Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Cloudflare ilmoittaa ilmaisen verkkosovelluspalomuurin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Cloudflare ilmoittaa ilmaisen verkkosovelluspalomuurin

Cloudflare ilmoitti, että he tarjoavat Web Application Firewallin (WAF) ilmaiseksi tilaajille ilmaisella sopimuksella. WAF tarjoaa pääsyn WAF-käyttöliittymään, joka sisältää sääntöjoukon, jonka avulla tunnetut uhat voidaan estää automaattisesti.

Ilmainen hallittu sääntöjoukko on testattu Cloudflare-verkkoa vastaan, ja sen avulla ilmaiset käyttäjät voivat aktivoida palomuurinsa ja alkaa nauttia palomuurin eduista heti.

Koska sääntöjoukko on hallittu sääntöjoukko, ilmaiset käyttäjät hyötyvät päivityksistä, jotka suojaavat heidän sivustojaan uusilta laaja-alaisilta tietoturvauhkilta.

Palomuurin ilmainen taso on erityisesti viritetty suojaamaan WordPress-sivustoja, koska se suojaa tavallisilta WordPress-hyödynnöiltä.

Cloudflare WAF

Cloudflare WAF on sovelluksen palomuuri, joka valvoo saapuvaa verkkoliikennettä Internetistä verkkosivustolle ja estää automaattisesti kaiken haitalliseksi tunnistamansa liikenteen.

Palomuuri käyttää sääntöjoukkoa, joka on joukko malleja ja signaaleja, joita se etsii tunnistaakseen haitallisen liikenteen ja suodattaakseen sen pois.

Cloudflaren ilmainen hallinnoitu sääntösarja

Free Cloudflare WAF sisältää hallitun sääntöjoukon, joka on suunniteltu estämään monet yleiset haavoittuvuushyökkäykset.

Hallittu sääntöjoukko koostuu ennalta määritetyistä säännöistä, joiden avulla käyttäjä voi ottaa palomuuri käyttöön ja olla valmis tarkastamaan ja estämään haitallisen verkkoliikenteen.

Hallitun sääntöjoukon etuna on, että palomuuri on valmis otettavaksi käyttöön ja käyttäjän konfiguroimalla mahdollisimman vähän.

Cloudflare kuvaa tämän ilmaisen hallitun säännön:

“Suunniteltu lieventämään suuria ja laajoja vaikuttavia haavoittuvuuksia. Säännöt ovat turvallisia ottaa käyttöön useimmissa sovelluksissa. Jos otit Cloudflare Managed Rulesetin käyttöön sivustollesi, sinun ei tarvitse ottaa käyttöön tätä hallittua sääntösarjaa.”

Ilmainen hallittu sääntöjoukko päivitetään aina, kun ilmaantuu laaja uhka, joka voi vaikuttaa moniin verkkosivustoihin. Tämä on valtava sopimus, joka voi auttaa lieventämään upouusien hakkerointihyökkäysten vaikutuksia.

Sääntöjoukon ilmainen versio suojaa Shellshock-palvelimen tietoturvavirheeltä, estää Log4J-haavoittuvuudet ja suojaa WordPress-sivustoja WordPressille yleisiltä haavoittuvuuksilta.

🔥 Empfohlen:  Samsung Galaxy Z Fold 5 -prototyyppi saattaa korjata Fold 4:n suurimmat puutteet

Pääsy Cloudflare Firewall -käyttöliittymään

Cloudflare tarjoaa käyttäjille ilmaisen pääsyn Firewall User Interface (UI) -käyttöliittymään, hallintapaneeliin, jossa julkaisijat voivat hallita palomuuriaan.

Kojelaudan avulla käyttäjät voivat muuttaa palomuuriaan ja myös seurata palomuurin toimintoja Suojauksen yleiskatsaus -välilehden kautta.

Ilmaiset käyttäjät voivat tehdä seuraavat hallintapaneelissa:

“Ohittaa kaikki säännöt LOG:iin tai muuhun toimintaan.

Tiettyjen sääntöjen ohittaminen vain LOGille tai muulle toiminnolle.

Sääntöjoukon tai minkä tahansa tietyn säännön poistaminen kokonaan käytöstä”

Lainaukset

Lue virallinen Cloudflare-ilmoitus

WAF kaikille: suojaa verkkoa erittäin vakavilta haavoittuvuuksilta

Opi Cloudflare WAF:n hallinnoiduista säännöistä

Hallitut sääntöjoukot

Lue uudelleen suunnitellusta Cloudflare WAF -käyttöliittymästä

Uusi WAF-kokemus

Table of Contents