Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

ChatGPT verkkoliiketoiminnalle: 9 helppoa vinkkiä myymään lisää ja rakentamaan brändiäsi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: ChatGPT verkkoliiketoiminnalle: 9 helppoa vinkkiä myymään lisää ja rakentamaan brändiäsi

Etsitkö sivuhulinaa, jonka voit tehdä mukavasti omasta kodistasi? Verkkoyrityksen rakentaminen on loistava tapa tuoda ylimääräistä rahaa – tai kokopäiväistä tuloa. Generatiivinen tekoäly lupaa tehdä koko verkkoyrityksen ovien avaamisesta helpompaa kuin koskaan. Kuinka voit hyödyntää ChatGPT:tä online-liiketoimintaan?

Hyödynnä käytettävissä olevia työkaluja pienyrityksesi rakentamiseen alusta alkaen. Jotkut näistä vinkeistä voivat jopa auttaa muita vakiintuneita verkkoyrityksiä saavuttamaan parempaa menestystä brändinsä rakentamisessa.

Sukeltakaamme sisään.

Ideoi uusia ideoita markkinointiin tai tuotteisiin

ChatGPT voi auttaa sinua uuden verkkoyrityksen avaamisen jokaisessa vaiheessa – aivoriihivaiheesta alkaen. Voit kertoa ohjelmistolle hieman ehdotetusta yrityksestäsi ja kysyä, minkä tyyppiset tuotteet voisivat kiinnostaa yleisöäsi.

Voit esimerkiksi syöttää tekoälytyökalulle seuraavanlaisen kehotteen:

  • Anna minulle kolme tuoteideaa vaatetusyritykselle, joka on suunnattu korkeakouluopiskelijoille
  • Anna minulle kolme tuoteideaa pienille koirille tarkoitettuun kauppaan
  • Anna viisi tuoteideaa siivousyritykselle

Kun olet keksinyt tuotteet, Open AI:n Chat GPT -ohjelmisto voi myös auttaa sinua tuotteesi varsinaisessa markkinoinnissa. Pyydä tekoälyä antamaan sinulle ideoita siitä, missä ja miten markkinoida ja kopioida, joita voit käyttää asiakkaille suunnatuissa mainoksissa.


Ymmärrä kohdeyleisön toiveet ja tarpeet

Toisaalta sinulla voi jo olla mielessäsi tuote verkkoyrityksillesi. Jos näin on, voit suunnitella itsesi oikean kohdeyleisön löytämiseksi. Chat GPT voi auttaa verkkoliiketoimintaasi ehdottamalla, kenelle markkinoida.

Sinun tarvitsee vain määritellä tuotteesi ja kysyä sitä: “Kenelle minun pitäisi markkinoida tuotettani?” Täytä “tuote” -kohta myytävällä tuotteella.

ChatGPT tekee raskaan työn ja suosittelee useita potentiaalisia kohderyhmiä, mikä tekee markkinoinnistasi helpompaa kuin koskaan.

Sieltä, jos aiot myydä fyysisiä tuotteita, voit käyttää Jungle Scoutin kaltaista työkalua naulataksesi kohdeyleisön tai markkinaraon erityispiirteet ja jopa saada arvokkaita historiallisia myyntitietoja.


Käytä ChatGPT:tä verkkosuunnitteluehdotuksiin

Sitä ei voi kiertää: jos haluat online-yrityksen, tarvitset verkkosivuston. ChatGPT ei voi rakentaa verkkosivustoa sinulle, mutta se voi auttaa sinua suunnittelemaan sellaisen. Ohita hienon verkkosuunnittelijan palkkaaminen ja kokeile itsenäisesti OpenAI ChatGPT:tä.

Kuinka se toimii?

ChatGPT voi antaa sinulle ideoita verkkosivustosi yleiseen suunnitteluun ja estetiikkaan. Se saattaa suositella tiettyä asettelua, yleistä värimaailmaa tai mallia. Voit aina syventyä, jos pidät joistakin sen ehdotuksista.

🔥 Empfohlen:  Kuinka valita paras automaattinen napsautustoiminto toistuviin tehtäviisi

Toinen etu ChatGPT:n käyttämisessä web-suunnitteluun on, että se pystyy kirjoittamaan koodia. Kun olet tyytyväinen sen antamiin ehdotuksiin, sinun tarvitsee vain pyytää koneoppimistyökalua kirjoittamaan koodi tarvitsemassasi muodossa.

Mutta älä unohda, että voit myös käyttää Podian kaltaista alustaa, joka auttaa sinua saamaan verkkoliiketoimintasi nopeasti käyntiin ja aloittamaan myynnin. Lue lisää Podia-arvosteluistamme, mutta se on tutustumisen arvoinen – etenkin aloittelijoille.


Kirjoita vakuuttavia tuotekuvauksia

Tuotekuvaus on usein unohdettu osa digitaalista markkinointia. Hyvä uutinen on, että ChatGPT:n sisältämä tekoälytekniikka voi auttaa verkkoyritystäsi kirjoittamaan näitä nopeasti ja tehokkaasti.

Ensinnäkin sinun on varmistettava, että olet tehnyt osan aikaisemmista ehdotuksista, joita ChatGPT:n kanssa käytettiin verkkoliiketoiminnassa, kuten määritellyt kohdeyleisösi ja valinnut myytävän tuotteen.

Kun tämä huolehditaan, voit pyytää ChatGPT:tä kirjoittamaan ytimekkään ja erittäin tehokkaan tuotekuvauksen. Ole täsmällinen, kun pyydät ChatGPT:tä tekemään jotain tämän kaltaista: “Luo tuotekuvaus kangaskassille, joka on suunniteltu kiireisille opiskelijoille kuljettamaan tekniikkansa turvallisesti luokkaan.”

Täältä voit tarkentaa, mitä Chat GPT tarjoaa ja tehdä siitä omasi. Jos et ole varma omiin kirjoitustaitosi, voit pyytää tekoälytyökalua muotoilemaan uudelleen tietyt osat, korostamaan ainutlaatuisen tuotteesi ominaisuuksia tai laajentamaan sen antamaa tekstiä.

Älä unohda pyytää sitä lisätäksesi toimintakehotuksen!


Asiakaspalvelun chatbot

Oletko kyllästynyt yrittämään käsitellä asiakaskyselyjäsi täysin yksin? Voit käyttää tekoälymallia luodaksesi chatbotin, joka ymmärtää useimmin kysytyt kysymyksesi ja voi vastata niihin ilman sinun panostasi.

Aikaisemmin asiakastukea tarjoavan teknologian luominen oli aikaa vievää ja kallista (älä missaa asiakastuen ChatGPT-oppaamme). ChatGPT-chatbot voi tehdä tästä kokemuksesta paljon helpompaa.

Opeta työkalu vastaamaan asiakkaidesi esittämiin kysymyksiin. Se ei ehkä aina pysty auttamaan asiakkaiden tiedusteluissa, mutta se säästää paljon arvokasta aikaa kysymyksissä, jotka eivät vaadi inhimillistä kosketusta.

Käytä jonkin aikaa online-tukilippujesi läpikäymiseen, jotta voit laatia luettelon useimmin kysytyistä kysymyksistä. Käytä sitten näitä puitteita opettaaksesi chatbotille, kuinka vastata niihin.

Jos verkkoliiketoimintasi on vielä niin uusi, että sinulla ei ole tietoa tukilipuista, yritä ennustaa, mitä kysymyksiä asiakkaasi esittävät, tai jopa pyydä ChatGPT:tä ideoimaan ideoita.


Luo sisältöä vahvistaaksesi yrityksesi viranomaisena

Sisältömarkkinointi on yksi helpoimmista tavoista vahvistaa brändisi auktoriteetiksi, mutta sisällön luominen voi viedä aikaa. Säästä tuntikausia näppäimistösi orjuuttamisesta yrittäessäsi luoda sanaseppä täydellinen blogikirjoitus. Käytä sen sijaan Chat GPT:n luonnollisen kielen käsittelyä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka paljon liikennettä verkkosivusto saa? (7 ilmaista ja maksullista tapaa vakoilla kilpailijoitasi)

ChatGPT:tä voidaan käyttää jokaiseen sisältömarkkinoinnin vaiheeseen otsikon ideoinnista sisältösi varsinaiseen laatimiseen. Sinun tarvitsee vain kertoa sille, mikä on brändisi, mitä tuotteita tai palveluita myyt, ja kysyä ideoita.

Otsikkoa ajatellen voit ohjata ChatGPT-chatbotia tuottamaan haluamasi tyyppistä sisältöä antamalla sille muutaman luettelomerkin. Pyydä siltä haluamasi pituinen blogikirjoitus, niin saat sisältöä, jonka voit julkaista alusta loppuun muutamassa minuutissa.

Voit myös käyttää sitä luomaan sisältöä, jota voit myydä, kuten e-kirjan. Pitkäaikainen sisältö tarjoaa sinulle uuden alustan, jolla voit aloittaa äänesi vahvistamisen. Puhumattakaan, kirja tuotteeseesi tai palveluusi liittyvästä aiheesta voi antaa online-yrityksellesi uskottavuuden tunteen. Ihmiset ovat vaikuttuneita kirjoista!

Jos haluat kirjoittaa kirjan ChatGPT:n avulla, katso täydellinen opas täältä, jotta voit tarkentaa tekstiä ja luoda jotain, josta olet tyytyväinen ja josta olet ylpeä.


Jos copywriting ei ole vahvuutesi, voit käyttää tätä tekoälytyökalua, joka auttaa sinua luomaan houkuttelevia mainoksia sosiaaliseen mediaan tai Google-mainokseksi. Anna sille vain mainos, jota haluat mainostaa, ja alusta, jolla haluat käyttää sitä.

ChatGPT on koulutettu tuntemaan kunkin mainosalustan vaatimusten hienoiset erot. Näin se voi luoda täydellisen mainoksen, joka tarvitsee vain vähän panosta.

Voit esimerkiksi pyytää ChatGPT:tä: “Kirjoita Facebook-mainos saadaksesi 25 %:n alennuksen korkeakouluopiskelijoille suunnatusta lähettilaukusta.”

Vaikka se kirjoittaa usein houkuttelevan kopion alusta alkaen, saatat joutua säätämään sitä hieman saavuttaaksesi haluamasi tuloksen. Voit aina luoda uuden kehotteen kielimallille ja pyytää sitä tarkentamaan tai tukeutumaan tiettyyn mainoksen osa-alueeseen tulevan iteroinnin avulla.


Luo sähköpostilistasi

Tiesitkö että 59 prosenttia ihmisistä sanotko, että sähköpostimarkkinointi vaikuttaa ostopäätöksiin? Toisin kuin sosiaalisen median markkinointi, jossa alusta teknisesti omistaa yleisösi, sähköpostilista kuuluu vain sinulle. Kysymys kuuluu: kuinka voit rakentaa sähköpostilistasi?

ChatGPT online-yritysten perustamiseen tekee sähköpostiosoitteiden keräämisestä ja yleisösi kanssa tekemisestä helpompaa kuin koskaan. Sen avulla voit luoda lyijymagneetin muutamassa minuutissa, mikä kannustaa asiakkaitasi luopumaan sähköpostiosoitteestaan ​​ja antamaan sinulle luvan markkinoida heille.

Johtava magneetti voi olla mitä tahansa lyhyestä e-kirjasta eksklusiiviseen sisältöön, jota et julkaise verkkosivustollasi tai sosiaalisessa mediassa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada palkkaa kysymyksiin vastaamisesta

Täältä voit käyttää ChatGPT:tä luodaksesi sarjan markkinointisähköposteja, joiden avulla voit kasvattaa viittauksia kylmästä myytyyn.

Voit jatkaa ChatGPT:n käyttöä tavallisten sähköpostiuutiskirjeidesi kirjoittamiseen, jolloin saat ylimääräistä tilaa faniesi postilaatikoissa. Tämä on loistava tapa yhdistää joitain niistä myynninedistämisideoista, joita keksit viimeisessä vaiheessa. Sähköpostilistallasi olevat ihmiset ovat jo faneja, joten alennus saattaa olla heidän tarvitsevansa ostaa.


Olisimme välinpitämättömiä, jos emme keskustele siitä, kuinka ChatGPT voi auttaa sinua sosiaalisen median markkinoinnissa. Aiemmassa osiossa keskustelimme siitä, kuinka se voi luoda mainoksia, mikä on loistava lähtökohta. Voit kuitenkin myös käyttää Chat GPT:tä brändisi rakentamiseen ja syvempaan yhteydenpitoon yleisöösi.

Ideoiden luominen siitä, mitä sosiaalisessa mediassa julkaistaan, voi viedä aikaa. Sinun on tutkittava kuvia, koukkuja ja tuoretta sisältöä.

Nyt voit poistaa nämä vaiheet ChatGPT:ssä verkkoliiketoiminnalle löytyvän keskustelun tekoälyn avulla.

Hanki ideoita siitä, mitä voit julkaista sosiaalisessa mediassa muutamalla näppäimistön napautuksella. Kehota työkalua antamaan sinulle viisi tai kymmenen ideaa tuotettasi koskeviin Facebook-julkaisuihin. Jos Facebook ei ole siellä, missä yleisösi on, voit korvata sen Instagramilla, Twitterillä tai muilla sosiaalisen median sivustoilla.

Kun pidät sen tarjoamasta ideasta, voit pyytää sitä kirjoittamaan postauksen puolestasi. On mahdollista, että löydät chatbotin varsin näppäräksi ja tarttuvaksi, ja se osuu naulan päähän heti portin ulkopuolella.

Sinun tarvitsee vain kopioida ja liittää se sosiaalisen median ajastimeen.


Viimeinen sana: Kuinka käytät ChatGPT:tä online-liiketoiminnassa?

Verkkoyrityksen rakentaminen on tuottoisa tapa ansaita elantonsa tai aloittaa sivutoimina. ChatGPT:llä on helppoa päästä alkuun, jos se edellytti raskaita nostoja, paljon tutkimusta ja aikaa, joka käytettiin tekstin tekemiseen täydelliseksi.

Voit hyödyntää tätä tekoälytekniikkaa tuotteesi tai palvelusi määrittelystä sen markkinointiin, jolloin säästät arvokasta aikaa saadaksesi enemmän irti yrityksestäsi.

Voisiko ChatGPT olla työkalu, jonka tarvitset vihdoinkin parantaaksesi brändisi asiakaskokemusta ja lisätäksesi myyntiä?