Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Brain Battle arvostelu | Lopullinen arvostelu

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Brain Battle arvostelu | Lopullinen arvostelu

Brain Battle arvostelu

Kuvittele, että voisit ansaita rahaa yksinkertaisesti pelaamalla videopeliä. Ei vain sitä, vaan voit yhdistää videopelin pelaamisen hauskuuden matemaattisiin taitoihin.

Esittelyssä Brain Battle.

Brain Battle on ilmainen pelisovellus, joka antaa sinulle mahdollisuuden voittaa oikean rahan palkintoja ja testata henkistä kykyäsi. Tämä ei vain voi olla hyväksi pankkisaldollesi, vaan rentoutuminen pelaamalla hauskoja nopeita aktiviteetteja on neurotieteen tutkijoiden mukaan erinomaista. mielenterveys.

Löydä kaikki mitä sinun tarvitsee tietää tästä jännittävästä sovelluksesta Brain Battle arvostelu.

Mikä on Brain Battle

Brain Battle on ilmainen pelisovellus, joka palkitsee sinut oikealla rahalla pelien pelaamisesta. Myös viikoittain järjestetään arvontoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden voittaa lisää käteispalkintoja.

Voit ladata ilmaisen Brain Battle -sovelluksen Google Play Kaupasta tai App Storesta.

Brain Battle on yksi monista kehittämistä peleistä WINR pelit Inc. Mobiilipelien kehittäjä on luonut monia huippupelejä, kuten Solitaire, Krazy Kart ja Bubble Blast.

Voit lisätä mahdollisuuksiasi voittaa palkintoja luomalla yhden tilin, joka synkronoidaan kaikkien WINR-pelien kanssa. Tämä tarkoittaa, että aina kun ansaitset lippuja pelaamalla Brain Battlea tai jotakin muuta WINR Games inc:n mobiilipelejä, lisäät voittomahdollisuuksiasi.

Brain Battle tarjoaa ilmaisia ​​pelejä mainoksista kertyneen tulon ansiosta. Osa tuloista jaetaan sinun kaltaisten onnekkaiden pelaajien kanssa käteispalkintojen muodossa. Mainosrahoitus auttaa pitämään Brain Battlen ja muut WINR-pelit vapaana.

Kuinka pelaat Brain Battlea

Aloita Brain Battle -ohjelma lataamalla ilmainen sovellus osoitteesta Pelikauppa tai Sovelluskauppa. Kun olet asentanut, voit luoda ilmaisen tilin käyttämällä sähköpostiosoitettasi tai Facebook-kirjautumistunnustasi.

Voittaaksesi Brain Battlessa sinun on vastattava nopeasti erilaisiin vaikeusasteisiin matemaattisiin kysymyksiin. Tarkemmin sanottuna sinulla on 20 sekuntia aikaa vastata ensimmäiseen kysymykseen. Jokainen oikea vastaus lisää 2 sekuntia seuraavaan kysymykseen. Se kuitenkin lisätään jäljellä olevaan aikaan.

Sinulla on esimerkiksi 20 sekuntia aikaa vastata kysymykseen 1. Oikein vastaaminen vie 6 sekuntia. Sinulle jää 14 sekuntia. Bonusrahasi 2 sekuntia lisätään tähän, mikä tarkoittaa, että sinulla on 16 sekuntia aikaa vastata seuraavaan kysymykseen.

🔥 Empfohlen:  3 askelta tullaksesi Amazonin vaikuttajaksi: Lopullinen oppaasi

Jatka vain kysymyksiin oikein vastaamista, kunnes sinulla ei ole aikaa.

Saat 1 pisteen jokaisesta oikeasta vastauksesta, jonka jälkeen pisteesi lasketaan yhteen ja muunnetaan lipuiksi. Kaikki ansaitsemasi lippupalkinnot auttavat sinua saavuttamaan palkintosaldon nopeammin.

Bonusliput

On olemassa muutamia tapoja, joilla voit ansaita bonuslippuja Brain Battlessa, mukaan lukien:

  • Videoiden katsominen
  • Ystävän suositukset
  • Erikoistarjouksia viimeistellään

Tarjouksesta riippuen voit ansaita jopa 5000 bonuslippua. Muista, että näitä lippuja voidaan käyttää arvontaan osallistumiseen tai suurempien käteispalkintojen lunastamiseen. Tämä tekee bonuslippujen ansaitsemisesta kannattavaa.

Erikoistarjouksia

Bonuslippuja voi ansaita täyttämällä erikoistarjouksia. Tämä voi tarkoittaa jonkin WINR Gamesin muiden pelien lataamista, suositellun mainoksen katsomista tai muuta helppoa tehtävää.

Saadaksesi palkintosi, muista noudattaa ohjeita täysin. Askeleen puuttuminen tarkoittaa, että et saa bonuslippujasi.

Ystäväviittaukset

Ystäväviittaukset ovat usein loistava tapa ansaita bonuspalkintoja, eikä Brain Battle eroa toisistaan. Jaa ainutlaatuinen Brain Battle -koodi ystävillesi. Varmista, että he syöttävät ystäväsi viittauskoodin kirjautuessaan Brain Battleen, niin saat palkintosi.

Brain Battle palkitsee sinut 2500 lipulla ja 0,10 dollarilla lisättynä käteissaldoosi jokaisesta onnistuneesta ystäväsuosituksesta.

Se on helppo tapa parantaa tasapainoasi ja saada palkintosi nopeammin.

Kuinka paljon rahaa voisit ansaita pelaamalla Brain Battlea

On tärkeää, että ymmärrät yhden asian Brain Battlesta. Näillä peleillä et rikastu. Jotkut ihmiset eivät välttämättä tienaa yhtään mitään.

Paljon riippuu siitä, kuinka hyvä olet matematiikassa.

Joka kerta kun pelaat, voit ansaita lippuja rahapalkintoon. Jos sinulla on kohtuullinen lukupää, ansaitset todennäköisesti paljon lippuja.

Saadaksesi 0,10 dollaria, sinun on ansaittava 10 000 lippua. Se kuulostaa paljon, mutta sen voi ansaita nopeasti suorittamalla haasteita, ansaitsemalla bonuslippuja ja ystäväsuosituksista.

Myös viikoittaisia ​​palkintoja on odotettavissa. Se voi tarkoittaa sinulle enemmän rahaa!

Brain Battle Cash Out -vaihtoehdot

Kun olet saavuttanut käteisnostorajan, voit pyytää käteisrahoitusta PayPal-tilillesi.

Sinun on ansaittava vähintään 10 dollarin arvoisia lippuja muuttaaksesi ne käteiseksi. Tämä tarkoittaa, että tarvitset vähintään miljoona palkintolippua. Muista, että lippuja voi ansaita kaikkiin WINR Gamesin luomiin peleihin. Saatat saavuttaa miljoona lippua nopeammin kuin uskotkaan.

🔥 Empfohlen:  Plex lisää suoratoiston etsintä-, haku- ja katselulistoja

Arvonta suoritetaan kaksi tai kolme kertaa viikossa. Nämä ovat toinen loistava tapa voittaa usein rahapalkintoja ja lisää lippuja. Voittajalippu valitaan satunnaisesti ja voi voittaa kyseisen arvonnan palkintopotin. Jos olet onnekas voittaja, rahat maksetaan PayPal-tilillesi.

Onko Brain Battle laillista

Saatavilla on satoja sovelluksia, jotka kaikki väittävät olevansa laillisia tapoja voittaa rahaa. Kuinka voit olla varma, että Brain Battle on laillinen?

Paras tapa on katsoa, ​​mitä muut käyttäjät sanovat.

Android-käyttäjät ovat ladanneet ilmaisen Brain Battle -sovelluksen Play Kaupasta 1 miljoona kertaa. On rohkaisevaa, että sovelluksella on niin paljon käyttäjiä.

Voit myös nähdä yli 39 000 arvostelua Brain Battle -käyttäjiltä. Brain Battle -tulokset tähän mennessä 4.2/5 tähdet. Tämä kertoo, että useimmat pelaajat ovat tyytyväisiä Brain Battle -sovellukseen. Maksun saaminen, hauskojen pelien pelaaminen ja sovellus, joka toimii niin kuin sen pitäisi usein saada korkeat pisteet.

Apple App Store kertoo samanlaisen tarinan. Pelaajat ovat tehneet Brain Battle -maalin 4,7/5 tähdet. Lisää hyviä todisteita siitä, että Brain Battle -sovellus on laillinen.

Se ei tarkoita, että Brain Battle olisi täydellinen tai että kaikki nauttivat siitä. Useimmat kuitenkin tekevät, ja saatat myös sinä.

Brain Battle Review – onko Brain Battle sen arvoista

Brain Battle on mahtava, jos rakastat matematiikkaa ja haluat mahdollisuuden käyttää matemaattisia taitojasi ansaitaksesi ylimääräistä rahaa. Arvonnan voittaminen tai miljoonan käteisnostolipun ansaitseminen voi kuitenkin kestää joiltakin pelaajilta kauan.

Kaikki riippuu siitä, kuinka paljon aikaa voit pelata.

Brain Battle ei maksa sinulle mitään liittymisestä tai pelaamisesta. Sinun ei myöskään tarvitse tehdä sovelluksen sisäisiä ostoksia. Brain Battle on täysin ilmainen.

Lisäksi voit pelata Brain Battlea missä tahansa mobiililaitteellasi vapaa-ajallasi. Tämä tekee sovelluksesta kannattavan useimmille pelaajille, jotka haluavat pitää hauskaa ja ansaita palkintoja.

🔥 Empfohlen:  Pelaa ja voita arvostelu | Laillinen peli?

Sekä älykkäät että satunnaiset pelaajat voivat nauttia toistuvista mahdollisuuksista voittaa käteistä pelaamalla tätä mahtavaa peliä.

UKK

Tarjoaako Brain Battle asiakastukea?

Brain Battlessa on sovelluksen sisäinen opetusohjelma, mutta itse sovellus ei tarjoa lisätukea. Jos kohtaat ongelmia, ota yhteyttä kehittäjään WINR Games inc.

Ota yhteyttä WINR Gamesiin lähettämällä kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Voiko kukaan liittyä Brain Battleen?

Brain Battle on saatavilla useimmissa maissa kaikille 14-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Säännöt ja ehdot saattavat olla voimassa, joten lue nämä rekisteröityessäsi.

Onko Brain Battle vain mobiili?

Kyllä, Brain Battle on vain mobiili. Voit ladata Brain Battlen sekä Android- että iOS-laitteille.

Voinko pelata Brain Battlea Nintendo Switchillä?

Brain Battle ei ole saatavilla Nintendo Switchille. Nintendo Switchin käyttäjät voivat kuitenkin nauttia Big Brain Academyn pelaamisesta. Käytä Nintendo-tiliäsi, jos haluat ladata Big Brain Academyn ja selvittää Big Brain Brawn -pisteesi. Ehkä sinulla on rohkeimmat aivot.

Ylimääräisiä aivoja taivuttelevia aktiviteetteja varten pelaa Ghost Clash -tilaa, jossa voit haastaa taitosi muita henkisiä ihmeitä ympäri maailmaa. Tarvitset Nintendo Switch Online -tilin, jotta voit osallistua moninpelin aivotaisteluun. Nauti 4 pelaajan otteluista moninpelitilassa. Korkein pistemäärä voittaa!

Kuinka voin oppia lisää pelaamisen neurotieteestä?

Neurotiede on tehnyt paljon tutkimusta videopelien mielenterveyshyödyistä. Tämä ei ole neuroteknologian kirja-arvostelu, mutta tämän artikkelin otsikko on hyvä paikka aloittaa, jos haluat oppia lisää Pelaamisen neurotiede.

Brain Battle arvostelu