Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Brex: Valtuutetaan työntekijät tekemään parempia taloudellisia päätöksiä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Brex: Valtuutetaan työntekijät tekemään parempia taloudellisia päätöksiä

Innovatiiviset yritykset tässä modernissa yritysmaailmassa ovat yrityksen pyörittämisen kärjessä. Nykyaikaiset yritykset etsivät tapoja vahvistaa tiimejään, automatisoida työnkulkuja, digitalisoida tietoja ja toimia maailmanlaajuisesti. Monet yritykset ovat siirtymässä kehittyneisiin ratkaisuihin, investoivat uusille poluille ja murtamassa vanhoja toimiakseen eri tavalla.

Lähes kaikki yrityksissä on muuttunut, mutta pankit eivät. Yrityksillä, varsinkin varhaisessa startupissa, on edelleen vaikeuksia saada rahoitustukea pankeilta. Yritykset tarvitsevat siis innovatiivisia tuotteita vastatakseen taloudellisiin tarpeisiinsa ja antavat työntekijöille mahdollisuuden tehdä parempia taloudellisia päätöksiä liiketoiminnan edistämiseksi.

Amerikkalainen Brex on rakentanut laatuaan ensimmäisen ratkaisun, joka integroi rahoituspalvelut ja ohjelmistoyritykset matkan varrella. Jos haluat lisätietoja yrityksestä, tutustu artikkeliin.

Brex – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi Brex

Päämaja San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat
sektori Fintech
Perustajat Pedro Franceschi ja Henrique Dubugras
Perustettu 2017
Arvostus 12,3 miljardia dollaria (2022)
Verkkosivusto Brex.com

Tietoja Brexistä
Brex – teollisuus
Brex – perustajat ja tiimi
Brex – Startup Story
Brex – Missio ja Visio
Brex – liiketoimintamalli
Brex – tulomalli
Brex – Tuotteet ja palvelut
Brex – kohtaamat haasteet
Brex – Rahoitus ja sijoittajat
Brex – Fuusiot ja yritysostot
Brex – Kasvu
Brex – markkinointistrategiat
Brex – yhteistyökumppanit
Brex – Palkinnot ja saavutukset
Brex – Kilpailijat

Tietoja Brexistä

Brex on kalifornialainen finanssiteknologiayritys, joka kehitti SaaS-pohjaisen luottokortti- ja kulujenhallintaratkaisualustan. Sen yhtenäinen alusta tarjoaa yrityskortit, kulujen hallinnan, matkat, korvaukset, yritystilit ja laskujen maksamisen.

Yritys palvelee startup-yrityksiä, verkkokaupan brändejä ja skaalattuja yrityksiä auttamalla niiden perustajia, talousjohtajia ja tiimejä viettämään älykkäästi ja liikkumaan nopeasti. Y Combinator, Airbnb, Carta, CLSA, Sonoma, ClassPass ja Bounce ovat joitakin johtavia Brexin asiakkaita.

Brex – teollisuus

Brex toimii fintech-alalla. Vuonna 2018 globaalien fintech-markkinoiden arvioitiin olevan 92 miljardia euroa, ja vuonna 2024 sen ennustetaan kasvavan 188 miljardiin euroon. Merkittävä CAGR on 12 % vuosina 2018–2024. Eräitä keskeisiä markkinoiden kasvua vauhdittavia tekijöitä ovat mm. Internet, älypuhelimien käyttö sekä käteisvapaan valuutan ja digitaalisen teknologian käyttöönotto Covid-19-pandemian aikana. Visa, Mastercard, Stripe, PayPal, Tencent ja Ant Financial ovat joitakin yrityksiä, joilla on merkittävä osuus fintech-teollisuudesta.

Brex – perustajat ja tiimi

Pedro Franceschi ja Henrique Dubugras ovat Brexin perustajia.

Pedro Franceschi

Pedro Franceschi on yksi Brexin perustajista ja toimitusjohtaja. Hän on valmistunut tietojenkäsittelytieteestä Stanfordin yliopistosta. Hän työskenteli ohjelmistosuunnittelijana M4U:ssa. Franceschi perusti Pagar.me:n huhtikuussa 2013, ja yritys ostettiin syyskuussa 2016. Tällä hetkellä hän on Coupangin hallituksen jäsen.

Henrique Dubugras

Henrique Dubugras on Brexin toinen perustaja ja toimitusjohtaja. Hän suoritti tietojenkäsittelytieteen kandidaatin tutkinnon Stanfordin yliopistosta. Hän on EduqueMen ja Pagar.me:n entinen perustaja. Tällä hetkellä Dubugras on Mercado Libren ja Expedia Groupin hallituksen jäsen.

Brex on noin 1 100 työntekijän tiimi.

Brex – Startup Story

Pedro Franceschi ja Henrique Dubugras perustivat Brexin 3. tammikuuta 2017. Se ei aloitettu fintech-startupina vaan VR-startupina. Franceschi ja Dubugras kuitenkin käänsivät yrityksen kolme viikkoa Y Combinatorin 12 viikon kiihdytinohjelmaan.

Kun perustajat liittyivät YC W17 -erään perustaakseen VR-yrityksen, he kohtasivat ongelman. He hakivat yritysluottoa ohjelmistojen ja muiden kulujen rahoittamiseksi, mutta se evättiin. Tänä aikana yritysluottoa myönnettiin perinteisesti perustajien FICO-pisteiden perusteella. Mutta koska Franceschi ja Dubugras olivat kansainvälisiä perustajia, joilla oli alle kuukauden luottohistoria, yritysluottokortin hyväksymiseen ei ollut juuri mitään mahdollisuuksia, vaikka heillä oli pankissa 125 000 dollaria.

He huomasivat, että tämä ongelma ei ollut vain heille. Vaikka varhaiset startup-perustajat saattoivat käyttää korkealaatuisia maksutuotteita, kuten Stripe, alusta alkaen, peruskassanhallinta- ja luottotuotteiden käyttö oli kauhea kokemus jokaiselle perustajalle. Kortit olivat erityisen välttämättömiä varhaisessa käynnistyksessä, koska suuret myyjät eivät usein hyväksy nuorten yritysten ACH- ja muita vaihtoehtoisia maksutapoja. Ja siksi perustajat päätyivät käyttämään henkilökohtaisia ​​luottokorttejaan SaaS-tilauksiin, digitaaliseen markkinointiin ja hyvitysten hakemiseen säännöllisesti.

Franceschi ja Dubugras käänsivät ja rakensivat Brexiä korjatakseen luottokorttien erittäin alhaisen levinneisyyden B2B-alueella. Yrityksen alkuperäinen tuote oli yksinkertainen 30 päivän maksukortti startup-yrityksille, joilla on kassasaldoon perustuva luottoraja. Vuonna 2021 yhtiö ilmoitti jättävänsä hakemuksen FDIC:lle (Federal Deposit Insurance Corporation) ja UDFI:lle (Utah Department of Financial Institutions) teollisuuspankin, “Brex Bankin”, Brexin kokonaan omistaman tytäryhtiön perustamiseksi. Samana vuonna, elokuussa 2021, se käynnisti Brex Venture Debtin.

Myöhemmin huhtikuussa 2022 se lanseerasi Brex Empowerin, talousohjelmistoalustan, ja kesäkuussa 2022 yritys poistui pienten ja keskisuurten yritysten markkinoilta. Maaliskuussa 2023 Brex lanseerasi Travel Solutionin ja elokuussa 2023 Payables.Brex – Missio ja Visio

Brexin tavoitteena on antaa työntekijöille mahdollisuus tehdä parempia taloudellisia päätöksiä missä tahansa.

Brex – liiketoimintamalli

Brex tarjoaa yrityksen luottokortin, kassatilin ja erilaisia ​​ohjelmistotyökaluja kulujen, verojen ja laskujen hallintaan. Se alkoi nimenomaan kohdentamalla varhaisen vaiheen teknologian startup-yrityksiä, jotka tarvitsevat nopeaa ja luotettavaa pääoman saantia. Startup-yritysten lisäksi yritys tarjoaa kortteja myös life science-, late-stage-, verkkokauppa- ja yritysyrityksille. Tällä hetkellä Brex on siirtänyt painopisteensä pienistä yrityksistä suurempiin yrityksiin.

Brex analysoi yrityksen taloudellisen tuen, kulutustottumukset, myyntivolyymit ja muut tietopisteet sekä hakijan henkilökohtaisen vastuun ennen yritysluottokortin myöntämistä. Yrityksen kortti on maksukortti, joka asiakkaiden tulee maksaa kokonaan pois 30 päivän välein.

Brex – tulomalli

Brex tuottaa tuloja kuukausittaisen tilitilauksen, käteispalautuspalkkioiden, toimituspalkkioiden, lainojen koron ja asiakastileillä olevan käteisen koron kautta.

Brex – Tuotteet ja palvelut

Brexin tuotetarjonta on seuraava:

 • Yrityskortti
 • Kulujen hallinta
 • Matkustaa
 • Maailmanlaajuinen
 • Laskun maksaminen
 • Startupit
 • Yritystili
 • Venture Velka
 • Talousmallinnus
 • Integraatiot
 • API
 • Mobiilisovellus

Brex – kohtaamat haasteet

Vuonna 2022 Brexillä oli vaikeuksia palvella pienyritysasiakkaidensa poikkeavia tarpeita, joista monet olivat ontumassa eteenpäin pandemian vuoksi. Franceschi ja Dubugras ajattelivat, että he voisivat monipuolistaa yrityksen tuloja ja veloittaa asiakkaita henkilöä kohden uudesta ohjelmistopaketista keskittymällä suuriin yrityksiin.

SaaS-kiertymä osui kuitenkin joihinkin töyssyihin. Brex kertoi pienyritysasiakkailleen heidän tiliensä sulkemisesta, mikä johti sosiaalisen median kiinaan ja yrityksen perustajien mea culpaan. Jopa yritys kohtasi sisäistä kohua, kun työntekijät kuvailivat Brexin meneillään olevia uudelleenjärjestelyjä “kaoottisiksi” ja leimasivat tulevaisuutta “epävarmaksi”.

Lisäksi taloudellinen vastatuuli teki veronsa yhtiölle, kun Brex irtisanoi 11 prosenttia työntekijöistään vuonna 2022.

Brex – Rahoitus ja sijoittajat

Brex on suorittanut 12 rahoituskierrosta ja kerännyt huimat 1,5 miljardia dollaria. Sen viimeisin rahoituskierros oli Series D Round, joka päättyi 18. toukokuuta 2022. Joitakin merkittäviä yritystä tukevia sijoittajia ovat DST Global, Ribbit Capital, Y Combinator, Kleiner Perkins, Lone Pine Capital, Max Levchin ja Peter Thiel.

Päivämäärä Kierrosten sijoittajien lukumäärä Kerätyt varat Pääsijoittaja

18. toukokuuta 2022 Sarja D 3
22. lokakuuta 2021 Sarja D 10 300 miljoonaa dollaria Greenoaks, TCV
26. huhtikuuta 2021 Sarja D 16 425 miljoonaa dollaria Tiger Global Management
19. toukokuuta 2020 Sarja C 2 150 miljoonaa dollaria DST Global
11. joulukuuta 2019 Velkarahoitus 1 200 miljoonaa dollaria Credit Suisse
1. lokakuuta 2019 Jälkimarkkinat 1
11. kesäkuuta 2019 Sarja C 10 100 miljoonaa dollaria Greenoaks, Kleiner Perkins
16. huhtikuuta 2019 Velkarahoitus 1 100 miljoonaa dollaria Barclays Investment Bank
5. lokakuuta 2018 Sarja C 13 125 miljoonaa dollaria DST Global, Greenoaks
19. kesäkuuta 2018 Sarja B 17 50 miljoonaa dollaria Y-yhdistelmä

Brex – Fuusiot ja yritysostot

Brex osti 6 yritystä, jotka ovat seuraavat:

Hankitun yrityksen ilmoituspäivä

Pry Financials 20. huhtikuuta 2022
Weav 17. elokuuta 2021
Neji 24. maaliskuuta 2020
Landria 24. maaliskuuta 2020
Compose Labs 24. maaliskuuta 2020
Elph verkko 20. maaliskuuta 2019

Brex – Kasvu

Brexin asiakaskunta kasvoi 100:sta 1 000:een viiden kuukauden kuluessa lanseerauksesta, ja vuonna 2020 sillä oli 20 000 asiakasta. Vuonna 2019 yrityksen arvo oli 2,6 miljardia dollaria. Ja saatuaan päätökseen Series D-2 -rahoituskierroksen viime syksynä, Brexin arvoksi arvioitiin 12,3 miljardia dollaria vuonna 2022. Lisäksi toukokuussa 2023 se ilmoitti merkittävästä kasvusta 100 miljoonan dollarin ARR:lla.

Brex – markkinointistrategiat

Brexin alkuperäinen markkinointistrategia keskittyi ystäviin ja perheeseen, jotka olivat pienyritysten rahoitushenkilöiden perustajia ja pyysivät heitä testaamaan tuotteitaan. Jonkin ajan kuluttua yritys hyödynsi mainostaulujen markkinointivoimaa, etsi LinkedInistä mahdollisia liidejä ja isännöi tapahtumia korkealaatuisilla kaiuttimilla levittääkseen sanaa.

Toukokuussa 2021 Brex käynnisti integroidun markkinointikampanjan nimeltä “Kaikki yhdessä“joka keskittyi”vähemmän on enemmän-lähestymistapaa All-in-One-rahoitusratkaisujen edistämiseksi.

Brex – yhteistyökumppanit

Brex on tehnyt yhteistyötä seuraavien listattujen tytäryhtiöiden, kirjanpitäjien, välittäjien ja lainanantajien sekä riskipääomasijoittajien ja -kiihdyttäjien kanssa:

Brex – Palkinnot ja saavutukset

Tässä on joitain Brexin vuosien aikana keräämiä palkintoja ja saavutuksia:

 • Nimetty TIME100 vaikutusvaltaisimpien yritysten listalle
 • Nimetty sijalle 2 vuoden 2023 50 parhaan jakelijan innovatiivisten yritysten luettelossa
 • Tunnustettu yhdeksi San Francisco Business Timesin ja Silicon Valley Business Journalin vuoden 2019 parhaista työpaikoista

Brex – Kilpailijat

Jotkut Brexin tärkeimmistä kilpailijoista ovat:

 • Raita
 • Neliö
 • Kuluttaa
 • Paychex
 • SAP Concur
 • Navan, Inc
 • Coupa
 • Pleo

UKK

Mistä Brexissä on kyse?

Brex on kalifornialainen finanssiteknologiayritys, joka kehitti SaaS-pohjaisen luottokortti- ja kulujenhallintaratkaisualustan. Sen yhtenäinen alusta tarjoaa yrityskortit, kulujen hallinnan, matkat, korvaukset, yritystilit ja laskujen maksamisen.

Ketkä ovat Brexin perustajia?

Pedro Franceschi ja Henrique Dubugras ovat Brexin perustajia.

Miten Brex tuottaa tuloja?

Brex tuottaa tuloja kuukausittaisen tilitilauksen, käteispalautuspalkkioiden, toimituspalkkioiden, lainojen koron ja asiakastileillä olevan käteisen koron kautta.

Ketkä ovat Brexin tärkeimmät kilpailijat?

Brexin tärkeimpiä kilpailijoita ovat Stripe, Square, Expensify, Paychex, SAP Concur, Navan, Inc, Coupa ja Pleo.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Onko median ostaminen hyvä vaihtoehto brändillesi?