Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

ChatGPT on yhteiskunnalle hyödyllisempi kuin kryptovaluutta, Nvidia sanoo

Seuraava artikkeli auttaa sinua: ChatGPT on yhteiskunnalle hyödyllisempi kuin kryptovaluutta, Nvidia sanoo

Maailman prosessointitehoa palvellaan paremmin tekoälysovellusten, kuten ChatGPT ja Google Bard, rakentaminen kuin kryptovaluuttojen louhinta. Näin kertoo Nvidia, joka mieluummin näkisi grafiikkasuoritteitaan pelaamiseen ja tekoälyyn.

Michael Kagan, Nvidian teknologiajohtaja, on todennut, että yritys ei koskaan omaksunut kryptovaluuttoja ja yritti rajoittaa RTX-30-grafiikkasirujaan rajoittaakseen niiden käyttöä kaivostoiminnassa.

“Kaikki tämä kryptomateriaali, se vaati rinnakkaiskäsittelyä ja [Nvidia] on paras, joten ihmiset vain ohjelmoivat sen käyttämään tätä tarkoitusta”, hän kertoi Guardianille. – He ostivat paljon tavaraa, ja lopulta se romahti, koska se ei tuo mitään hyödyllistä yhteiskunnalle. AI tekee.”

Huolimatta Nvidian haluttomuudesta olla tekemisissä kryptoharrastajien kanssa, yritys selvisi epäilemättä hyvin Bitcoin- ja Ethereum-sonnimarkkinoilta. Todennäköisesti se myi kohtuullisen määrän GPU:ita niille, jotka halusivat louhia digitaalisia valuuttoja.

“En koskaan uskonut sitä [crypto] on jotain, joka tekee jotain hyvää ihmiskunnalle”, Kagan lisäsi. “Tiedätkö, ihmiset tekevät hulluja asioita, mutta he ostavat sinun tavarasi, sinä myyt heille tavaroita. Mutta et ohjaa yritystä tukemaan sitä, mitä se onkaan.”

Vallankumouksen voimaa

Vaikka kryptovaluutoilla voi olla vaikeuksia (Ethereumia ei voi enää louhia ja Bitcoinin aika- ja tehovaatimukset ovat kohtuuttomat), tekoälyvallankumous on täydessä vauhdissa. Se teki hyvää Nvidialle. UBS:n analyytikko Timothy Arcurin mukaan OpenAI (ChatGPT:n takana oleva yritys) käytti 10 000 yrityksen GPU:ta mallin kouluttamiseen.

Kysymys siitä, kuinka monta Nvidia GPU:ta sen kehittämisessä käytettiin suoraan chatbotille, ChatGPT palautti seuraavan vastauksen: ”Koulutusprosessini aikana käytettyjen GPU:iden tarkkaa määrää ja tyyppiä ei julkisteta, mutta OpenAI-tiimin tiedetään. käytti laajamittaista muuntajapohjaista kielimalliarkkitehtuuria ja koulutti minut valtavan tekstiaineiston käyttöön.”

Tällä hetkellä kymmenet tuhannet Nvidian A100- ja H100 Tensor Core -grafiikkasuorittimet käsittelevät koulutusta ja johtopäätöksiä tekoälymalleista, kuten ChatGPT:stä, jotka kulkevat Microsoftin Azure-pilvipalvelun kautta.

🔥 Empfohlen:  Nvidia esittelee ensimmäisen CPU:n ja Hopper GPU:n GTC 2022:ssa

Samaan aikaan Jensen Huang, Nvidian toimitusjohtaja, sanoi, että se oli moottori, joka vauhditti “tekoälyn iPhone-hetkeä” yhtiön vuosikonferenssissa viime viikolla.

Tämän päivän parhaat Nvidia RTX 3090 -tarjoukset

Table of Contents