Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Cadburyn 5 parasta luovaa mainoskampanjaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Cadburyn 5 parasta luovaa mainoskampanjaa

Mitä tulee kampanjoihin, Cadbury on aina keksinyt kauniita ideoita ja konsepteja. Viimeisten kahden vuoden aikana Cadbury Dairy Milk on järjestänyt useita kampanjoita ympäri maailmaa elävän hyväntahtoisuuden teemalla.

Cadbury, joka on Britannian huippubrändi, on Ison-Britannian ylivoimaisin ja yksi vanhimmista merkeistä, perustettu vuonna 1824. Cadburylla oli useita aloitteita ja kampanjoita Covid-19-pandemian vaikeana aikana. He puhuivat antamisen ja jakamisen ideologiasta ja tekivät suuria asioita tämän saavuttamiseksi. Tämän seurauksena Cadbury on epäilemättä voittanut miljoonia sydämiä yleisönsä keskuudessa.

Cadbury on aina kokeillut jotain uutta ja luovaa markkinointistrategioissaan. Viime aikoina brändin uusimman mainoksen tiedetään voittavan yleisön lämpöä ja rakkautta. Se on hurmannut yleisön enemmän kuin mikään muu, ja tämä kaikki johtuu Cadburyn jatkuvasta poikkeuksellisesta markkinointityöstä ja -aloitteista.

Puhumme markkinointistrategioista ja kampanjoista, olemme esittäneet tämän artikkelin keskustellaksemme Cadburyn suosituimmista kampanjoista. Joten aloitetaan!

Äidin syntymäpäivä
Suklaapatukkakilpailu
Cadburyn kuuluisa gorilla
Cadbury Creme -munat
Cadbury Creme -bussipysäkkipeli
FAQ

Äidin syntymäpäivä

Koko matkansa aikana Cadbury on kohdannut useita haasteita, ja suurin niistä oli pysyä johdonmukaisena ja merkityksellisenä. Brändille oli tärkeää pysyä standardeissaan, erityisesti kuluttajia kohtaan. Tätä varten Cadbury on tarjonnut tuotteilleen useita vaihtoehtoja sokerimäärän luokan lisäksi.

Cadburyn myynnistä ja tiedoista kuitenkin raportoidaan, mikä osoitti, että yrityksen myyntiluvut ovat laskeneet 3-4 % ja sen sijoitus on myös ollut resessiivinen. Näitä tilastoja ja tietoja tarkasteltaessa yritys korvasi “Ilosta vapaaksi” -kampanjan äidin syntymäpäiväkampanjalla.

Tässä mainoksessa on pieni tyttö, joka yrittää ostaa Cadbury-maitoa äitinsä syntymäpäivälahjaksi. Pieni tyttö vaeltelee sisään, pyytää suklaata, luovuttaa kourallisen tavaraa vaihtorahana ja ryntää sitten ulos antamaan äidilleen suklaata.

Suklaapatukkakilpailu

Cadbury on erittäin luova erikoisilla kampanjoillaan ja kilpailuideoillaan. Esimerkiksi yritys järjesti kerran kuluttajilleen kilpailun suunnitella ja valmistaa räätälöity Cadbury Dairy Milk Bar.

🔥 Empfohlen:  7 parasta paikkaa myydä vaatteita verkossa (nopeasti käteisellä!)

Parhaiten arvostetun Trucks and Gorilla -kampanjan jälkeen Cadbury otti digitaalisen alustan ja järjesti suklaapatukkakilpailunsa. Kuulostaa mielenkiintoiselta, eikö? Kyllä, sitä myös yleisö ajatteli!

Se oli virtuaalinen, ja osallistujien piti suunnitella ja luoda suklaapatukka “Chocolate Steam Dream” -koneella, ja lopulta tuomari päätti voittajan. Hauskin osa oli kuitenkin se, että voittaja sai räätälöidyn Cadbury Dairy Milk Chocolate -patukan.

Cadburyn kuuluisa gorilla

Vuonna 2007 Gorillan näky tuli melko kuuluisaksi, kun Gorilla näytti hänen soittavan rumpuja Phil Collinsin vuoden 1981 hittiin – In the Air Tonight. Tästä tuli virussensaatio yleisön keskuudessa.

Tätä tarkasteltaessa Cadburyn kuuluisa Gorilla sai myös valtavan suosion; itse asiassa siitä tuli Yhdistyneen kuningaskunnan katsotuin ja suosituin mainos. Saatat ajatella, kuinka Gorilla-mainoksesta tuli niin suosittu?

Pääsyy tähän vuonna 2007 oli se, että mainonta ei ollut huumorilähtöistä tai omituista nykyiseen mainontaan verrattuna. Mutta Cadburyn Gorilla-mainoksen myötä mainostajat poikkesivat täysin yleisestä standardista ja loivat jotain, mikä saa yleisön tuntemaan olonsa hyväksi ja hurmaavaksi. Ja niin tapahtui Cadburyn kuuluisalle Gorilla-mainokselle!

Cadbury Creme -munat

Cadburyn seuraava erittäin kuuluisa kampanja on Arrest of twisted Creme Eggs, joka sai suuren määrän lämpöä ja arvostusta yleisöltä. Yritys muutti soikean tangon suorakaiteen muotoiseksi tangoksi. Tämän kampanjan kolme mainosta osoittivat “juoksua” pidättämällä, hillitsemällä ja torjumalla vastustavaa suklaaherkkua.

Creme munat -kampanja on melko innovatiivinen ja näppärä personoituna. Tällaisen markkinointilähestymistavan avulla kuluttajat muodostavat tehokkaamman yhteyden yrityksen tuotteisiin. Lisäksi se rakentaa vahvaa suhdetta kuluttajien ja yrityksen välille.

Cadbury Creme -bussipysäkkipeli

Bussipysäkillä seisominen ja bussin saapumista odottaminen on helvetin tylsää ja väsyttävää tehtävää. Tämän vuoksi mainostoimisto Saatchi & Saatchi kehitti yleisölle vuorovaikutteisen pelivaihtoehdon, joka muutti lukuisat Iso-Britannian bussipysäkit peliasemiksi. Joten matkustajien täytyy vain lyödä kaikki putoavat munat 20 sekunnissa, jotta he voivat vapauttaa kermaisen palan.

🔥 Empfohlen:  Facebookin pikanäppäinten huijauslehti

Ja tulet hämmästymään, että tämä markkinointitoimisto on äskettäin luonut televisiomainoksia Cadburylle Cadburyn omana kosketusnäytöllisenä bussikatkospelinä.

Johtopäätös

Cadbury on aina keksinyt mahtavia mainosideoita ja -konsepteja. Lisäksi yritys on aina valinnut innovatiivisen tavan hurmata yleisöä ja lisätä kuluttajien sitoutumista. Mutta vaikka Cadbury oli muuttanut niin paljon markkinointistrategioitaan, se pysyi standardeissaan; 1800-luvun alussa perustettu Cadbury on epäilemättä tullut legendaariseksi lumoavilla suklaapatukkaillaan.

Mitä tulee Cadburyn kampanjoihin, variaatioita on ollut lukuisia, mutta kaikki nämä johtivat suuriin lukuihin. Tämän artikkelin kautta yritimme keskustella Cadburyn suosituimmista kampanjoista. Toivottavasti tämä kiinnostaa sinua! Pysy kuulolla saadaksesi lisää tällaista sisältöä.

FAQ

Kuka mainostaa Cadburyä?

Ogilvy Melbourne on nimetty Cadbury Dairy Milkin paikalliseksi luovaksi virastoksi.

Ketkä ovat Cadburyn kilpailijat?

Cadburyn suurimmat kilpailijat ovat Mars, Hershey’s, Nestle, Kraft Foods, Lindt ja Ferrero.

Mitkä ovat Cadburyn kolme parasta markkinaa?

Cadburyn kolme suurinta markkina-aluetta ovat Iso-Britannia, Australia ja Intia.