssa. Jatka lukemista tutkiaksesi kaikkea Bluecoresta sen startup-tarinasta, perustajista ja rahoituksesta kasvuun, kumppaneihin ja kilpailijoihin.

Bluecore – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi Bluecore

Päämaja New York City, New York, Yhdysvallat
sektori Maaliskuu Tech
Perustajat Fayez Mohamood ja Mahmoud Arram
Perustettu 2013
Arvostus 1 miljardi dollaria (2021)
Verkkosivusto Bluecore.com

Tietoja Bluecoresta
Bluecore – Teollisuus
Bluecore – perustajat ja tiimi
Bluecore – Startup Story
Bluecore – Missio ja Visio
Bluecore – liiketoimintamalli
Bluecore – tulomalli
Bluecore – Tuotteet ja palvelut
Bluecore – Rahoitus ja sijoittajat
Bluecore – Fuusiot ja yritysostot
Bluecore – Kasvu
Bluecore – Yhteistyökumppanit
Bluecore – Palkinnot ja saavutukset
Bluecore – Kilpailijat

Tietoja Bluecoresta

Bluecore on markkinointiteknologiayritys, joka tarjoaa verkkokaupan monikanavaisen personointialustan, joka muuttaa satunnaiset ostajat elinikäisiksi asiakkaiksi maailman nopeimmin kasvaville vähittäismyyntibrändeille. Yritys antaa markkinoijien muuttaa tiedot personoiduiksi, tuloja tuottaviksi markkinointikampanjoiksi muutamassa minuutissa.

Yli 400 asiakaslähtöistä jälleenmyyjää luottaa Bluecoreen, joka lisää nopeasti asiakkaiden pysyvyyttä ja kasvattaa ennakoitavissa olevia tuloja, mukaan lukien Jockey, Nobull, CVS Pharmacy, GAP, J.Crew Pacsun, Lenovo, City Furniture ja paljon muuta. Alusta on käsitellyt 300 miljardia käyttäytymistä, luetteloinut 500 miljoonaa tuotetta ja tuottanut yli 11 miljardia dollaria.

Bluecore – Teollisuus

Bluecore palvelee MarTech (markkinointiteknologia) -teollisuutta, joka sisältää alustojen, työkalujen ja ohjelmistosovellusten kehittämisen ja käynnistämisen, jotta yritykset voivat automatisoida, virtaviivaistaa ja tehostaa markkinointitoimiaan. MarTechin maailmanlaajuisten markkinoiden arvoksi arvioitiin 338 miljardia dollaria vuonna 2022, ja sen odotetaan nousevan 1 175 miljardiin dollariin vuoteen 2028 mennessä, ja sen CAGR on 22,2 % vuosina 2023-2028.

Joitakin markkinoita ohjaavia keskeisiä tekijöitä ovat sosiaalisen median hallintatyökalujen kasvava kysyntä, kasvava tarve saada kokonaisvaltainen näkemys markkinointitoimista ja mitata kampanjoiden vaikutusta sekä chatbottien lisääntyvä käyttöönotto. Lisäksi sosiaalinen etäisyys ja etätyöskentely yleistyivät Covid-19-pandemian aikana, mikä sai yritykset kääntymään yhä enemmän digitaalisen markkinoinnin kanaviin tavoittaakseen kuluttajia.

Kilpailutilanteesta puhuttaessa alan avaintoimijoita ovat ActiveCampaign, Acoustic LP, Hubspot Inc., Adobe Inc. ja Microsoft Corporation.

Bluecore – perustajat ja tiimi

Fayez Mohamood ja Mahmoud Arram ovat Bluecoren perustajia.

Fayez Mohamood

Fayez Mohamood on Bluecoren perustaja ja toimitusjohtaja. Hän suoritti BS inc Computer Engineering -tutkinnon New Jersey Institute of Technologysta ja MS-tutkinnon sähkö- ja tietokonetekniikasta Georgia Institute of Technologysta. Ennen Bluecoren perustamista Fayez työskenteli mikroprosessorisuunnittelun insinöörinä AMD:llä kesäkuuhun 2008 asti, ohjelmistokehittäjänä The MathWorksissä syyskuuhun 2011 asti ja tuotepäällikkönä Bigdoor Media, Inc:ssä tammikuuhun 2013 asti.

Mahmoud Arram

Mahmoud Arram on yksi Bluecoren perustajista ja teknologiajohtaja. Hän on suorittanut sähkö- ja tietokonetekniikan BS-tutkinnon Iowan osavaltion yliopistosta ja suorittanut jatko-opinto-ohjelman Massachusetts Institute of Technologyssa. Aiemmin Mahmoud oli ohjelmistoarkkitehti Allurentissa, teknologiajohtaja Redstarissa ja suunnittelutiimin johtaja Moda Operandi, Inc:ssä.

Bluecore joukkue

 • Michelle McComb – talousjohtaja
 • Ryan Deutsch – Chief Customer Officer
 • Sherene Hilal – Chief Product Officer
 • Pat Deskin – Chief Revenue Officer

Bluecorella on yli 450 työntekijää.

Bluecore – Startup Story

Fayez Mohamood ja Mahmoud Arram perustivat Bluecoren vuonna 2013. Työskenneltyään jälleenmyyjien kanssa aikaisemmassa roolissa Fayez tajusi, kuinka vaikeaa oli luoda yksinkertainen laukaiseva sähköposti. Sieltä Mahmoud ja Fayez kehittivät patentoidun JavaScript-integraation, joka poimi vähittäiskaupan tuotteiden attribuutit ja ostajien käyttäytymisen reaaliajassa, jotta markkinoijat voivat lähettää osuvia, oikea-aikaisia, laukeavia sähköposteja. Näiden vähittäismyyntitietojen yhdistämisen ytimessä tuote kehittyi ja on nyt kuuluisa vähittäiskaupan markkinointialustana.

Syyskuussa 2015 Bluecore esitteli Live Segments Emailin verkkokaupan markkinoijille, ja syyskuussa 2018 se avasi Lontoon toimistonsa vastatakseen kasvavaan kysyntään Euroopassa. Yritys lanseerasi Bluecore Site -sivuston lokakuussa 2019. Muutamaa vuotta myöhemmin, heinäkuussa 2023, Bluecore ilmoitti Transparent-tunnistuksen lanseeraamisesta tarjotakseen täydellisen kuvan sivuston tunnistamisprosentteista.

Bluecore – Missio ja Visio

Bluecoren missio on valtuuttaa kaupalliset organisaatiot löytämään parhaat asiakkaat ja pitämään heidät elinikäisenä.

Bluecore – liiketoimintamalli

Bluecore on vähittäiskaupan markkinointialusta, jonka avulla markkinoijat voivat luoda henkilökohtaisia ​​markkinointikampanjoita hyödyntämällä ostaja-, käyttäytymis- ja tuotetietoja. Kun tiedot on rakennettu suoraan markkinointikampanjoiden työnkulkuihin sekä osoita ja napsauta ennakoivia malleja, vähittäiskaupan markkinoijat voivat ohittaa manuaaliset prosessit käynnistääkseen kaiken viestinnän ja automatisoidakseen jokaisen mobiilisivuston, sähköpostin ja maksullisen mediaviestin kuka, milloin ja missä jokaisen ostajan kohdalla. . Lisäksi alusta yhdistää ostajien käyttäytymisen reaaliaikaisen vastaavuuden muuttuvaan tuoteluetteloon antaakseen ostajille 1:1 suosituksia.

Bluecore – tulomalli

Bluecore on tilauspohjainen alusta, joka tarjoaa mukautetun hinnoittelun ratkaisuilleen.

Bluecore – Tuotteet ja palvelut

Bluecore tarjoaa Bluecore Communicate-, Bluecore Site- ja Bluecore Advertise -ratkaisuja sekä ratkaisuja Identify and Convert, Execute 1:1 Campaigns ja Increase Repeat Purchass. Bluecore-alustan avulla jälleenmyyjät voivat käyttää sähköposti- ja mobiilisivustoja, maksullisia media- ja sosiaalipalveluita, palveluita ja menestystä sekä integraatioita.Bluecore – Rahoitus ja sijoittajat

Bluecore on toteuttanut 7 verkkokauppaa kerätäkseen 238,2 miljoonaa dollaria. Sen viimeisin rahoituskierros – Series E Round – saatiin päätökseen 25. elokuuta 2021, ja se turvasi 125 miljoonaa dollaria. Bluecore suoritti Seed Round -kierroksensa ensimmäisen kerran 2. huhtikuuta 2013 ja keräsi 118 000 dollaria. Markkinoita määrittävät sijoittajat, jotka rahoittavat yritystä, ovat FirstMark, Felicis, SilverLake, Georgian Partners, Norwest Venture Partners ja Gaingels.

Päivämäärä Kierrosten sijoittajien lukumäärä Kerätyt varat Pääsijoittaja

5. elokuuta 2021 Sarja E 4 125 miljoonaa dollaria Georgian kumppanit
26. toukokuuta 2020 Sarja D 4 50 miljoonaa dollaria Georgian kumppanit
4. lokakuuta 2017 Sarja C 4 35 miljoonaa dollaria Norwest Venture Partners
2. joulukuuta 2015 Sarja B 6 21 miljoonaa dollaria Georgian kumppanit
22. tammikuuta 2015 Sarja A 5 6 miljoonaa dollaria FirstMark
23. heinäkuuta 2013 Siemenkierros 3 1,1 miljoonaa dollaria FirstMark
2. huhtikuuta 2013 Siemenkierros 2 118 000 dollaria

Bluecore – Fuusiot ja yritysostot

Bluecore osti Betaoutin 25. lokakuuta 2018.

Bluecore – Kasvu

Bluecore saavutti 1 miljardin dollarin arvon elokuussa 2021 125 miljoonan dollarin rahoituksella E-sarjan kierroksella. Toukokuussa 2020 yhtiön palveluksessa oli 236 henkilöä, ja vuoden 2021 loppuun mennessä määrä nousi 400:aan.

Bluecore – Yhteistyökumppanit

Bluecore on tehnyt yhteistyötä johtavien strategisten teknologiakumppaneiden, sähköisen kaupankäynnin alustojen, järjestelmäintegraattoreiden, markkinointipilvien, virastojen ja konsulttien kanssa, jotka keskittyvät vähittäiskauppiaiden menestykseen ja luokkansa parhaaseen suorituskykyyn. Jotkut yrityksen yhteistyökumppanit ovat seuraavat:

Bluecore – Palkinnot ja saavutukset

Alan asiantuntijat tunnustivat ja palkitsivat Bluecoren seuraavilla:

 • Forbesin Amerikan parhaat startup-työnantajat vuonna 2022
 • EY valitsi Fayez Mohmoodin vuoden 2022 yrittäjäksi New Yorkin listalla
 • Nimetty vuoden 2022 Inc. 5000 vuosittaiselle listalle Amerikan nopeimmin kasvavista yksityisistä yrityksistä
 • Crainin vuoden 2021 parhaat työpaikat New Yorkissa
 • Vuoden 2019 Google Cloud Partner of the Year

Bluecore – Kilpailijat

Alla on lueteltu joitain yrityksiä, jotka tarjoavat kovaa kilpailua Bluecorelle:

 • Klaviyo
 • Wunderkind
 • ActiveCampaign
 • SuiteDash
 • Bloomreach
 • Emarsys

UKK

Mitä Bluecore tekee?

Bluecore on markkinointiteknologiayritys, joka tarjoaa verkkokaupan monikanavaisen personointialustan, joka muuttaa satunnaisista ostajista maailman nopeimmin kasvavien vähittäismyyntibrändien elinikäisiä asiakkaita. Yritys antaa markkinoijien muuttaa tiedot personoiduiksi, tuloja tuottaviksi markkinointikampanjoiksi muutamassa minuutissa.

Ketkä ovat Bluecoren perustajia?

Fayez Mohamood ja Mahmoud Arram ovat Bluecoren perustajia.

Milloin Bluecore perustettiin?

Bluecore on perustettu vuonna 2013.

Ketkä ovat Bluecoren tärkeimmät kilpailijat?

Bluecoren pääkilpailijoita ovat Klaviyo, Wunderkind, ActiveCampaign, SuiteDash, Bloomreach ja Emarsys.

🔥 Empfohlen:  Miksi WazirX:n ja CoinDCX:n välillä on hintaero?