Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

CoinOut-arvostelu: Onko tämä Shark Tank -sovellus laillinen?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: CoinOut-arvostelu: Onko tämä Shark Tank -sovellus laillinen?

On turvallista sanoa, että jokainen nauttii palkkioiden ansaitsemisesta ostoksia tehdessään, varsinkin kun he voivat saada käteistä takaisin ostoksista, joita he suunnittelivat jo tekevänsä.

Valitettavasti useimmilla käteispalautusalustoilla on rajoituksia sille, missä kaupoissa voit ostaa palkintoja. Onneksi CoinOut-sovellus on poistanut tämän ärsyttävän tiesulun.

Mutta onko sovellus laillinen? CoinOut-sovellusarvostelumme auttaa sinua arvioimaan alustan toimintaa, sen ominaisuuksia ja paljon muuta.

Yhteenveto

CoinOut tarjoaa käteispalautusmahdollisuuksia käytännöllisesti katsoen minkä tahansa jälleenmyyjän kuittien lataamiseen. Jos haluat helpon tavan saada käteistä takaisin fyysisistä ostoksista, CoinOut on harkitsemisen arvoinen.

Plussat

  • Ei miniminostorajaa
  • Useimmat jälleenmyyjän kuitit hyväksytään
  • Ylimääräisiä tapoja ansaita

Haittoja

  • Rajoitettu ansaintapotentiaali
  • Rajoitettu valikoima nostettavia

Mikä on CoinOut?

CoinOut on mobiilisovellus, joka on saatavilla sekä iOS- että Android-käyttäjille. Kun käytät sovellusta, voit skannata kuitit käytännössä miltä tahansa jälleenmyyjältä vastineeksi käteispalkkioista.

Olet ehkä kuullut CoinOutista sen debyytistä Shark Tankissa. Jaksonsa aikana CoinOutin toimitusjohtaja Jeffery Whitten teki sopimuksen Robert Herjavecin kanssa.

Tämän kumppanuuden jälkeen sovellus on saavuttanut vaikuttavan kasvun. Sivusto väittää, että se käyttäjät skannaavat yli 3 miljoonaa kuittia kuukaudessa.

Se, mikä erottaa CoinOutin muista käteispalautussovelluksista, on jälleenmyyjien rajoitusten puute. Voit skannata lähes minkä tahansa jälleenmyyjän kuitit saadaksesi rahat takaisin jokaisesta ostoksestasi.

Sen lisäksi, että voit ansaita käteispalkintoja skannaamalla kuitit, voit käyttää CoinOut-ohjelmaa digitaalisena lompakkona.

Miten CoinOut toimii?

CoinOutin käytön aloittamiseksi sinun on ladattava iOS- tai Android-sovellus puhelimeesi. Jos päätät yhdistää sähköpostisi, ansaitset heti 3 dollarin palkinnon.

Kun olet luonut tilin, olet valmis aloittamaan kuittien skannauksen.

Voit skannata kuitit melkein mistä tahansa jälleenmyyjästä. Kuitin on kuitenkin oltava alle kaksi viikkoa vanha.

Lisäksi sen tulee sisältää seuraavat tiedot:

  • Tapahtuman päivämäärä
  • Myymälän nimi
  • Laskun kokonaissumma
  • Rivikohdat hinnoilla

Kuitti näyttää tältä:

CoinOut suosittelee kuitin taittamista, jos se on liian pitkä. Voit taittaa sen sisältämään mahdollisimman paljon tietoa.

Muista, että et voi ladata aiemmin käytettyjä kuitteja, pankkiautomaatin kuitteja, lottokuponkeja, luottokorttikuitteja, pakkauskuitteja, maksumääräyksiä tai kuvia sähköisistä kuiteista.

Kun kuitti on ladattu, voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin kauppias hyväksyy rahasi takaisin. Sinun pitäisi kuitenkin nähdä rahat takaisin hyväksytty 90 päivän kuluessa.

Jokaisesta kuitista saamasi käteispalautuksen määrä satunnaistetaan. Vaikka määrä muuttuu päivittäin, se voi kasvaa nopeasti.

Voit pyytää lahjakortin tai pankkisiirron ilman vähimmäissummaa, kun olet valmis nostamaan. On myös mahdollista nostaa PayPalin kautta, mutta minimiraja on 20 dollaria.

🔥 Empfohlen:  Tarvitseeko Trust Wallet henkilöllisyystodistuksen? Onko se turvallista?

Fyysisten kuittien lisäksi voit ansaita käteistä takaisin verkko-ostoksista, jos aloitat ostoksen CoinOut-sovelluksen kautta.

Kuinka paljon CoinOut maksaa?

CoinOut on ilmainen sovellus. Sinun ei tarvitse maksaa mitään käyttääksesi tätä palvelua, etkä tarvitse tehdä sovelluksen sisäisiä ostoksia saadaksesi päivityksiä tai erityisiä käyttöoikeuksia sovelluksen tiettyihin osiin.

Tämä on hieno uutinen kaikille, jotka haluavat laajentaa budjettiaan CoinOutin avulla.

Älä unohda, että saadaksesi palkintoja CoinOutin kautta, sinun on tehtävä ostoksia. Onneksi nämä ostot voivat olla tavaroita tai palveluita, joita olet jo suunnitellut ostavasi.

Avainominaisuudet

CoinOut on yksi monista käteispalautussovelluksista. Siitä huolimatta sen keskeiset ominaisuudet erottavat sen todella joukosta. Tässä on mitä sinun tulee tietää CoinOutista.

Ansaitse lähes minkä tahansa kauppiaan kanssa

Jos etsit virtaviivaista käteispalautusvaihtoehtoa, CoinOut on loistava valinta.

Sen sijaan, että tarkistat ennen ostoa, onko ostamasi tuote oikeutettu palkintoihin, sinun on vain ladattava kuittisi jälkeenpäin ansaitaksesi rahaa takaisin.

Koska kullakin kuitilla ansaitsemasi käteispalautus on satunnaistettu, ei ole motivaatiota tehdä ostoksia yhdeltä myyjältä toiselta. Se sopii täydellisesti ostajille, jotka jo etsivät parasta tarjousta.

Voit pysyä ostoksilla valitsemassasi kaupassa luopumatta mahdollisuudesta saada käteispalautuspalkintoja.

Ansaitse verkko-ostoksilla

Palkintosi ei tarvitse päättyä fyysisiin kuitteihisi. CoinOut-sovelluksen kautta sinulla on mahdollisuus ansaita käteistä takaisin verkko-ostoksilla.

Jos haluat käyttää tätä vaihtoehtoa, voit aloittaa heti sovelluksessa.

Napsauta vain valitsemasi jälleenmyyjän merkkiä. CoinOut ohjaa sinut sitten kauppiaan sivustolle, jossa voit viimeistellä ostoksesi.

Kun ostoksesi on valmis, saat käteispalautuspalkinnon!

Yllätysbonukset

Suurin osa palkkioistasi tulee todennäköisesti kuittien lähettämisestä. Onneksi voit nauttia myös yllätysbonuksista palkintojen lisäämiseksi.

CoinOut lähettää viikoittain yllätyksiä aktiivisille käyttäjille. Tietysti monien kuittien lataaminen johtaa enemmän mahdollisiin yllätyksiin. Mutta CoinOut väittää myös palkitsevansa käyttäjiä, jotka ovat tekemisissä brändin kanssa Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Helppo Cash Out

Rahapalautuspalkkioiden kerääminen on jännittävää. Et kuitenkaan halua hypätä vanteiden läpi nostaaksesi palkintojasi. Onneksi CoinOutin avulla palkintosi on helppo saada käsiisi.

Kun olet valmis nostamaan, voit tehdä pyyntösi sovelluksen kautta. Sen jälkeen CoinOutilla on kymmenen päivää aikaa tarkastella pyyntösi.

Jos se hyväksytään, saat rahasi takaisin kahden tai kolmen arkipäivän kuluessa pankkitilillesi, lahjakorttina tai PayPalin kautta.

Ei tietojen myyntiä

Kaikkien käteispalautussovelluksien yhteydessä on otettava huomioon yksityisyyden suoja. Hienoa CoinOutissa on, että sovellus ei myy henkilökohtaisia ​​tietojasi. Se on helpotus käyttäjille, jotka haluavat välttää ärsyttävien mainosten tulvan.

🔥 Empfohlen:  Linkin nopeus: onko se sijoitustekijä?

Tärkeää on, että CoinOut sitoutuu paljastamaan asiakastietoja joissakin tapauksissa. CoinOut paljastaa kuitenkin vain koottuja tietoja, joita ei ole liitetty mihinkään yksittäiseen käyttäjään.

Tämän vuoksi mikään kolmas osapuoli ei voinut kohtuudella tunnistaa sinua tietojen perusteella.

Lisäksi CoinOut ei kysy sinulta mitään taloudellisia tietoja. Tämän seurauksena CoinOutilla on rajoitettu määrä kriittistä tietoa jopa jaettavaksi.

Jos olet huolissasi tietojesi turvaamisesta nauttiessasi käteispalautussovelluksesta, CoinOut voi olla oikea valinta.

Kumppanimarkkinat

Partner Market vie CoinOutin tavallista käteispalautussovellusta pidemmälle. Partner Marketin kautta näet räätälöityjä tarjouksia CoinOut-käyttäjille.

Yleensä kumppanimarkkinoiden kautta tehdyistä ostoksista palkitaan paljon ja mahdollisia käteispalautuksia.

Vaikka tämä ei todennäköisesti ole syy rekisteröitymiseen CoinOutiin, se on mukava etu, jos käytät jo sovellusta.

Onko CoinOut laillinen?

CoinOut on laillinen sovellus, mutta sovelluksella on ristiriitaisia ​​arvosteluja eri alustoilla. Tässä on mitä todelliset asiakkaat ajattelevat CoinOut-sovelluksen käytöstä.

Tässä on pari arvostelua, jotka käyttäjät lähettivät CoinOutista:

– Maria Blum

-Amanda

“Aloitin tämän sovelluksen käytön viime kuussa. Siinä on ollut muutamia vikoja, mutta ne korjattiin nopeasti. – Vanessa Waller

– Shawna Kinsey

Vaihtoehtoja CoinOutille

CoinOut ei ole ainoa vaihtoehto, jos haluat saada käteistä takaisin ostoksistasi. Jos et ole varma, sopiiko CoinOut sinulle oikein, tutustu näihin muihin käteispalautussivustoihin.

Capital One Shopping

Capital One Shopping auttaa sinua löytämään uskomattomia tarjouksia huikeita hintoja ja tarjouksia.

Alusta on ilmainen käyttää, ja se tarjoaa hintahälytyksiä, kuponkeja ja paikallisia tarjouksia. Capital One Shopping etsii aina upeita kuponkeja ja tarjouksia.

Useimmat Capital One Shoppingiin osallistuvat kaupat antavat ostoksistasi 1–8 % takaisin. Joskus voit jopa ansaita jopa 20 % takaisin.

Alusta toimii monien suosikkiliikkeiden kanssa. Voit helposti etsiä trendikkäitä tarjouksia, suositeltuja tarjouksia ja kuumia tarjouksia.

Rakuten

Rakuten on suosittu käteispalautusportaali, jonka avulla voit helposti hyödyntää palkintoja verkko-ostoksistasi yli 1 800 jälleenmyyjältä.

Voit saada 1–40 % käteistä takaisin ostoksistasi, kun teet ostoksia käyttämällä Rakuten-tiliäsi. On myös mahdollista hyödyntää suositusohjelmaa, joka maksaa sinulle 30 dollaria jokaisesta suosittelemastasi henkilöstä.

Muista, että Rakuten lähettää palkintoja vain neljännesvuosittain, ja sinun on oltava kerännyt vähintään 5 dollaria palkintoja, jotta voit kotiuttaa. Ainoa nostovaihtoehto on shekki.

🔥 Empfohlen:  WPX-isännöintikatsaus: Kuinka hyvä tämä isäntä on vuonna 2023?

Ibotta

Ehkä CoinOutin kaltaisin vaihtoehto, voit ansaita helposti käteistä Ibottalla lataamalla kuitit osoitteesta yli 300 jälleenmyyjää.

Ibotta tarjoaa muutamia tapoja ansaita rahaa, mukaan lukien ostokset, muiden käyttäjien viittaukset ja rekisteröintibonukset. Joskus voit jopa saada bonuskuponkeja saadaksesi lisää rahaa takaisin.

Sovellus on ilmainen ja sen voi ladata Android- tai iOS-laitteille. Lunastuskynnys on kuitenkin hieman korkea, 20 dollaria, ja jotkut käyttäjät ilmoittivat vaikeuksista navigoida verkkosivustolla.

Usein Kysytyt Kysymykset

Jos olet edelleen epävarma CoinOutiin rekisteröitymisestä, tässä on joitain usein kysyttyjä kysymyksiä, joista voi olla apua.

Kuinka kauan kestää saada rahasi CoinOutista?

Kun lähetät varojen nostopyynnön, voi kestää jopa 10 päivää, ennen kuin CoinOut antaa hyväksynnän. Kun se on hyväksytty, varojen saaminen kestää todennäköisesti kahdesta kolmeen arkipäivää.

Onko rajoitettu kuinka monta kuittia käyttäjät voivat ladata?

CoinOut rajoittaa käyttäjiä tiettyyn määrään kuitteja joka päivä. Tämä luku kuitenkin vaihtelee päivästä toiseen.

Kuinka paljon rahaa voit ansaita CoinOutilla?

Summa, jonka voit ansaita jokaisella ladatulla kuitilla, on satunnainen. Käyttäjien palautteen perusteella näyttää siltä, ​​että voit ansaita yhdestä sentistä 15 senttiin ladatusta kuitista.

Lisäksi on olemassa raja, jonka mukaan et voi ansaita enempää kuin 50 dollaria päivässä tai 350 dollaria kuukaudessa.

Mitä asiakaspalveluvaihtoehtoja CoinOut tarjoaa?

CoinOut tarjoaa asiakastuen sähköpostiosoitteen, jota ihmiset voivat käyttää, jos heillä on kysyttävää. Ne tarjoavat myös ohjesivun sovelluksessa.

Onko olemassa kuitteja, jotka eivät ansaitse rahaa takaisin?

Joo. Pankkiautomaattikuitit, arpajaiset ja käsinkirjoitetut kuitit ovat sellaisia ​​kuitteja, jotka eivät ansaitse rahaa takaisin.

Yhteenveto

CoinOut tarjoaa mahdollisuuden venyttää budjettiasi lataamalla kuittisi. Kuittia kohden ansaitsemasi summa on satunnainen, mutta voit ansaita, kun lataat kuitit melkein mistä tahansa jälleenmyyjästä.

On melko taattua, että et ansaitse huomattavaa määrää rahaa käyttämällä CoinOut. Siitä huolimatta hieman ylimääräistä rahaa siellä täällä voi kertyä ajan myötä.

Jos haluat lisätä budjettiasi hieman tai lisätä säästöjäsi sovelluksella, joka ei rajoita käteispalautusmahdollisuuksiasi tiettyihin kauppiaisiin, CoinOut on loistava vaihtoehto.