Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Cloudways Review + Ilmainen luotto (2023): Tehokas pilvipalvelu, joka ei riko pankkia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Cloudways Review + Ilmainen luotto (2023): Tehokas pilvipalvelu, joka ei riko pankkia

Oletko valmis päivittämään webhotellisi? Mutta et ole varma, mikä verkkoisäntä valita?

Jos haluat parhaan suorituskyvyn – pilvipalvelu on yksi parhaista isännöintityypeistä.

Mutta mikä pilvipalvelun tarjoaja sinun pitäisi valita?

Yksi suosittu palveluntarjoaja, joka tulee jatkuvasti esiin keskusteluissa, on Cloudways.

Joten tässä Cloudways-arvostelussa jaan heidän ominaisuudet, edut, haitat, suorituskykytestitiedot ja paljon muuta.

Mikä on Cloudways Hosting?

Cloudways ei toimi kuten useimmat verkkoisännät, joihin olet törmännyt.

Jos useimmat web-isännät joko vuokraavat sinulle palvelintilaa tai käyttävät jonkun muun laitteistoa (esim. Kinsta käyttää Google Cloudia), Cloudways antaa sinun valita, mitä pilvipalvelun tarjoajaa käytät.

Tällä hetkellä voit esimerkiksi käyttää Digital Oceania (Standard + Premium), Amazon AWS:ää ja Google Cloudia.

Cloudwaysillä on oma hallittu alusta, joten voit pyörittää palvelimia ja ottaa valitsemasi sovelluksesi käyttöön minuuteissa. Ja saat tukea, jos kohtaat ongelmia.

Hienoa tässä lähestymistavassa on, että voit saada korkean suorituskyvyn isännöinnin, joka skaalautuu – maksamatta kiristyshintaa, jota jotkut hallitut alustat veloittavat.

Tässä Cloudways Hosting -arvostelussa keskityn heidän WordPressin hallinnoimaan pilvitarjontaan. Ne tukevat kuitenkin muita sovelluksia, kuten Magento, Drupal, Joomla, Laravel ja paljon muuta.

Huomautus: Haluatko kokeilla Cloudwaysia ilmaiseksi? Käytä tätä linkkiä saadaksesi 10 dollaria ilmaista luottoa. Tämä riittää perus Digital Ocean -palvelimelle kuukaudeksi.

On myös syytä mainita, että Cloudwaysillä on hallittu WordPress-isännöintitarjous nimeltä Autoscale. En käsittele tätä tuotetta tässä arvostelussa. Keskityn Cloudways-ytimen isännöintialustaan.

Pilvipalvelun edut verrattuna perinteiseen isännöintiin

En mene liian syvälle pilvipalvelun etuihin – meillä on koko artikkeli, joka kattaa pilvipalvelun ja perinteisen isännöinnin.

Mutta tässä on mitä sinun on tiedettävä:

Kaiken kaikkiaan pilvipalvelu on kustannustehokkaampaa, se on helpompi skaalata ja yleensä paljon nopeampi kuin useimmat perinteiset isännät.

Markkinoilla on hienoja WordPress-hallittuja web-isäntiä, mutta suurin haaste on niiden skaalaaminen.

Esimerkiksi jos yksi artikkeleistani tulee koskaan Redditin etusivulle. Perinteisellä isännöinnillä – minun on päivitettävä uuteen palvelimeen tai siirryttävä kokonaan uuteen isäntään.

Entä Cloudways?

Menisin vain palvelimen hallintaan ja laajentaisin palvelinresurssejani. Prosessi on yksinkertainen ja kestää vain noin 5-10 minuuttia.

On myös syytä mainita, että pilvipalvelu eroaa VPS:stä ja omistetusta isännöinnistä siinä, että verkkosivustoasi ei ole tallennettu yhdelle palvelimelle – se kopioidaan pilviklusterin yli maksimaalisen käytettävyyden saavuttamiseksi.

Cloudwaysin suorituskykytestit

Suorituskykytesteihin liittyy varoitus, ja se on iso!

Joten tässä on sopimus:

Suorituskyky riippuu valitsemastasi pilviisännästä, isäntäsijainnista, palvelinresursseista ja siitä, miten palvelimesi ja sovelluksesi on määritetty. Mutta saadakseni käsityksen suorituskyvystä, testasin Digital Ocean Standardia “valmiina”-palvelimella, joka oli asetettu vertailuarvon saamiseksi.

Voit saada suorituskyvyn parannuksia käyttämällä Digital Ocean Premiumia Standard-version sijaan. Nämä palvelimet eivät olleet käytettävissä, kun tein alla olevat testit.

Voit helposti parantaa suorituskykyä päivittämällä PHP-version, käyttämällä Cloudways CDN:ää, asentamalla Rediksen, optimoimalla sovelluksesi (esim. WordPress) jne. Päätin kuitenkin olla tekemättä, koska halusin nähdä, millaista suorituskyky on “pakkauksesta”.

Huomautus: Vaikka tiedot eivät näytä yhtä vaikuttavilta kuin muut arvostelut, jotka osoittavat, että hirvittävät isännät tarjoavat erittäin nopeita nopeuksia käytännöllisesti katsoen tyhjille verkkosivustoille ja sulkevat kätevästi pois kuormitustestit – tässä katsauksessa jakamani suorituskykytestit ovat paljon realistisempia ja näyttävät sinulle mitä haluat. voi saavuttaa ilman mitään optimointia. Ja vahvistamiseksi, CDN:ää ei myöskään käytetty.

Testausympäristöni

En käyttänyt vain räjähtävän nopeaa vaniljateemaa sisältösivun kanssa ja kutsunut sitä päiväksi – se ei antaisi meille mielekkäitä suorituskykytestejä.

Sen sijaan tein esivalmistetun sivuston Astra-teemalla. Jotta testistä olisi realistisempi, asensin Elementor Pron ja toin aloitussivuston levittääkseni sivustoa sisällön kanssa. Tämä sisälsi suuren ja huonosti optimoidun sankarikuvan.

🔥 Empfohlen:  ARWL IPO Review: Anand Rathi Wealth IPO päivämäärä, hinta, GMP

Kaiken kaikkiaan nämä olivat asentamani laajennukset:

 • Astra teema
 • Astra pro -lisäosa
 • Astran aloitussivustot (käyttään tätä valmiin sivuston tuomiseen)
 • Astra widgetit
 • Elementor
 • Elementor Pro
 • WP Forms Lite
 • Breeze (välimuistilaajennus asennettu oletuksena)

Kun välimuistilaajennus asennettiin, en koskenut asetuksiin tai optimoinut sitä millään muulla tavalla.

Huomautus: Uusien palvelimien mukana tulee nyt erilainen välimuistiratkaisu – Object Cache Pro.

Valitsin “Growth Marketer” -sivustomallin ja toin sen, jotta saisimme täysin valmiin verkkosivuston.

Huomautus: Haluatko kokeilla Cloudwaysia ilmaiseksi? Käytä tätä linkkiä saadaksesi 10 dollaria ilmaista luottoa. Tämä riittää perus Digital Ocean -palvelimelle kuukaudeksi.

Ensimmäinen testikierrokseni Digital Oceanilla

Valitsin testeihini Digital Ocean Standardin – se on halvin Cloudwaysin saatavilla oleva pilvipalvelun tarjoaja.

Hinnoittelu muuttuu aina niin usein, mutta päädyin hieman perussuunnitelmaa korkeammalle.

Tämä sisälsi 2 Gt RAM-muistia, 1 prosessoriytimen, 50 Gt tallennustilaa ja 2 Tt kaistanleveyttä.

Aloitin LoadImpact-testillä simuloidakseni, kuinka palvelin selviytyisi useiden samanaikaisten käyttäjien kanssa.

Suoritus oli erinomainen:

Palvelimen keskimääräinen vasteaika 94 ms ja yli 116 000 pyyntöä noin 195 pyyntöä sekunnissa. Ja mikä tärkeintä – ei piikkejä palvelimen vasteajassa.

Ja Google PageSpeed ​​-pisteet näyttivät myös hyvältä:

Kaiken kaikkiaan – loistava suorituskyky Digital Ocean Standardilta Cloudwaysillä.

Huomautus: Cloudways tarjoaa myös Digital Ocean Premiumin. Tämä on suorituskyvyn kannalta askel tavallista enemmän. Suosittelen käyttämään Premiumia siitä huolimatta, koska se on vain muutama dollari ylimääräistä kuukaudessa.

Sana Vultrista ja Linodesta

Arvosteluni sisälsi alun perin testejä toisella pilvipalvelun tarjoajalla, Vultrilla. Mutta Cloudways ei enää tarjoa Vultria vaihtoehtona pilvipalveluun. Sellaisena olen poistanut Vultr-testini.

Vaikka Amazon AWS ja Google Cloud ovat myös saatavilla Cloudwaysissä, en ole testannut niitä henkilökohtaisesti.

Keskiverto Cloudways-käyttäjälle se ei ole järkevää.

Ensimmäiset ajatukset Cloudways-suorituskyvystä

Vaikka testini olivat Digital Ocean Standardilla, ne suoriutuivat silti erittäin hyvin.

Vankat palvelimen vasteajat ja suorituskyky hintaan, joka ei riko pankkia. Rahalle se on helvetin hyvä. Se päihittää monet muut isännät, joita olen testannut.

Ja toistaakseni nämä suorituskykytestit olivat “pakkauksesta”, ja voit helposti tehdä muutamia palvelinsäätöjä ja laajennuksia parantaaksesi suorituskykyä.

Mitä rakastan Cloudwaysissä

En aio kyllästyttää sinua listaamalla loputtomasti jokaista ominaisuutta – voit tarkistaa sen Cloudways-ominaisuussivulta.

Sen sijaan kerron sinulle alustan kohokohdista ja niiden merkityksestä:

1. Suorituskykyinen pilvipalvelu, joka on edullinen

Puhun hinnoittelusta tarkemmin myöhemmin tässä Cloudways-katsauksessa, mutta kuten näimme yllä – jokaisen isännöintipalvelimen suorituskyky oli loistava.

Toki olisi nopeampaa, jos olisimme päivittäneet PHP-version, päivittäneet MariaDB-version, lisänneet CDN:n, säätäneet Breeze-laajennuksen asetuksia jne.

Mutta pois laatikosta? Erinomainen.

2. Rajoittamaton määrä verkkosivustoja ja sovelluksia täysin eristyksissä

Verkkosivustojen ja sovellusten (esim. WordPress) määrää ei ole rajoitettu.

Jos isäntiä on paljon, ja jos haluat lisätä ylimääräisen verkkosivuston, joudut todennäköisesti päivittämään suunnitelmasi. Se ei ole ongelma täällä.

Ja toisin kuin useimmat perinteiset VPS-palvelimet ja omistetut palvelimet – jokainen palvelimesi sovellus on eristetty toisistaan. Tämä tarjoaa paljon paremman turvallisuuden.

3. Turvallisuudesta ja välimuistista huolehditaan puolestasi

Cloudwaysillä on valmiina palvelintason välimuisti (Memcache + Varnish) ja mahdollisuus asentaa Redis-välimuisti – mikä kannattaa, koska se parantaa suorituskykyä.

WordPress-asennuksissa on oma Breeze-niminen välimuistilaajennus, joten et tarvitse ylimääräisiä välimuistilaajennuksia – se ylittää välimuistin ja käsittelee CDN-integraation, pienentämisen ja paljon muuta.

Entä turvallisuus? Cloudwaysillä on palomuurit paikoillaan, ja se korjaa ennakoivasti palvelimia suojatakseen haavoittuvuuksia.

IP-osoitteiden lisäämisen avulla voit estää kaikki muut IP-osoitteet, jotka saattavat yrittää päästä palvelimellesi SSH:n tai SFTP:n kautta, ellei niitä ole sallittujen luettelossa.

Mukana on myös sisäänrakennettu tietokantasuojaus ja kaksivaiheinen todennus tilisi kirjautumisen suojaamiseksi.

Ja voit asentaa SSL:n ilmaiseksi Let’s Encryptin kautta kojelaudan kautta. Voit asettaa automaattisen uusimisen ja uusia SSL:n aikaisin, jos haluat. Voit asentaa omasi SSL-sertifikaatti jos sinä suosit.

🔥 Empfohlen:  Mitä MilesWebin VPS-isännöintipakettisi sisältää?

4. Itsekorjautuvat palvelimet ja riittävä ohjaus useimpien ongelmien korjaamiseen itse

Useimmat hallitut isännät eivät anna sinun hallita tiettyjä toimintoja – kuten PHP-prosesseja tai välimuistia.

Cloudwaysillä he käyttävät itsekorjautuvia palvelimia. Joten jos palvelimesi kaatuu, se käynnistyy uudelleen ja tämä ratkaisee useimmat ongelmat.

Ja sinulla on pääsy palvelimellasi käynnissä oleviin prosesseihin, jotta voit käynnistää ne uudelleen tarvittaessa – ilman, että sinun tarvitsee ottaa yhteyttä tukeen.

Voit myös asentaa New Relicin auttaaksesi vianmäärityksessä.

5. Tarkkaile palvelimesi resursseja, liikennettä, PHP:n käyttöä ja muuta.

Yksi ongelma, jonka huomaan monissa hallinnoiduissa WordPress-isännöissä, on se, että sinulla on vain vähän tai ei ollenkaan näkyvyyttä siitä, mitä palvelimellasi todella tapahtuu.

Toki voit yleensä nähdä, mitä resursseja käytät kaistanleveyden ja tallennustilan suhteen, mutta se on enimmäkseen laskutustarkoituksiin.

Cloudways antaa sinun paitsi nähdä käyttämäsi resurssit, mutta sen avulla voit myös seurata IP-pyyntöjä, URL-pyyntöjä, bottiliikennettä, tilakoodeja, PHP:n käyttöä, MySQL:ää, cronjobeja jne.

Minusta hyödyllisimpiä ovat liikenteeseen liittyvät tiedot. Tämä tieto on uskomattoman hyödyllistä.

 • IP-pyynnöt – Tämä kertoo sinulle, mitkä IP-osoitteet osuvat palvelimellesi eniten. Tämä voi auttaa sinua löytämään IP-osoitteita, jotka käyttävät väärin verkkosivustoasi. Voit myös eritellä nämä tiedot nähdäksesi, mihin URL-osoitteisiin he myös osuvat.
 • URL-pyynnöt – Tämä kertoo sinulle eniten vierailtuja URL-osoitteitasi. Tämä on loistava liikennemittari, koska tietoja ei voi estää kuten Google Analyticsissa. Mutta robottiliikenne voi liioitella sen.
 • Bottiliikenne – Botit ovat tunnettuja palvelinresurssien kuluttamisesta. Nämä tiedot kertovat sinulle, mitkä robotit ovat mahdollisia ongelmia, jotta voit estää ne robots.txt-tiedostossasi.
 • Tilakoodit – Normaalisti minun pitäisi luottaa tähän WordPress-laajennukseen, joka on tehoton. Tästä on hyötyä, kun haluat selvittää, mitkä sivustosi URL-osoitteet ovat 404-koodattuja. Ja voit käyttää sitä muiden virheiden, kuten 502-virheiden, tunnistamiseen.

6. Skaalaa palvelimesi resursseja minuuteissa

Cloudwaysin avulla voit skaalata palvelinresursseja muutamalla napsautuksella.

Prosessin valmistuminen vie muutaman minuutin, mutta se on niin helvetin helppoa!

Entä jos haluat vähentää resursseja? Jos käytät Digital Oceania, se sisältää palvelimesi kloonauksen, mutta voit helposti palata takaisin alkuperäisiin palvelinresursseihin useimpien muiden pilvipalveluntarjoajien kanssa.

7. Palvelintason varmuuskopioiden tarkka hallinta

Useimmat verkkoisännät tekevät varmuuskopiot puolestasi, mutta joskus on vaikeaa saada selville, milloin varmuuskopiot on tehty. Eikä palauttaminen ole aina liian helppoa.

Tämä on ongelma, koska jos olet tehnyt muutoksia sivustoosi, et ehkä tiedä, kuinka paljon menetät.

Pidän siitä, että Cloudways antaa sinun valita, milloin varmuuskopiot suoritetaan ja kuinka usein ne suoritetaan. Tiedät tarkalleen, mitä tapahtuu, jos sinun on palautettava ne.

Huomautus: Riippumatta siitä, mitä varmuuskopiointiratkaisua verkkoisäntäsi tarjoaa – sinun tulee aina käyttää ulkoista varmuuskopiointiratkaisua, joka on eristetty ja täysin hallinnassasi.

Mikä voisi olla parempaa Cloudwaysissä?

Cloudwaysissä on paljon rakkautta, eikä tämän osion kirjoittaminen ollut helppoa – kaavin niin sanotusti piipun pohjaa!

1. Tuki voisi olla parempi

Sallikaa minun aloittaa tämä sanomalla, että olen hemmoteltu käyttämällä verkkoisäntiä, jotka ovat tunnettuja loistavasta tuesta. Kinsta on hyvä esimerkki.

Kinstan avulla he auttavat sinua diagnosoimaan ongelmia, ja se heijastaa niiden hintaa.

Cloudways ei tee niin, eivätkä he yksinkertaisesti pysty, koska ne ovat paljon halvempia. WordPress ei myöskään ole ainoa heidän tukemansa sisällönhallintajärjestelmä.

Joten jos odotat rockstar-tason tukea vianmäärityksessä ja useimpien ongelmien ratkaisemisessa kahdessa minuutissa – Cloudways ei todennäköisesti ole sinua varten.

Mutta on syytä huomauttaa, että Cloudways-tuki on silti parempi kuin monet verkkoisännät.

Esimerkiksi – kun olin Media Templessä, odotin säännöllisesti 45-60 minuuttia päästäkseni live-chatiin. Cloudwaysin avulla pystyin puhumaan jonkun kanssa heti live-chatissa, ja he olivat melko hyödyllisiä!

🔥 Empfohlen:  Hanki Scoop UTM-koodeista parantaaksesi kampanjan seurantaa

2. Ulkopuoliset varmuuskopiot ovat maksullisia

Tämä on Cloudwaysille enemmän päihteitä kuin haittapuolia. Ulkopuoliset varmuuskopiot ovat maksullisia ja maksavat noin 0,033 dollaria per Gt.

Koska ne ovat ulkopuolisia varmuuskopioita ja Cloudways joutuu maksamaan niistä – se on ymmärrettävää. Loppujen lopuksi ne ovat kohtuuhintaisia.

3. Sähköposti on saatavilla vain lisäosan kautta

Jos haluat sähköpostit – sinun on käytettävä maksullista lisäosaa.

Tämä on jokseenkin ymmärrettävää, koska useimmat WordPressin hallinnoimat isännät (esim. WP Engine) eivät myöskään tue sähköposteja. Ja paras käytäntö on isännöidä sähköpostisi erikseen.

Tämä maksullinen lisäosa käyttää RackSpace-sähköpostinhallintaa, joten sen pitäisi olla erittäin luotettava.

Cloudways-suunnitelmat ja hinnat

Cloudwaysin hinnoittelusuunnitelmat alkavat 11 dollarista kuukaudessa. Voit maksaa tarvittaessa tuntimaksulla ja sinua sitoo sopimuksia tai jotain.

Maksamasi hinta riippuu haluamasi palvelinresurssien määrästä ja pilvipalvelun tarjoajasta.

Lähtöhinnat ovat esimerkiksi:

 • Digital Ocean Standard – 11 $/kk
 • Digital Ocean Premium – 14 dollaria/kk
 • Amazon AWS – 38,56 dollaria / kuukausi
 • Google Cloud – 37,45 $/kk

Amazon AWS ja Google Cloud ovat huomattavasti kalliimpia kuin muut palveluntarjoajat. Digital Ocean Premium näyttää tarjoavan parhaan tasapainon hinnan, resurssien ja suorituskyvyn välillä.

Saat lisätietoja vierailemalla Cloudwaysin hintasivulla.

Cloudways-arvostelu: Viimeiset ajatukseni

Cloudways-alustan kauneus on, että saat riittävästi hallintaa ratkaistaksesi useimmat ongelmat itse ja kyky skaalata palvelinresursseja nopeasti. Tuki on saatavilla sähköpostitse ja live-chatin kautta minimaalisilla odotusajoilla.

Siellä on myös laaja tietopohja ja yhteisön tukifoorumit.

Kokemukseni tähän mennessä on ollut erinomaista. Tuki voisi olla parempaa, mutta tuen vertailuarvoni on erittäin korkea Kinstan kaltaisten isännöinnin ansiosta (ja se näkyy kustannuksissa!)

Mutta Cloudways ei ole ihanteellinen isäntä kaikille.

Jos haluat yksinkertaisen isännöintijärjestelmän, jossa sinun ei tarvitse huolehtia kulissien takana olevista asioista – Cloudways ei todennäköisesti ole sinua varten. Siellä WPX Hosting ja Kinsta ovat ihanteellisia.

Jos kuitenkin haluat enemmän vastinetta rahoillesi ja enemmän hallintaa isännöinnissasi – Cloudways on täydellinen.

Tai jos sinulla on toimisto tai verkkokehitysyritys ja tarvitset mahdollisuuden määrittää tiettyjä palvelimia eri käyttäjille, yksittäisiä verkkosivustoja turvallisuussyistä ja kykyä muodostaa palvelimia nopeasti – Cloudways sopii tarpeisiisi.

Alustan hallintaan liittyy enemmän oppimiskäyrää, mutta se on vain luonnollista, koska sinulla on enemmän toimintoja sormiesi ulottuvilla.

Esimerkiksi palvelinlokit, liikennelokit, mahdollisuus käynnistää prosesseja uudelleen, mukautettavat varmuuskopiot, lavastussivustojen luominen ja paljon muuta.

Tässä lopputulos:

Cloudways tarjoaa korkean suorituskyvyn web-isännöinnin paljon edullisempaan hintaan kuin useimmat siellä olevat verkkoisännät.

Jos harkitset isännöinnin päivittämistä – kokeile Cloudwaysia.

Loppujen lopuksi sillä on merkitystä, mitä luulet. Ja Cloudways on yksi ainoista web-isännöistä, joka tarjoaa ilmaisen kokeilujakson – joten ota heidät pyöräilemään ja katso mitä mieltä olet.