Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

CIT Bank Savings Builder Review 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: CIT Bank Savings Builder Review 2023

Kun yrität säästää käsirahaa, hätärahastoa tai lomaa varten, jokainen dollari on tärkeä. Jokainen dollari vie sinut lähemmäs tavoitettasi.

Ja vaikka sivutoimien aloittaminen, toisen työn saaminen tai ylitöiden tekeminen voi auttaa sinua tienaamaan enemmän, joskus on mukavaa löytää passiivisia tuloja.

Siellä tulevat esiin korkeatuottoiset säästötilit. Näillä tileillä on korkeammat korot ja ne auttavat rahasi kasvamaan nopeammin. Jos olet tosissaan säästöjen suhteen, sinun tulee olla tosissaan säästötilisi suhteen.

CIT Bank Savings Builder -tili on suosittu säästötili, mutta se vaatii reilun saldon tai kuukausittaisen talletuksen saadakseen täyden hyödyn.

Mikä on CIT Bank Savings Builder -tili?

The CIT Bank Savings Builder -tili on pankin paras säästötilivaihtoehto. Se on korkeatuottoinen tili, joka tarjoaa asiakkaille 0,45 %:n APY:n yli 25 000 dollarin saldoille tai 100 dollarin kuukausitalletuksille.

Tämä on paljon korkeampi kuin mitä voisit löytää perinteiseltä kivijalkapankin säästötililtä. FDIC:n mukaansäästötilin keskikorko on 0,06 %.

Jos sinulla on 10 000 dollaria CIT Bank Savings Builder -tilillä, joka ansaitsee 0,45 % APY:tä, ansaitset 45,10 dollaria korkoa vuoden kuluttua. Jos rahat olisivat perinteisellä tilillä, ansaitsisit vain 6 dollaria.

Kun olet ollut CIT-pankkitilillä viisi vuotta, olisit ansainnut 227,45 dollaria korkoja. Sinulla on vain 30 dollaria perinteisessä pankissa – silti vähemmän kuin ansaitsisit yhdessä vuodessa CIT Bankissa.

Asiakkaille, joilla on alle 100 dollarin kuukausitalletukset tai 25 000 dollarin säästöjä, korko on 0,29 % APY.

Tili on FDIC-vakuutettu 250 000 dollariin asti, kuten useimmat shekki- ja säästötilit. Tämä tarkoittaa, että rahasi ovat turvassa CIT Bank -tilillä.

Samoin kuin muilla säästötileillä, kotiutukset on rajoitettu kuuteen tiliotejaksoa kohden.

🔥 Empfohlen:  Sanasto tekoälyjargonista: 29 tekoälytermiä, jotka sinun tulisi tietää

Kuinka CIT Bank Savings Builder -tili toimii?

The CIT Bank Savings Builder -tili on samanlainen kuin muut online-säästötilit, mutta potentiaalisten asiakkaiden tulee olla tietoisia joistakin eroista.

On tiukat vaatimukset. CIT Bank Savings Builder -tilillä on kaksi korkotasoa. Saadaksesi korkeimman tason 0,45 % APY:llä, sinun on säilytettävä 25 000 dollarin saldo tai tehtävä vähintään 100 dollarin kuukausitalletus joka kuukausi.

Jos et täytä näitä sääntöjä, korko laskee 0,29 prosenttiin.

Korkotaso voi muuttua. Kuluttajat saattavat muistaa, että CIT Bank Savings Builder -tilillä oli aiemmin paljon korkeampi korko. Se on sittemmin muuttunut, koska Federal Reserve laski korkoja useita kertoja vuosina 2019 ja 2020.

Kun Fed laskee korkoja, pankit ja lainanantajat seuraavat perässä. Tämä johtaa yleensä siihen, että pankit laskevat säästötilien korkoa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että jos Fed nostaa korkoja, myös CIT:n kaltaiset pankit voivat nostaa korkoja.

CIT Bank näyttää alentaneen korkojaan tärkeimpien kilpailijoiden, kuten Allyn ja Capital Onen, alapuolelle. On lähes mahdotonta sanoa, milloin korko nousee vai ylittääkö se muut verkkopankit.

CIT Bank Savings Builder -tilin edut

Savings Builder -tilillä on pari vankkaa etua.

Voit avata tilin verkossa. CIT Bank Savings Builder -tili on vain verkossa, joten asiakkaiden ei tarvitse avata tiliä henkilökohtaisesti. Tämä antaa sen ihmisten saataville, jotka asuvat maaseudulla tai pienissä kaupungeissa ja joilla ei ole konttoria lähellä.

CIT Bankissa on myös mobiilisovellus, jolla voit tallettaa shekkejä ja siirtää rahaa.

Ei maksuja. CIT Bank ei veloita kuukausimaksuja Savings Builder -tilistään, vaikka et täytä 25 000 dollarin tai 100 dollarin kuukausitalletusvaatimusta.

CIT Bank Savings Builder -tilin haitat

Tämä tili ei sovi kaikille. Tässä on joitain huonoja puolia, jotka kannattaa pitää mielessä:

🔥 Empfohlen:  Kuinka kirjoittaa paras uudelleenalustaa koskeva tarjouspyyntö verkkokauppayrityksellesi

Sinulla tulee olla 100 dollarin minimitalletus. Vaikka virallista vähimmäissaldovaatimusta ei ole, sinun on talletettava 100 dollaria tilin avaamiseksi. Tämä voi olla kamppailua niille, jotka ovat juuri päässeet yliopistosta tai elävät palkasta palkkaan.

Huonot asiakaspalveluarvostelut. Reddit-käyttäjät valittavat, että asiakaspalvelu on hidasta ja heidän puhelinedustajansa näyttävät olevan liian vähän.

Toiset sanovat, että CIT Bank ei ilmoita asiakkaille, kun korko laskee. Tämä voi olla hämmentävää etenkin siksi, että muut pankit, kuten Ally, lähettävät asiakkaille sähköpostia, kun korko muuttuu.

CIT Bank Savings Builder -vaihtoehdot

Niille, jotka haluavat korkeamman koron tai tarvitsevat vähemmän vaatimuksia, on monia muita pankkeja.

Liittolainen

Ally on yksi parhaista verkkopankeista ja tunnetaan korkeatuottoisista säästötileistään. Toisin kuin CIT Bank, Allylla ei ole tälle tilille vähimmäissaldo- tai talletusvaatimuksia.

Ally antaa asiakkaille myös mahdollisuuden luoda säästötilejä, jotka ovat kuin alatilejä yhdellä säästötilillä. Jos sinulla on useita eri säästötavoitteita, voit luoda niistä kullekin joukon, jotta tiedät, kuinka paljon olet säästänyt kutakin tavoitetta kohti. Kauhojen enimmäismäärä on 10.

Capital One

Capital One on yksi suosituimmista korkeatuottoisista online-säästötileistä.

Toisin kuin CIT Bankissa, ei ole vähimmäissaldoa tai talletusvaatimuksia. Myöskään kuukausi- tai vuosimaksuja ei ole.

Vaikka Capital One on enimmäkseen verkkopankki, sillä on fyysisiä sijainteja. Nämä ovat enimmäkseen suurissa kaupungeissa, kuten Chicagossa, New Yorkissa ja Los Angelesissa.

Citibank

Citibankin säästötilillä ei ole minimitalletusta eikä saldovaatimusta.

Kuitenkin, jos sinulla ei ole vähintään 500 dollarin saldoa, maksat kuukausimaksun. Jos et pysty täyttämään tätä saldovaatimusta joka kuukausi, sinun ei pitäisi avata tiliä. Et ansaitsisi tarpeeksi korkoa korvataksesi maksun.

Vaikka Citibankilla on toimipaikkoja kymmenessä osavaltiossa, se tarjoaa myös online-käytön säästötililleen.

Savings Builder Review Yhteenveto: Kenen pitäisi käyttää tätä tiliä?

Jos etsit yhtä niistä parhaat online-säästötilit ja täyttävät Savings Builder -tilin vaatimukset, se voi olla sopiva vastaavuus.

🔥 Empfohlen:  Breezy HR Review: Päästä päähän -rekrytointiohjelmisto

Ero CIT Bank Savings Builder -tilin ja muun korkeatuottoisen säästötilin välillä on minimaalinen, jopa suuremmilla talletuksilla.