Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Boom Supersonic: Supersonic-lentokoneen rakentaminen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Boom Supersonic: Supersonic-lentokoneen rakentaminen

Kahden viime vuosikymmenen jälkeen lentomatkustuksen kysyntä on kasvanut dramaattisesti, ja lentomatkustajien määrä on kasvanut maailmanlaajuisesti. Lisäksi kansainvälinen liikematkailu on laajentunut pandemian jälkeen. Samaan aikaan lentokonetekniikka ja materiaalisuunnittelu ovat parantuneet merkittävästi muun muassa lentopolttoaineen, hiilikuitujen ja ohjelmistojen osalta.

Teknologian paranemisen ja kasvavan kysynnän myötä yliäänimatkailun paluu voi tarjota myös useita etuja, nopeampaa matkustamista, vähemmän lennonjälkeistä väsymystä, paremman saavutettavuuden syrjäisiin paikkoihin ja paljon muuta.

Boom Supersonic, yhdysvaltalainen yritys, muuttaa lentomatkoja valmistamalla nopeimpia yliäänilentokoneita. Sukeltakaamme syvälle paljastaaksemme kaiken Boom Supersonicista sen perustamisesta tulevaisuuden suunnitelmiin.

Boom Supersonic – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi Boom Supersonic

Päämaja Denver, Colorado, Yhdysvallat
sektori Ilmailuteollisuus
Perustajat Blake Scholl, Joe Wilding ja Joshua Krall
Perustettu 2014
Arvostus 1 miljardi dollaria (2020)
Verkkosivusto Boomsusonic.com

Tietoja Boom Supersonicista
Boom Supersonic – teollisuus
Boom Supersonic – perustajat ja tiimi
Boom Supersonic – Startup Story
Boom Supersonic – Missio ja Visio
Boom Supersonic – liiketoiminta- ja tulomalli
Boom Supersonic – tuotteet ja palvelut
Boom Supersonic – kohtaamat haasteet
Boom Supersonic – Rahoitus ja sijoittajat
Boom Supersonic – Investoinnit
Boom Supersonic – Kasvu
Boom Supersonic – yhteistyökumppanit
Boom Supersonic – Palkinnot ja saavutukset
Boom Supersonic – Kilpailijat
Boom Supersonic – tulevaisuuden suunnitelma

Tietoja Boom Supersonicista

Boom Supersonic on Denverissä, Coloradossa sijaitseva yritys, joka rakentaa yliäänilentokoneita, jotka on suunniteltu nopeutta, kestävyyttä ja turvallisuutta varten. Se on kaupallisten lentokoneiden valmistaja, joka suunnittelee ja rakentaa matkustajalentokoneita palvellessaan asiakkaita maailmanlaajuisesti. Lisäksi yhtiö tekee yliäänilentokoneista edullisia liikematkoille.

Boom Supersonic – teollisuus

Boom Supersonicin päätoimiala on ilmailu- ja avaruusteollisuus, jonka globaalit markkinat kasvoivat 278,43 miljardiin dollariin vuonna 2023 261,12 miljardista dollarista vuonna 2022, jolloin CAGR oli 6,6 %. Lisäksi globaalien markkinoiden ennustetaan kasvavan 358,44 miljardiin dollariin vuonna 2027, mikä merkitsee huomattavaa 6,5 ​​prosentin CAGR:ää.

Vaikka ilmailu- ja avaruusteollisuuden kasvu pysähtyi Covid-19:n aikana, kehittyvien tai nousevien talouksien yleisen talouskasvun odotetaan vauhdittavan markkinoiden kasvua. Joitakin ilmailuteollisuuden johtavia yrityksiä ovat Airbus Group SE, The Boeing Company, Raytheon Technologies Corporation, General Electric Company ja monet muut.

Boom Supersonic – perustajat ja tiimi

Blake Scholl, Joe Wilding ja Josh Krall ovat Boom Supersonicin perustajia.

Blake Scholl

Blake Scholl on Boom Supersonicin perustaja ja toimitusjohtaja. Hän suoritti tietojenkäsittelytieteen BS:n tutkinnon Carnegie Mellonin yliopistosta. Blake työskenteli Amazonilla lähes viisi vuotta. Sitten hän perusti Kima Labsin tammikuussa 2010, ja yritys ostettiin helmikuussa 2012. Seuraavaksi hän työskenteli Grouponissa Senior Directorina ja oli mukana perustamassa Boom Supersonicia huhtikuussa 2014.

Joe Wilding

Joe Wilding oli yksi Boom Supersonicin perustajista. Hän valmistui Wichita State Universitystä ilmailutekniikan maisteriksi. Hän on Answer Engineering, LLP:n entinen perustajaosakas ja Boom Supersonicin entinen perustaja ja entinen teknologiajohtaja. Tällä hetkellä Joe on pääinsinööri Wilding Aerospacessa, kumppani OpenAtlasissa ja pääinsinööri Cosmic Aerospacessa.

Joshua Krall

Joshua Krall oli yksi Boom Supersonicin perustajista. Hän suoritti tietojenkäsittelytieteen BS:n Carnegie Mellonin yliopistosta. Hän oli HelloCarin perustaja ja teknologiajohtaja sekä Grouponin suunnittelujohtaja. Joshua työskenteli Boom Supersonicin perustajana ja teknologiajohtajana tammikuuhun 2020 asti. Tällä hetkellä hän on OpenAtlasin kumppani ja Puckin perustaja ja teknologiajohtaja.

Boom Supersonic Team

 • Kathy Savitt – toimitusjohtaja ja liiketoimintajohtaja
 • Stephen Weiland – talousjohtaja
 • Brian Durrence – teknologiajohtaja
 • Bob Stoher – markkinointijohtaja

Boom Supersonic on yli 150 kokopäiväisen työntekijän tiimi.

Boom Supersonic – Startup Story

Blake Scholl, Joe Wilding ja Joshua Krall perustivat Boom Supersonicin vuonna 2014. Blake Scholl oli ollut kiinnostunut lentokoneista lapsuudesta lähtien, kun hänen vanhempansa veivät hänet katsomaan potkuriturbiinia Cessnasia nousevan heidän talonsa lähellä Cincinnatissa, Ohiossa. Scholl inspiroitui nähtyään Concorden museossa ja hänestä tuli pakkomielle selvittää, kuinka mahdollistaa yliäänirenessanssi. Hän ansaitsi yksityislentäjän lupakirjan vuonna 2008 kiinnostuksensa ilmailusta.

Toimittuaan kaksi vuotta Grouponin vanhempi johtajana hän perusti Boom Supersonicin vuonna 2014 Joe Wildingin ja Joshua Krallin kanssa. Useiden viikkojen tutkimuksen jälkeen hän päätti, että yliäänimatka oli mahdollista, ja palkkasi ilmailu-insinöörejä muuttamaan hänen näkemyksensä todeksi.

Vuonna 2017 Japan Airlines teki yhteistyötä Boom Supersonicin kanssa ostaakseen 20 lentokonetta. XB-1-esittelylentokone otettiin virallisesti julkisesti käyttöön lokakuussa 2020. Vuonna 2021 yhtiö julkisti suunnitelmansa Overture-lentotestauksesta vuonna 2026. Boom Supersonic teki kaupallisen sopimuksen United Airlinesin kanssa vuoden 2021 loppuun mennessä, ja vuonna 2022 yhtiö teki sopimuksen United Airlinesin kanssa. ilmoitti avaavansa ensimmäisen yliäänilentokoneiden tuotantolaitoksensa Greensborossa, North Carolinessa.

Elokuussa 2022 Boom Supersonic ja American Airlines allekirjoittivat kaupallisen sopimuksen 20 Overture-lentokoneen ostamisesta ja optiolla ostaa 40 lentokonetta lisää. Joulukuussa 2022 se julkisti Symphonyn, uuden propulsiomoottorin alkusoittoon. Seuraavana vuonna, tammikuussa 2023, yhtiö aloitti Overture Superfactoryn rakentamisen Greensborossa, Pohjois-Carolinassa.

Boom Supersonic – Missio ja Visio

Boom Supersonic pyrkii tuomaan perheitä, yrityksiä ja kulttuureja lähemmäksi yliäänimatkailulla ja tekemään maailmasta dramaattisesti saavutettavissa. Lisäksi sen tavoitteena on toimittaa matkustajia Overturen kautta kaikkialle maailmaan neljässä tunnissa 100 dollarilla.

Boom Supersonic – liiketoiminta- ja tulomalli

Boom Supersonicin liiketoimintamalli sisältää pääasiassa yliäänikoneiden, mukaan lukien XB-1 ja Overture, suunnittelun, rakentamisen ja myynnin lentoyhtiöille. Jokaisen Overture-koneen hinnaksi on arvioitu 200 miljoonaa dollaria. Koska yhtiö ei kuitenkaan ole valmis rakentamaan Overture-lentokoneita, yhtiö ottaa lentoyhtiöiltä vaatimattomia käsirahaa alkuperäisen lentokonemäärän tilauksista. Lisäksi Boom Supersonic tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden ostaa lisää ehdollista, kun yritys täyttää alan standardit toiminta-, suorituskyky- ja turvallisuusvaatimukset.

Boom Supersonic – tuotteet ja palvelut

Boom Supersonicin projektit ovat seuraavat:Boom Supersonic – kohtaamat haasteet

Vuonna 2022 Boom Supersonic menetti suihkumoottorikumppaninsa Overture supersonic jetille. Vuonna 2020 yhtiö teki Rolls-Roycen kanssa “toimeksiantosopimuksen” yliäänisuihkumoottoreista. Jälkimmäinen kuitenkin jätti projektin. Lisäksi projekti ei kiinnostanut muita suuria moottorinvalmistajia, mukaan lukien Pratt & Whitney, Honeywell, GE Aviation ja Safran Aircraft Engines.

Boom Supersonic – Rahoitus ja sijoittajat

Boom Supersonic on suorittanut menestyksekkäästi 14 rahoituskierrosta ja kerännyt 147,5 miljoonaa dollaria. Sen viimeisin rahoituskierros, Venture Series Round, suoritettiin 30. maaliskuuta 2023. Seraph Group, Y Combinator, Palm Drive Ventures, Eight Partners, RRE Ventures ja 8VC ovat joitakin yhtiötä tukevia sijoittajia.

Päivämäärä Kierrosten sijoittajien lukumäärä Kerätyt varat Pääsijoittaja

30. maaliskuuta 2023 Venture-sarja 1 Momentum Ventures
1. kesäkuuta 2022 Sarja C 1
1. joulukuuta 2021 Velkarahoitus
18. tammikuuta 2021 Venture kierros 3 45 miljoonaa dollaria Prime Movers Lab
24. maaliskuuta 2021 Sarja C 1
15. joulukuuta 2020 Sarja C 3 50 miljoonaa dollaria Celesta Capital
17. huhtikuuta 2020 Venture kierros 3,1 miljoonaa dollaria
1. huhtikuuta 2019 Sarja B 11 Emerson Collective
1. joulukuuta 2018 Sarja B 1
5. joulukuuta 2017 Yrityskierros 2 10 miljoonaa dollaria Japan Airlines (JAL)

Boom Supersonic – Investoinnit

25. tammikuuta 2023 Boom Supersonic sijoitti Roots Homesiin.

Boom Supersonic – Kasvu

Vuonna 2020 Boom Supersonic keräsi 50 miljoonaa dollaria rahoitusta, jolloin sen arvo nousi yli miljardiin dollariin.

Boom Supersonic – yhteistyökumppanit

Boom Supersonic on tehnyt yhteistyötä alla lueteltujen lentoyhtiöiden, nopean valtion liikenteen, tuotanto- ja laitteistokumppaneiden, tavarantoimittajien ja kestävän kehityksen kumppaneiden kanssa:

 • amerikkalaiset lentoyhtiöt
 • United Airlines
 • Japan Airlines
 • Northrop Grumman
 • Yhdysvaltain ilmavoimat
 • Aernnova
 • Leonardo
 • GE-lisäaine
 • Air Company
 • Dimensioenergia
 • Prometheus

Boom Supersonic – Palkinnot ja saavutukset

Jotkut Boom Supersonicin tähän mennessä saamista palkinnoista ovat seuraavat:

 • Ehdolla arvostetulle 24. vuosittaiselle Webby Awards -palkinnolle vuonna 2020
 • TIME tunnusti Boom XB-1 Supersonic Demonstratorin yhdeksi vuoden 2021 parhaista keksinnöistä
 • LinkedIn tunnusti yhdeksi 50 suosituimman Yhdysvaltain startup-yrityksen joukossa vuonna 2021
 • Denver Business Journal nimesi EY-voittajaksi

Boom Supersonic – Kilpailijat

Jotkut yritykset, jotka tarjoavat kovaa kilpailua Boom Supersonicille, ovat:

 • Hermeus
 • Aerion Supersonic
 • Exosonic
 • Spike Aerospace
 • Destinus

Boom Supersonic – tulevaisuuden suunnitelma

Overture on tarkoitus ottaa käyttöön vuonna 2025, lentää vuoteen 2026 ja kuljettaa matkustajia vuoteen 2029 asti. Yhtiö on sitoutunut saavuttamaan hiilidioksidipäästöt vuoteen 2025 mennessä ja kasvihuonekaasupäästöt nollaan vuoteen 2040 mennessä. Boom Supersonic aikoo palkata yli 2 400 työntekijää Superfactoryyn mennessä. 2032.

UKK

Mikä on Boom Supersonic?

Boom Supersonic on Denverissä, Coloradossa sijaitseva yritys, joka rakentaa yliäänilentokoneita, jotka on suunniteltu nopeutta, kestävyyttä ja turvallisuutta varten. Se on kaupallisten lentokoneiden valmistaja, joka suunnittelee ja rakentaa matkustajalentokoneita palvellessaan asiakkaita maailmanlaajuisesti.

Kuka perusti Boom Supersonicin?

Blake Scholl, Joe Wilding ja Josh Krall ovat Boom Supersonicin perustajia.

Ketkä ovat Boom Supersonicin tärkeimmät kilpailijat?

Boom Supersonicin pääkilpailijoita ovat Hermeus, Aerion Supersonic, Exosonic, Spike Aerospace ja Destinus.

🔥 Empfohlen:  Sähköpostimarkkinointiluettelon rakentaminen ja kasvattaminen