Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

CES 2023: MagSafe-tyyppinen lataus tulee Android-puhelimiin tänä vuonna

Seuraava artikkeli auttaa sinua: CES 2023: MagSafe-tyyppinen lataus tulee Android-puhelimiin tänä vuonna

Wireless Power Consortium (WPC) julkisti CES 2023:n aikana uuden langattoman latauksen standardin nimeltä Qi2.

Qi2 on uusi standardi, jonka tavoitteena on yhdistää mobiiliteollisuus maailmanlaajuisen standardin mukaiseksi mukavuuden ja tehokkuuden takaamiseksi mobiililaitteiden ja puettavien laitteiden lataamisessa.

Andrew Martonik/Digital Trends

Lehdistötiedotteen mukaan:

“Kuluttajat ja jälleenmyyjät ovat kertoneet meille, että he ovat ymmällään siitä, mitkä laitteet ovat Qi-sertifioituja ja mitkä laitteet väittävät toimivansa Qi:n kanssa mutta eivät ole Qi-sertifioituja. Tämä hämmennys voi johtaa huonoon käyttökokemukseen ja jopa turvallisuusongelmiin”, sanoo Paul Struhsaker, konsortion johtaja. “Standardimme takaa kuluttajille, että heidän laitteet ovat turvallisia, tehokkaita ja yhteentoimivia muiden merkkien kanssa. Qi2 tulee olemaan maailmanlaajuinen langattoman latauksen standardi, ja se tarjoaa kuluttajille ja jälleenmyyjille tämän takuun.

Apple on WPC:n jäsen, ja Qi2 rakentuu MagSafe-teknologiasta, jonka Apple on tehnyt standardiksi iPhone 12-, iPhone 13- ja iPhone 14 -kokoonpanoissa. Qi2 ei kuitenkaan käytä erityisesti MagSafea, vaan uutta Magnetic Power Profile -profiilia. joka varmistaa, että puhelimet ja muut ladattavat akkukäyttöiset mobiilituotteet ovat täydellisesti linjassa latauslaitteiden kanssa sekä energiatehokkuuden että nopeampien latausnopeuksien vuoksi. Ajattele Magnetic Power Profilea MagSafe-versiona, jonka Google, Samsung tai mikä tahansa muu yritys voi helposti sisällyttää laitteisiinsa.

Qi2 korvaa tehokkaasti langattomien laturien nykyisen Qi-standardin, kun se julkaistaan ​​myöhemmin vuonna 2023. Tämä uusi standardi avaa myös markkinat lisävarusteille, jotka eivät ole yhteensopivia latausalustojen nykyisten tasaisten pintojen kanssa. Ensimmäiset Qi2-sertifioidut matkapuhelimet ja laturit saapuvat ajoissa vuoden 2023 lomakaudelle.

Andy Boxall/Digital Trends

Parannetun energiatehokkuuden ansiosta Qi2-standardi mahdollistaa nopeamman latauksen tietyillä laitteilla sekä tasoittaa tietä nopeammille langattomille latausnopeuksille, jotka ovat turvallisia ja energiatehokkaita ja jotka eivät päädy vahingoittamaan tai lyhentämään laitteen akun käyttöikää. itse.

🔥 Empfohlen:  Uusi Shopify & Suunnittelupalvelut & Verkkotyökalut käynnistyvät [August 2023]

“Energiatehokkuus ja kestävyys ovat nykyään kaikkien mielessä”, Struhsaker sanoo. “Qi2:n täydellinen kohdistus parantaa energiatehokkuutta vähentämällä energiahäviöitä, joita voi tapahtua, kun puhelinta tai laturia ei ole kohdistettu. Yhtä tärkeää on, että Qi2 vähentää huomattavasti kaatopaikkajätteen määrää, joka liittyy langallisen laturin vaihtoon, koska pistokkeet rikkoutuvat ja johtoihin kohdistuu rasitusta päivittäisen kytkemisen ja irrotuksen vuoksi.

MagSafe on yksi suosikkiominaisuuksistani viimeaikaisissa iPhone-kokoonpanoissa. Toivon, että tämä Qi2-sertifikaatti tuleville langattomille lataustarvikkeille tarkoittaa MagSafen universaalia vastinetta Android-laitteille. Ainakin tällä hetkellä näyttää siltä, ​​​​että näin on tapahtumassa.