Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

BostonGene: Avustaminen hoidon valinnassa tekoälyyn perustuvalla molekyyli- ja immuuniprofiililla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: BostonGene: Avustaminen hoidon valinnassa tekoälyyn perustuvalla molekyyli- ja immuuniprofiililla

Syövistä ja muista ei-tarttuvista sairauksista on tullut merkittäviä maailmanlaajuisia terveys- ja kehitysuhkia. Vuonna 2019 maailmanlaajuisesti raportoitiin lähes 23,6 miljoonaa uutta syöpätapausta ja 10 miljoonaa syöpäkuolemaa. Maailma on tottunut syöpään, mutta meidän ei pitäisi hyväksyä sitä. On kipeä tarve löytää käytännön ratkaisuja ja kehittää diagnostisia työkaluja tämän jatkuvasti kasvavan taakan torjumiseksi.

Silloin BostonGene tulee kuvaan. Tämä yhdysvaltalainen bioteknologiayritys suorittaa tutkimusta ja kliinisiä tutkimuksia ja on kehittänyt kehittyneen biolääketieteen ohjelmiston analysoimaan potilaita syövän varalta ja auttamaan ehdottamaan heille parasta mahdollista hoitoa.

Jos haluat tietää lisää BostonGenestä, harkitse artikkelin läpikäymistä.

BostonGene – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi BostonGene

Päämaja Waltham, Massachusetts, Yhdysvallat
sektori Biotekniikka
Perustajat Andrew Feinberg
Perustettu 2015
Verkkosivusto Bostongene.com

Tietoja BostonGenestä
BostonGene – teollisuus
BostonGene – perustajat ja tiimi
BostonGene – Startup Story
BostonGene – Missio ja visio
BostonGene – liiketoimintamalli
BostonGene – tulomalli
BostonGene – Tuotteet ja palvelut
BostonGene – Rahoitus ja sijoittajat
BostonGene – Kasvu
BostonGene – Yhteistyökumppanit
BostonGene – Palkinnot ja saavutukset
BostonGene – Kilpailijat

Tietoja BostonGenestä

Walthamissa, Massachusettsissa sijaitseva BostonGene Corporation käyttää biolääketieteellistä ohjelmistoa edistyneeseen potilasanalyysiin ja potilaiden yksilölliseen terapeuttiseen päätöksentekoon auttaakseen heitä taistelemaan syöpää vastaan. Se on löytänyt, kehittänyt ja patentoinut kokonaisvaltaisen lähestymistavan syövän hoitoon. Yrityksen alusta antaa yksittäisille potilaille tietää optimaalisen hoitoyhdistelmän, keskittyen pääasiassa immuunihoitoihin.

BostonGene palvelee asiakkaita kaikkialla Yhdysvalloissa.

BostonGene – teollisuus

BostonGenen päätoimiala on bioteknologiateollisuus. Biotekniikan teollisuuden globaalien markkinoiden koko oli noin 1 224,31 miljardia dollaria vuonna 2022. Sen odotetaan kasvavan 3 210,71 miljardia dollaria vuoteen 2030 mennessä merkittävällä 12,8 prosentin CAGR:llä vuosina 2023-30. Yksi kriittinen markkinoiden kasvua edistävä tekijä on kasvava bioteknologiasektori kehitysmaissa, kuten Intiassa, Kiinassa ja Japanissa, johtuen hallituksen suotuisista aloitteista.

Lisäksi Covid-19-pandemian aikana kaikilla mailla oli kova tarve löytää uusia ratkaisuja ja kehittää rokotteita ja diagnostisia työkaluja taudin torjuntaan. Huippuluokan bioteknologiayrityksistä puhuttaessa AstraZeneca, Bristol-Myers Squibb, Gilead Sciences, Inc., Sanofi ja Biogen ovat avaintoimijoita.

BostonGene – perustajat ja tiimi

Andrew Feinberg on BostonGenen perustaja.

Andrew Feinberg

Andrew Feinberg on perustajan lisäksi yhtiön nykyinen toimitusjohtaja. Hän suoritti kandidaatin tutkinnon Bentley Universitystä ja MBA-tutkinnon Wharton Schoolista. Hän on työskennellyt konsulttina Bain & Companyssä. Andrew toimii myös Netcracker Technologyn toimitusjohtajana ja puheenjohtajana.

BostonGene-tiimi

 • Alexander Bagaev – tuotekehitysjohtaja
 • Brittan McClanahan – myyntijohtaja
 • Nathan Fowler – Ylilääkäri

BostonGene on noin 300 työntekijän tiimi.

BostonGene – Startup Story

Andrew Feinberg perusti BostonGenen vuonna 2015. Andrew’n vankan johdon alaisuudessa BostonGene vakiinnutti asemansa markkinajohtajana bioteknologiateollisuudessa. Yritys teki yhteistyötä St. Louisin Washingtonin yliopiston kanssa syöpätutkimuksessa vuonna 2019 ja munuaissyöpätutkimuksessa vuonna 2020. Samana vuonna, vuonna 2020, BostonGene ja Transgene, NEC tekivät yhteistyötä munasarja- ja pään ja kaulan syöpää sairastavien potilaiden kliinisissä tutkimuksissa.

Yhtiö ilmoitti julkaisevansa Blood Cancer Journal -lehdessä elokuussa 2021. Ja vuotta myöhemmin BostonGene laajensi testauskykyään ennustaakseen potilaan vastetta immunoterapialle helmikuussa 2022.

Myöhemmin, tammikuussa 2023, BostonGene ja Tempus lisensoivat MD Anderson EGFR Classification -luokituksen tarjoamaan uutta tietoa keuhkosyövän epätyypillisistä mutaatioista. Yritys julkisti CLIA-sertifioidut ja CAP-akkreditoidut nestebiopsia-, spatial-proteomiikka- ja immunoprofilointiratkaisunsa lanseeraavansa kesäkuussa 2023.

BostonGene – Missio ja visio

BostonGene pyrkii tehostamaan terveydenhuollon siirtymistä yksilölliseen lääketieteeseen tekoälypohjaisella molekyyli- ja immuuniprofiilillaan parantaakseen hoidon tasoa, nopeuttaakseen tutkimusta ja parantaakseen taloutta.

BostonGene – liiketoimintamalli

BostonGenen tekoälypohjainen molekyyli- ja immuuniprofilointiohjelmisto sekvensoi sekä DNA:ta että RNA:ta patentoidun prosessin avulla, jolloin lääkärit voivat ymmärtää tietoa syöpäsoluista ja makroympäristöstä, jossa niitä esiintyy. BostonGene Tumor Portrait Test auttaa paljastamaan kunkin kasvaimen tärkeimmät tekijät, mukaan lukien immuunijärjestelmän mikroympäristön ominaisuudet, toimintakykyiset mutaatiot, biomarkkerit, jotka reagoivat erilaisiin hoitoihin ja suositellut hoidot. Kun analyysi on valmis, BostonGene Tumor Test kehittää henkilökohtaisen etenemissuunnitelman terapeuttista päätöksentekoa varten jokaiselle syöpäpotilaalle.

BostonGene – tulomalli

BostonGenen tulomalliin kuuluu tekoälypohjaisen molekyyli- ja immuuniprofilointialustan tarjoaminen, jotta terveydenhuollon tarjoajat voivat sovittaa yksittäisille potilaille heidän terveydentilaansa sopivimmat hoidot. Lisäksi terveydenhuollon ammattilaiset voivat käyttää tietoja määrätäkseen parhaat lääkkeet, ymmärtääkseen niiden mahdolliset sivuvaikutukset ja määrittääkseen, kuinka leikkaus voi vaikuttaa kasvainta ympäröiviin alueisiin.

BostonGene – Tuotteet ja palvelut

BostonGene tarjoaa seuraavat:

 • BostonGene-kasvainmuotokuvatesti
 • BostonGene nestebiopsia
 • BostonGene Immunoprofiling
 • BostonGene Spatial Proteomics

Lisäksi yhtiö on kehittänyt BioPharman, joka tarjoaa laboratorioratkaisuja, bioinformatiikkapalveluita ja teollisuussovelluksia.

BostonGene – Rahoitus ja sijoittajat

BostonGene on suorittanut 2 rahoituskierrosta, joiden kautta se keräsi 200 miljoonaa dollaria. Sen viimeisin rahoituskierros – Series B Round – suoritettiin 6. huhtikuuta 2022. NEC Corporation, Japan Industrial Partners ja Impact Investment Capital ovat joitakin sijoittajia, jotka tukevat yritystä.

Päivämäärä Kierrosten sijoittajien lukumäärä Kerätyt varat Pääsijoittaja

6. huhtikuuta 2022 Sarja B 3 150 miljoonaa dollaria NEC Corporation
25. huhtikuuta 2019 Sarja A 1 50 miljoonaa dollaria NEC Corporation

BostonGene – Kasvu

Kun B-sarjan rahoituskierroksella kerättiin 150 miljoonaa dollaria, BostonGenestä tuli yksisarvinen, jonka arvo oli useita miljardeja dollareita.BostonGene – Yhteistyökumppanit

BostonGene on tehnyt yhteistyötä seuraavien johtavien syöpäkeskusten kanssa:

 • Memorial Sloan Kettering Cancer Center
 • Mayon klinikka
 • Pennsylvanian yliopiston Abramson Cancer Center
 • Brigham and Women’s Hospital
 • Dana Farber Cancer Institute
 • Yleissairaala
 • Mater Research
 • Wisconsinin lääketieteellinen korkeakoulu
 • National Cancer Institute

BostonGene – Palkinnot ja saavutukset

Jotkut BostonGenelle tähän mennessä myönnetyistä palkinnoista ovat seuraavat:

 • BestStartup.us nimesi sen yhdeksi Massachusettsin parhaista genetiikka- ja bioinformatiikka-aloitusyrityksistä vuonna 2021
 • Cancer Cell sai tunnustuksen syöpätutkimuksen ja onkologian huipputeknologiasta vuonna 2022
 • Voitti GRASP Advocate Choice -palkinnon vuoden 2023 ASCO Annual Meeting -julisteesta Patient Advocacy Group Awards -kilpailussa

BostonGene – Kilpailijat

BostonGenellä on noin 544 aktiivista kilpailijaa, ja osa heistä on lueteltu alla:

 • Benchling
 • Insilico
 • BioAge Labs
 • Immuneering Corporation
 • Arbutus Biopharma

UKK

Mitä BostonGene tekee?

BostonGene Corporation käyttää biolääketieteellistä ohjelmistoa edistyneeseen potilasanalyysiin ja potilaiden yksilölliseen terapeuttiseen päätöksentekoon auttaakseen heitä taistelemaan syöpää vastaan.

Kuka on BostonGenen perustaja?

Andrew Feinberg on BostonGenen perustaja.

Ketkä ovat BostonGenen tärkeimmät kilpailijat?

BostonGenen tärkeimpiä kilpailijoita ovat Benchling, Insilico, BioAge Labs, Immuneering Corporation ja Arbutus Biopharma.

🔥 Empfohlen:  17 sisältömarkkinoinnin tyyppiä, joita voit käyttää