Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Chime Success Story – Tee pankkitoiminnasta helpompaa kuin koskaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Chime Success Story – Tee pankkitoiminnasta helpompaa kuin koskaan

Pankki- ja rahoitussektorin yritykset keskittyvät yhä enemmän mobiililaitteisiin keinona lisätä kuluttajien sitoutumista ja virtaviivaistaa prosesseja. Mobiililaitteiden laaja käyttö ja mobiilipankkitoiminnan nopea hyväksyminen käytännöllisenä korvikkeena fyysisten konttoreiden kalliille kustannuksille on suuri vetovoima talousjohtajille. Tämän seurauksena pankkiala on aktiivisesti sisällyttänyt liikkuvuutta asiakasvuorovaikutusstrategiaansa.

Mobiilipankkitoiminta on rahatoimintojen suorittamista älypuhelimella. Jotkut rahoituslaitokset, erityisesti pankit, tarjoavat tätä palvelua. Asiakkaat ja mobiilipankin käyttäjät voivat suorittaa erilaisia ​​maksutapahtumia, jotka voivat vaihdella rahoituslaitoksesta riippuen.

Chime on yritys, joka luo mobiili finanssi- ja pankkialustoja tarjotakseen pankkipalveluita liikkeellä ollessaan. Käyttäjät voivat välttää kustannuksia, säästää rahaa ja elää parempaa taloudellista elämää yrityksen alustan ansiosta, joka asettaa ennalta määritellyn määrän varoja säästöihin maksun jälkeen ja tuottaa tuloja kauppiaiden maksamista transaktiomaksuista.

Chime – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi
Chime Financial, Inc.
Päämaja San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat
Ala Rahoituspalvelut
Perustajat Chris Britt, Ryan King
Perustettu 2013
Kokonaisrahoitus kerätty 2,3 miljardia dollaria
Arvostus 25 miljardia dollaria (2021)
Tulot 950 miljoonaa dollaria (2021)
Verkkosivusto chime.com

Chime – Tietoja
Chime – teollisuus
Chime – perustajat ja tiimi
Chime – Startup Story
Chime – nimi, logo ja tunnuslause
Chime – Mission ja Vision Statement
Chime – liiketoimintamalli
Chime – Rahoitus ja sijoittajat
Chime – Hankinnat
Chime – Kilpailijat
Chime – Tulevaisuuden suunnitelmat

Chime – Tietoja

Chime Financial, Inc. on Yhdysvalloissa sijaitseva rahoitusteknologiayritys, joka tarjoaa maksuttomia mobiilipankkipalveluita Bancorp Bankin tai Stride Bankin kautta. Visa-pankki- tai luottokortit tarjotaan NA-tilinhaltijoille, joilla on myös pääsy suojattuun verkkoon. pankkialustan yrityksen verkkosivuston tai älypuhelinsovellusten kautta.

Chime ei ole pankki, eikä sen asiakkailla ole pankkisuhteita. Chime voi deaktivoida käyttäjätilit ilman varoitusta ja poistaa ne käytöstä; sillä ei ole velvollisuutta antaa asiakkaalle syytä irtisanomiseen tai edes olla sellaista. Asiakkaat eivät voi tehdä valitusta pankkiviranomaisille saadakseen talletuksiaan takaisin, koska niitä ei välttämättä makseta heti.

Chimellä ei ole fyysisiä sivukonttoreita, se ei vaadi tilinylitystä tai kuukausittaisia ​​maksuja, eikä se vaadi alkutalletusta tai vähimmäissummaa ilmaisen pankkitilin avaamiseksi. Tällä hetkellä tilit ovat vain henkilöillä, joilla on yksityisiä tilejä; kaikkien vastaanotettujen rahojen on oltava henkilökohtaisen tilinhaltijan nimissä.

Seuraavassa on joitain sovelluksen ominaisuuksia:

 • Perusteellinen hallintapaneelin tilannekuva heidän menoistaan ​​ja tilisaldosta.
 • Automaattiset säästötilimaksut.
 • Varhaiset maksut suorilla talletuksilla.
 • Nolla tilinylitysmaksua
 • Yhdysvalloissa on noin 60 000 pankkiautomaattia, mutta yksikään ei veloita nostoista maksuja.
 • Välittömät maksut muille Chimen käyttäjille.

Chime – teollisuus

Termi “rahoituspalvelut” viittaa rahapalveluihin, joita tarjoaa pankkisektori, joka käsittää suuren joukon budjettia tasapainottavia yrityksiä, mukaan lukien luottolaitokset, rahoituslaitokset, yksittäiset omaisuudenhoitajat, korttiyhtiöt, vakuutusyhtiöt, tilitoimistot, kuluttajarahoitusyritykset, pankkiiriliikkeet, sijoitusrahastot ja jotkin valtion tukemat yhteisöt. Useita muita yrityksiä, joiden toiminta on riippuvainen luotoista ja lainoista, tuetaan rahoituspalveluilla. Sekaisista tuloksista huolimatta useimpien arvioiden mukaan rahoituspalvelualan osuus maailman BKT:sta on 20–25 prosenttia.

🔥 Empfohlen:  Uskomaton konseptitaideteos kuvittelee uudelleen tulevaisuuden Japanissa

Yhdistetyn vuotuisen kasvun (CAGR) ollessa 9,7 % maailmanlaajuiset rahoituspalvelumarkkinat kasvoivat 23 319,52 miljardista dollarista vuonna 2021 25 588,3 miljardiin dollariin vuonna 2022. Taloudelliset pakotteet moniin maihin, hyödykkeiden hintojen nousu ja toimitusketjun häiriöt näiden kahden maan välisen konfliktin tuloksella on kaikilla ollut vaikutusta useille markkinoille kaikkialla maailmassa. Rahoituspalvelualan 6,9 prosentin CAGR:n odotetaan saavuttavan 33 358,77 miljardia dollaria vuonna 2026.Chime – perustajat ja tiimi

Chimen perustivat Chris Britt ja Ryan King vuonna 2013.

Chris Britt

Chime on San Franciscossa toimiva yritys, jonka Chris Britt perusti vuonna 2013 maksuttomaksi mobiilipankkisovellukseksi ja pankkikortiksi. Chris osallistui Tulane-yliopistoon ansaitakseen tutkintonsa. Visa, Inc:ssä hän toimi vanhemman tuotejohtajan tehtävässä. Ennen Chimen perustamista hän työskenteli aiemmin Green Dot Corporation -nimisessä yrityksessä.

Ryan King

Ryan on Chimen perustaja ja Cheif Technological Officer. Ryan oli aiemmin tekniikan johtajana Plaxossa, joka oli Comcast Interactive Median ostama varhainen ammattimainen sosiaalisen verkostoitumisen pioneeri. Ryan työskenteli aiemmin Microsoftilla ja Liberate Technologiesilla. Ryanilla on tietojenkäsittelytieteen kandidaatin ja maisterin tutkinnot UCLA:sta ja Stanfordin yliopistosta.

Muita tiimin jäseniä ovat mm.

 • Dennis Yu – esikuntapäällikkö
 • Jeff Trudeau – Tietoturvapäällikkö
 • Russ Branzell – toimitusjohtaja / toimitusjohtaja
 • Adam Burde – vanhempi IT-järjestelmäinsinööri
 • Amine Asmerom – VP, ohjain
 • Arkadiy Tetelman – Sovellus- ja infrastruktuuriturvallisuuspäällikkö
 • Beth Steinberg – varatoimitusjohtaja, ihmiset ja lahjakkuus
 • Jay Parekh – VP, liiketoiminnan kehitys ja kumppanuus
 • Ori Dugary – varatoimitusjohtaja, jäsenkokemus

Chime – Startup Story

Tärkyydestään huolimatta covid-epidemia ja karanteeni vaikuttivat yhteiskunnan jokaiseen osa-alueeseen, koska se käänsi olemassaolomme ylösalaisin. Huolimatta siitä, että se on valtava apu, useimmat ihmiset epäröivät käydä pankkikonttoreissa. Huolimatta siitä, että pankit olivat auki lukituksen aikana, ihmiset alkoivat siirtyä muihin vaihtoehtoihin. Verkkokaupan alalla suurin osa pankeista on havainnut huomattavan, noin 40 prosentin parannuksen. Erilaisten pankki- ja UPI-sovellusten avulla ihmiset käyttivät yhä enemmän Internetiä rahanvaihtoon ja laskujen maksamiseen. Monet pankit ovat inspiroineet omaksumaan tämän muutoksen yhdysvaltalaiselta pankkiyhtiöltä Chime.

Chris Britt ja Ryan King perustivat Chimen vuonna 2013, ja yritys sijaitsee San Franciscossa. Virallinen debyytti oli Dr. Phil Showssa 15. huhtikuuta 2014. Chime erottuu joukosta, koska se perustettiin älypuhelimien aikakaudella. Tämän seurauksena he pystyivät käynnistämään sovelluksen heti käyttäjän mukavuuden vuoksi. Asiakkaiden on helppo käyttää sitä taloudellisen tilanteensa seurantaan. He voivat hallita luottokorttejaan ja saada vastauksia kysymyksiinsä asiakaspalvelun edustajilta.

🔥 Empfohlen:  Vuoden 2023 8 parasta Salesforce-sovellusta

Chimen asiakkailleen kehittämä ympäristö on itse asiassa luomassa uusia standardeja pankkipalveluille. Yrityksen sivukonttoreiden puuttuminen on varsin kiehtovaa ja erottaa ne vastustajistaan. Ne tarjoavat Visa-pankkikortteja ja pääsyn verkkopankkialustaan ​​chime.com-sivuston kautta tilinhaltijoille. Asiakkailla on mahdollisuus hoitaa liiketoimintaansa Android- tai iOS-mobiilisovelluksella.

Chime – nimi, logo ja tunnuslause

Chimen tunnuslause sanoo “Se on sinun rahasi. Se on henkesi. Soita.”

Chime – Mission ja Vision Statement

Chimen tehtävänkuvauksessa sanotaan: “Loimme Chimen, koska uskomme, että jokainen ansaitsee taloudellisen mielenrauhan. Rakennamme uutta verkkopankkitiliä, joka auttaa jäseniä pääsemään eteenpäin tekemällä rahanhallinnan helpoksi. Se on sinun rahasi. Se on sinun elämäsi. Tule mukaan. “

Chime – liiketoimintamalli

Chime tuottaa tuloja veloittamalla asiakkaidensa toimitusmaksuja Visa-maksuyhdyskäytävän kautta suorittamistaan ​​tapahtumista. Pankkiautomaattimaksut ja käteiskorot ovat Chimen muita tulonlähteitä.

Vaihtokulut – Chimes tienaa eniten rahaa toimituspalkkiomallissa. Tämä tietovirta kattaa kustannukset, joita Chimen tytäryhtiöille aiheutuu käyttäessään verkkoaan tapahtumien käsittelyyn. Yritys on vastuussa käsittelymaksun maksamisesta Chimelle aina, kun Chimen käyttäjä pyyhkäisee Visa-korttiaan.

Chime saa osan 1,5 prosentin kustannuksista, jotka kauppiaat maksavat Visalle, mikä on paljon vähemmän kuin muiden laillisten luottokorttien tarjoajien, kuten Amex, veloittamat käsittelymaksut. Chime tuottaa huomattavan määrän tuloja noin 40 tapahtumasta joka kuukausi, joita sen miljoonat asiakkaat tekevät.

Chime hyödyntää kauppiastulojaan tarjotakseen asiakkaille paremman käyttökokemuksen eliminoimalla tilimaksut, pankkiautomaattimaksut ja muut perinteiseen pankkitoimintaan liittyvät kulut.

Korko rahalle – Chime-käyttäjät voivat käyttää sovellusta sijoittaakseen säästötileille ja muihin rahoitusvälineisiin.

Käyttäjien rahat siirretään korkeatuottoiselle säästötilille automaattisen säästämisen kautta. Chime lainaa näistä rahoista lyhytaikaisia ​​lainoja pankeille ja muille rahoitusorganisaatioille. Chime ansaitsee korkoa käteismaksuna lainasta pankkienvälisellä korolla, joka on paljon korkeampi kuin 0,5 % APY, jonka käyttäjät saavat tiliensä käteisellä.

Pankkiautomaatin maksut – VPA ja MoneyPass ovat kaksi Chimen pankkiautomaattiverkkoa. Kuluttaja maksaa 2,50 dollaria jokaisesta pankkiautomaatin nostosta, jos hän käyttää pankkiautomaattia tämän 38 000 sijainnin verkon ulkopuolella.

Lisäksi pankkiautomaattien tarjoajat voivat periä lisämaksuja harkintansa mukaan. Jopa 20 % Chimesin tuloista tulee pankkiautomaattien tuloista.

Chime – Rahoitus ja sijoittajat

Päivämäärä Kierrossumma Sijoittajat

13. elokuuta 2021 Sarja G 750 miljoonaa dollaria Sequoia Capital Global Equities
18. syyskuuta 2020 Sarja F 533,8 miljoonaa dollaria
5. joulukuuta 2019 Sarja E 700 miljoonaa dollaria DST Global
5. maaliskuuta 2019 Sarja D 200 miljoonaa dollaria DST Global
31. toukokuuta 2018 Sarja C 70 miljoonaa dollaria Menlo Ventures
27. syyskuuta 2017 Sarja B 18 miljoonaa dollaria Cathay innovaatio
19. toukokuuta 2016 Sarja A 9 miljoonaa dollaria Aspect Ventures
5. marraskuuta 2014 Sarja A 8 miljoonaa dollaria Crosslink Capital
30. elokuuta 2013 Siemenkierros 3,8 miljoonaa dollaria

Chime – Hankinnat

Hankinnan nimi Tietoja Hankintapäivämäärästä

Charlie Finance Co. Charlie Finance on rahoituspalveluyritys, joka auttaa tavallisia amerikkalaisia ​​huolehtimaan vähemmän rahasta ja selviytymään velasta nopeammin 16. elokuuta 2021
Hyppysellinen Pinchin avulla asiakkaiden luottohistorian rakentaminen on helppoa pelkällä vuokranmaksulla. 17. syyskuuta 2018

Chime – Kilpailijat

Chime on fintech-alan markkinajohtaja, mutta se kohtaa kovaa kilpailua muiden samalla alalla toimivien yritysten kanssa.

Yrityksen tärkeimpiä kilpailijoita digitaalisena pankkina ovat Dave, Marcus, Ally Bank ja Varo Bank. Chime luottaa kumppanipankkeihinsa, Stride Bankiin ja The Bancorp Bankiin, koska jokaisella niistä on peruskirja. Chime voi tarjota FDIC-vakuutettuja talletuksia asiakkailleen kaikista uudessa pankissa säilytetyistä saldoista ja varoista, aivan kuten sen kilpailijat.

Chime – Tulevaisuuden suunnitelmat

Chimen pankkitileillä on takuu tyypilliseen 250 000 dollarin talletussummaan asti. Bancorp Bank tai Central National Bank, joka muutti nimensä Stride Bankiksi, NA vuonna 2019, on heidän pääyhteistyökumppaninsa. Chimen tilejä hallinnoi myös Stride Bank tai Bancorp Bank. Chime ei pyri ajamaan luottoa asiakkailleen, toisin kuin perinteiset pankit, jotka rohkaisevat asiakkaita hankkimaan tilinylitysvakuutuksia ja ennakkomaksuja. Lisäksi heidän ei tarvitse ylläpitää perussaldoa, maksaa kuukausittaisia ​​kuluja tai maksaa tilinylitysmaksuja. Yritys tarjoaa asiakkaille alennuksia tai rahat takaisin ostohetkellä rahat takaisin -palkkio-ohjelmansa kautta.

Chime on vuosien saatossa tullut yhdeksi suosituimmista ja tehokkaimmista digitaalipankkisovelluksista Yhdysvalloissa. Organisaatio on tähän mennessä kerännyt 2,3 miljardia dollaria rahoitusta ja sen arvo on tällä hetkellä 25 miljardia dollaria (2021). Sen arvioitu tulos oli lähes 200 miljoonaa dollaria vuonna 2019. Säilyttääkseen johtoasemansa haastajapankkien joukossa Chime suunnittelee myös laajentumista Visa- ja kaupankäyntipalveluihin.

Chimen toimitusjohtajan mukaan yritys perustaa tuotteensa neljään järkevän rahasuunnittelun perusnäkökohtiin: kulutukseen, säästämiseen, luotonhallintaan ja sijoittamiseen. Chime jatkaa työkaluja ja tietoa tarjoavien ohjelmien luomista auttaakseen ihmisiä, joilla on vähän tai ei lainkaan luottoa hallitsemaan talouttaan paremmin.

UKK

Kuka on Chimen toimitusjohtaja?

Chris Britt on Chimen toimitusjohtaja.

Onko Chimen omistama Amazon?

Ei, Amazon ei omista Chimeä.

Kuinka paljon Chime on arvostettu?

Chime on kerännyt yhteensä 2,3 miljardia dollaria ja sen arvo on 25 miljardia dollaria.

Table of Contents