Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

ChatGPT AI älypuhelimella? Honorin toimitusjohtaja sanoo, että se voi tapahtua

Seuraava artikkeli auttaa sinua: ChatGPT AI älypuhelimella? Honorin toimitusjohtaja sanoo, että se voi tapahtua

Kun Tom’s Guide liittyy muuhun maailmaan ja kysyy ChatGPT:ltä ja vastaavilta sovelluksilta kaikki mahdolliset kysymyksemme, olet ehkä miettinyt, mitä nämä uudet tekoälyt voisivat tehdä älypuhelimille. Puhelinvalmistajan Honorin toimitusjohtaja Zhao Ming (tai George Zhao) on pohtinut samaa asiaa. Ja hän käsitteli kysymystä Mobile World Congress 2023:n median Q&A-istunnossa, jossa hän pohti mielenkiintoisia ajatuksia tekoälyllä toimivista chat-moottoreista ja älypuhelimista.

Zhao huomautti, että tekoälyä käytetään jo puhelimissa mobiilipiirisarjojen sisäänrakennetun NPU:n ansiosta. Nämä prosessorit voivat suorittaa algoritmeja, jotka auttavat kaikenlaisissa erilaisissa asioissa, kuten kuvan jälkikäsittelyssä.

Mutta se ei todennäköisesti ole sellainen tekoäly, jota ajattelemme ChatGPT:n kaltaisilla työkaluilla. Zhao ei sitoutunut mihinkään erityiseen tekoälyn käyttöön näiden olemassa olevien puhelinsovellusten lisäksi, mutta sanoi:[Honor] harkitsemme, mitä voimme tehdä tekoälyllä parantaaksemme käyttökokemusta.”

“Tehtävämme on tehdä yhteistyötä Qualcommin tai teollisuuden kanssa hyödyntääksemme heidän tekoälyprosessointikykyään parantaakseen esimerkiksi näyttöä, suorituskykyä ja kameraa”, hän lisäsi.

Zhao sanoi, että AIGC (AI-generated content) ja “todella upea” ChatGPT eivät voi olla vain jotain, josta puhelinteollisuus voi nauttia passiivisesti. “Emme voi vain ihailla ja sanoa “OK, erinomaista!”, hän selitti.

Zhaon mukaan suuri ongelma mahdollisten käyttötarkoitusten selvittämisessä on älypuhelimissa saatavilla oleva rajoitettu sisäinen prosessointi. Niin tehokkaita kuin tehokkaimmat älypuhelimet voivat olla, tarvitset paljon tehoa nykyaikaisen chatbotin käyttämiseen. Tämän seurauksena tällaisten teknologioiden olisi turvauduttava pilvikäsittelyyn, Zhao sanoi, aivan kuten ChatGPT ja muut sisältöä luovat tekoälyt tekevät nykyään.

Puhuessaan Microsoftista Zhao mainitsi myös, että hän olisi varmasti valmis kumppanuuteen yrityksen kanssa, joka on merkittävä tekoälysijoittaja, joka käyttää tällä hetkellä GPT-kielimallia, johon ChatGPT perustuu tekoälyllä toimivaan uuteen Bingiin. “Tietenkin, jos meillä on mahdollisuus, voimme tehdä yhteistyötä Microsoftin kanssa”, Zhao sanoi.

🔥 Empfohlen:  14 parasta Google Optimize -vaihtoehtoa, jotka kannattaa valita ennen auringonlaskua

Microsoftilla on jo vahva suhde Android-alustaan, joten tällainen kumppanuus ei ole täysin mahdotonta ajatella. Rehellisesti sanottuna, jos Microsoft kuitenkin haluaisi soveltaa tekoälyään puhelimiin, ehkä näkisimme sitä uutena ainutlaatuisena myyntivalttina elvyttääkseen yrityksen älykkään, mutta ylivoimaisen Surface Duo -sarjan taitettavat puhelimia.

Viimeisenä varoituksena Zhao sanoi, että olisi ratkaisevan tärkeää pitää käyttäjät mielessä, mihin tahansa tämäntyyppiseen tekoälyyn on totuttu. Hän korosti, että ihmiskeskeinen suunnittelu on “erittäin tärkeää Honorille”.

“Mielestäni tekoälytekniikan pitäisi todella auttaa ihmisiä jossain määrin. He tarvitsevat enemmän hoitoa, ja tämä on Honorin sitoutuminen alaan”, lisäsi Zhao, joka käyttää Honorin uutta Magic5 Prota, jonka Dynamic Dimming -järjestelmä on tarkempi esimerkki siitä, kuinka Tekoälyä voitaisiin käyttää auttamaan käyttäjiä eri tavalla. Magic5 Pron dynaaminen himmennysjärjestelmä voi säätää näytön kirkkautta päivän aikana muuttuvien valoolosuhteiden mukaan.

ChatGPT ja äskettäinen tekoälykäyttöisten työkalujen räjähdysmäinen kasvu tuovat jännittävää aikaa teknologia-alalle, kun eri yritykset ovat ilmoittaneet suunnitelmistaan ​​käyttää sitä. Esimerkiksi Samsung on ollut avoin suunnitelmistaan ​​löytää tekoälykumppani parantamaan puhelimiaan.

Vaikka voi kulua vuosia ennen kuin uusimman sukupolven tekoälyä aletaan soveltaa puhelimiin laitteistotasolla, Zhaon vastaus on selvä merkki siitä, että yhä useammat mobiilialan johtajat harkitsevat tulevia toimiaan huolellisesti.

Tämän päivän parhaat Apple AirPods Pro 2nd Generation -tarjoukset