Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

ChatGPT saa yksityisen tilan salaisille AI-keskusteluille. Näin käytät sitä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: ChatGPT saa yksityisen tilan salaisille AI-keskusteluille. Näin käytät sitä

OpenAI julkaisi juuri uuden ominaisuuden, joka mahdollistaa chat-historian poistamisen käytöstä ChatGPT:tä käytettäessä, jolloin voit pitää keskustelusi yksityisempinä.

Aiemmin jokainen uusi keskustelu näkyi vasemmalla olevassa sivupalkissa, jolloin kaikkien lähellä olevien oli helppo saada nopea yhteenveto siitä, kuinka olet käyttänyt tekoälyä huvin, koulutehtävien tai tuottavuuden parantamiseen. Tämä voi osoittautua ongelmalliseksi, kun keskustelet asiasta, jonka haluat pitää salassa.

Täydellinen esimerkki on, kun pyydät ChatGPT:ltä apua lahjaideoiden kanssa, mikä on erinomainen käyttö OpenAI:n chatbotille. Jos vastaanottaja haluaa etsiä vihjeitä, niitä ei ole vaikea löytää, jos ChatGPT-ikkuna jätetään avoimeksi selaimessasi.

Testasin tätä uutta tietosuojaominaisuutta poistamalla keskusteluhistorian käytöstä ja kysymällä sitten hieman järkyttävän kysymyksen Windsor-solmun väärentämisestä kravattia varten. Mahdollisuus poistaa historia käytöstä on asetuksista kohdassa .

OpenAI lisäsi äskettäin myös vientivaihtoehdon Data Controls -osioon, mikä on toinen nyökkäys tietojesi yksityisyyteen ja henkilökohtaiseen hallintaan. Chat-historian poistaminen käytöstä ja tietojesi vienti ovat ominaisuuksia, jotka ovat sekä ilmaisten käyttäjien että tilaajien käytettävissä.

Kun napsautin vasemmalla olevaa isoa vihreää painiketta ottaakseni chat-historian uudelleen käyttöön, kiusallista keskusteluani, joka paljasti solmutaitojeni puutteen, ei näkynyt missään. Mikä helpotus!

OpenAI huomauttaa, että tallentamattomia keskusteluja ei käytetä sen tekoälymallien kouluttamiseen; niitä säilytetään kuitenkin 30 päivää. OpenAI väittää, että se tarkistaa nämä keskustelut vain tarvittaessa väärinkäytösten varalta. 30 päivän kuluttua tallentamattomat keskustelut poistetaan pysyvästi.

Tämä tarkoittaa, että keskustelusi eivät ole täysin yksityisiä, joten sinun on oltava tietoinen siitä, että OpenAI:n työntekijät voivat lukea niitä. Tämä voi olla huolenaihe yrityskäytössä, koska ChatGPT:n kanssa saatetaan vahingossa jakaa omaa tietoa.

OpenAI kertoi työskentelevänsä uuden ChatGPT Business -tilauksen parissa, jotta yrityskäyttäjät ja ammattilaiset voivat hallita tietojaan paremmin. On jo olemassa liiketoimintaan keskittyviä tekoälyjä, kuten JasperAI.

🔥 Empfohlen:  Mikä on hakukoneoptimoinnin vaikutus bränditietoisuuteen ja miten sitä mitataan?