Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

ChatGPT on juuri kytkenyt itsensä Internetiin. Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: ChatGPT on juuri kytkenyt itsensä Internetiin. Mitä tapahtuu seuraavaksi?

OpenAI ilmoitti juuri, että ChatGPT on tulossa entistä tehokkaammaksi laajennuksilla, jotka mahdollistavat tekoälyn pääsyn Internetiin. Tämä laajennus voisi yksinkertaistaa tehtäviä, kuten ostosten tekemistä ja matkojen suunnittelua, ilman, että sinun tarvitsee käyttää useita verkkosivustoja tutkimusta varten.

Tätä uutta verkkointegraatiota testataan parhaillaan valittujen kumppaneiden kanssa. Luetteloon kuuluvat Expedia, FiscalNote, Instacart, Kayak, Klarna, Milo, OpenTable, Shopify, Slack, Speak, Wolfram ja Zapier.

Nämä ovat dataintensiivisiä yrityksiä, joista osa palvelee miljoonia käyttäjiä matkasuunnittelussa, ostoksissa, tiedon keräämisessä ja aikataulujen järjestämisessä. Tekoälyllä on selkeä etu näiden tehtävien yksinkertaistamiseksi ja käyttäjien vuorovaikutuksen helpottamiseksi.

OpenAI esitteli edistyneen pyynnön vegaanisesta reseptistä ja vegaaniravintolasta San Franciscossa. WolframAlpha-, OpenTable- ja Instacart-laajennukset asennettiin laajennuskaupasta.

Reseptiongelma vaikeutui kysymällä “vain ainesosia” ja lisäämällä sitten, että kalorit tulisi laskea WolframAlphalla. OpenAI jopa valmisteli ainesosien tilauksen Instacartissa.

ChatGPT vastasi nopeasti vegaaniravintolalla ja tarjosi linkin OpenTable-varauksen tekemiseen. Kikhernesalaatin ainekset ja kunkin tuotteen kalorit skaalattiin automaattisesti oikeaan annoskokoon. Lopuksi tarjotaan Instacart-linkki ainesosien tilaamiseen. ChatGPT sisälsi mainosviestin, joka houkutteli uusia käyttäjiä ilmaisella toimituksella.

Kun on aika tehdä tilaus tai varata varaus, se tapahtuu kunkin yrityksen verkkosivuilla. Tulevaisuudessa voimme luottaa tekoälyyn tarpeeksi tehdäksemme ostopäätöksiä.

ChatGPT jopa tajusi, että et luultavasti halua tilata massatuotteita yhdelle aterialle. Oliiviöljy, sitruunamehu ja mausteet eivät sisältyneet Instacart-tilaukseen. OpenAI julkaisi videon Twitterissä.

Lisäämme ChatGPT-laajennusten tuen – laajennuksia, jotka integroivat sen kolmannen osapuolen palveluihin tai mahdollistavat sen pääsyn ajantasaisiin tietoihin. Aloitamme pienestä opiskelemaan todellista käyttöä, vaikutuksia sekä turvallisuus- ja kohdistushaasteita: https://t.co/A9epaBBBzx pic.twitter.com/KS5jcFoNhf

— OpenAI (@OpenAI) 23. maaliskuuta 2023

OpenAI:n blogikirjoitus tuo esiin tärkeän yksityiskohdan, kun tekoälyä käytetään liiketoiminnassa – turvallisuuden ja linjauksen. Koska laajennukset käyttävät Internetiä ja jatkuvat tekoälysekaannukset, ChatGPT-laajennukset tarkistavat tuloksen luotettavuuden.

🔥 Empfohlen:  SEO-investointien hämärtäminen: Asiantuntijaneuvoja siitä, mitä yhteiset markkinajärjestelyt voivat odottaa

Kumppanilaajennusten lisäksi OpenAI testaa kahta omaa lisäosaa, selausta ja kooditulkkia.

Selauslaajennuksen avulla ChatGPT pääsee suoraan Internetiin käyttämällä Bingiä hakuihin ja tekstiselainta kerätessään tietoja verkkosivuilta. Tämä voi olla melko samanlainen kuin Bing Chat, joka käyttää myös GPT-4:ää ja jolla on pääsy Internetiin.

Kooditulkki on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se sallii ChatGPT:n ajaa Python-koodia tiukasti valvotuissa rajoissa, joita kuvataan hiekkalaatikolla, palomuurilla varustettuna suoritusympäristönä. Näin voit tehdä monimutkaisia ​​laskelmia perinteiseen tietokonekoodiin perustuen sen sijaan, että luottaisit tekoälyn toisinaan tarjoamiin hämmentyneisiin vastauksiin.

Tämä ChatGPT:n ominaisuuksien valtava laajentaminen sisältää riskejä, ja OpenAI etenee varovaisesti. ChatGPT-laajennusten käyttöönoton aikajana riippuu siitä, kuinka hyvin ne toimivat näissä alkutesteissä.

Pieni määrä ChatGPT-Plus-käyttäjiä pääsee käyttämään laajennuksia. OpenAI:lla on jonotuslista pääsyn pyytämistä varten, ja ChatGPT-laajennukset tulevat lopulta käyttöön useammille yrityksille ja käyttäjille.