Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Brand24 Review 2023: Onko sosiaalinen kuuntelu helppoa?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Brand24 Review 2023: Onko sosiaalinen kuuntelu helppoa?

Tervetuloa Brand24-arvosteluumme.

Brand24 on monipuolinen sosiaalisen median kuuntelutyökalu, jonka avulla voit ymmärtää brändiäsi ja tuotettasi ympäröivää verkkokeskustelua.

Alusta tarjoaa erillisen mainitsemissyötteen, tunnelmatoiminnot, keskusteluvolyymikaaviot, dataraportoinnin ja vaikuttajapisteet.

Keskeinen kysymys: onko se paras vaihtoehto sinulle?

Tämän katsauksen loppuun mennessä tiedät vastauksen, mukaan lukien sen, sopiiko se erityistarpeisiisi.

Tutustumme Brand24:n ominaisuuksiin, tutkimme saatavilla olevia suunnitelmia ja kerromme, mitkä ovat mielestämme ohjelmiston tärkeimmät edut ja haitat.

Aloitetaanpa.

Mikä on Brand24?

Se on sosiaalinen kuunteluväline. Ohjelmisto kokoaa julkiset maininnat verkossa ja antaa sinun seurata brändiäsi, kilpailijoitasi ja tuotteitasi.

Tuotemerkki 24 avulla voit tehdä tietoisia päätöksiä markkinointikampanjoidesi aikana, ymmärtää trendejä ja parantaa mainettasi aktiivisesti käyttämällä rehellistä kuluttajapalautetta, joka on määritelty “sosiaaliseksi kuunteluksi”.

Mutta onko se paras työkalu yrityksellesi?

Jatka lukemista saadaksesi koko arvostelumme. Keskustelen myös eduista ja haitoista sekä muutamasta Brand24-vaihtoehdosta.

Mitä ominaisuuksia Brand24 tarjoaa?

Brand24 on tehokas työkalu, jonka avulla voit seurata sosiaalisen median viestintää, julkaisuja ja kohdeavainsanoihisi liittyvää sisältöä. Tärkeimmät ominaisuudet, joista kannattaa tietää:

 • Projektit
 • Mainitsee paneeli
 • Tunneanalyysi
 • Markkinoinnin analytiikka
 • Keskeiset vaikuttajat
 • Raportointitoiminto
 • Aiheanalyysi

Tutustumme näihin ominaisuuksiin ja esittelemme työkalun ensikäden.

Huomaa: Jotkut Brand24:n ominaisuuksista ovat saatavilla vain hinnoittelusuunnitelmissa.

Projektit

Sosiaalinen kuuntelu koostuu kahdesta osasta: analysoinnista ja seurannasta.

Heti kun kirjaudut Brand24:ään, aloitat niin kutsutuilla projekteilla. Jokainen projekti on joukko tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sinua kiinnostaviin aiheisiin – ne koostuvat yhdistetyistä verkkosivustoista, tuotenimestäsi tai kilpailijasta, jota haluat seurata:

Aloita kirjoittamalla avainsanat ja erottamalla ne pilkulla. Napsauta sieltä Seuraava -painiketta.

Voit valita yhden 24 kielestä tai valita Kaikki kielet avattavasta luettelosta.

Sen jälkeen lyö Luo projekti niin kuin:

Brand24 sitten kerää ja luo tietokannan kaikista maininnoista (avainsanojesi) eri puolilta verkkoa.

Jos haluat vaihtaa kieltä tai tehdä muutoksia, voit napsauttaa projektisi vieressä olevaa hammasratassymbolia -kohdan alla Projektit otsikko vasemmalla puolella:

Täällä voit muokata omaa Projekti nimi, lisää avainsanoja ja jätä huomioimatta tiettyjä sanoja laskemasta mainintaan. Voit myös halutessasi poistaa koko projektin. Lopeta napsauttamalla Tallentaa:

Kun olet luonut projektin, sinut ohjataan kohtaan Mainitsee paneeli:

Voit vaihtaa eri projektien välillä muutamalla napsautuksella. Kun olet luonut projektisi, voit verrata niitä Vertailut jakso näin:

Se on hyödyllinen ominaisuus kilpailullisen tutkimuksen katseluun.

Mainitsee paneeli

Brand24 tarjoaa valinnaisen läpikäynnin, joka auttaa sinua käyttämään kaikkia vasemman navigointivalikon osioita.

Tässä on visuaalinen esimerkki siitä, mitä esittelyissä voi odottaa:

Yksi tämän osan ensimmäisistä avainominaisuuksista on Keskustelun volyymikaavio. Sen avulla voit havaita mahdolliset lisäykset tai laskut ensisijaisia ​​avainsanojasi ympäröivässä verkkokeskustelussa:

Voit mitata mainintojen määrää useista verkkolähteistä ja sisältösi näkevien ihmisten kokonaismäärää (ns. Saavuttaa). Voit tarkastella päiviä, viikkoja ja kuukausia.

Lisäksi voit nähdä tunteen kyseiseltä ajanjaksolta valitsemalla Tunnelma -välilehti (jota käsitellään myöhemmin katsauksessamme).

Oikealla puolella voit napsauttaa suunnittelijakuvaketta valitse tiedoillesi ajanjakso:

Vieritä sivua alas nähdäksesi videosi, verkkosivustosi ja podcastisi. Voit jopa kerätä mainoksia arvostelusivustoilta, kuten Tripadvisor, Yelp, Booking.com, App Store, Google Play ja Trustpilot.

Kaikki suunnitelmat keräävät tietoja Twitteristä (nykyisin X:nä), uutisartikkeleista, blogeista, foorumeista ja Redditistä alusta alkaen. Oikealla puolella voit suodattaa lähteesi valitsemalla asianmukaiset ruudut:

Voit käyttää LinkedIn-, Medium-, Quora-, YouTube-, TikTok- ja Twitch-mainoksia toisesta suunnitelmasta eteenpäin.

🔥 Empfohlen:  Catherine Black Suunnittele lokakuun sosiaalinen sisältösi GoDaddy Studion avulla. Lue artikkeli

Lähteiden suodattaminen muuttaa lähteesi nopeasti Keskustelun volyymikaavio ja Mainitsee syötteen kojelaudan sisällä, ja kaikissa suunnitelmissa on mahdollisuus yhdistää Facebook-sivusi ja Instagram-yritysprofiilisi. Videolla on esittelyvideo, joka auttaa sinua tässä:

Ominaisuus käyttää laajaa valikoimaa muotoja ja kanavia, mikä on hienoa nähdäksesi mitä brändistäsi on sanottu. Brand24 indeksoi Internetiä kohdeavainsanoillesi ja tarjoaa päivityksiä tunneittain, päivittäin ja reaaliajassa.

Voit valita, haluatko nähdä uusimmat vai suosituimmat maininnat. Boolen haun avulla voit nopeasti tarkastella mainitsemiasi kirjoittajia, sanoja ja verkkotunnuksia, kuten esimerkiksi:

Lisäksi voit suodattaa maininnasi oikealla puolella Merkitys, Vieraillut, Verkkotunnus, Tunnelma, ja Tunnisteet:

Kaiken kaikkiaan on suoraviivaista ja helppoa tarkastella kaikkia mainitsemisia Brand24:n avulla.

Sentimenttianalyysi

Brand24 käyttää tekoälyä tunnistamaan automaattisesti tunteen jokaisen mainitsemisen takana, joka käyttää valvottuja lauseita:

Voit tarkastella värikoodattuja tarroja nopeasti: neutraali sisältö näkyy harmaana, positiivinen sisältö vihreänä ja punainen negatiivinen. Alla olevassa esimerkissä käytin tarkoituksella premium-vaihtoehtoa suodatus tunteiden mukaan negatiivisille maininnoille.

Molemmat yllä olevan kuvan esimerkit koskevat huonoa Facebook-mainoksen kopiota. Sana “huono” on merkitty “negatiiviseksi”, ja se voi olla ongelmallista toisessa kontekstissa. On syytä mainita, että voit napsauttaa Vierailla tarkistaaksesi sivuston itse.

Voit muuttaa mielipidettä napsauttamalla painiketta ja valitsemalla avattavasta luettelosta:

Lisäksi voit lisätä jokaisen yksittäisen maininnan PDF-raporttiin ja mykistää kirjoittajan tai sivuston napsauttamalla Lisää toimintaa.

Neutraaleja mainintoja ei pidetä hyvänä tai huonona – voit yhdellä silmäyksellä määrittää tarkoituksen. Positiiviset maininnat on helppo tunnistaa, ja ne sisältävät sanoja, kuten “paras” ja “hyvä”.

Käyttämällä Keskustelun volyymikaaviovoit myös löytää parhaat päivät positiivisille maininnoille viemällä hiiren osoittimen kaavion avainkohtien päälle:

Jos yleinen nousutrendi on pääasiassa vihreää, sinulla menee hyvin. Toisaalta punainen korostaa mahdollisia virheitä tai ongelmia, jotka sinun on ratkaistava.

Kaikissa suunnitelmissa on tunneanalyysi kerätyille maininnoille, ja voit nähdä positiivisen, negatiivisen ja neutraalin tunteen. Tarvitset kuitenkin mainitsemiseen, edistyneen analytiikan ja suodatuksen käyttöön Pro suunnitelma.

Markkinoinnin analytiikka

On erittäin tärkeää pystyä tekemään nopeasti datalähtöisiä päätöksiä. Hyvä uutinen on, että kaikki projektisi ydinmittarit ja keskeiset suorituskykyindikaattorit (KPI) ovat helposti nähtävissä Brand24:n avulla.

Päästäksesi Analyysikeskusklikkaus Analyysi vasemmassa paneelissa alla Projektit otsikko:

Oikealla puolella on mittareita, joita alusta yksinkertaistaa ruudukossa. Esimerkiksi mainintojen kokonaismäärä on jaettu eri tyyppeihin:

Minusta oli erityisen hyödyllistä, että voit saada selvennyksiä jokaisesta mittauksesta käyttämällä kysymyskuvaketta.

Esimerkiksi, AVE tarkoittaa “Advertising Value Equivalent”. Tämä parametri auttaa arvioimaan keräämiesi mainintojen ja artikkeleiden rahallisen arvon suhteessa kustannuksiin ja maksettuun mainontaan käytettyyn aikaan.

Sivun alempana löydät Läsnäolopisteet. Pisteet vertaavat tuloksiasi kymmeniin tuhansiin brändeihin, aiheisiin ja hashtageihin:

Brand24:n sisäinen pistemäärä on erinomainen merkki brändistäsi (tai aiheen suosiosta) sosiaalisen median kanavissa.

Alta löydät Mainitaan luokittain pistemäärä, joka näyttää projektin yleisimmin käytetyt mainontakanavat. Nämä näytetään prosentteina:

Sivun alempana löydät 20 suosituinta hashtagia ja yleisimmin jaetut linkit – voit tarkastella molempien koko kokoelmaa valitsemalla sivunumerot. Jokainen yksittäinen hashtag tai linkki ohjaa itse mainintaan tai kanavaan.

Brand24 sisältää suosituimmat julkiset profiilit, aktiiviset julkiset profiilit sekä vaikutusvaltaisimmat ja aktiivisimmat sivustot vierekkäin:

Mittarit sisältävät premium-tilastot – tarkastelemme niitä katsauksen seuraavassa osassa.

Keskeiset vaikuttajat

Alla Vaikuttajat paneelissa löydät brändillesi parhaat äänet, jotka voivat tehostaa markkinointistrategiaasi ja resonoida yleisösi kanssa:

🔥 Empfohlen:  Luettelo parhaista työskentelytiloista Intiassa [Exhaustive list]

Voit selvittää prosenttiosuuden, jolla kukin sosiaalisen median käyttäjä lisäsi keskusteluun Voice Share– tämä on osittain laskettu käyttämällä Vaikutus metrinen. Vaikutus on käyttäjien mainitsemien arvioitu kattavuus ja näkyvyys heidän sosiaalisen läsnäolonsa perusteella.

Brand24:t Vaikuttajapisteet itse osoittaa merkittävimmän vaikutuksen, jolla yksilöllä tai lähteellä on verkossa – kymmenen on ihanteellinen luku.

Kaiken kaikkiaan näiden mittareiden avulla voit tunnistaa tulevia kumppanuuksia ja liidejä.

Raportointitoiminto

Raportit ovat ratkaisevan tärkeitä päätöksenteon ja läpinäkyvyyden kannalta tiimisi, osakkeenomistajien ja asiakkaiden kanssa. Olin yllättynyt siitä, kuinka helppoa oli luoda ammattimaisen näköinen raportti.

Tässä on tilannekuva PDF-dokumentista:

Luo raportti siirtymällä kohtaan PDF-raportti vasemmalla puolella. Valitse seuraavaksi tiedot, jotka haluat sisällyttää käyttämällä valitsimia ja ajanjaksoa:

Lopeta napsauttamalla Luo raportti.

Brand24 tarjoaa Excel-, white label- ja AI-raportteja Pro suunnitelma. Tekoälyraportit ovat uusi ominaisuus, joka käyttää GPT-tekniikkaa antamaan sinulle henkilökohtaisia ​​suosituksia brändisi kasvattamiseksi.

Raportit-osiossa voit tarkastella projektisi infografiaa, joka sopii ihanteellisesti esityksiin:

Kaikki suunnitelmat tarjoavat päivittäisiä ja viikoittaisia ​​sähköpostiraportteja sekä välittömiä hälytyksiä ja mobiili push-ilmoituksia. Jokainen voidaan määrittää alla Raportit sähköpostitse otsikko. Ne on tallennettava seuraavasti:

Myrskyhälytykset ilmoittavat, jos asettamasi prosenttiosuudet maininnalle tai sosiaalisen median tavoittavuus muuttuvat.

Aiheanalyysi

Aiheanalyysi on uusi premium-ominaisuus, joka käyttää kehittyneitä tekoälyalgoritmeja kerätäkseen runsaasti kuluttajatutkimusta. Ominaisuuden avulla voit tarkastella asiakkaiden odotuksia ja sitä, kuinka ihmiset kommunikoivat ja sitoutuvat kunkin aiheen kanssa syvällisesti.

Demon aiheena on Burger Kingin uusi lihaton hampurilainen. The Aihekartta tutkii eri aiheita käyttämällä pistettä symboloimaan jokaista yksittäistä mainintaa:

Mitä lähempänä jokainen piste on toisiaan, se symboloi kielen semanttista yhteyttä. Voit viedä hiiren kunkin kohdan päälle analysoidaksesi maininnat – työkalu selittää, mistä kukin aihe on peräisin (mikä sosiaalisen median alusta).

Sen alla on sana pilvi, joka poimii Tärkeimmät lauseet ja käyttöprosentti. Siellä on viivakaavio, joka näyttää aiheeseen liittyvien viestien esiintymisen; hyvä virustrendien ennustamiseen:

Tässä on tilannekuva joistakin muista tärkeistä mittareista:

The Sentimenttiosuus näyttää tunteiden jakautumisen aihetta kohtaan. The Kategoriat jakaa näyttää kaikki verkkokanavasi perusteellisesti – hyödyllistä ymmärtää yleisösi malleja.

Äänen osuus on ihanteellinen muiden aiheidesi vertailuun, jotta voit tehostaa markkinointiasi ja sosiaalisen median strategiaasi.

Vuorovaikutusosuus tutkii, kuinka suuri osa sitoutumisestasi perustuu kyseiseen aiheeseen – tässä tapauksessa puhumme Cheeseburger Kingistä ja tykkäysten, kommenttien ja jakojen määrästä.

On syytä mainita, että kaikki kaaviot voidaan ladata ja tulostaa avuksi minkä tahansa esityksen kanssa. Lataa ne napsauttamalla hampurilaisvalikkoa (ei sanamuotoilua – se on kolme vaakasuoraa viivaa) ja valitse haluamasi.

Kuinka paljon Brand24 maksaa?

Brand24 tarjoaa neljä päätasoa: Yksilöllinen, Tiimi, ammattilainen, ja Yritys. Luonnollisesti jokainen suunnitelma sisältää erilaisia ​​ominaisuuksia, etuja ja käyttörajoituksia.

Tarkastellaanpa kutakin niistä lähemmin.

The Yksilöllinen suunnitelma alkaa 99 dollarista kuukaudessa (kuukausimaksumallissa) tai 79 dollarista kuukaudessa vuositilauksella. Siinä on seuraavat ominaisuudet:

 • Yksi käyttäjä ja kolme avainsanaa kuukaudessa erilaisille sosiaalisen median kanaville ja muille
 • Kerää ja analysoi 2000 mainintaa kuukaudessa
 • Tietosi päivittyvät 12 tunnin välein
 • Pääsy seitsemään ydinlähteeseen, mukaan lukien uutissivustot
 • Sähköpostiraportointi- ja ilmoitustoiminnot
 • Oma sähköposti- ja chat-tuki
 • Boolen hakusuodatus
 • Perusbrändin tunneanalyysi verkkokeskusteluihin
 • Täysi mobiilisovellus

The Joukkueen suunnitelma alkaa 179 dollarista kuukaudessa (kuukausimaksumallissa) tai 149 dollarista kuukaudessa vuositilauksella. Sen mukana tulee kaikki ominaisuudet Yksilöllinen suunnitelmamukaan lukien:

 • Rajoittamaton määrä käyttäjiä
 • 7 avainsanaa kuukaudessa
 • 5000 maininta kuukaudessa
 • Päivittää avainsanasi tunnin välein
 • Trendaavat hashtagit ja jaettavimmat linkit
 • Sanapilvi valvotuista lauseistasi
 • Pääsy suuriin sosiaalisen median alustoihin, kuten LinkedIn, Medium, Quora, YouTube ja TikTok
 • Tavoittavuuden seuranta
 • Sitoutumisen suodatus
 • Aktiivisimmat sivustot tai profiilit
🔥 Empfohlen:  Vidnoz Flex Review 2023 – yhden luukun keskus videoiden luomiseen, jakamiseen ja seuraamiseen

The Pro suunnitelma alkaa 249 dollarista kuukaudessa (kuukausimaksumallissa) tai 199 dollarista kuukaudessa vuositilauksella. Sen mukana tulee kaikki ominaisuudet Yksilöllinen ja Tiimi suunnitelmat, mukaan lukien:

 • 12 avainsanaa
 • Täydellinen pääsy kaikkiin suodatusvaihtoehtoihin
 • Täydellinen mielialan analyysi markkinointitoimiasi varten – tämä kattaa positiiviset ja negatiiviset tunteet
 • Pääsy Twitchiin, arvosteluihin ja uutiskirjeisiin
 • Avainsanojesi reaaliaikaiset päivitykset
 • 25 000 maininta kuukaudessa
 • Edistynyt pääsy Influencer-analytiikkatyökaluun, läsnäolopisteeseen ja AVE:hen
 • AI raportoi yhdestä projektista
 • Valkoinen etiketti, Excel- ja PDF-raportit
 • Hidas integraatio

The Yrityssuunnitelma alkaa 499 dollarista kuukaudessa (kuukausimaksumallissa) tai 399 dollarista kuukaudessa vuositilauksella. Siinä on kaikki aiempien suunnitelmien ominaisuudet, mukaan lukien:

 • 25 avainsanaa kuukaudessa
 • 100 000 maininta kuukaudessa
 • Tekoälyn aiheanalyysi (sosiaalisen median analytiikka) ja keskustelun johtajat
 • Podcastit
 • Tekoäly raportoi jopa kolmesta projektista
 • API-käyttöoikeus

Brand24 tarjoaa ilmaisen 14 päivän kokeilujakson. Korttitietoja ei vaadita.

Brand24 plussat ja miinukset

Brand24 on erinomainen sosiaalinen kuuntelutyökalu, mutta sillä on heikkoutensa. Tässä on lyhyt yhteenveto mielestämme suurimmista eduista ja haitoista.

Brand24 ammattilaiset

 • Tehokas avainsanaseuranta. Kattaa suuren määrän online-kanavia. Sosiaalisen median alustoja ovat YouTube, Twitch, LinkedIn, Instagram, TikTok, Twitter ja Facebook. Kerää mainintoja yli 20 viestintäkanavasta.
 • Sentimenttianalyysi. Erinomainen uusien mahdollisuuksien havaitsemiseen brändillesi. Motivoi sinua olemaan yhteydessä seuraajiisi ja pitää sinut tietoisena kaikista negatiivisista maininnoista.
 • Kattavat mittarit. Suosituimmista hashtageista aihekarttoihin ja sanapilviin – Brand24 tarjoaa sinulle erinomaisen valikoiman mittareita.
 • Kilpailukykyinen tutkimus. Vertaa projekteja ja löydä oivalluksia, kuten kilpailijasi sosiaalisen median tilastot sekä niiden negatiiviset ja positiiviset maininnat.
 • Vaikuttajatiedot. Erinomainen oikeiden ihmisten hankkimiseen alaltasi ja tuottoisten kumppanuuksien luomiseen, jotka hyödyttävät brändiäsi. Voit ymmärtää, kuinka he ovat muokanneet keskustelua ääniosuuksiensa ja vaikuttajapisteidensä avulla.
 • Tasapuolinen asiakastuki. Riippumatta siitä, minkä suunnitelman valitset, saat saman tason tukea ja resursseja, kuten chatin ja sähköpostin sekä koulutusta ja webinaareja.

Brand24 miinukset

 • Sisällönluontitoimintojen puute. Alusta ei tarjoa sinulle mahdollisuutta luoda sisältöä, mutta se on erikoistunut sosiaaliseen kuunteluun verkossa.
 • Reaaliaikaiset päivitykset. Tarvitset Pro-suunnitelman avainsanojesi ja datasi reaaliaikaiseen seurantaan – pienyritysten omistajille tai yksinyrittäjille kallista.

Brand24 vaihtoehdot

Pitäisikö katsoa joitain vaihtoehtoja? Tutustu suositeltuihin sosiaalisen median seurantatyökaluihimme ennen kuin ryhdymme Brand24-arvioinnin päätelmään:

 • Awario | Arvostelumme — Verkkoseurantaalusta, jossa on erinomaiset liidihälytystoiminnot. Pelkästään tämä ominaisuus on investoinnin arvoinen.
 • Agorapulse | Arvostelumme — Paras all-in-one sosiaalisen median hallintaohjelmisto sisällön seurantaan ja ajoittamiseen.

Viimeiset ajatukset Brand24:stä

Tähän päättyy Brand24-arvostelumme.

Kaiken kaikkiaan Brand24 on suosituin sosiaalisen kuuntelutyökalumme, jolla on vahva ominaisuussarja ja järkevä hinnoittelu.

Pidämme erityisesti keskustelun volyymikaaviosta, jossa näet muutokset tavoittavuudessa, keskustelujen määrässä ja tunteissa.

Tiimit pitävät myös premium-ominaisuuksista, kuten aiheanalyysistä, merkintäraporteista ja henkilökohtaisista tekoälysuosituksista.

Suosittelemme, että kokeilet heidän 14 päivän maksutonta kokeilua.

Kiitos kun luit, ja onnea!


Table of Contents