Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

C2FO-menestystarina: tiennäyttäjä käyttöpääomassa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: C2FO-menestystarina: tiennäyttäjä käyttöpääomassa

Rahoituspalveluala on muuttunut rahoitusteknologian (fintech) yritysten tulon myötä, jotka hyödyntävät huipputeknologiaa mullistaakseen perinteisiä rahoitusjärjestelmiä. Nämä yritykset tarjoavat innovatiivisia ratkaisuja, jotka tehostavat prosesseja, lisäävät taloudellista osallisuutta ja optimoivat toimintaa.

Yksi tällainen yritys, joka on merkittävä toimija tällä alalla, on C2FO. Se on on-demand-käyttöpääoma-alusta, joka tarjoaa nopean, joustavan ja tasapuolisen pääsyn halpapääomaan yrityksille maailmanlaajuisesti.

Tässä artikkelissa tarkastellaan C2FO:n tarinaa, sen liiketoiminta- ja tulomallia, rahoitustietoja ja paljon muuta.

C2FO – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi
C2FO
Päämaja Kansas City, Missouri, Yhdysvallat
Ala Rahoituspalvelut
Perustettu 2008
Perustaja Alexander C. Kemper
Verkkosivusto c2fo.com

C2FO – Tietoja
C2FO – Teollisuus
C2FO – perustaja ja tiimi
C2FO – Startup Story
C2FO – Missio ja visio
C2FO – Nimi ja logo
C2FO – Liiketoiminta- ja tulomalli
C2FO – Kohdatut haasteet
C2FO – Rahoitus ja sijoittajat
C2FO – Yritysostot
C2FO – Kasvu
C2FO – Kilpailijat
C2FO – Tulevaisuuden suunnitelmat

C2FO – Tietoja

C2FO, joka tulee sanoista “Collaborative Cash Flow Optimization”, on rahoitusteknologiayritys, joka pyrkii luomaan käyttöpääomaa asiakkaille ja hallitsemaan heidän ostovelkojaan ja saamisiaan tarpeen mukaan. Se auttaa yrityksiä hallitsemaan kassavirtaansa aina tarvittaessa. Alusta on ensimmäinen laatuaan maailmassa.

C2FO – Teollisuus

C2FO kuuluu finanssiteknologia-alaan, koska se yrittää käsitellä perinteisten rahoitusmarkkinoiden kysymyksiä keskeisillä teknologisilla interventioilla. Moitteetta liikkuvan Yhdysvaltain fintech-markkinoiden odotetaan kasvavan 8,6 % vuoteen 2024 asti. Fintech-toimialasta digitaalinen maksusektori kasvaa nopeimmin. Digitaalisten maksujen segmentin transaktioiden kokonaisarvon ennustetaan nousevan 2 041 miljardiin dollariin vuonna 2023. Yhdysvaltain rahoitusteknologia-alan osuus globaaleista fintech-markkinoista on 57 %.

Kun alan vivahteisiin, kuten mukavuuteen, yksinkertaisuuteen, turvallisuuteen, läpinäkyvyyteen ja räätälöintiin, kiinnitetään enemmän huomiota ja suosiota, ihmiset houkuttelevat entistä enemmän erilaisia ​​fintech-työkaluja, jotka on tuotu markkinoille viimeisen vuosikymmenen aikana. Koko maailman valmistautuessa teknologian muutoksiin, fintech-teollisuus on vasta alkamassa kasvaa täydellä kaasulla tulevina vuosina.C2FO – perustaja ja tiimi

Alexander C. Kemper on C2FO:n perustaja.

Alexander C. Kemper

Alexander (Sandy) Kemper on suorittanut historian kandidaatin tutkinnon Northwestern Universitystä. Hän perusti C2FO:n vuonna 2008, jonka nimi oli silloin Pollenware. Tällä hetkellä hän toimii C2FO:n hallituksen puheenjohtajana ja toimitusjohtajana. Hän on myös The Collectors Fundin hallituksen puheenjohtaja.

Ennen C2FO:n perustamista Kemper perusti myös eScout.comin, joka tunnetaan nykyään nimellä Perfect Commerce, ja toimi sen puheenjohtajana ja toimitusjohtajana vuosina 2000-2006. C2FO:n roolinsa lisäksi Kemper on aktiivinen enkeli ja pääomasijoittaja, jolla on tunnettuja tehtäviä UMB Financialin, UMB Bankin, NIC:n ja Dwollan hallituksissa.

🔥 Empfohlen:  Siivousyrityksen aloittamisen tarkistuslistat (2023)

Siitä lähtien, kun C2FO alkoi saada vauhtia liiketoiminnassaan, Kemper on palkannut erittäin lahjakkaan joukon ammattilaisia ​​yhtiön johtokuntaan, jotka nyt yhdessä johtavat startup-yritystä parempien kasvunäkymien saavuttamiseksi.

C2FO:n johtoryhmään kuuluvat:

 • Sanjay Gupta, presidentti ja operatiivinen johtaja
 • Dan Karas, luottojohtaja
 • Raffaele Sadun, talousjohtaja
 • Leslie Olsen, markkinointijohtaja
 • Ragui Selwanes, tuote- ja teknologiajohtaja
 • Colin Sharp, myyntijohtaja
 • Bri Simoneau, tilinpitäjä
 • Krissy Young, henkilöstöpäällikkö
 • Anne Steinhaus, tuotepäällikkö – alusta
 • David Greer, lakiasiainjohtaja ja yrityssihteeri
 • Aditya Devurkar, tietotieteen ja -toimintojen johtaja
 • Alex Donnelly, operatiivinen johtaja, Amerikka
 • Chris Atkins, pääomarahoituksen ja pääomamarkkinoiden johtaja

C2FO – Startup Story

C2FO aloitti matkansa kuratoimalla on-demand-käyttöpääoma-alustan, joka on linjassa useiden yritysten myyntisaamisten ja ostovelkojen kanssa. Startupin pääideana oli ymmärrys kassavirran ylläpitämisen tärkeydestä yrityksissä ja yhden sellaisen fasilitaattorin puuttumisesta toimialalta. Pian he loivat verkkotilan, jossa suuret yritysostajat voivat neuvotella hinnoista toimittajien kanssa nopeampien maksujen saamiseksi vastineeksi mahdollisista alennuksista. Näin ollen he pystyivät auttamaan tavarantoimittajia saamaan laskuistaan ​​etukäteismaksut alennetuilla hinnoilla heidän tarpeidensa ja kykyjensä mukaan. Nykyään niistä on tullut maailman suurin käyttöpääoman alusta, joka toimii yli 180 maassa.

C2FO – Missio ja visio

Yhtiön missio on varustaa kaikki suuret ja pienet yritykset riittävällä pääomalla niiden kasvuun. He toivovat voivansa toimia oikealla tavalla alalla, jossa yrityksillä on yleensä vaikeuksia löytää ja saada pääomaa oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan.

Nimi “C2FO” tarkoittaa “Yhteistyö kassavirran optimointi.” Nimi kuvastaa yrityksen keskittymistä yhteistyöhön ja kassavirran optimointiin, mikä on sen palveluiden ytimessä.

C2FO – Liiketoiminta- ja tulomalli

C2FO toimii business-to-business (B2B) -markkinapaikkana, joka tarjoaa ainutlaatuisen lähestymistavan kassavirran optimointiin yrityksille ilman varsinaista luottoa. Yhtiö käsittelee niin sanottua “likviditeettiparadoksia”, joka edellyttää huolellista neuvottelua yli- ja alijäämävarojen alueiden välillä helpottaakseen varhaista maksamista toimittajille vastineeksi alennuksesta.

Tulomallissaan C2FO ansaitsee ensisijaisesti palkkioita sekä sen alustaa käyttäviltä ostajilta että toimittajilta. Ostajat maksavat palkkion toimittajille tarjotun ennakkomaksualennuksen perusteella ja toimittajat maksavat saamansa ennakkomaksun perusteella. Nämä maksut ovat tyypillisesti verrannollisia tapahtuman määrään, ostajan luottokelpoisuuteen ja tarjottavaan diskonttokorkoon.

C2FO omaksuu myös yhteistyöhön perustuvan markkinalähestymistavan, jossa sekä ostajat että toimittajat hyötyvät tehdyistä kaupoista. Luomalla win-win -tilanteen C2FO pyrkii vahvistamaan suhteita toimitusketjun ekosysteemissä, helpottaen varhaista maksamista ja optimoimaan kassavirtaa molemmille osapuolille.

🔥 Empfohlen:  Mitä ovat fuusiotiimit ja tarvitsetko niitä käynnistykseen?

C2FO:n alusta voi auttaa asiakkaita optimoimaan kassavirtansa ja mahdollisesti tuottamaan lisävoittoa. Yhtiön tulot muodostuvat pääosin ennakkomaksutapahtumien helpottamisesta perittävistä palkkioista.C2FO – Kohdatut haasteet

Federal Open Market Committee päätti nostaa yön yli -lainakorkoa puolella prosenttiyksiköllä ja nostaa sen 4,25–4,5 prosentin tavoitealueelle. Viranomaiset ovat ilmoittaneet, että he odottavat pitävänsä korkeampia korkoja koko tämän vuoden ajan, eikä laskuja ole odotettavissa vuoteen 2024 mennessä. Tämän seurauksena asiakkaiden lainakustannukset voivat myös nousta.

Lisäksi toimitushäiriöt ja nouseva inflaatio lisäävät yritysten tarvitseman käyttöpääoman määrää, mikä lisää kustannuksia ja lisää riskipaineita. Näiden haasteiden valossa C2FO saattaa joutua kuratoimaan ohjelmia, kuten Dynamic Supplier Finance, vähentääkseen vaikutusta ja auttaakseen asiakkaita navigoimaan näiden markkinaolosuhteiden läpi tehokkaasti.

C2FO – Rahoitus ja sijoittajat

C2FO on saanut rahoitusta useilta maailmankuuluilta pääomasijoittajilta ja sijoittajilta. Vuonna 2010 C2FO sai ensimmäisen rahoituksensa Union Square Venturesilta. Vuonna 2012 se sai samalta puolueelta 9,1 miljoonaa dollaria rahoitusta, jolla laajennettiin sen työtilaa ja luotiin riskittömät voittomarkkinat. Vuonna 2015 se keräsi 40 miljoonaa dollaria Temasek Holdingsin johtamassa osakerahoituskierroksessa. Rahastoa käytettiin yrityksen olemassa olevan markkina-alueen pohjalta.

Toisessa Allianz X:n ja Mubadala Investment Companyn sekä C2FO:n nykyisten sijoittajien johtamassa rahoituskierroksessa yritys sai päätökseen 100 miljoonan dollarin rahoituskierroksen vuonna 2018. Parantaakseen yritysten käyttöpääoman saatavuutta, C2FO meni toiselle rahoituskierrokselle, jota johti SoftBank Vision Fund, jonka kautta yritys sai päätökseen 200 miljoonan dollarin arvoisen kierroksen.

Alla on C2FO:n rahoitustiedot:

Päivämäärä
Rahoituskierros
Sijoittajien määrä
Rahat Kerätty
Johtavat sijoittajat
1. helmikuuta 2022 Sarja H 3 140 miljoonaa dollaria Third Point Ventures
7. elokuuta 2019 Sarja G 3 200 miljoonaa dollaria SoftBank Vision Fund
27. helmikuuta 2018 Sarja F 5 100 miljoonaa dollaria Allianz X, Mubadala Capital Ventures
28. tammikuuta 2016 Venture kierros 1 Citi Ventures
11. elokuuta 2015 Sarja E 7 40 miljoonaa dollaria Temasek Holdings
14. elokuuta 2014 Sarja D 27 miljoonaa dollaria
23. heinäkuuta 2013 Sarja C 4 18 miljoonaa dollaria Mithril Capital Management
5. syyskuuta 2012 Sarja B 1 9,1 miljoonaa dollaria Union Square Ventures
8. maaliskuuta 2011 Sarja A 2 3,6 miljoonaa dollaria


C2FO – Yritysostot

C2FO on tehnyt vain yhden hankinnan tähän mennessä. Lokakuussa 2019 C2FO osti Priority Vendorin, joka on yksi Intian suurimmista ennakkomaksualustoista. Se oli C2FO:n ensimmäinen askel maailmanlaajuisen läsnäolon lisäämiseksi. Yritysosto varmisti myös, että C2FO:lla on nyt yli 200 yritysasiakasta, kuten Acer, Costco Wholesale, Flex, Kellogg’s, Mondelez, Pfizer ja Office Depot.

🔥 Empfohlen:  Mitkä ovat viimeisimmät teknologiatrendit Intiassa?

C2FO – Kasvu

C2FO oli tehnyt oman tilansa markkinoille vuoteen 2010 mennessä. Pian se oli ohittanut miljardin dollarin maksut vuoden 2011 loppuun mennessä. Vuonna 2015 se avasi Lontoon toimistonsa visionsa mukaan maailmanlaajuiseen kasvuun.

Vuonna 2015 itse yritys käsitteli yli 8 miljoonaa tapahtumaa viikossa. Yritys kehuu ylpeänä siitä, että se on tuottanut 210 miljardia dollaria käyttöpääomaa ensimmäisestä liiketoimestaan ​​vuonna 2010. Nykyään yritys palvelee yli 2 miljoonaa yritystä yli 10,5 biljoonan dollarin vuotuisen myynnin ansiosta. Vuosien varrella se on laajentanut toimipisteitään Eurooppaan, Kiinaan, Intiaan ja Australiaan.

C2FO – Kilpailijat

Jotkut C2FO:n kilpailijoista ovat:

 • Taulia
 • PrimeRevenue
 • CashFlo
 • Rahastolaatikko
 • BlueVine

C2FO – Tulevaisuuden suunnitelmat

Vuonna 2023 C2FO pyrkii laajentamaan tuotevalikoimaansa parantaakseen kykyään helpottaa asiakkaidensa käyttöpääomaa. Yhtiö pyrkii myös käsittelemään maksuvalmiuskysymyksiä vivahteikkaammin edistääkseen liiketoimintaa edelleen positiivisesti varmistamalla, että kassavirta on parempi päivittäin. C2FO sai äskettäin luvan kehittää TReDS-alustaa Intiassa. Vuonna 2023 C2FO hyödyntää ymmärrystään toimittajien rajoituksista rakentaakseen TReDS:ää, mikä hyödyttää vahingossa useita C2FO:n kanssa työskenteleviä MSME-yrityksiä.

UKK

Mitä C2FO tekee?

C2FO on finanssiteknologiayritys, joka pyrkii luomaan käyttöpääomaa asiakkaille ja hoitamaan heidän ostovelkojaan ja saamisiaan tarpeen mukaan.

Kuka on C2FO:n perustaja?

Alexander C. Kemper on C2FO:n perustaja. Hän toimii C2FO:n hallituksen puheenjohtajana ja toimitusjohtajana.

Mitä C2FO tarkoittaa?

“C2FO” tarkoittaa “Yhteistyö kassavirran optimointi.”

Ketkä ovat C2FO:n kilpailijat?

Jotkut C2FO:n kilpailijoista ovat:

 • Taulia
 • PrimeRevenue
 • CashFlo
 • Rahastolaatikko
 • BlueVine