Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

ChatGPT on vienyt Microsoft Bingin meemistä valtavirtaan täytetyllä jonotuslistalla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: ChatGPT on vienyt Microsoft Bingin meemistä valtavirtaan täytetyllä jonotuslistalla

Microsoftin uuteen ChatGPT-pohjaiseen Bing-hakuun kirjautumiseen oli mieletön kiire, mikä kenties osoitti käännettä hakukoneelle, joka näytti olevan ikuisesti toisella sijalla, kun otetaan huomioon Googlen ylivoimainen valta. Yli miljoona ihmistä pyysi varhaista pääsyä Bingin ChatGPT-pohjaiseen hakuun.

Saatat jo tietää syyn tähän äkilliseen kiinnostukseen. Uudessa Bingissä on tekoälyn supervoimat, joiden avulla se voi keskustella ihmisen tavoin samalla kun se käyttää Internetistä valtavaa tietovarastoa. Muutamassa lyhyessä kuukaudessa olemme kaikki ymmärtäneet, kuinka tärkeää se on, kiitos muun muassa Dall-E:n ja ChatGPT:n pelin muuttavan tekoälyn.

Kun kiinnostus ChatGPT:tä kohtaan kasvoi, Microsoft teki sopimuksen OpenAI:n kanssa käyttääkseen edistynyttä teknologiaansa Bingissä. Vaikka ChatGPT perustuu GPT-3.5:een (Generative Pre-trained Transformer versio 3.5), Bing käyttää edistyneempää mallia, joka toimii paljon nopeammin ja pääsee käsiksi ajankohtaisiin tietoihin, toisin kuin ChatGPT.

Tällaisella teholla ei ole ihme, että yli miljoona ihmistä on rekisteröitynyt käyttämään sitä. Microsoftin varapresidentti Yusuf Mehdi jakoi uutisen äskettäisessä twiitissä ja kutsui lisää ihmisiä liittymään jonotuslistalle.

Ottaen huomioon Microsoftin valtavan infrastruktuurin, joka perustuu Azure-pilvitietotekniikkaan, yli miljoonan ihmisen käyttöönoton ei pitäisi olla ongelma. Kilpailua on kuitenkin tulossa, kun Google on hiljalleen tuomassa kilpailevaa Bard AI:tä luotetuille testaajille nyt.

Vaikka Microsoft ei etene yhtä nopeasti kuin OpenAI, sillä sillä on enemmän menetettävää, jos uusi Bing alkaa karkaamaan raiteilta, valtava kysyntä voi nopeuttaa uuden Bingin käyttöönottoa. Nopeampi käyttöönotto antaisi Microsoftille mahdollisuuden hyödyntää kiinnostuksen lisääntymistä ennen kuin Googlen oma AI-chat, Bard, leviää laajalle.

Myös ChatGPT-vaihtoehtoja on jo useita. Mitään niistä ei ole vielä integroitu hakutoimintoihin, mutta muut selaimet, kuten Opera, etsivät jo tekoälyn hyödyntämistä.

🔥 Empfohlen:  Microsoft Teams voi piristää kokouksia rento peliintegraatiolla