Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

CMO-opas tekoälyn sisällöntuotantoon

Seuraava artikkeli auttaa sinua: CMO-opas tekoälyn sisällöntuotantoon

Tekoälyä (AI) on eri muodoissa ja muodoissa. Useimmat ihmiset kuitenkin yhdistävät tekoälyn sisällön luomiseen tai jopa taideteosten replikointiin.

Markkinointipäälliköiden (CMO:iden) on ymmärrettävä, mitä tekoäly on ja miten teknologiaa voidaan käyttää edistämään digitaalisia markkinointikampanjoitaan.

On erittäin tärkeää ymmärtää selkeästi AI-teknologian käytön rajoitukset, edut ja haitat sisällön luomiseen, erityisesti mitä tulee tehokkaampien ja kustannustehokkaampien ratkaisujen toteuttamiseen markkinointistrategioissa.

Tämä CMO-opas tekoälysisällön tuotantoon auttaa sinua pysymään ajan tasalla uusimmista tekoälykehityksistäjoten voit paremmin valmistautua käyttämään sitä markkinointipyrkimyksissäsi.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mikä on AI?

Jos olet uusi markkinajohtaja, jolla on vähän kokemusta sisällöntuotannon maailmasta, saatat tarvita paremman käsityksen siitä, mitä tekoälykirjoittajat tekevät ja miten he vaikuttavat markkinointitrendeihin.

Tekoälysisällön kirjoittajat, kuten ChatGPT ja muut, voivat luoda kirjallista sisältöä muutamassa sekunnissa.

Chatboteille on syötetty dataa, jonka avulla ne voivat tutkia ihmisten kieltä, matkia ääniä ja kerätä tietoa internetin kaikista nurkista.

Jopa Google on julkaissut chatbotin, Bardjoka seuraa tarkasti ihmisten kieltä matkimaan sitä.

Yhteisyritysten on kuitenkin ymmärrettävä, että tekoäly ei ole hyödyllinen vain sisällön luomiseen. Siinä voi olla erilaisia käyttääja joitain suosituimmista ovat seuraavat.

AI-chatit

Oletko koskaan käynyt verkkosivustolla ja nähnyt chat-laatikon viipyvän aloitus- tai kotisivun kulmassa?

Chat-laatikot ovat uskomattoman käteviä yrityksille, jotka eivät tarjoa 24/7-asiakaspalvelua, mutta haluavat silti tarjota jotain palvelua asiakkailleen.

Nykyään monet yritykset hyödyntävät kustannustehokkaita AI-chatbotteja, jotka voivat tarjota ihmisasiakasedustajaa vastaavaa ohjausta.

AI myynnissä

Kaikenkokoiset yritykset käyttävät yhä enemmän tekoälyä myyntiprosessissa.

Liidien luomisesta ja personoinnista ennakoivaan ja automatisoituun analytiikkaan sähköpostittekoäly voi auttaa tunnistamaan potentiaaliset asiakkaat ja antamaan heille oikeat tiedot, joita he tarvitsevat oston tekemiseen.

Tekoäly voi jopa auttaa sinua kehittämään kohdistusstrategioita, mukauttamaan mainoksia eri ostajien kiinnostuksen kohteiden mukaan ja antamaan reaaliaikaista palautetta tai näkemyksiä kampanjoidesi menestyksestä.

🔥 Empfohlen:  Tapaa PLASMA: uusi kaksitahoinen tekoälyn lähestymistapa, jolla pienille kielimalleille annetaan menettelytietoa ja (vastakohtaisia) suunnittelukykyjä

AI SEO:ssa

Hakukoneoptimointi (SEO) on yksi tärkeimmistä asioista, jotta yritys voi saada asiakkaita verkossa.

SEO mahdollistaa sisällön optimoinnin ja paremman suorituskyvyn hakukonetuloksissa, jolloin useammat asiakkaat löytävät yrityksesi.

Mutta tiesitkö, että monet hakukoneoptimointiohjelmat käyttävät tekoälyn voimaa tarkistaakseen olemassa olevan sisällön verkossa avainsanoja ja niiden näkyvyyttä?

Ohjelmat kuten Surfer SEOjoka on luultavasti yksi laajimmin käytetyistä ja luotettavimmista hakukoneoptimointityökaluista nykyään, käyttää tekoälyä auttaakseen yrityksiä saamaan parempia ja tarkempia tietoja hakukoneoptimointitoimistaan.

AI puheenvuoroihin

Markkinointijohtaja voi myös käyttää tekoälyä luodakseen sisältöä, kuten keskustelunaiheita, hahmotelmia, keskustelutiivistelmiä ja monia muita resursseja markkinointitiimiensä auttamiseksi.

Tekoäly voi luoda puheenvuoroja automaattisesti, jolloin tiimisi jäsenet voivat ymmärtää, mitä tehdä tai sanoa houkutellakseen asiakkaita, pysyäkseen ajan tasalla uusimmista trendeistä ja säilyttääkseen etumatkan kilpailijoihinsa nähden.

Kaikki nykyään käyttämäsi ohjelmistot sähköpostigeneraattoreista kieliopin tarkistajiin saattavat jo käyttää tekoälyä parantamaan luomaasi sisältöä. Miksi AI-chatbotit kohtaavat yhtäkkiä vastareaktion blogi- ja kuvasisällön luomisessa?

AI, sisällön luominen ja Googlen algoritmit

Yhteisyritysten on erotettava digitaalisessa markkinoinnissa perinteisessä kapasiteetissa käytettävä tekoäly (kuten yllä lueteltu) ja uuden sisällön luomiseen käytettävä tekoäly ymmärtääkseen tekoälyn sisältömarkkinoinnin pääongelmat.

Ovatko molemmat yhtä hyödyllisiä? Onko toinen huonompi kuin toinen?

AI sisällön kirjoittamiseen

Ensinnäkin on tärkeää tietää, miten eri AI-chat-ohjelmat toimivat ja niiden ominaisuudet.

AI-chat-ohjelmat käyttävät tekoälyä olemassa olevan sisällön lukemiseen ja analysointiin ja luovat sitten uutta sisältöä näiden havaintojen perusteella.

He käyttävät myös luonnollisen kielen käsittelytyökaluja (NLP) saadakseen vaikutelman, että kirjoitettu sisältö olisi peräisin ihmiseltä botin sijaan.

CMO:n tulisi ohjata sisältötiimiään käyttämään tekoälyä viisaasti säästääkseen aikaa, joka voidaan käyttää esimerkiksi artikkeleiden tutkimiseen ja kuratoimiseen.

Jotkut suosituimmista AI-chatboteista nykyään ovat:

  • ChatGPT
  • Jaspis
  • Bing Chat
  • Chatsonic

Vaikka nämä chatbotit vaikuttavat käteviltä markkinoijille ja sisällöntuottajille, ne voivat suorittaa sisällöntuottajien työn vain osittain.

🔥 Empfohlen:  Cult.fit – Kuinka tämä Intian johtava terveys- ja kuntoiluyritys ansaitsee rahaa?

Kun nämä chatbotit luovat sisältöä, ne tekevät sen matkimalla ihmisten kieltä.

Tuloksena on, että tietty valesävy, joka on täynnä robottikieltä ja toisinaan toistuvia ilmaisuja koko luonnoksen läpi, tekee sen helposti erottavan ihmisen kirjoittamasta sisällöstä.

Vaikka tämäntyyppinen sisältö saattaakin olla hyvä monien heikkolaatuisten artikkelien nopeaan julkaisemiseen ja vankan pohjan luomiseen blogillesi, se ei auta sinua rakentamaan luottamusta lukijoiden ja asiakkaiden keskuudessa.

Googlen algoritmi

Googlen algoritmit ovat niin kehittyneitä, että ne havaitsevat helposti, milloin tekoäly-chatbot on kirjoittanut teoksen.

Muista, että edustajat Google ovat ilmoittaneet, että tekoälyn kasvaessa he pysyvät mukana näiden mukautuvien chatbottien kanssa erottaakseen robotin sisällön ihmisten luomasta sisällöstä.

Yhteisen markkinajärjestelyn järjestäjänä on tärkeää ymmärtää, miten tekoälyn tuottama sisältö ei putoa roskapostin piiriin ja silti pystyt hyödyntämään tekoälyn tehokkuutta ja luovuutta yrityksesi menestykseen.

Mahdolliset negatiiviset seuraukset

Mitä tarkoittaa, jos Google löytää tekoälyn luomaa sisältöä verkkosivustoltasi?

Vaikka jotkut saattavat ajatella, että jos heidät havaitaan käyttävän tekoälyä sisällön luomiseen, se tarkoittaa automaattisesti, että Google antaa varoituksen tai jopa pudottaa sivustonsa ja pudottaa sen rankingissa, totuus on hieman monimutkaisempi.

Googlen roskapostikäytännön mukaan tekoälyautomaation oikea ja vastuullinen käyttö ei välttämättä ole heidän ohjeidensa vastaista.

Kuitenkin, jos luot avainsanoilla täytettyjä sisältökappaleita, jotka eivät tee mitään yleisölle ja yrittävät pelata järjestelmää, voit vaarantaa verkkosivustosi mahdollisuudet näkyä SERP:ssä.

Rangaistukset voivat vaikuttaa hakusi sijoitukseen tietyllä verkkosivulla tai ne voivat vaikuttaa verkkosivustoosi kokonaan.

AI-paradoksi

Vaikka tekoälyn käyttäminen huonolta kuulostaviin, toistuviin ja tosiasiallisesti virheellisiin artikkeleihin on haitallista, sisällöntuottajat ja yhteiset markkinajohtajat ryntäävät edelleen tekoäly-chatboteihin luodakseen sisältöä.

Noin 37 % yrityksistä käyttää tekoälyä, mikä lisää tuottavuutta 40 %. Miksi?

Sillä on jotain tekemistä tekoälyparadoksin kanssa, joka johtuu tekoälyn käytöstä sisällön luomiseen.

🔥 Empfohlen:  De Space Interior Design - ylellisiin suunnittelu- ja sisustusratkaisuihin

Tekoäly on luonteeltaan tehnyt sisällön luomisesta hyödykkeen, mikä tarkoittaa, että ihmiset ovat valmiita maksamaan saadakseen sisältökappaleet valmiiksi nopeasti ja tehokkaasti.

Sisällön tuottaminen nopeasti auttaa yrityksiä saavuttamaan sisällöntuotantotavoitteensa. Se johtaa kuitenkin myös kilpailuun laadussa, kun kyse on näiden chatbottien todellisesta tuotosta.

Tuloksena on, että ihmisten luoma sisältö on nyt uskomattoman arvokasta, sillä jotkut yritykset päättävät käyttää vain ihmisten luomaa sisältöä tekoälybottien sijaan ja maksavat tästä sisällöstä huippudollaria.

Sivustot pitävät WriterAccess nyt on ominaisuuksia, kuten tekoälytarkistuksia, joilla varmistetaan, että kaikki kirjoitetut sisällöt ovat 100-prosenttisesti ihmisen luomia ja aitoja, mikä antaa mielenrauhaa palvelun käyttäjille.

Tekoälyn käytön käyttöönotto sisällöntuotannossa

Tekoäly on vallankumouksellinen ja yhteisenä markkinajohtajana sinun on osattava käyttää sitä sisällöntuotantoon.

Tiimilläsi voi olla blogikirjoituksia, e-kirjoja ja muita digitaalisia markkinointikampanjoita käytännössä silmänräpäyksessä.

Koska et voi kuitenkaan luottaa pelkästään tekoälyyn tuottamaan laadukasta sisältöä, jota voit julkaista, tärkeintä on, että henkilöasiantuntijat varmistavat, että kaikki kirjoitettu sisältö on tosiasiallisesti oikeaa ja loogisesti johdonmukaista.

Haluat myös varmistaa, että tiimisi ymmärtää tekoälyn käytön rajoitukset ja pyrkii korjaamaan mahdolliset virheet, toistuvat sanamuodot ja yleisen robottiäänen, jotka voivat olla tekoälyn käytön keskeisiä puutteita.

Niin kauan kuin sisältösi auttaa asiakkaitasi löytämään vastauksia ja tarjoaa tarkkoja tietoja, voit olla hyvällä matkalla kohti yrityksesi menestystä.

Rock Contentissa opimme ihmisen luovuuden ja tekoälyn yhdistelmän voiman. Kutsumme sinut sukeltamaan tähän tekoälyvallankumoukseen!