Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Branded Surveys Review: Tässä on kuinka paljon ansaitsin 3 tunnissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Branded Surveys Review: Tässä on kuinka paljon ansaitsin 3 tunnissa

Olen testannut monia kyselysivustoja.

Joitakin heistä olen rakastanut, kun taas toiset ovat osoittautuneet liian tylsiksi, matalapalkkaisiksi eivätkä ole ajan arvoisia.

Olen oppinut, että parhailla kyselysivustoilla on muutamia yhteisiä piirteitä. Ne ovat yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä, läpinäkyviä tulojen suhteen, ja niissä on paljon kyselymahdollisuuksia.

Branded Surveys tarkistaa kaikki laatikkoni. Lisäksi ne tarjoavat bonusrakenteen, joten mitä enemmän kyselyitä suoritat, sitä enemmän bonuspisteitä voit ansaita.

Mutta ennen kuin sukeltaamme syvälle etuihin ja haittoihin, otetaan askel taaksepäin.

Mitä bränditutkimukset ovat?

Branded Surveys, joka tunnettiin aiemmin nimellä MintVine, on verkkosivusto, joka muodostaa parin markkinatutkimusyritysten ja Fortune 500 -yritysten kanssa maksaakseen todellisille kuluttajille heidän mielipiteistään. Nämä yritykset käyttävät palautettasi esimerkiksi markkinointiin ja uusien tuotteiden luomiseen.

Branded Surveys -jäsenenä voit ansaita pisteitä kyselyihin osallistumisesta ja lunastaa ne käteiseksi, lahjakorteiksi tai lahjoitukseksi jollekin suosikki hyväntekeväisyysjärjestöstäsi.

Ovatko merkkitutkimukset laillisia?

Branded Surveysilla on Trustpilotissa 4,3 tähden luokitus ja ylivoimainen määrä “erinomaisia” arvioita käyttäjiltä. Positiiviset arvostelut viittaavat kyselyvaihtoehtojen määrään, kyselyjen monimuotoisuuteen ja helppoon kotiutusprosessiin.

Yleisiä valituksia ovat kyselyjen liian nopea täyttyminen, kyselyistä eroaminen puolivälissä, oikea pistemäärä ja ongelmat nopeissa maksuissa.

Mutta valituksia lukuun ottamatta, useat tiimimme jäsenet ovat käyttäneet ja testannut sitä ja jopa saaneet maksuja kyselyihin osallistumisesta. Voit siis olla varma, että Branded Surveys on laillinen yritys.

Miten merkkitutkimukset toimivat?

Kuten muutkin kyselysivustot, Branded Surveys on helppokäyttöinen. Sinun tarvitsee vain rekisteröidy ilmaiselle tilillevastaa muutamaan demografiseen kysymykseen ja aloita kyselyjen tekeminen.

Hakemusta ei tarvitse täyttää eikä odotusaikaa saada selville, onko sinut hyväksytty heidän ohjelmaansa.

Saat 50 pistettä tilin luomisesta ja 50 pistettä ensimmäisen kyselyn jälkeen, mikä vastaa yhteensä 1 dollarin rekisteröitymisbonusta.

Branded Surveys käyttää Survey Matching Engineä löytääkseen sinulle sopivia tutkimuksia.

Tämä auttaa virtaviivaistamaan prosessia, koska sinun ei tarvitse etsiä kymmeniä vaihtoehtoja löytääksesi sellaisen, johon olet pätevä. Sen sijaan sinulle lähetetään automaattisesti profiiliasi vastaavia kyselyjä.

Koska en halunnut käyttää aikaa sellaisten mahdollisuuksien seulomiseen, joihin en ehkä edes kelpaa, se, että he tekevät alkuperäisen työn, oli minulle myyntivaltti.

🔍 Arvostelijan näkemys: Olin iloisesti yllättynyt siitä, kuinka monta kyselyvaihtoehtoa Branded Surveys tarjoaa minulle.

Tilisi näyttää sinulle vain kolme kyselyä kerrallaan “Survey Spotlightissa”. Aina kun vastaat uuteen kyselyyn tai päivität profiilisi, se päivittää kyselytarjoukset.

Olen törmännyt ongelmaan useilla muilla sivustoilla, joissa teen muutaman kyselyn ja aloin saada pitoa. Sitten en enää saa uusia kyselytarjouksia, enkä koskaan saavuta tarpeeksi pisteitä nostaakseni. Mutta Branded Surveysin avulla minulla on aina saatavilla kyselyjä.

Kyselyjen tekeminen

Kun olet määrittänyt tilisi, voit kirjaudu sisään tilisi hallintapaneeliin nähdäksesi kyselyt, joihin olet oikeutettu. Nämä on lueteltu kohdassa “Survey Spotlight”.

Näet myös arvioitu aika, joka kuluu niiden suorittamiseen ja kuinka monta pistettä ansaitset. Molemmat voivat auttaa sinua päättämään, kannattaako kyselyyn osallistua.

Muista, että ilmoitettu aika on arvio. Huomasin, että joidenkin kyselyiden suorittamiseen kului huomattavasti vähemmän aikaa kuin mitä oli lueteltu. Esimerkiksi ansaitsin 39 pistettä kyselystä, joka oli listattu 10 minuutin kohdalla, mutta sen täyttämiseen meni vain noin 2 minuuttia.

🔥 Empfohlen:  Mikä Atlas OS on?

Löydät mistä tahansa yhdestä kolmeen kyselyvaihtoehtoa sekä “lisäansaitsemismahdollisuuksia”, kuten kumppanikyselyiden täyttäminen, profiilikyselyt ja päivittäiseen kyselyyn osallistuminen.

Hallintapaneelin kautta saatavilla olevien kyselyjen lisäksi voit lähettää ilmoituksia myös sähköpostiosoitteeseesi. Sinun on vastattava kaikkiin pyyntöihin melko nopeasti; kyselyt voivat täyttyä tai vanhentua muutamassa minuutissa. Jos kuitenkin pystyt vastaamaan näihin kyselyihin seisokkiaikasi aikana, voit ansaita lisäpisteitä ja siirtyä tasojen läpi muutaman viikon sisällä.

Ainoa ongelma näissä kyselyissä on, että niiden täyttäminen kestää usein melko kauan. Saamani tarjoukset kestivät keskimäärin 20-30 minuuttia. Se on melko pitkä aika, varsinkin jos haluaisin ottaa muutaman päivässä. Koska aikaa oli enemmän kuin halusin käyttää, minulla ei ollut tapana ottaa niin paljon kuin pystyin.

🔍 Arvostelijan näkemys: Kokemukseni kyselyn tekemisestä oli yleisesti ottaen myönteinen. Branded Surveys näyttää tekevän hyvää työtä yhdistäessään sinut päteviin kyselyihin.

Minulla oli vain kourallinen tapauksia, joissa aloitin kyselyn, johon en ollut kelvollinen. Joskus sain silti 1-3 pistettä, mutta toisinaan minut vain ohjattiin takaisin kojelautaani ilman mitään näkyvää. Kokemukseni mukaan se on odotettavissa miltä tahansa tutkimussivustolta.

Vähiten maksava kysely, jonka suoritin, oli 5 pistettä (päivittäisestä kyselystä ja lyhyestä kyselystä), ja eniten maksava kysely, jonka suoritin, oli 250 pistettä. Useimmat niistä, joihin kelpasin, näyttivät kuuluvan 20–50 pisteen alueelle.

Joistakin kyselyistä nautin todellakin. Sain yhden koiralleni ruokittavan ruoan tyypistä (aihe, josta olen melko intohimoinen). Tätä varten nousin itse asiassa sohvalta nappatakseni koirani säilykeruokaa jääkaapista, jotta voisin kertoa heille kaikista terveellisistä, luomuherkuista, joita ostan nirsolle pennulleni.

Toinen tekemäni kysely koski digitaalisen sisällön luomista. Erittäin sopiva, ja minulla on myös monia mielipiteitä.

Yksi asia, jonka huomasin, oli, että melkein jokaisessa kyselyssä on “temppu”-kysymyksiä varmistaakseen, että kiinnität huomiota. Jos et vastaa näihin oikein tai jos et vastaa demografisia kysymyksiäsi (kotitalouden tulot, ikä jne.), sinut hylätään ja tilisi voidaan jopa merkitä petokseksi.

Se kuulostaa ristiriitaiselta, mutta voit ansaita enemmän rahaa kulkemalla hitaammin. Mitä laadukkaampia vastauksesi ovat, sitä useampaan korkeapalkkaiseen kyselyyn olet oikeutettu.

Aiheeseen liittyvä: 18 parasta paikkaa mikrotöiden löytämiseen verkossa

Merkitty Elite-ohjelma

Branded Elite on Branded Surveysin bonusohjelma. Tasoja on kolme: pronssi, hopea ja kulta.

Voit siirtyä Branded Elite -kohtaan tilisi navigointivalikosta nähdäksesi tilasi ja kuinka monta pistettä tarvitset siirtyäksesi seuraavalle tasolle.

Mitä korkeampi Branded Elite -stateesi, sitä enemmän bonuspisteitä voit ansaita saavuttamalla 12, 20 tai 30 kyselyn virstanpylväät 7 päivässä.

Esimerkiksi pronssijäsenet ansaitsevat 5 % bonuksen 12 kyselyn suorittamisesta 7 päivässä. Jos olet kultatasolla, bonus nousee 15:een samasta määrästä suoritettuja kyselyitä.

Bonukset lisätään tilillesi jokaisen viikon lopussa sen lisäksi, mitä ansaitset kyselyihin osallistumisesta.

🔍 Arvostelijan näkemys: Porrastettu bonusrakenne oli fiksu liike Branded Surveysin puolelta. Se pelittää kokemuksen ja motivoi sinua suorittamaan lisää kyselyitä (tai ainakin minä).

Luulin, että hopeatasolle siirtyminen kestää ikuisuuden, mutta 2,5 tunnin kyselyiden jälkeen olen 4 pisteen päässä hopeasta!

Vain “ansaitsemasi” pisteesi lasketaan mukaan Branded Elite -statoosi. Joten pisteet, jotka saat rekisteröitymisestä tai profiilikyselyiden täyttämisestä, eivät kelpaa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä rahaa kääntämällä autoja | Lopullinen opas

Aiheeseen liittyvä: 15 laillista maksettua kohderyhmää, joihin voit rekisteröityä jo tänään

Sähköposti-ilmoitusasetukset

Eräs Branded Surveysin käytön vahvuus on kyky hallita sitä, kuinka monta kyselyvaihtoehtoa saat sähköpostitse päivässä. Sen sijaan, että postilaatikkosi olisi täynnä (tai tyhjä) tarjouksilla, voit määrittää, kuinka monta sähköpostia saat ja mihin aikaan päivästä saat ne.

Jos tiedät, että käytät kannettavaa tietokonettasi kello 11–14, voit määrittää asetuksesi lähettämään vain kyselyitä tuolloin ja voit valita jopa 10 kyselyilmoitusta tunnissa.

Toisaalta voit valita, haluatko vastaanottaa nolla vaihtoehtoa nukkuessasi, mikä tarkoittaa, että sinulla ei ole postilaatikkoa täynnä Branded Surveys -sähköposteja, joita voit tarkastella, kun kirjaudut sisään seuraavana aamuna.

Jos siitä tulee liikaa tai haluat lopettaa, voit lopettaa sähköpostien tilauksen milloin tahansa. Jos valitset tämän vaihtoehdon, saat kyselyitä vain, kun avaat Branded Surveys -hallintapaneelin.

🔍 Arvostelijan näkemys: Kun kirjauduin ensimmäistä kertaa Branded Surveys -palveluun, tilin oletusarvo oli 22 sähköpostin vastaanottaminen päivässä. Se on aivan liian monta sähköpostia jo ylikuormitettuun postilaatikkooni.

Kun löysin “sähköpostiaikataulun lisäominaisuuden” (kuvakaappaus yllä), olin helpottunut siitä, että se ei ollut kaikki tai ei mitään -vaihtoehto. Halusin silti saada sähköposteja uusista tutkimuksista, mutta en vain niin ikävästi.

Päätin vastaanottaa yhden sähköpostin tunnissa klo 12–15, ja Branded Surveys on kunnioittanut sitä.

Ainoa ongelmani porrastetun ohjelman suhteen on, että sinun on jatkettava vähimmäispistemäärän ansaitsemista pitääksesi tunnuksesi. Kun olet päivittänyt, säilytät tunnuksen sen kuukauden ajan, jolle olet oikeutettu, ja seuraavan kuukauden. Sen jälkeen sinun on ansaittava vähimmäistulo, tai muuten putoat takaisin tasoilla.

Kotiuttaminen

Kun olet kerännyt 500 pistettä, joiden arvo on 5 dollaria, olet oikeutettu kotiuttamaan voittosi. Voit valita käteismaksun PayPalin tai Brandedin kautta

Pay (heidän oma maksuvaihtoehto, jonka avulla yhdysvaltalaiset käyttäjät voivat vastaanottaa maksuja suoraan pankkitililleen). Voit myös vaihtaa pisteesi lahjakorteiksi Amazonin, Applen ja Buffalo Wild Wingsin kaltaisiin paikkoihin tai tehdä lahjoituksen hyväntekeväisyyteen.

Saat tavallisesti käteisen tai lahjakortin yhdestä kolmeen arkipäivän kuluessa.

🔍 Arvostelijan näkemys: Kesti noin 2,5 tuntia vastaamaan kyselyihin, jotta sain tarpeeksi pisteitä nostamiseen.

Tällä hetkellä minulla on 741 pistettä (7,41 dollaria) alle päivässä tilin luomisen jälkeen, mutta en ole vielä kotiuttanut. (Odotan pääseväni hopeastatukseen, josta olen 4 pisteen päässä, jotta voin ansaita lisää bonuspisteitä tutkimussarjoista!)

Muista, että tämä sisältää myös 50 pistettä rekisteröitymisestä ja muita helppoja pisteitä profiilikyselyiden täyttämisestä.

Silti tämä on samalla tasolla (jopa hieman parempi) kuin muut testaamani kyselysivustot. Et ansaitse paljon rahaa nopeasti, mutta voit kohtuudella ansaita 10–25 dollaria tai enemmän kuukaudessa, jos täytät muutaman kyselyn joka päivä ja pidät hyvät laatupisteet (eli pysyt johdonmukaisina vastaustesi kanssa äläkä tee sotke “temppu”-kysymykset).

Muita tapoja ansaita

Sen lisäksi, että ansaitset pisteitä osallistumalla kyselyihin, sinulla on muita tapoja ansaita rahaa Branded Surveys -kyselyillä.

Suosittele ystäviä

Kun luot Branded Surveys -tilin, saat ainutlaatuisen viittauslinkin, jonka voit lähettää perheelle, ystäville tai sosiaalisen median seuraajille. Jos he rekisteröityvät ja saavuttavat hopeatason, ansaitset 50 ylimääräistä pistettä jokaisesta linkilläsi rekisteröityneestä henkilöstä.

Ei ole rajoitettua sitä, kuinka monta bonuspistettä voit ansaita suositusten kautta, eikä ole niin vaikeaa saavuttaa Hopeastatus muutaman päivän sisällä liittymisestä. Kaikki riippuu siitä, kuinka moneen kyselyyn olet oikeutettu, kuinka monta pistettä ne ansaitsevat ja kuinka usein teet niitä.

🔥 Empfohlen:  Microsoft Surface event 2022: Surface Pro 9, Surface Laptop 5 ja paljon muuta

Täytä päivittäinen kysely

Bränditutkimukset lisäävät joka päivä päivittäisen kyselyn hallintapaneeliisi (löytyy “Lisätulomahdollisuudet” -kohdasta). Kyselyyn vastaaminen on nopeaa (yleensä yksi kysymys), ja saat helposti viisi lisäpistettä.

Tulostaulukon bonukset

Branded Surveys tarjoaa ystävällistä kilpailua käyttäjien kesken ja rohkaisee heitä vastaamaan mahdollisimman moneen kyselyyn päästäkseen tulostaulukon kärkeen.

Pysymällä tulostaulukon huipulla voit ansaita jopa 1 000 bonuspistettä sekä mahdollisuuden osallistua lisäpisteiden arvontoihin.

Kyselysarja

Branded Surveys palkitsee käyttäjiä bonuspisteillä heidän suorittaessaan putkia. Jos esimerkiksi täytät 12 kyselyä seitsemässä päivässä, ansaitset 5 % bonuksen ansaitsemistasi pisteistä. Jos täytät 30 kyselyä seitsemässä päivässä, tämä prosenttiosuus nousee 15 prosenttiin.

Bonuspisteiden prosenttiosuus nousee Elite Branded -statuksen perusteella. Mitä korkeammalla olet, sitä enemmän bonuspisteitä ansaitset.

Tarjouskoodit

Joskus Branded Surveys lähettää käyttäjille tarjouskoodeja, yleensä erityisten kilpailujen tai kampanjoiden kautta. Voit käyttää näitä koodeja lisäpisteiden lisäämiseen tilillesi. Tätä ei tapahdu liian usein, joten varmista, että nostat sen käteisellä, kun voit.

Branded Surveys -vaihtoehdot

Jos et ole saanut palkkaa kyselyihin osallistumisesta tai haluat lisää kyselyvaihtoehtoja, tässä on muutamia lisää parhaat paikat maksullisten verkkokyselyiden tekemiseen.

InboxDollaria

InboxDollaria on kyselysivusto. Kyselyjen lisäksi sen avulla käyttäjät voivat lunastaa käteispalautustarjouksia ja katsella mainoksia tai pelata pelejä ansaitakseen ylimääräistä rahaa.

Saat 5 dollarin bonuksen pelkästään rekisteröitymisestä. Kun ansaitset 30 dollaria, voit lunastaa tulosi shekillä, sähköisellä lahjakortilla tai prepaid Visa -lahjakortilla.

Kysely Junkie

Kysely Junkie maksaa käyttäjille kyselyihin osallistumisesta, tuotteiden testaamisesta ja online- ja henkilökohtaisiin kohderyhmiin liittymisestä. Kuten Branded Surveys, Survey Junkie maksaa pisteitä.

Kun olet kerännyt 1 000 pistettä, voit kotiuttaa PayPalin kautta, lunastaa ne sähköisiksi lahjakorteiksi tai siirtää rahavastineen (10 dollaria) suoraan pankkitilillesi.

Lue arvostelu

Lue arvostelu

USA, Kanada ja Iso-Britannia vain USA Yhdysvallat, Kanada ja Australia
Vain kyselyt Useita tapoja ansaita Vain kyselyt
Bonusohjelma Ei bonusohjelmaa Ei bonusohjelmaa
Sähköposti-ilmoitusten hallinta Ei sähköpostin mukauttamista Ei sähköpostin mukauttamista
$5 min. nostamaan $30 min. nostamaan $10 min. nostamaan

$1 rekisteröitymisbonus

5 dollarin rekisteröitymisbonus

Ei rekisteröitymisbonusta

Lopulliset ajatukset

Merkkitutkimukset on laillinen tapa ansaita ylimääräistä rahaa, jos haluat viettää aikaa verkossa vastaamalla kyselyihin. Sitä on helppo käyttää, pisteitä voi ansaita monilla tavoilla, ja maksuprosessi on suhteellisen yksinkertainen.

Se on mukava lisä muille verkkokeikoille, kuten saada palkkaa mainosten katsomisesta tai videoita tai osallistumalla kohderyhmiin.

Muista, että palkka voi olla alhainen kyselyihin käytettyyn aikaan nähden, ja joskus kyselyiden täyttäminen voi kestää kauan. Tämän vuoksi se on fiksu valinta yhdistää kyselyihin osallistuminen toinen puolen touhu maksimoidaksesi online-tulosi.

Kuitenkin, kun kyse on maksullisista kyselysivustoista, Branded Surveysilla on ääneni.

Table of Contents