Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Constant Proportion Portfolio Insurance (CPPI) -vakuutuksen plussat ja miinukset

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Constant Proportion Portfolio Insurance (CPPI) -vakuutuksen plussat ja miinukset

CPPI on dynaaminen portfoliovakuutusstrategia, jonka tavoitteena on suojella sijoittajaa. Kuulostaa edulliselta, eikö? Mutta mitkä ovat Constant Proportion Portfolio Insurance (CPPI) -vakuutuksen edut ja haitat?

Vakiosuhteinen portfoliovakuutus on eräänlainen sijoitusriskien hallinta, joka perustuu varojen allokointiin. Yksinkertaisemmin sanottuna se on sijoitusvakuutus; sitä ei kuitenkaan tarjoa tyypillinen vakuutusyhtiö.

Kiinteän osuuden salkkuvakuutus mahdollistaa sijoittajan riskialttiiden sijoitusten tekemisen, joita kasvatetaan käyttämällä kerrannaisvaikutuksia eli omaa riskittömämpiä omaisuuseriä riskialttiimpien omaisuuserien vastapainoksi – Rama Contin ja Peter Tankovin mukaan University of Columbia Center for Financial Engineering.

Constant Proportion Portfolio Insurance (CPPI) -vakuutuksen plussat ja miinukset

Kuinka vakiosuhteinen portfoliovakuutus toimii

Jatkuva osuus portfoliovakuutus, vakuuttaa vastaan riskialttiita sijoituksia, vaatii seuraavat kolme summaa ja yhden allokoinnin sijoitusviikkoa kohden. Yksinkertaisemmin sanottuna,

  • Yksityishenkilön on ensin määriteltävä, kuinka paljon pääomaa hän sijoittaa.
  • Päätä sitten, kuinka paljon hänen menetettävänsä on kohtuullinen summa.
  • Arvioi sitten tappion prosenttiosuus riskialtista omaisuuden allokaatiosta.

Kaikki nämä mittaukset asetetaan kaavaan varojen allokoinnin määrän laskemiseksi.

  1. Pääoma = esim. 200 000 dollaria (C)
  2. Riskimittari = esim. 20 000 dollaria (D)
  3. Suurin häviö = Ex 75 % (M)
  4. Omaisuusrakenne = esim. 26 000 dollaria osakkeina, 174 000 dollaria valtion obligaatioina

Jotta päästään kohtaan 4, omaisuusrakenteeseen, yllä olevat numerot 1-3 on sisällytettävä CPPI-kaavaan. Pohjimmiltaan tämä kaava määrittää, kuinka paljon rahaa voidaan sijoittaa korkean riskin omaisuuteen, kun otetaan huomioon, että tappiomme ei ylitä yli 20 000 dollaria ja omaisuuden hinnanlasku on enintään 75%. [ Calculation = 75% of $26,000 is equal to $20,000 using the formula (1/M)x (D)=(1/.75) x ($20,000)= $26,000. ]

Otetaan esimerkki, oletetaan, että herra A:lla on 200 000 dollaria ja hän ei halua menettää enempää kuin 20 000 dollaria ja odottaa, että riskialttiimman omaisuuden hinta voi laskea jopa 75 % arvosta. Näiden annettujen tekijöiden mukaan vakiosuhteinen portfoliovakuutus (CPPI) voidaan laskea yllä mainitulla kaavalla.

🔥 Empfohlen:  3 helppoa vaihetta Kickass-video-opetusohjelmien luomiseen SaaS:lle 10 parhaan esimerkin avulla

Tämä on kuitenkin vain puolet prosessista. Koska edelleen on kysymys sijoitetun pääoman tuotosta ja omaisuusinstrumenteista, tämä viittaa siihen, mitkä sijoitusinstrumentit tuottavat riittävän korkean tuoton oikeuttamaan 75 % riskin.

Tässä tarkastellaan myös CPPI:n etuja ja haittoja.

Lue myös: 15 parasta aikavakuutussuunnitelmaa Intiassa 2020

Constant ratio -salkkuvakuutuksen edut

1. Ei johdannaisia ​​koskevia vaatimuksia

Vakiosuhteinen portfoliovakuutus on pitkälti tekniikka tai kaava, ja tällaisen tekniikan vaatimusten täyttämiseen käytettävät rahoitusvälineet ovat joustavia. Se tarkoittaa, että sijoittaja voi valita jonkin monimutkaisemman tai tuntemattoman sijoituksen sijaan sellaisen sijoituksen, jossa hän tuntee olonsa mukavaksi.

2. Pienemmät hallintokulut

Koska johdannaisia ​​ei tarvita ja joustavuus on sallittua CPPI-kaavassa, salkkukustannusten tehokkuuden optimoimiseksi voidaan valita rahoitusinstrumentteja, joilla on alhaisemmat hallinnointikustannukset, palkkiot ja palkkiot.

3. Säädettävä riski ja tuotto

Toinen vakiosuhteisen portfoliovakuutuksen etu on, että sitä voidaan mukauttaa ajoittain. Esimerkiksi jos riskitaso tai sijoituspääoman kokonaismäärä Jos sijoittaja muuttaa, CPPI-kaava voidaan helposti laskea uudelleen ja varat jakaa uudelleen kyseisen muutoksen mukaisesti.

Jatkuvan osasuhteen portfoliovakuutuksen haitat

Vakuutuksella on muutamia haittoja. Nämä haitat voidaan minimoida tehokkaalla päätöksenteolla ja markkinariskin tarkalla arvioinnilla, mutta ne tulee käsitellä, jotta taloudelliset tavoitteet, riskinsietokyky ja tavoitteet saavutetaan oikein.

1. Yläsuuntainen ROI voi olla tuntematon

Riskisijoituksissa ei yleensä ole kiinteitä tuottoprosentteja. Tämä tarkoittaa, että salkku voi menettää arvoaan eikä voi saada mitään. Joku, joka etsii tasaista, johdonmukaista kasvua, ei todennäköisesti hyväksy tällaista omaisuusvakuutuksen kohdentamista. Tämän ei kuitenkaan tarvitse olla iso tapaus, hän voi silti käyttää CPPI:tä kiinteillä tuottotasoilla ja erittäin alhaisella riskitasolla, mutta sitten siitä tulee jokseenkin merkityksetöntä, koska ei ole oikeastaan ​​​​mitään vakuutettavaa.

2. Saattaa päätyä väärään riskitason arvioon

Toinen mahdollinen ongelma CPPI:ssä on, että riskitason arvio voi mennä pieleen, jos sitä ei analysoida kunnolla. Esimerkiksi markkinat voivat laskea enemmän kuin sijoittaja odottaa tietyn omaisuuden osalta. Lisäksi väärä riskinarviointi voi tuhota potentiaalinen ROI tai aiheuttaa sijoittajan menetyksen enemmän kuin hän ajatteli. Siksi on erittäin tärkeää analysoida odotusten käytännöllisyyttä siitä, miten markkinat voivat toimia ja mitä voi tapahtua.

🔥 Empfohlen:  Asiakastilin laajuuden määrittäminen Magento 2:ssa

3. Vakuutuksen vaihtoehtokustannus

Jatkuvasuhteisessa portfoliovakuutuksessa on vielä yksi ongelma, vaihtoehtokustannus. Se tarkoittaa – Riskiomaisuuden vakuuttamiseen käytetty raha on rahaa, jota ei ole sijoitettu muihin riskialttiisiin omaisuuseriin. Vaihtoehtoiset kustannukset voivat itse asiassa merkitä mahdollisia säästöjä, jos nämä riskialttiit omaisuuserät eivät toimi. Lisäksi voi olla myös jonkinlaista turvallisempaa omaisuutta, joka tuottaa korkeamman tuoton, mikä lisää CPPI:n tarjoaman taloudellisen mahdollisuuden vaihtoehtoiskustannuksia.