Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Cheelee Major Crypto Trend vuonna 2023: Kuinka ajaa nousevaa aaltoa GameFin avulla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Cheelee Major Crypto Trend vuonna 2023: Kuinka ajaa nousevaa aaltoa GameFin avulla

Vuonna 2023 me kaikki haluamme saada parhaat tarjoukset unelmoimalla henkeäsalpaavasta kyydistä nousevalla aallolla. Mitä sanoisit, että voit tänä vuonna saada palkkaa syyllisistä nautinnoistasi, kuten videosyötteen vierittämisestä TikTokissa?

Todennäköisesti jokainen meistä valitti, että emme ostaneet Bitcoineja, kun ne maksoivat penniäkään, ja lupasimme itsellemme, että seuraavan kerran emme menetä tällaista tilaisuutta. Kiinnitä huomiota, sillä pelinvaihtaja on jo täällä. Sekä sosiaaliseen mediaan että kryptoteollisuuteen.

Huomio! Mitä on puun alla?

Haluan esitellä projektin, jonka on määrä mullistaa tapamme kuluttaa sisältöä sosiaalisessa mediassa. Cheelee on sosiaalinen verkosto lyhyistä videoista, kuten TikTok, ja jonka taustalla on lohkoketjupohjaisia ​​etuja, kuten GameFi-mekaniikka. Se tarkoittaa, että ensimmäistä kertaa sosiaalisen median historiassa käyttäjät saavat osuutensa piirakasta.

Ihme on siis seuraava: saat maksun saamastasi huomiosta, koska se on niukka resurssi. Kuulostaa taikalta, mutta sen keksi taloustieteilijä Herbert Simon, Nobel-palkinnon saaja.

Tehdään todellisuustarkastus. Kyllä, Cheelee toteutti unelmamme passiivisten tulojen ansaitsemisesta: voit katsoa suosikkivideoitasi ja saada siitä palkkaa. Missä on saalis? Pitääkö minun ostaa jotain vai mitä? Ei, toisin kuin Axie Infinity tai muut Play-to-Earn-mallin pelit, et tarvitse merkittäviä investointeja liittyäksesi huomiotalouteen.

Rekisteröinnin jälkeen jokainen käyttäjä saa NFT-lasit. Se riittää ansaitsemaan. Tietysti myöhemmin, videonhalustasi riippuen, voit ostaa muita NFT:itä, mutta tärkeintä on, että voit myös ansaita tehdäksesi sen ekosysteemissä.

Mutta entä bloggaajat ja sisällöntuottajat? Onko heillä kannustimia? Mikään sosiaalinen media ei tietenkään selviä ilman bloggaajien sisältöä. Se on myös mahdollisuus uudelle bloggaajien sukupolvelle, koska varhaiset linnut saavat enemmän huomiota ja enemmän etuja. Heillä on aikaa rakentaa uskollinen yleisö.

🔥 Empfohlen:  5 parasta hakukoneoptimoinnin sisältöesimerkkiä strategiaasi inspiroimiseksi vuonna 2023

Miten se on mahdollista?

Pääkysymys on, miksi nyt ja miksi sitä ei ole koskaan ennen ollut. Onko se edes kestävää? Cheeleen menestys ei tietenkään voi olla niin lyhytnäköistä kuin monet buumin aikana tehdyt pelit vain siksi, että se asettuu orgaanisesti päivittäisiin tapoihimme ilman tarvetta muuttaa käyttäytymismalleja.

Toinen vahva puoli tässä on kestävä rahoitusmalli, joka hyödyntää molempien sanojen, sosiaalisen median ja krypton parhaat puolet, luodakseen vankan perustan. Esimerkiksi 40 % alustan tuloista tulee mainonnasta, pelin sisäisistä ostoksista ja brändiyhteistyöstä, mikä takaa vankan taloudellisen perustan.

Kuten monet rahaa tuottavat kryptoprojektit, Cheelee vahvisti talouttaan kahdentyyppisillä tokeneilla: hallintotunnuksella CHEEL ja apurahatunnuksella LEE. Molempia tokeneita on rajoitettu määrä. Siellä on 1 000 000 000 CHEEL ja 7 000 000 000 LEE.

Hallintotunnus CHEEL antaa yhteisölle oikeuden äänestää projektin tulevaisuudesta, jotta hanke voisi jatkossakin olla hajautettu ja itsenäinen. Lisäksi CHEEL-merkki mahdollistaa NFT-pisteiden tason nostamisen.

LEE on apuohjelmatunnus, joka esimerkiksi hyvitetään tilille, kun käyttäjä on katsonut syötteen. Algoritmi säätelee automaattisesti louhinnan vaikeutta: mitä enemmän tokeneita louhitaan, sitä vaikeammaksi se tulee. Lisäksi kaivosvaikeudet kasvavat ajan myötä: 7 % kuukaudessa ja 84 % vuosittain. Sen tarkoituksena on antaa parhaat mahdollisuudet varhaislinjoille ja tehdä taloudesta kannattavaa käyttäjille. Rajallisen tarjonnan vuoksi kaivosvaikeuden kasvu johtaa hintojen nousuun, mikä tekee hyödykkeestä entistä lupaavamman.

Hyötytunnusten menestys määräytyy myös sen perusteella, kuinka usein niitä todella käytetään. LEE:llä tämä osa on peitetty. Syötteen vierittäminen lisätulojen saamiseksi on suosittu käyttötapa, koska se voidaan upottaa orgaanisesti maallikoiden rutiineihin.

Kaikki tämä johtaa omaisuuden houkuttelevuuden kasvuun käyttäjille ja sijoittajille. Jos Bitcoin oli ensimmäinen kryptovaluutta, LEE:stä voi tulla ensimmäinen kryptovaluutta, joka tavoittaa suurimman osan väestöstä älypuhelimilla. Vaikka vähintään 1 BTC:n bitcoin-lompakoiden määrä on vihdoin saavuttamassa miljoonan, jo lähes 2 miljardia ihmistä käyttää aktiivisesti TikTokia ja sen kiinalaista veljeä Douyinia. Sukellaanpa syvemmälle siihen, miksi Cheelee voi tavoittaa tämän yleisön?

🔥 Empfohlen:  Kuinka etsiä rullia Facebookissa

Missä Cheeleen kuu on ja kuinka kauan se voi pysyä siellä?

Ensinnäkin sosiaalisen median markkinat ovat valtavat. Toisin kuin Play2Earn-malli tai kryptoprojektit, Cheelee tavoittaa laajemman yleisön tuotteella, jota voidaan käyttää päivittäin. Yli 4,6 miljardia ihmistä käyttää sosiaalista mediaa ja myös määrä kasvaa. Ja tämä on markkina, johon Cheelee tähtää. Cheeleen tiimillä on jo onnistunut kokemus sosiaalisten verkostojen käynnistämisestä: esimerkiksi heidän NUTSon-sovelluksellaan on yli 1,5 miljoonaa käyttäjää.

Kyllä, tämä todistaa alkuperäisen kiinnostuksen, sanoisit. Mutta mitä tapahtuu, kun hinta kasvaa 1000-kertaiseksi? Voiko rahastojen tai sijoittajien painostus johtaa paniikkimyyntiin? Tämän estämiseksi sijoitusrahastot ja tiimin tokenit jäädytetään 24 kuukaudeksi, jotta rahakkeita ei ole vapaassa liikkeessä kriittisinä aikoina, kun sovellus saa vauhtia.

Yleisesti ottaen nämä tekijät viittaavat siihen, että CHEEL-merkki on pian menossa kuuhun ja hyvin todennäköisesti pysyy huipulla ainakin ennen kuin jotain vielä radikaalimpaa voidaan keksiä.

Cheelee ruokkii kryptomarkkinoiden kasvua

Vuoden 2023 alkua leimasi kryptomarkkinoiden uusi kasvuaalto. Bitcoin on palannut 20 000 dollariin, sijoittajia rohkaistaan ​​ja he odottavat lisää suotuisia uutisia. Monet analyytikot kuitenkin varoittavat, että karhut ovat edelleen vahvoja ja voivat tarttua aloitteeseen markkinoilla milloin tahansa.

Silti Cheeleen kaltaiset projektit voivat toimia polttoaineena koko markkinoiden eteenpäin viemiseksi. Bitcoinin perustamisesta lähtien kryptoyhteisö on puhunut vain massakäyttöönotosta. Kuka tahansa älypuhelimen käyttäjä voi ansaita hajautetun kolikon muutamalla napsautuksella, ja näin todistetaan, että tulevaisuus on aivan nurkan takana muilla toimialoilla ja aloilla, joilla hajauttamisesta voi tulla hyötyä.

Cheelee on yksi harvoista teknisistä projekteista, joita kannattaa pitää silmällä, vaikka et aio investoida siihen. IBTimesin mukaan seuraamalla Cheeleen tiimiä Twitterissä ja muussa sosiaalisessa mediassa voit pysyä ajan tasalla uusimmista web3-trendeistä. Jos sinulla on kysymyksiä tai ideoita, jotka haluat jakaa, he ovat aina tervetulleita keskustelemaan niistä Cheelee yhteisö.