Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

BookScouter Review: kannattaako oppikirjoja myydä?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: BookScouter Review: kannattaako oppikirjoja myydä?

Voisitko käyttää ylimääräistä rahaa? Yksi parhaista tavoista siivota kotisi ja ansaita rahaa samaan aikaan on myydä vanhoja esineitä, joita et enää käytä. Kuten kirjat.

Ongelmana on, että pihakaupan pitäminen on aikaa vievää ja vaikeaa. Lisäksi ei ole takeita siitä, että kukaan haluaa myymiäsi asioita.

Tässä katsauksessa käsittelemme BookScouter-sovellusta, joka auttaa sinua myymään käytettyjä kirjojasi. Ajattele sitä palkkana kirjahyllysi siivoamisesta.

Yhteenveto

BookScouter on helppokäyttöinen, eikä sinun tarvitse maksaa kirjojen toimittamisesta myyjille. Sen tärkeimmät haitat ovat, että se lukitsee osan ominaisuuksistaan ​​kalliin tilauksen taakse, eikä ole takeita siitä, että voit ansaita rahaa, jos sinulla ei ole oikeita kirjoja. Palvelua voi kuitenkin kokeilla ilmaiseksi, joten riskiä ei ole.

Plussat

  • Helppokäyttöinen käyttöliittymä
  • Myy kirjoja irtotavarana
  • Vertaa useiden toimittajien hintoja

Haittoja

  • Maksuaika voi kestää hetken
  • Älä hyväksy kaikenlaisia ​​kirjoja

Mikä on BookScouter?

BookScouter on älypuhelinsovellus ja verkkosivusto, jonka avulla voit myydä kirjoja yrityksille, jotka ostavat käytettyjä kirjoja. Sivusto voi myös auttaa sinua löytämään ostettavia tai vuokrattavia kirjoja.

Sivusto on erityisen suosittu ja hyödyllinen korkeakouluopiskelijoille. Se voi auttaa sinua ostamaan tarvittavia oppikirjoja, jotka usein maksavat satoja dollareita, puoleen tai halvemmalla.

Kun olet lopettanut oppitunnit, voit käyttää BookScouteria löytääksesi parhaan hinnan kirjojen myyntiin.

Voit käyttää BookScouteria myös tavallisille kirjoille. Esimerkiksi jotkin vanhemmat kirjasi, erityisesti keittokirjat, saattavat olla arvokkaampia kuin odotat.

Kuinka BookScouter toimii?

BookScouter ei osta tai myy kirjoja itse. Sen sijaan, se tekee yhteistyötä kymmenien muiden verkkosivustojen kanssa ohjatakseen asiakkaita, jotka haluavat ostaa tai myydä kirjoja.

Jos haluat myydä kirjan, voit avata puhelimessasi BookScouter-sovelluksen ja skannata kirjan takana olevan viivakoodin. Voit myös käyttää BookScouter-verkkosivustoa ja etsiä ISBN-numeron tai otsikon perusteella.

BookScouter antaa sinulle automaattisesti luettelon verkkosivustoista, jotka haluavat ostaa kyseisen kirjan. Napsauta linkkiä, niin pääset kyseiselle sivustolle. Sitten kirja lisätään myyntikoriisi automaattisesti.

On tärkeää huomata, että jokaisella myyjällä on oma prosessinsa kirjojen myyntiin. Jos päädyt laatimaan luetteloa myytävistä kirjoista ja sinun on lähetettävä lähetykset muutamalle eri yritykselle, pidä tämä mielessä.

Hieman vähemmän rahaa ansaitseminen yhdistämällä pakettisi lähetettäväksi vain yhdelle tai kahdelle ostajalle saattaa olla sen arvoista, jos et joudu lähettämään tusinaa eri pakettia.

🔥 Empfohlen:  Kuinka myydä kynttilöitä verkossa: 6-vaiheinen tarkistuslista vuodelle 2023

Voit myös käyttää BookScouteria kirjojen ostamiseen tai vuokraamiseen. Etsi vain kirjaa BookScouterin sovelluksesta tai verkkosivustosta, niin saat luettelon paikoista, joista voit ostaa kirjan, ja hinnan.

Onko sinulla paljon kirjoja? Nyt voit tehdä joukko-ISBN-tarkistuksen. BookScouterin käyttäjä voi syöttää useita ISBN-numeroita saadakseen selville, mikä toimittaja maksaa enemmän koko kirjajoukosta.

Kuinka paljon voin tienata?

Kuinka paljon rahaa voit ansaita käyttämällä BookScouteria, vaihtelee suuresti. Se riippuu lähinnä omistamistasi kirjoista ja työn määrästä, jonka olet valmis tekemään.

Yleisesti ottaen BookScouterin arvokkaimmat kirjat ovat oppikirjat, keittokirjat ja muut harvinaiset tai loppuneet kirjat. Et todennäköisesti löydä ketään, joka olisi valmis maksamaan muutamaa senttiä enemmän romaanista, jonka voit ostaa kirjakaupasta.

Jos sinulla on hyvin varustettu kotikirjasto, jossa on myytäviä oppikirjoja, voit ansaita hyvän summan. Monet oppikirjat myyvät 50 dollaria, 100 dollaria tai enemmän.

Jos kotikirjastosi on enimmäkseen täynnä massamarkkinoiden pokkareita, tuskin ansaitset paljon.

Kuten lähes kaikissa rahaa ansaitsevissa sovelluksissa, ihmisillä, jotka haluavat lisätä voittojaan, on mahdollisuus käyttää sivutoimia.

Jos olet käytettyjen kirjakauppojen tai korkeakoulujen kirjamessuilla, voit käyttää BookScouter-sovellusta skannataksesi myynnissä olevien kirjojen viivakoodit. Saatat löytää kirjan halvemmalla kuin voit myydä sen BookScouterista.

Jos esimerkiksi käytetty kirjakauppa myy kirjan 20 dollarilla, mutta joku BookScouterista maksaa siitä 30 dollaria, sinulla on mahdollisuus ansaita 10 dollarin voittoa.

Kun käytät sovellusta, saat käsityksen kirjojen korkeista hinnoista, jolloin voit tarkistaa kirjakauppojen varastot tehokkaammin ja kasvattaa tuntituottoasi.

Kuinka BookScouter ansaitsee rahaa?

BookScouter on täysin ilmainen ihmisten käyttöön, mikä saattaa herättää epäilyksiä. Miten sovellus ansaitsee rahaa, jos se ei veloita käyttäjiltä?

Yksi tapa on viittaus- ja mainosmaksut. Kun BookScouter yhdistää sinut myyjään, joka myy tai vuokraa kirjoja, kyseinen myyjä voi antaa BookScouterille palkkion maksavan asiakkaan ohjaamisesta.

Toinen tapa, jolla BookScouter ansaitsee rahaa, on tilauspalvelunsa BookScouter Pro kautta.

BookScouter Pro

BookScouter Pro on tilauspalvelu, joka maksaa 29,99 dollaria kuukaudessa. Tilaajat saavat käyttöönsä erilaisia ​​hyödyllisiä työkaluja, jotka voivat auttaa heitä kasvattamaan voittojaan.

Tarjoukset

Tarjousten avulla voit helposti tarkastella kaikkien BookScouterin kumppaneiden mukana toimittamien kirjojen osto- ja myyntihintoja.

🔥 Empfohlen:  Kuinka myydä autosi (tai kuorma-autosi) Craigslistissa

Tämän työkalun avulla saatat löytää tilanteita, joissa yksi myyjä myy kirjan 25 dollarilla, kun taas toinen on valmis ostamaan sen 30 dollarilla. Sinun tarvitsee vain varata 30 dollarin alennushinta, ostaa kirja 25 dollarilla ja ansaita 5 dollaria voittoa.

Ilmoitukset

Voit määrittää ilmoituksia ilmoittamaan, kun kirja ylittää tietyn osto- tai myyntihinnan.

Saatat esimerkiksi haluta myydä oppikirjan, mutta et ole valmis myymään sitä alle 50 dollarilla. Voit määrittää ilmoituksen sähköpostiisi heti, kun myyjä nostaa kyseisen kirjan ostohintaa vähintään 50 dollariin.

Tämän ominaisuuden avulla voit seurata hintoja ilman, että sinun tarvitsee avata sovellusta tarkistaaksesi niitä manuaalisesti.

Historiallinen hinnoittelu

Tyypillisesti BookScouter näyttää vain kirjojen nykyiset hinnat. Et voi nähdä, minkä arvoinen kirja oli aiemmin.

Pron avulla voit nähdä kirjan hinnanmuutoksia kuvaavia kaavioita, joiden avulla voit ennustaa, nouseeko tai menettääkö kirja arvoa vai onko sen hinnoissa säännöllisesti kausivaihteluita.

Esimerkiksi oppikirjat ovat yleensä suosituimpia aikoina, jolloin opiskelijat ostavat kirjoja uudelle lukukaudelle, mikä voi johtaa siihen, että myyjät maksavat enemmän käytetyistä kopioista.

Seuranta

BookScouter Pro seuraa automaattisesti toimintaasi BookScouterissa ja näyttää sinulle myymäsi kirjat ja niiden hinnat. Tämä ominaisuus voi helpottaa tulojesi seurantaa ajan mittaan.

BookScouter rajoittaa tyypillisesti vain yhden kirjan etsimisen kerrallaan. Pron avulla voit tehdä joukkohakuja kymmenille tai sadoille kirjoille kerralla.

BookScouterin plussat ja miinukset

BookScouter on vankka sovellus ihmisille, jotka haluavat ostaa ja myydä kirjoja. Mutta kuten kaikilla palveluilla, sillä on hyvät ja huonot puolensa.

Plussat

BookScouterin käyttämiseen on muutama hyvä syy.

Ilmainen käyttää

Yksi BookScouterin parhaista puolista on, että se on täysin ilmainen käyttää. Vaikka voit tilata Pro-tilauksen, sinun ei tarvitse maksaa, ja voit myydä kirjoja samaan hintaan, vaikka sinulla ei olisi Pro-tilausta.

Se, että palvelu on ilmainen, tarkoittaa, että sen kokeilemisesta ei ole riskiä.

Vertaile myyntivaihtoehtoja

BookScouterin avulla on helppo löytää paras ostaja kirjoillesi. Sovellus toimii kymmenien sivustojen kanssa ja näyttää sinulle automaattisesti eniten maksavat sivustot, joten sinun ei tarvitse etsiä useilta sivustoilta vertaillaksesi hintoja.

Ansaitse rahaa vapaa-ajallasi

Kun olet myynyt kirjat kotonasi, voit silti käyttää BookScouteria ylimääräisen rahan ansaitsemiseen. Aina kun olet kirjakaupassa tai piha-alennusmyynnissä, voit skannata saatavilla olevat kirjat nähdäksesi, voitko ostaa sellaisen halvemmalla kuin voit myydä sen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka myydä digitaalisia tuotteita PayPalin ja WordPressin avulla

Haittoja

BookScouterilla on muutamia huomioitavia haittoja.

Ei hyväksy kaikkia kirjoja

Se, että sinulla on kirja, ei takaa, että pystyt myymään sen. Jos kukaan ei halua ostaa kirjaa, BookScouter ei pysty yhdistämään sinua ostajaan. Jos et omista oikeita kirjoja, et tee mitään BookScouterista.

Varmista, että kirjasi ovat myytävissä. Ilmeisesti kirjat, jotka ovat repeytyneet, homehtuneet ja huonossa kunnossa, ovat aiheellisia.

Voit ansaita enemmän rahaa itse

BookScouter yhdistää sinut suuriin myyjiin, jotka ovat valmiita ostamaan kirjoja takaisin asiakkailta. Syy, miksi nämä yritykset ostavat kirjoja, on se, että he voivat myydä ne myöhemmin voitolla.

Tämä tarkoittaa, että voit ansaita enemmän rahaa BookScouterin ulkopuolella. Jos kirjan paras ostotarjous on 40 dollaria, saatat pystyä ansaitsemaan 50 dollaria myymällä sen Craigslistissa, eBayssa tai suoraan jollekin toiselle. Kysymys on vain siitä, onko ylimääräinen voitto vaivan arvoista.

Miten Bookscouter vertaa?

BookScouter on vain yksi monista paikoista, joissa voit myydä kirjojasi. Saatat esimerkiksi pystyä myymään kirjasi paikalliseen käytettyyn kirjakauppaan tai suoraan takaisin kustantajalle.

Yksi suuri kannustin käyttää BookScouteria on, että se on yksi ainoista verkkosivustoista jonka avulla on helppo vertailla hintoja, joita useat myyjät maksavat kirjoista.

Varsinaisia ​​kilpailijoita alueella on vähän. Tämä yhdistettynä siihen tosiasiaan, että BookScouter on ilmainen käyttää, tekee siitä kokeilemisen arvoisen.

Yhteenveto

BookScouter on sovellus, joka yhdistää sinut yrityksiin, jotka ovat valmiita ostamaan vanhoja kirjojasi. Riippuen omistamistasi kirjoista voit ansaita satoja ylimääräisiä dollareita siivoaessasi kotiasi.

Siellä on myös mahdollisuus kääntää nopeasti myytävänä olevia kirjoja. Jotkut ihmiset ovat ansainneet elantonsa kääntämällä asioita verkossa, jolloin ihmiset, jotka haluavat touhua, voivat kasvattaa tulojaan.