Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Bounce vs Ola Electric Scooter: Kuka voittaa sodan?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Bounce vs Ola Electric Scooter: Kuka voittaa sodan?

Maailma kehittyy nopeasti, aina ilmastonmuutoksesta saastumiseen ja kaikkeen siltä väliltä – asiat etenevät nopeasti kohti kestävämpää ja taloudellisempaa tulevaisuutta, joka perustuu säästeliääseen innovaatioon, samoin kuin Intian pyrkimys kohti kestävää luonnonvarojen käyttöä ja kehitystä.

Sähköajoneuvoteollisuus on suurten harppausten partaalla, ja silloin Ola & Bounce, kaksi alan lupaavaa nimeä, pyrkivät “niskasta kaulaan” kamppailemaan huipulle. Mutta kuka todella voisi ottaa yliotteen autoteollisuuden tulevaisuuden rakentamisessa? Otetaan selvää.

Ola Electric – perustajan kunnianhimoinen unelma Ft. Mark Zuckerberg

Ei napsautussyöttejä. Bhavish Aggarwal & Mark Zuckerberg voivat olla kaksi äärimmäisen suosittua toimitusjohtajaa, joilla on täysin erilaiset tuotteet kahdella kaukaisella aikavyöhykkeellä, mutta heillä on silti silmiinpistävää samankaltaisuutta, eli he laittavat kaikkensa visioon, joka heillä on itselleen ja yritykselle.

Se, mitä Mark Zuckerberg tekee Metan kanssa, on jotain, jonka me kaikki jo tiedämme, ja myös Bhavish – näyttää olevan sillä vyöhykkeellä, jossa hän ajattelee ja uskoo, että Olan tulevaisuus on autoteollisuudessa ja juuri sitä yritys haluaa tulla tunnetuksi. ei vain toiselle taksipalveluyritykselle.

Itse asiassa, kun Ola Electric aloitti toimintansa vuonna 2019, monet pitivät sitä ohjaamon yksisarvisen sivukeikkana, mutta viimeaikainen kehitys on nostanut Ola Electricin Olan lippulaivatuotteeksi.

Kaupunkiliikenteestä kaikkeen sähköiseen: Olan ja EV Dreamin toiminnan purkaminen

Ola, joka oli ensimmäisten joukossa lanseerannut viime mailin liikkuvuusratkaisuja maassa, tarttui silmiin kaikista oikeista syistä. Ennätys, jossa he pystyivät pitämään Uberin kurissa perustaakseen duopolin viimeisen mailin liikkuvuusmaisemassa.

Ei siis ollut yllätys, kun yritys ilmoitti suunnitelmistaan ​​laajentaa toimintaansa muihin toimialoihin, mutta asiat muuttuivat. Kaikista luokista Bhavish ja tiimi, joka omistaa sähköajoneuvojen sektorin ja myös oman tuotantoyksikön, tuli monille yllätyksenä.

Mutta sitten paljastus ja sen lisäksi markkinointi loivat onnistuneesti kaivattua vilinää autoteollisuudessa ja sähköajoneuvojen harrastajien keskuudessa, jotka odottivat innokkaasti saavansa tietää, mitä oli edessäpäin.

Ola lanseerasi S1:n ja S1 Pron – kaksi heidän lippulaivansa sähköistä kaksipyöräistä pyörää, jotka pystyivät ajamaan yli 180 km:n maksimimatkan yhdellä latauksella. Tämä on kiistanalainen väite, joka tuntui vaikealta saavuttaa tosielämässä. Niiden hinta oli korkeampi, huomattavasti enemmän kuin mitä heidän kilpailijansa veloitti sähköautoistaan.

🔥 Empfohlen:  Kuinka nähdä, kuka seuraa Instagramiasi? (2023 koko opas)

Ola oli selkeä kantansa, ja se oli asemoida tarjontansa laadun eikä hinnan perusteella. Ainutlaatuisella vain kutsujärjestelmällä Ola pyrki saamaan tarpeeksi vauhtia ja surinaa ennen täysimittaista julkaisua.

Siirto ei kuitenkaan tuottanut tarpeeksi palkintoja yhdistäjälle, ja se oli enemmän osumaa. Siitä seurasi käännekohta yrityksen markkinointipyrkimyksiensä suhteen. Ola otti käyttöön ennakkovarausstrategian, jossa käyttäjät voivat varata ajoneuvoja 499 ₹:lla, maksamalla 20 000 ₹ vahvistuksen yhteydessä ja loput toimituksen yhteydessä.

Pieni ennakkovarausmerkki meni hyvin asiakkaiden kanssa, sillä he olivat hieman hämmentyneet ajoneuvon huomattavasta hintalapusta kaikista sen mukana tulevista ominaisuuksista huolimatta.

Vähennä korkealaatuista hintalappua, jonka Ola piti “edullisena” ja yritys oli murtanut koodin voittajatuotteelle, joka voisi määritellä uudelleen yrityksen tehtävän ja mittakaavan tulevina aikoina.

Kuitenkin, kuten jo mainitsimme – korkea tunkeutuva hinta ei ollut ongelma siksi, että hinta oli liian korkea – vaan keskimääräisen intialaisen asiakkaan skeptisyyden vuoksi.

Käyttäjät ovat ilmaisseet huolensa sähköajoneuvoteollisuudesta kokonaisuudessaan, ja he ovat esittäneet kysymysmerkin sähköajoneuvojen valmistajien kyvystä saada se oikein rahoillaan ja noudattaa turvallisuusnormeja.

Tulee Bounce – uusi käänne EV-sagassa

Ensimmäiset asiat ensin. Bounce oli tarkoitus ottaa vakavasti, ei tuotteen takia, vaan sen pelkän tavan ratkaista monimutkaisia ​​ongelmia eri tavalla ja yksinkertaistaa niitä loppukäyttäjälle.

Bounce aloitti pyöränjako- ja omatoimisena ‘PuDro’ -mobiiliyrityksenä. Tunnetaan samasta halusta ratkaista liikkuvuus lopullisesti antamalla käyttäjille mahdollisuuden noutaa ja jättää ajoneuvonsa lähimmältä pompputelakkaalta omalla paikallaan. sopivuus.

Tiimi ja Bounce-idea saivat jo positiivisen vastaanoton, ja silloin yritys ilmoitti keskittyvänsä sähköautoihin ja kiusoitti ensimmäisen lähtötasonsa Infinity-ajoneuvansa päivittäiseen työmatkaliikenteeseen.

Kun yritys, joka skaalautui 100 000 kyytiin päivässä keskittymällä vain muutamaan kaupunkiin, ilmoittaa jotain – meillä on tapana olla utelias. Eikö olekin? Tämä ei ollut erilainen. Bouncen ilmoitus sähköautosta teki yhden asian selväksi, eli V. Hallekeren ja tiimin päässä ja T&K-laboratorioissa on jotain kypsennystä.

🔥 Empfohlen:  Parhaat yrityspankkitilit LLC:lle 2023: 13 parasta arvioitua


Anna minulle vapautta ja ota rahani – Bouncen strategian ja intialaisen kuluttajan ymmärtäminen

Perustajat tiesivät kilpailevansa Olan ja Atherin kaltaisten kanssa, joilla on laajan jakeluverkoston ylellisyys. Kilpaileminen heidän kanssaan jakelurintamalla ei ehkä ole hyvä idea, ja Bouncen hinnoittelu heidän lähtötason skootterilleen oikeutti entisestään heidän ymmärrystään Intian markkinoista.

Bouncen lähtötason skootteri, joka on saatavilla hintaan 36 000 ₹ ilman akkua (omenalaiset itkevät nurkassa), on tarkoitus antaa asiakkaalle vapaus takaisin antamalla heille mahdollisuus valita haluamansa.

Bouncen vaihdettava akkuominaisuus kaikkialla verkossa teki kaksipyöräisen sähköauton omistamisen kustannuksista huomattavasti halvemman, ja bengalurulainen yritys ansaitsee varmasti muutaman brownie-pisteen siirrosta.

Kipu – Se, joka ratkaisee sen nopeammin, voittaa

Sähköautojen hyväksyminen Intiassa ei voi olla riippuvainen vain yhdestä tai kahdesta yrityksestä. Pikemminkin sen on oltava useiden tekijöiden, permutaatioiden ja yhdistelmien yhdistelmä – ja paljon siitä on tekemistä tuotteen laadun ja hintapisteen kanssa.

Ennakkotilauksista tuli Olalle kirous, koska he eivät ole toimittaneet tilauksia ja luvattuja ominaisuuksia, minkä he ovat vakuuttaneet korjaavansa tulevissa päivityksissä.

Ajoneuvojen tulipalot, huonosti rakennettu ja turvallisuuden puute – joista suuren osan katsotaan johtuvan kiireisestä valmistuksesta ja kustannusleikkauksista – voivat katkaista kaupat asiakkaille, jotka haluavat vaihtaa luotettavaan sähköautoon.

Toisaalta hinnoittelu ja toimitus ovat suurimpia kipukohtia, jotka ratkaisevat potentiaalisen voittajan pitkällä aikavälillä – koska hinta, jakelu ja infrastruktuuri ovat edelleen suurimpia kipukohtia, kun kuluttajat haluavat vaihtaa uuteen. pala tekniikkaa.

Kun Ola myy sähköautoja oman sovelluksensa kautta, Bounce on ottanut yhteyttä kotimaiseen Flipkart-markkinapaikkaan myydäkseen sähköautojaan ja tuodakseen ne asiakkaiden saataville. Polttoainekustannusten nousun, lähestyvän taantuman, irtisanomisten ja inflaation kiihtymisen myötä kohtuuhintaisuudesta on tullut asiakkaiden hetken tarve.

Tämä on kuitenkin luonut myös kaaosta sähköauto- ja OEM-valmistajien keskuudessa, koska teknologian hyödyllisyyteen tai sähköautomaiseen teollisuuteen liittyvä “riski” odottaa ajan kokeita, eikä keskiverto intialainen asiakas ole varma siitä. noin, päivästä 01.

Yritykset voivat todella voittaa sen järjestelmällisen suppilon kautta markkinoinnista huoltopalveluun. Kun asiakkaat vaihtavat johonkin uuteen, he eivät osta tuotetta tai toimintoja – he ostavat toivoa ja sen lupaamaa muutosta.

🔥 Empfohlen:  Disney voittaa Elon Muskin ostajina, jotka hylkäsivät Twitterin bottien syyn

Johtopäätös

Kuten he sanovat, älä koskaan arvioi johtopäätöstä alun perusteella – ja aivan oikein, meistä tuntuu, että on liian aikaista päättää voittajasta erittäin mielenkiintoisessa ja erittäin kilpailukykyisessä kaupunkiliikenteen maisemassa.

Yritykset, kuten Ather, Bounce & Ola, työntävät jatkuvasti rajojaan ja määrittelevät uudelleen tapaa, jolla Intia näkee sähköautot, mutta silloin on liian aikaista sanoa mitään. Kun otat tämän jättimäisen harppauksen eteenpäin, on mahdollista, että kompastut sinne tänne ja saatat myös kaatua – mutta siitä startupeissa on kyse.

He eivät pelkää kaatua, koska he eivät pelkää epäonnistua, ja se tekee kaiken eron. Ola ja Bounce ovat tulleet jäädäkseen, mutta kuka pysyy relevanttina pitkällä aikavälillä? No, tämä on tarina toiselle “Mitä jos” -sarjalle!

UKK

Kuka on Bouncen toimitusjohtaja?

Vivekananda Hallekere on Bouncen toimitusjohtaja.

Mikä on paras EV-skootteri?

Jotkut parhaista EV-skoottereista ovat Nami Burn-E 2 Max Electric Scooter, Dualtron Thunder Best Premium Electric Scooter, Kaabo Mantis Pro Best Electric Scooter jne.

Tarvitseeko Bounce electric lisenssin?

ARAI:n mukaan kaikki sähköpyörät, jotka kulkevat yli 25 km/h ja joiden moottorin teho on yli 250 W, tarvitsevat käyttöluvan. Ja samoilla kriteereillä Bounce Electric vaatii myös lisenssin, koska se voi kulkea paljon nopeammin kuin 25 km/h.

Onko Bounce intialainen yritys?

Kyllä, Bounce on intialainen yritys, joka sijaitsee Bangaloressa, Karnatakassa.