Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

ChatGPT julkaistiin juuri Slackissa – näin voit käyttää sitä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: ChatGPT julkaistiin juuri Slackissa – näin voit käyttää sitä

OpenAI ChatGPT chatbot on nyt saatavilla Slackin viestintäalustalla, mikä helpottaa hyödyllisten työkalujen kysymysten esittämistä tai tietojen hakemista puolestasi. Se on toistaiseksi betavaiheessa, joten sinun täytyy liittyä jonotuslistalle, mutta jos olet jo sillä tai haluat vain valmistautua siihen, kun saat hyväksynnän, voit käyttää ChatGPT:tä Slackin avulla seuraavasti.

Kuinka rekisteröityä ChatGPT:hen Slackin kautta

Koska Slackin ChatGPT-sovellus on edelleen kehitteillä, sitä pidetään edelleen beta-ominaisuudena, joten sinun on kirjauduttava jonotuslistalle. Kun olet saanut hyväksynnän, voit alkaa käyttää sitä omassa Slack-työtilassasi.

Vaihe 1: Rekisteröidy ChatGPT-sovellukseen Slackin jonotuslistalle täällä.

Vaihe 2: Sinulla on paremmat mahdollisuudet tulla hyväksytyksi, jos olet osa suurempaa organisaatiota tai jos sinulla on jokin tietty käyttötarkoitus, mutta myös henkilökohtainen käyttö on hyvä.

Yhteenveto keskusteluista ChatGPT:n kanssa Slackin kanssa

Yksi Slackin ChatGPT:n hyödyllisimmistä toiminnoista on yhteenvedon tekeminen keskusteluista, jotta pääset nopeasti ja helposti keskustelemaan.

Vaihe 1: Avaa Slack-sovellus tai Slack-verkkosovellus ja valitse työtila, jota haluat käyttää. Kirjaudu tarvittaessa sisään.

Vaihe 2: Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta kanava, josta haluat tehdä yhteenvedon, ja etsi sitten kyseinen keskusteluketju tarvittaessa.

Vaihe 3: Vie hiiri keskustelun päälle, jolloin reaktiovalikko tulee näkyviin, ja valitse sitten kolmen pisteen valikkokuvake nähdäksesi lisää vaihtoehtoja.

Vaihe 4: Valitse ChatGPT, jolloin saat mukautetun kirjoitetun vastauksen, joka tiivistää keskustelussa tähän mennessä sanotun.

Kuinka luonnostella vastauksia ChatGPT for Slackin avulla

ChatGPT:tä voidaan käyttää myös vastausluonnokseen saamiisi kysymyksiin tai tiedusteluihin.

Vaihe 1: Avaa Slack-sovellus tai Slack-verkkosovellus ja valitse työtila, jota haluat käyttää. Kirjaudu tarvittaessa.

Vaihe 2: Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta kanava tai henkilö, jolta sait kysymyksen.

Vaihe 3: Vie hiiri keskustelun päälle, jolloin reaktiovalikko tulee näkyviin, ja valitse sitten kolmen pisteen valikkokuvake nähdäksesi lisää vaihtoehtoja.

🔥 Empfohlen:  Koko tulevaisuuden MacBookin tiekartta on ehkä juuri vuotanut

Vaihe 4: Valitse ja ChatGPT luo vastauksen sinulle. Voit muokata sitä ja lähettää sen, kun olet valmis.

Kuinka kysyä ChatGPT-kysymyksiä Slackin avulla

ChatGPT:n keskusteluchatbot on myös sisäänrakennettu Slack-sovellukseen, ja se voi vastata kaikkiin samoihin kysymyksiin kuin Bing- ja Edge-integraatio.

Vaihe 1: Avaa Slack-sovellus tai Slack-verkkosovellus ja valitse työtila, jota haluat käyttää. Kirjaudu tarvittaessa sisään.

Vaihe 2: Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta ChatGPT-sovellus.

Vaihe 3: Kirjoita kysymyksesi ikään kuin puhuisit kollegasi kanssa, lähetä sitten viesti ja odota vastausta. Sen pitäisi tulla melko nopeasti.