Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

ChatGPT on taas online-tilassa, kun se on ollut poissa yli 3 tuntia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: ChatGPT on taas online-tilassa, kun se on ollut poissa yli 3 tuntia

ChatGPT on palannut offline-tilaan yli kolmen tunnin poissaolon jälkeen. OpenAI on palauttanut palvelun ilmaisille ja maksaville käyttäjille, mutta se jatkaa palvelun seurantaa sen palatessa verkkoon. Tämä saattaa tarkoittaa, että näet normaalia enemmän “kapasiteettiin” -viestejä

Katkos vaikutti vain itse ChatGPT:hen. OpenAI:n sovellusliittymä ja muut tutkimussivustot pysyivät käytössä, mikä antoi voiman ChatGPT-vaihtoehdoille ja -palveluille, kuten Microsoftin Bing Chatelle. Lisäksi OpenAI:n muut mallit, kuten DALL-E 2, pysyivät verkossa myös.

Katkos johtui “tietokannan epävakaudesta”, ja se alkoi ottaa käyttöön pari tuntia sen jälkeen, kun palvelimet oli otettu offline-tilaan. OpenAI palautti palvelun ensin ChatGPT Plus -tilaajille ja odotti noin 30 minuuttia ennen palvelun palauttamista ilmaisille käyttäjille.

Down Detector osoitti käyttäjäraporttien huipun noin klo 8.30 PT, sekä piikin noin klo 11. Tänä aikana OpenAI testasi korjauksia, jotka mahdollistivat joidenkin käyttäjien pääsyn AI-chatbotiin. Kuitenkin havaittuaan ongelman juuren OpenAI otti ChatGPT:n väliaikaisesti offline-tilaan korjatakseen sen.

Tämä on toinen ChatGPT:n suuri katkos viimeisen 90 päivän aikana. Palvelu koki toisen katkoksen 21. helmikuuta, mikä kaatui chatbotin neljäksi ja puoleksi tunniksi. Voit seurata OpenAI:n tilasivua nähdäksesi milloin palvelu tulee jälleen saataville, sekä tilata päivityksiä.

Palvelimen kapasiteetti on yksi suurimmista ChatGPT:n ongelmista tällä hetkellä. OpenAI:n viruschatbotista on tullut ylivoimaisesti suosittu, ja se näyttää usein “kapasiteettiin” -viestejä, kun uudet käyttäjät yrittävät päästä palveluun. OpenAI:n tilasivulla näkyy 17 API-katkosta viimeisen 90 päivän aikana, joista osa kesti yli viisi tuntia. Tästä voi tulla suurempi ongelma ajan myötä, varsinkin kun palvelut, kuten Snapchat, siirtyvät integroimaan ChatGPT:n.

Nyt kun ChatGPT on taas online-tilassa, muista lukea kokoelmamme parhaista ChatGPT-vinkkeistä saadaksesi kaiken irti chattailustasi.

🔥 Empfohlen:  Voiko ChatGPT myös suunnitella robotin? Suurten kielimallien ja ihmisen ja tekoälyn yhteistyön risteyskohdan tutkiminen robottisuunnittelussa – yhteiskunnalliset vaikutukset ja sen jälkeen