Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

ChatGpt 4:n hinnoittelu – paljonko se maksaa?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: ChatGpt 4:n hinnoittelu – paljonko se maksaa?

Selvitä, mikä on ChatGPT 4 -hinnoittelu. Vastaamme myös milloin gpt 4 on ilmainen ja kuinka paljon se maksaa?

OpenAI:n multimodaalinen kielimalli GPT-4 on ollut kaupungin puheenaihe julkaisustaan ​​lähtien. GPT-4:n lisäominaisuudet ja ominaisuudet ovat herättäneet suurta kiinnostusta käyttäjien ja kehittäjien keskuudessa, erityisesti mitä tulee chatgpt-hinnoitteluun. GPT-4:ää voi käyttää joko ChatGPT Plus:n tai ChatGPT API:n kautta liittymällä jonotuslistalle.

OpenAI:n GPT-3, jota hyödynnetään ChatGPT:ssä, on ilmainen. Samaan aikaan ChatGPT Plus, maksullinen päivitysversio, maksaa 20 dollaria kuukaudessa. Tämä herättää tärkeän kysymyksen: Onko GPT-4 ilmainen?

Vastaus on, että OpenAI:n GPT-4 ei ole ilmainen, mutta sillä on erilaiset hinnoittelurakenteet sen mukaan, käytätkö GPT-4:ää ChatGPT Plus:n vai API:n kautta. Tämä tarkoittaa, että chatgpt-hinnoittelu vaihtelee valitun käyttötavan mukaan.

Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, kuinka paljon GPT-4 maksaa, GPT-4:n eri hinnoittelusta, sen ominaisuuksista ja vaikeuksista ja paljon muuta.

ChatGPT-hinnoittelusuunnitelmat

– ChatGPT ilmainen:

Kuka tahansa voi käyttää OpenAI:n ChatGPT:tä ilmaiseksi, vaikka ilmaisen version käyttöön liittyy joitain tämänhetkisiä haittoja.

ChatGPT voi kokea katkoksia tai hitaampia vasteaikoja, jos sen on käsiteltävä suuria määriä pyyntöjä. Vaikka yritys yrittää tasapainottaa laskentavaatimuksiaan päivittäisten käytön muutosten perusteella, katkoksia voi silti esiintyä. Käyttäjät ovat raportoineet tästä ongelmasta myös omissa kokemuksissaan.

ChatGPT:n ilmainen versio on käytettävissä käytännössä kaikille, riippuen sen saatavuudesta maassasi. Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden hyödyntää tekoälyteknologiaa moniin eri tarkoituksiin – blogitekstien luomisesta liiketoimintasuunnitelmien kehittämiseen. Se on valtava määrä tehoa ja innovaatiota kaikkien sitä käyttävien käytettävissä.

– ChatGPT Pro:

OpenAI:n käyttäjien kerrotaan havainneen “ammattimaisen suunnitelman” hinnoittelua 42 dollaria kuukaudessa ChatGPT-verkkosivustolla viikonloppuna 21.-22. tammikuuta, vaikka tämä vaihtoehto nähtiin vain muutamille rekisteröityneille käyttäjille, eikä se ollut vielä laajalti saatavilla.

Kehittäjä Zhahid Khawaja jakoi todisteet omasta pääsystään suunnitelmaan twiitissä, mutta OpenAI ei ole vielä antanut julkisia ilmoituksia siitä. On edelleen epäselvää, jatketaanko Pro-suunnitelmaa vai milloin muut voivat hyötyä sen eduista, jotka ovat kuulemma identtisiä GPT Plus:n kanssa paitsi, että niillä on etuoikeus uusien ominaisuuksien testaamiseen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita rahaa älypuhelimellasi (11 tapaa vuodelle 2023)

– ChatGPT Plus:

Tammikuun 2023 lopussa ChatGPT Plus paljastettiin yhdeksi edullisemmista suunnitelmista verrattuna ChatGPT Prohon. Tilaajat voivat käyttää tätä ChatGPT:n premium-versiota vain 20 dollarilla kuukaudessa. Aluksi se on saatavilla käyttäjille Yhdysvalloissa, mutta sitä voidaan laajentaa muille alueille, kun se on saatavilla.

OpenAI:n mukaan GPT Plus -tilaussuunnitelmalla on seuraavat edut:

Saatavana myös silloin, kun kysyntä on suuri:

ChatGPT tarjoaa keskeytyksetöntä palvelua myös silloin, kun käyttäjä on aktiivinen, joten se sopii täydellisesti käyttäjille, joilla on määräaikoja. Tämä eliminoi “ChatGPT on tällä hetkellä täynnä. Saat ilmoituksen, kun olemme palanneet” -viesti, jonka muutoin voisivat nähdä pääsyä hakevat vierailijat.

Nopeampi vastenopeus:

ChatGPT:n avulla sinun ei tarvitse odottaa kauan vastausta. Tämä tekee siitä ihanteellisen yritystoimintaan ja tiukkojen määräaikojen noudattamiseen. Nopeammat vasteajat ovat yksi sen tärkeimmistä eduista.

Kuinka paljon GPT 4 maksaa?

Jos käytät GPT-4:ää ChatGPT Plus:n kautta, sinun on tilattava sen kuukausisopimus, joka maksaa 20 dollaria. Mutta jos käytät GPT-4:ää API:n kautta, GPT-4:lle on saatavilla kaksi hinnoitteluvaihtoehtoa kontekstin pituuden perusteella.

OpenAI on alentanut kehotteiden hintaa, joten käyttäjät voivat hyödyntää uutta kielimallia GPT-4 vaivattomasti.

Tässä on 8K-kontekstipituuksien (gpt-4 ja gpt-4-0314) mallien hinta:

  • Kehotusmerkit maksavat 0,03 $/1k
  • Näytteenottomerkit maksavat 0,06 $/1k

Tässä ovat kustannukset malleille, joiden sisällön pituus on 32 kt (gpt-4-32k ja gpt-4-32k-0314):

  • Kehotusmerkki maksoi 0,06 $/1k
  • Näytteenottomerkit maksavat 0,12 dollaria/1k

Kuinka käyttää GPT 4:ää ilmaiseksi?


Et voi käyttää GPT-4:ää ilmaiseksi. Sinun on ostettava tunnuksia voidaksesi käyttää GPT-4:ää API:n kautta vaatimustesi ja kontekstitekstien perusteella. Näin voit käyttää GPT-4:ää ilmaiseksi.

GPT-4:lle on saatavilla kaksi hinnoitteluvaihtoehtoa, alkaen 0,03 dollarista 1 000 kehotteen tokeneille. Jos kuitenkin käytät GPT-4:ää ChatGPT Plusissa, sinun on tilattava sen kuukausisopimus, joka maksaa 20 dollaria kuukaudessa. Verrattaessa ChatGPT:n ilmaisia ​​vs. maksullisia vaihtoehtoja on tärkeää ottaa huomioon erityisvaatimukset ja käyttötavat määrittääksesi, mikä suunnitelma tarjoaa parhaan vastineen tarpeisiisi.

🔥 Empfohlen:  46 %:ssa Google Search Console -klikkauksista piilotetut avainsanat: Ahrefs-tutkimus

Miksi GPT-4 ei ehkä ole ilmainen?


GPT-4 vaatii korkeat käyttökustannukset palveluista, kuten laitteiston päivittämisestä, päivityksistä, lisäominaisuuksista, isännöinnistä ja muista.

Aikaisemmin ChatGPT:n ilmainen versio arvioi 100 000 dollarin päivittäisen sidoksen aiheuttaen noin 3 miljoonaa dollaria kuukaudessa. OpenAI:lle on välttämätöntä veloittaa GPT-4-kielimalleista käytettyjen rahojen kattamiseksi.

Eri hinnoittelumalleja GPT-4:lle


OpenAI:n GPT-4:lle on saatavilla kaksi erilaista hinnoittelunäytettä. Nämä mallit eroavat toisistaan ​​riippuen käytettyjen merkkien määrästä ja kontekstin pituudesta.

Äskettäin OpenAI on alentanut tokenien ja mallien kustannuksia tehdäkseen GPT-4:n saatavuuden. GPT-4:n hinnoittelumallit ovat seuraavat:

8K sisällön pituuksilla GPT-4-mallin hinnoittelu on:

  • Kustannukset ovat 0,03 dollaria 1000 kehotteesta
  • Kustannukset ovat 0,06 dollaria 1000 näytetokenista

32 000 sisällön pituuksilla GPT-4-mallin hinnoittelu on:

  • 1 000 kehotteen hinta on 0,06 dollaria
  • Kustannukset 1000 näytteillepanosta on 0,12 dollaria

GPT-4:n ominaisuudet ja ominaisuudet


Nyt kun tiedämme GPT-4:n hinnoittelun, katsotaanpa GPT-4:n tarjoamia ominaisuuksia ja ominaisuuksia:

Luotettava ja tarkka

GPT-4:n uuden version uskotaan olevan luotettavampi ja tarkempi verrattuna muihin OpenAI-malleihin. Kesti noin kuusi kuukautta ennen kuin GPT-4:stä tehtiin paljon yhdenmukaisempi ja turvallisempi, jotta käyttäjät saisivat parhaat tulokset.

Tämä tekee GPT-4:stä 82 % vähemmän kykenevä vastaamaan kiellettyä sisältöä koskeviin pyyntöihin ja syötteisiin.

Lisäksi 40 % todennäköisemmin tuottaa asiallisia ja tarkkoja vastauksia verrattuna GPT-3.5:een sisäisessä arvioinnissa.

Ihmistason suorituskyky

GPT-4 kykenee vähemmän näyttämään vastauksia kuin ihminen todellisissa skenaarioissa. Se pystyy kuitenkin näyttämään ihmistason suorituskykyä useissa akateemisissa ja ammatillisissa vertailuissa.

OpenAI on käyttänyt noin kuusi kuukautta sovittaakseen GPT-4:n olennaisten oppituntien kanssa ja oppinut ChatGPT:tä ja kontradiktorisia testausohjelmia sopivimpien ihmisten kaltaisten vastausten luomiseksi.

Käsittele tehtävän monimutkaisuus

OpenAI:n GPT-4 pystyy käsittelemään monimutkaisia ​​ja vaikeita tehtäviä, kun riittävä kynnys saavutetaan. Laajemman tietämyksen ja ongelmanratkaisukyvyn ansiosta GPT-4 voi ratkaista vaikeita ja monimutkaisia ​​kyselyitä helposti.

🔥 Empfohlen:  Brilliant.org-hinnoittelu: kuinka paljon se maksaa?

OpenAI:n aiemmat mallit GPT-3.5 ja GPT-4 testattiin ihmisten suunnittelemalla molempien mallien ominaisuuksien selvittämiseksi. Missä GPT-4 ylitti GPT-3.5:n.

Yhdenmukaisessa baarikokeessa GPT-4 sai arvosanan 298/400 verrattuna GPT-3.5:een, joka sai 213/400. SAT-matematiikassa GPT-4 sai 700/800 verrattuna GPT-3.5:een, joka sai 590/700.

Visuaaliset tulot

Uusi multimodaalinen kielimalli pystyy hyväksymään kuva- ja tekstikehotteet. Ennen GPT-4:ää käyttäjät pystyivät luomaan vain tekstiä, mutta GPT-4:n avulla käyttäjät voivat määrittää minkä tahansa visio- tai kielitehtävän helposti.

Useilla aloilla, kuten kuvat, kaaviot, tekstit ja muut GPT-4 voi tuottaa samanlaisia ​​ominaisuuksia, kuten vain tekstin syötteitä.

ChatGPT Price – viimeisiä ajatuksia

OpenAI ilmoitti äskettäin, että pysyäkseen korkeiden käyttökustannusten tasalla ChatGPT:n on ansaittava palvelunsa. Päällä 5. joulukuuta toimitusjohtaja Sam Altman twiittasi tästä muutoksesta ja sen jälkeen käyttäjille on julkaistu ammattimaisia ​​ja plus-suunnitelmia. Nämä Pro- ja Plus-vaihtoehtojen hinnoittelusuunnitelmat voivat edelleen kehittyä tulevaisuudessa, kun uusia ominaisuuksia lisätään.

OpenAI:n kustannuksia ja saatavuutta on arvioitava yhdessä sen kanssa, kuinka helposti se on löydettävissä ja saavutettavissa niille, jotka haluavat käyttää sitä. Käyttäjien panos on myös olennainen sen varmistamiseksi, että chatbotin uusin julkaisu on painonsa arvoinen, varsinkin kun vastustus kovenee päivä päivältä. Seuraamme ChatGPT-hintoihin ja tekoälyyn perustuvan kehityksen muihin jännittäviin näkökohtiin liittyviä muutoksia.