Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

CMO-opas saapuvaan markkinointiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: CMO-opas saapuvaan markkinointiin

Takana ovat ajat, jolloin markkinoijat huusivat viestejään asiakkaille.

Ennen Internetin keksimistä markkinoijat loivat mainoskampanjoita ja asettivat ne kaikkien nähtäville.

Useimmat asiakkaat odottavat myyntiedustajan tapaamista myymälöissä tai ovelta ovelle -myynnin kautta tehdäkseen lopullisen ostonsa.

Internetin keksintö on kuitenkin muuttanut asiakkaiden ostokokemusta täysin luoden lukuisia markkinointiviestejä, joita potentiaaliset asiakkaat näkevät päivittäin.

Internetin luoma markkinointitiedon ylikuormitus synnytti asiakkaiden hämmennyksen tunteen ja äärimmäisen hylkäävän avoimesti myyvät viestit.

Jotta yritys tulisi kuulluksi ja huomatuksi tässä huomion puutteessa, sen tulee houkutella asiakkaita tavoittamalla heitä, edistämällä luottamuksellista suhdetta ja rohkaisemalla asiakasuskollisuutta.

Joten mistä tiedät, milloin on oikea aika tavoittaa asiakas, ja miten teet sen hienotunteisesti pommittamatta asiakkaitasi myyntiviesteillä? Vastaus piilee inbound-markkinoinnin voimassa.

Tämä CMO-opas saapuvaan markkinointiin voi auttaa paitsi markkinointipäälliköitä, mutta myös muita markkinointipäälliköitä investoimaan parempiin asiakkaiden ostokokemuksiin, lisäämään myyntiä ja paljon muuta.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mitä on inbound-markkinointi?

Inbound-markkinointi on tapa tehdä markkinointia eri tavalla.

Sen sijaan, että täyttäisit asiakkaasi tuhansilla sähköpostiviesteillä, esitteillä, kuvilla, sosiaalisen median roskapostiviesteillä ja muilla tarpeettomilla mainoksilla, autat heitä löytämään sinut luomalla kiinnostavaa sisältöä, jonka tarkoituksena on rakentaa suhteita myymisen sijaan.

Luomalla laadukasta sisältöä, käyttämällä sosiaalista mediaa, optimoimalla verkkosivustosi hakukonetuloksille ja hyödyntämällä muita digitaalisia resursseja voit houkutella potentiaalisia asiakkaita yritykseesi.

Nämä saapuvan markkinointistrategiat voivat auttaa yritystäsi ansaitsemaan rahaa samalla luomaan miellyttävän asiakaskokemuksen ja edistämään uskollisuutta.

Saapuvan markkinoinnin edut

Okei, joten saapuva markkinointi on elintärkeää asiakkaiden tavoittamiseksi ja heidän löytämiselle. Mutta onko se täydellinen ratkaisu?

Se riippuu siitä, kuinka paljon aikaa ja energiaa investoit saapuvan markkinointistrategiaasi. Myös, jos todella ymmärrät kuinka vangita yleisösi huomio.

Se riippuu myös valitsemastasi strategiasta ja siitä, kuinka tehokkaasti käytät saapuvaa markkinointia bränditietoisuuden lisäämiseen.

🔥 Empfohlen:  7 parasta Helpdesk-ohjelmistovaihtoehtoa yrityksellesi

Kaiken kaikkiaan tilastojen perusteella saapuva markkinointi on yksi menestyneimmistä kampanjastrategioista, joita yritykset voivat käyttää.

Kanssa 41 % Markkinoijat sanovat, että saapuva markkinointi lisää huomattavasti sijoitetun pääoman tuottoa (ROI).

Jotkut saapuvan markkinoinnin monista eduista ovat seuraavat:

Parempi bränditietoisuus

Yksi inbound-markkinoinnin parhaista asioista on kyky lisätä bränditietoisuutta orgaanisesti.

Useimmat ihmiset, jotka haluavat ostaa brändiltä, ​​tekevät niin, koska he ovat jo nähneet ja tunnistaneet sen verkossa tai tulleet tietoisiksi vaikuttajien ja popkulttuurin seuraamisen kautta.

Esimerkiksi uudet Stanley-eristetyt juoma-astiat ovat muotia sairaanhoitajien, tapaustyöntekijöiden ja korkeakouluopiskelijoiden keskuudessa.

Miksi he ostivat Stanley-juomat? Koska edustaja soitti heille? Koska heille lähetettiin jatkuvat televisio- tai sähköpostimainokset? Luultavasti ei yksikään heistä.

Tämä johtuu siitä, että Stanley-yhtiö on luonut saapuvan markkinointikampanjan kautta mainetta vankana ja luotettavana vaihtoehtona eristetyille juomapakkauksille.

He ovat luoneet brändinsä asiakkaidensa mielessä ilman, että he ovat lähettäneet mainoskampanjaa sähköpostitse.

Jotta inbound-markkinointi toimisi, sinun on osattava laittaa brändisi vaikuttajien suuhun saadaksesi pallon pyörimään brändin tunnettuudessa ja tietysti kasvavassa myynnissä.

Tuotemerkkien mieltymys

Palataanpa esimerkkiimme Stanley-juomaastioista.

Stanleyn eristetyt juoma-astiat ovat niin menestyneitä, että niistä on tullut monien terveydenhuoltoalan ja muiden ihmisten suosikkituote.

Tämä johtuu siitä, että he loivat markkinointiviestin olla tyylikkäät, luotettavat, tukevat ja helposti kuljetettavat.

Vaikuttajat olivat yhtä mieltä siitä, että Stanleyn juoma-astiat ovat loistava tuote ja mainostivat sitä omien kanaviensa kautta. Nyt jokainen heidän seuraajistaan ​​haluaa Stanley-juomaastioiden yli kaikkien muiden.

Vaikka muillakin merkeillä saattaa olla samanlaisia ​​tuotteita, joilla on samanlaiset ominaisuudet, asiakkaat pitävät Stanleysta.

Markkinointisisältöä johdonmukaisesti ajavana markkinajohtajana sinun on pohdittava, kuinka saapuvan markkinointistrategiasi voivat vaikuttaa tuotemerkkien mieltymykseen.

Voit kannustaa sisältötiimiäsi tuottamaan blogikirjoituksia, joissa keskustellaan tuotteesi ominaisuuksista ja siitä, miksi se on parempi kuin kilpailevat tuotemerkit.

🔥 Empfohlen:  20 velatonta lainausta innostaaksesi sinua!

Tai voit sijoittaa vaikuttajamarkkinointiin, jossa julkkikset ja makutekijät käyttävät tuotteitasi ja puhuvat niistä positiivisesti.

Mielikuvituksesi on rajana valittaessa tapoja opettaa mahdollisille ostajille brändistäsi ilman, että se on välttämättä myyntiviesti.

Minkä tahansa menetelmän valitsetkin edistääksesi yhteisöä, joka on saapuvan markkinoinnin tavoite, saat tasaisen läsnäolon asiakkaisiin ilman, että sinun tulee kerjätä heidän huomionsa.

Minimaalinen investointi

Inbound-markkinointi on yksi kustannustehokkaimmista markkinointiratkaisuista, joka säästää keskimäärin 62 % budjetistasi ja tuottaa kolme kertaa enemmän viittauksia kuin muut markkinointimuodot.

Miksi suuret säästöt? Sen sijaan, että sijoittaisit mainoksiin, olipa se sitten verkossa, televisiossa tai radiossa, sinun tarvitsee käyttää rahaa vain yhteen asiaan – sisällön luomiseen.

Sisällön luominen voi tuntua pelottavalta, mutta sinun ei tarvitse pitää sitä talon sisällä. Eri toimistot voivat auttaa sinua luomaan sisältöä, joka vaikuttaa positiivisesti yleisöösi ilman, että pankki menee rikki.

Blogiviestien luomisesta videoiden, sosiaalisen median viestien, informatiivisten artikkeleiden, tiedotteiden, webinaarien ja muiden tekemiseen on olemassa monia erilaisia ​​sisältöjä, jotka voivat houkutella asiakkaita murto-osalla maksetun mainoskampanjan suorittamisesta aiheutuvista kustannuksista.

Ja vaikka mainosaikasi saattaa loppua, esimerkiksi blogiteksti voi kestää ikuisesti.

Sisääntulevan markkinoinnin sisällyttäminen nykyisiin strategioihin

Yhteisyritysten tulisi tietää, että saapuva markkinointi on täydellinen strategia ja se voidaan tehdä hetkessä.

Ennen kuin aloitat ensimmäisen saapuvan markkinointikampanjan, on kuitenkin tärkeää ymmärtää sen heikkoudet ja kuinka voit maksimoida kampanjasi liidien luomiseksi.

Aivan kuten kiinnität huomiota asiakkaiden kipukohtiin yritystäsi johtaessasi, haluat tietää, kuinka sisällyttää saapuva markkinointi oikein asiakkaidesi hyödyksi.

Esitä vahva kehotus toimia

Inbound-markkinointistrategiat eivät voi “pakottaa” asiakkaitasi toimimaan ja ostamaan tuotettasi.

Tästä syystä yhteisten markkinajohtajien tulisi aina rohkaista tiimiään kehittämään vahvoja ja luovia toimintakehotuksia. Toimintakehotukset ohjaavat asiakkaita seuraavien vaiheiden läpi blogitekstin lukemisen, videon katselun tai artikkelin selaamisen jälkeen.

🔥 Empfohlen:  Zapier-integraatio digitaaliseen markkinointiin Zap-esimerkeillä

Voit myös muuttaa liideistä myyntiä ottamalla käyttöön strategioita, kuten tippakampanjoita, tutkimuksia ja mainosten uudelleenkohdistamista, jotka auttavat rakentamaan kestäviä suhteita asiakkaisiin ja lisäämään myyntiä.

Se ei ole täydellistä tiedettä, mutta parempien toimintakehotusten luominen ja liidien hyödyntäminen auttavat tehokkaasti hyödyntämään saapuvan markkinoinnin koko potentiaalia.

Keskity asiakassuhteiden edistämiseen

Markkinointijohtajana on tärkeää keskittyä kannustamaan markkinointi- ja myyntitiimiäsi työskentelemään yhdessä kestävien asiakassuhteiden rakentamiseksi.

CRM-ohjelmiston (asiakassuhteiden hallinta) käyttäminen henkilökohtaisen yhteyden luomiseen asiakkaisiin on välttämätöntä saapuvan markkinoinnin kannalta.

Se auttaa rakentamaan uskottavuutta ja suuntaamaan markkinointiponnistelusi asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita tuotteestasi ja voivat edetä sen ostamisessa.

Valitettavasti yksi saapuvan markkinoinnin suurimmista heikkouksista on vaikeus kohdistaa tiettyihin yleisöihin.

Vaikka nykyinen yleisösi koostuu kiinnostuneista ihmisistä, sinun on ehkä keskityttävä tekemään haaleista henkilöistä uskollisia asiakkaita.

Miten pääset alkuun saapuvan markkinoinnin kanssa

Kuinka voit aloittaa inbound-markkinointikampanjasi?

Kaikki alkaa olennaisen sisällön luomisesta, joka voi auttaa houkuttelemaan ja sitouttamaan mahdollisia asiakkaita.

WriterAccess on joukko lahjakkaita kirjoittajia, toimittajia ja suunnittelijoita, jotka ovat alansa asiantuntijoita ja voivat auttaa sinua säästämään aikaa ja rahaa luomalla kohdennettua, osuvaa, mukaansatempaavaa ja vakuuttavaa sisältöä.

Ulkoistamalla sisällöntuotannon tiimisi voi vapauttaa resursseja muiden saapuvan markkinointikampanjasi osa-alueiden hoitamiseen.

Menestyksen mittaamisesta data-analytiikan kautta markkinoinnin ja myyntitiimien välisen kuilun kuromiseen umpeen, markkinajohtajien tulisi omistaa aikaa, henkilöstöä ja resursseja saapuvan markkinoinnin hankkeisiin mahdollisimman pian.

Voit aloittaa rekisteröitymällä WriterAccessin 14 päivän ilmainen kokeiluversio tänään!