Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Catherine Black Suunnittele lokakuun sosiaalinen sisältösi GoDaddy Studion avulla. Lue artikkeli

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Catherine Black Suunnittele lokakuun sosiaalinen sisältösi GoDaddy Studion avulla. Lue artikkeli

Tiedät kuinka tämä toimii: heinäkuu oli viime viikolla; Elokuu oli eilen ja huomenna on marraskuu! Okei, ei oikeastaan, mutta tuntuu siltä, ​​että vuosi lentää. Siksi lokakuun sosiaalisen sisällön varhainen suunnittelu on avainasemassa pysyäksesi tämän vuoden kysyttyjen lomatrendien edellä.

Jos olet mukana markkinoimassa yritystä, tämä aika on ratkaiseva kaikkien tulevien teemojen ja tapahtumien valmistelussa. Se on erityisen totta, jos olet vähittäiskaupan, muoti-, sisustus- tai ravintolatilan brändi. Valmistautuminen nyt auttaa sinua hyödyntämään tätä kysyntää täysimääräisesti, joten lue ja inspiroidu seuraavista vinkeistä.

Valmistele lokakuun sosiaalista sisältöäsi lomaa varten

Suurin osa lomamyynnistä päättyy usein marraskuun lopun kybermaanantaina. Tämä tarkoittaa, että on tärkeää valmistella markkinointi kohdeyleisöillesi hyvissä ajoin.

Kuluttajilla on myös tapana suunnitella lomansa ajoissa, mikä tarkoittaa, että he ostavat usein vuodenaikojen vaihteluun sopivia sisustus- ja ulkomuotoiluelementtejä. Sitä kannattaa miettiä, kun alat suunnitella lokakuun sosiaalista sisältöäsi.

Olitpa millä tahansa alalla, tämä on todellakin tapaus “jos odotat – olet myöhässä”.

Joten tässä on joitain lokakuun sisältöideoita, joiden avulla voit valmistautua vuoden kolmeen viimeiseen kuukauteen hyvissä ajoin.

Aiheeseen liittyvä: Tavoita enemmän jouluasiakkaita GoDaddyn ja Googlen avulla

Talvi tulee ja mitä suunnitella

Tämä aika vuodesta on talvivalmiuden aikaa. Monet kodit ja autot on valmisteltava kylmempää säätä varten (maantieteellisestä sijainnista riippuen) ja etsivät tuotteita ja palveluita niiden valmistelemiseksi. Katso, pystyykö brändisi vastaamaan tähän tarpeeseen, ja suunnittele tapoja mainostaa sen mukaisesti.

Esimerkiksi sisustus- tai kotipalvelutila voisi mainostaa, kuinka auttaa ihmisiä valmistamaan kotinsa kylmiä kuukausia varten tai huolehtimaan kodistaan, jos he lähtevät lomalle. Myös talvinen kodin sisustus alkaa ilmestyä kauppoihin lokakuun tienoilla. Ja vaikka tavarat, kuten juhlavalot, saattavat odottaa ilmestymistään joulukuussa, seuraavat tuotteet alkavat yleensä aikaisin tänä aikana:

 • Seppeleitä
 • Kynttilät
 • Heitä tyynyt
 • Mukavat peitot ja paljon muuta

Tyypillisesti nämä juhlatuotteet alkavat tulla asuintiloihin sään muuttuessa. Mutta myös monet muut toimialat, kuten taide- ja designbrändit, alkavat mainostaa talvikohtaista sisustustyyliään vähittäiskaupoissa tai verkossa.

kansalliset vapaapäivät

Lokakuun sosiaalisen sisällön suunnittelu tarkoittaa tilaa kahdelle suurelle lomalle: kiitospäivälle ja Halloweenille. Useimmat ihmiset valmistelevat tai juhlivat niitä koko kuukauden ajan, mikä tarkoittaa, että sinulla on runsaasti mahdollisuuksia luovuuteen. Kurkista alla oleviin ideoihin nähdäksesi, kuinka yrityksesi voi alkaa suunnitella näitä tapahtumia.

Kiitospäivä (kanadalainen ja amerikkalainen)

Pohjois-Amerikan kiitospäivälle on kaksi vaihtoehtoa: Kanadan kiitospäivä 11. lokakuuta ja amerikkalainen kiitospäivä 25. marraskuuta. Voit käyttää tämän ajan lokakuussa aloittaaksesi kiitospäiväkampanjasi Yhdysvalloissa.

🔥 Empfohlen:  InfoLinks-katsaus: Kuinka ansaita rahaa verkossa tekstimainonnan avulla

Kiitospäivä on ilmeinen hetki ylennyksille. Se on aikaa, jolloin ihmiset usein pelaavat tuttuja rituaaleja, kuten syömistä rakkaiden kanssa perheen pöydän ääressä. Tämä tilaisuus on loistava kaikille ruoka- ja juoma-alan toimijoille työntää sisältönsä jonon etupuolelle. Olitpa brändi tai bloggaaja, voit jakaa joitakin salaisuuksiasi reseptien tai sisustusideoiden suhteen täällä. Näistä tulee usein valtava hakumäärä tähän aikaan, joten kannattaa ottaa se huomioon lokakuun sosiaalisen sisällön suunnittelussa.

Kaikki eivät tietenkään valitse kotitekoista reittiä. Monet ravintolat, kahvilat ja baarit menestyvät myös tänä aikana mainostamalla erikoistarjouksia ja kiitospäivän menuja. Se on myös täydellinen aika julkaista kaunis lainaus tai henkilökohtainen lausunto, joka heijastaa kiitollisuutta. Voit jopa harkita kortin lähettämistä arvokkaalle henkilölle.

Loppujen lopuksi tärkeintä on osoittaa, että välität.

Halloween

Lokakuun viimeinen päivä on yksi suurimmista kuluttajien juhlapäivistä Yhdysvalloissa: Halloween. Tämä loma on saanut niin paljon vetoa viime vuosina, että sitä vietetään monissa paikoissa ympäri maailmaa, mukaan lukien Iso-Britannia ja Eurooppa. Koska se on nyt niin laajalti tunnustettu ja kaikkien ikäisten saatavilla, siihen voi osallistua melkein mikä tahansa tuotemerkki – ruoasta ja juomasta kauneuteen ja vähittäiskauppaan.

Jos haluat pitää asiat yksinkertaisina, voit tehdä perustason Halloween-teeman sosiaalisen median muodonmuutoksen. Tähän voi sisältyä huomiota herättävien kuvien (kuten profiilikuvien ja logojen) luominen, jotka sopivat kaiken pelottavan ja synkän kanssa, tai teemamyynnin ja -kampanjan luominen.

Voit esimerkiksi luoda Halloween-aiheisia cocktaileja tai järjestää Halloween-juhlia, jos sinulla on baari. Muut teollisuudenalat, kuten muoti- tai myyntitilat, voisivat järjestää pukukilpailun tai osallistua kilpailuihin ja tapahtumiin.

Suosittuja ideoita ovat mm.

 • Muotinäytöksen järjestäminen tai kauneusmuutosten tekeminen
 • Halloween-aiheisten hampaiden mainostaminen palkintoina
 • Myydään sopivan teeman mukaisia ​​ruokia ja juomia

Mitä tahansa, tummemman reunan lisääminen tarjontaasi auttaa sinua pääsemään asioiden henkeen.

Tietoisuuskuukaudet

Lokakuussa järjestetään tärkeitä tietoisuustapahtumia, joiden avulla voit korostaa sosiaalisia syitä, kouluttaa tai innostaa yleisöäsi. Tietenkin tämä kaikki riippuu brändisi käyttämästä tilasta. Katso alla olevat esimerkit saadaksesi käsityksen siitä, mitä voit lisätä lokakuun sosiaaliseen sisältöösi.

Rintasyöpätietoisuuden kuukausi

Tämän vuotuisen kansainvälisen terveyskampanjan järjestävät suuret rintasyövän hyväntekeväisyysjärjestöt ympäri maailmaa korostaakseen rintasyöpäongelmaa. Se on hyvä mahdollisuus naisille markkinoiville brändeille, naisten omistamien tai naisten johtamien yritysten lisäksi. Voit lisätä tietoisuutta ja kouluttaa yleisöäsi mm.

 • Varhainen havaitseminen
 • Ennaltaehkäisy
 • Varainkeruu

Yrityksiä ja organisaatioita, jotka voisivat hyötyä tietoisuuden lisäämisestä täällä, ovat mm.

 • Hyväntekeväisyysjärjestöt
 • Poliittiset järjestöt
 • Terveys- ja hyvinvointiyritykset
 • Lääketieteelliset tuotemerkit

Jos sopisit johonkin yllä olevista toimialoista, yritä lisätä se lokakuun sosiaaliseen sisällönsuunnittelijaasi kertoaksesi tärkeimmistä aiheista, joista yleisösi voi hyötyä.

🔥 Empfohlen:  WhatsApp Business API Guide & Kuinka pääset alkuun?

Kansallinen naisten pienyrityskuukausi

Lokakuu on kansallinen naisten pienyrityskuukausi Yhdysvalloissa. Tämä juhla korostaa naisyrittäjien edistystä yritysmaailmassa sukupuoliesteistä huolimatta.

Naisia ​​on nykyään 36 prosenttia pienyritysten omistajista Yhdysvalloissa, mikä on 4,6 prosenttia vuonna 1972.

Vaikka edistystä on vielä tehtävä, tämä kuukausi on hyvä tilaisuus jokaiselle naisomisteiselle pienyritykselle tuoda esiin edistymisensä. He voisivat jopa mainostaa muita yrityksiä, joiden kanssa he tekevät yhteistyötä, vahvistaakseen vauhtia. Kaikenlainen tietoisuus, jonka voit luoda, voi auttaa kasvattamaan naisyrittäjyyttä Yhdysvalloissa. Kannattaa tukea ja sisällyttää lokakuun sosiaalisen sisällön kalenteriisi.

Aiheeseen liittyvä: Suunnittelee eteenpäin — Kuinka luoda sisältökalentereita ja miksi sitä tarvitaan

Trendikuukaudet

Etsitkö kuukauden pituisia juhlia suunnitteilla? Tutustu näihin trenditapahtumiin, joissa voit pelata herättääksesi kiinnostusta yritystäsi kohtaan ja lisätäksesi sitoutumista.

Kansallinen pizzakuukausi

Voisiko pizza olla maailman suosituin ruoka? Se on mahdollista. Tämä yksinkertainen perusruoka on sankariruokaa lokakuussa, ja se kannattaa lisätä sosiaalisen sisällön kalenteriisi, jos olet ravintola tai ruokakauppias.

Vaikka et olisikaan ruoka-alalla, on monia tapoja, joilla voit olla luova mainonnassasi täällä. Yritä harkita seuraavaa:

 • Pizza “food truck” -ponnahdusikkunan lisääminen tiloihin
 • Tee yhteistyötä paikallisen pizzabrändin kanssa ja kehu sitä, mitä myyt. Pizzaa ja paikallisesti valmistettua olutta, kukaan?
 • Luo pizza-aiheisia tuotteita (ajattele pizzakuvioisia rusetteja)

Mahdollisuudet ovat rajattomat, joten varmista, että saat palan pizzapiirakasta lisäämällä se lokakuun sosiaalisen sisällön kalenteriisi.

Kasvissyöjien kuukausi

Lokakuu on maailmanlaajuisesti tunnustettu kuukausi, jolloin juhlitaan kaikkia kasviksia keskuudessamme. Kasvissyönti on kasvava trendi maailmanlaajuisesti ja se on myös hyväksi planeetalle.

Erään tutkimuksen mukaan kasvisruokavalion syöminen johtaa 2,5 kertaa vähemmän hiilidioksidipäästöihin kuin liharuokavalio.

Jos olet ravintola, juhli kohdeyleisösi kasvissyöjiä korostamalla tai lisäämällä ruokalistallesi muita kuin lihavaihtoehtoja. Tarvitsetko ideoita baariin? Kokeile lisätä kasvisvaikutteisia cocktaileja, kuten rucolaa tai tuoretta porkkanamehua inkivääriin ja vodkaan.

Muita merkkejä, jotka voivat osallistua tähän, ovat:

 • Ruokabloggaajat
 • Luomuviljelijöiden markkinat
 • Kasvimyyjät/taimitarhat

Mihin kasvisvaikutteiseen suuntaan päätätkin mennä, se saa varmasti lisää sitoutumista lokakuun sosiaaliseen sisältöösi.

Kansallinen kirjakuukausi

Tätä tärkeää kirjallista tapahtumaa juhlitaan vuosittain lokakuussa, ja sen yleisenä tavoitteena on kunnioittaa maan parhaita kirjailijoita ja kirjoja. Kyse on lukemisen, kirjoittamisen ja tarinoiden kertomisen jalon taidon kannustamisesta.

Kuka voi osallistua? Mahdollisuudet ovat loputtomat.

Selkeitä esimerkkejä ovat koulutusala ja kirjakaupat, mutta myös kauneus- tai muotialalla toimivat voivat hypätä kirjajunaan.

Voit pyytää työntekijöitäsi jakamaan suosikkilukemistaan ​​yleisösi kanssa tai houkutella käyttäjiä verkossa kysymällä heiltä, ​​mitä kirjoja he lukevat. Kun otat nämä keskustelut käyttöön, saat lisätietoja myös asiakkaistasi.

Loppujen lopuksi me kaikki rakastamme kirjoista puhumista, ja parhaimmat muuttavat elämäämme mielekkäällä tavalla.

🔥 Empfohlen:  Dylan Culhane Typography 101: Kuinka valita tuotemerkkifontti Lue artikkeli

Trendaavat päivät

Kansainvälinen kahvipäivä

Ah, vaatimaton kahvi – yksi maailman eniten kulutetuista juomista. Ensimmäistä kertaa vuonna 2015 Milanossa alkanut kansainvälinen kahvipäivä 1. lokakuuta juhlitaan tätä suosittua juomaa. Se auttaa myös edistämään reilun kaupan käytäntöjä ja lisäämään tietoisuutta kahvinviljelijöiden ahdingosta.

Jos olet ruoka- ja juoma-alalla, yksinkertainen tapa merkitä päivä lokakuun sosiaalisen sisällön kalenteriisi on tarjota alennettuja tai ilmaisia ​​kupillisia kahvia. Tämä on erityisen hyödyllistä ravintoloissa, kahviloissa, ruokakaupoissa tai oikeilla kahvimerkeillä, jotta ne saavat lisää suosiota niiden tarjoamista tuotteista tai palveluista.

Vaihtoehtoisesti matkailu- ja matkailuyritykset (tai mikä tahansa elämäntapabrändi) voisivat yrittää kirjoittaa kahvikauppaa koskevia opettavaisia ​​postauksia tai luoda sisältöä siitä, miten kahvia nautitaan eri tavalla eri puolilla maailmaa. Jälleenmyyjät voisivat jopa hypätä mukaan tarjoamalla alennettuja kahvitarvikkeita myyntiin.

Maailman hymypäivä

Vuonna 1963 Massachusettsin kaupallinen taiteilija Harvey Ball loi hymiön – nykyään yhden planeetan tunnistetuimmista hyväntahdon symboleista. Vuosien kuluessa Ball kiinnostui symbolinsa liiallisesta kaupallistamisesta ja siitä, kuinka sen alkuperäinen merkitys oli kadonnut. Siitä syntyi hänen ideansa Maailman hymypäivästä, jota vietetään joka vuosi lokakuun ensimmäisenä perjantaina.

Näinä mullistusten aikoina voisimme kaikki hyötyä enemmän hymyistä. Tee siis brändinä aloite juhlistaaksesi tätä positiivisuuden päivää ja pyri tekemään sisältöä, joka piristää jonkun päivää. Taivas on rajana täällä!

Voit myös viedä ideaa pidemmälle ja juhlia itse hymyä seuraavasti:

 • Esittele selfieitä asiakkaidesi hymyistä
 • Komediailtojen järjestäminen
 • Juhlitaan suuhygieniaa (hampaat ovat olennainen osa hymyä)

Hymyn käsite on myös henkilökohtainen ja ainutlaatuinen, mikä on hienoja ominaisuuksia, jotka voivat yhdistää sinut kohdeyleisösi.

Luo trendikkäitä tarjouksia GoDaddy Studion avulla

Jos luot viestejä mainitsemistamme teemoista tai tapahtumista, on erittäin helppoa päivittää brändi-identiteettisi tilapäisesti parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi. Tee tämä päivän, viikon tai kuukauden ajan juhlimasi kohteen tai tapahtuman mukaisesti.

Voit jopa suorittaa kunnollisen kampanjan ja käyttää kalenterisi osuvia hetkiä edistääksesi brändiäsi entisestään.

Mallit valmiina ja käytettävissä GoDaddy Studiossa on paras tapa pitää koko suunnitteluprosessi nopeana ja mutkattomana. Se tekee lokakuun sosiaalisen sisällön luomisesta helppoa ja voi säästää paljon aikaa ja vaivaa.

Kokeile sitä nyt ilmaiseksi ja aloita kauniin visuaalisen sisällön käyttäminen menestyksesi nopeuttamiseksi.