Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

CredFlow Review: Ominaisuudet, hinnoittelu ja paljon muuta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: CredFlow Review: Ominaisuudet, hinnoittelu ja paljon muuta

Velkojen, saamisten, velkojien, myyjien, asiakkaiden jne. käsittely voi aiheuttaa unettomia öitä yrityksille niiden koosta ja toimialasta riippumatta. Saatavien kirjaamisesta, kuittien ja maksujen laskutuksesta, yhteistyöstä asiakkaiden ja asiakkaiden kanssa tiimin johtamiseen; on useita tehtäviä, jotka on hoidettava päivittäin. Jos etsit käyttäjäystävällistä ja kattavaa kassavirran hallintatyökalua, Credflow on vastaus huolesi. Tänään tarjoamme sinulle yksityiskohtaisen CredFlow arvostelu joka kattaa CredFlow-rahoituksen, CredFlown perustajan, CredFlow vs Biz Analyst ja CredFlow-työpöytäsovelluksen.

CredFlow Review: Ominaisuudet, hinnoittelu, edut ja haitat

Yritykset ovat laajentuneet nopeasti teknologian aikakaudella ja sen mukana tulee monia laskelmia ja budjetointia. Aikaisemmin ihmiset tekivät kirjanpidon manuaalisesti kynällä ja paperilla, mutta nyt se voi johtaa ristiriitaisuuksiin, hämmennykseen ja viivästyksiin, koska läpikäytettävää tietoa on niin paljon. Tässä CredFlow-työkalu voi tehdä ihmeitä, opimme lisää siitä ja CredFlow-perustajasta tässä CredFlow-katsauksessa.

Mikä on CredFlow?

Credflow on verkkopohjainen kattava kassavirranhallintaohjelmisto saamisten hallintaan ja luottoratkaisujen kehittämiseen. Se perustettiin vuonna 2019, ja sen pääkonttori sijaitsee Intiassa. Tämä sovellus on a täyden pinon rahoitusratkaisu joka luotiin ainoana tavoitteena tehdä myyjien hallinnasta ja velkojen perinnästä yksinkertaista. Työkalun automaation ansiosta organisaatiot voivat virtaviivaistaa laskutuksen, ilmoitusten antamisen, maksujen keräämisen, kassavirran hallinnan jne. ilman säännöllistä manuaalista puuttumista.

Se voidaan yhdistää useisiin muihin sovelluksiin, kuten Tally ERP 9, kerätä ja hallita tilisaatavia. Ohjelmisto kerää tietoa siirtyessään toimitusketjun vaiheesta toiseen. Jatkakaamme nyt tätä CredFlow-arvostelua ja ilmoitamme sinulle Credflow-perustajasta.

CredFlown perustaja

Kunal Aggarwal, kemianinsinööri IIT Delhistä ja kokenut liikemies, on Credflown perustaja. Tällä hetkellä he ovat palvelleet yli 10 000 asiakasta valtakunnallisesti. Heidän päätavoitteensa on pk-sektori riippumatta siitä, millä toimialalla he toimivat. Heillä on myös noin 35 000 miljoonan yrityksen verkosto ja laskut, joiden arvo on 8 00 000 INR.

He ovat vähitellen rakentamassa vahvaa läsnäoloa markkinoilla laajentumalla useille asiakkaille ja toimittajille, jotka etsivät B2B SaaS -alustaa kassavirran hallintaan. Äskettäin, he saivat Credflow-siemenrahoituksen Marquee VC Fundsilta 2,1 miljoonan dollarin arvosta. Tiedät nyt kuka on CredFlow’n perustaja ja miten heitä rahoitetaan. Tämän CredFlow-katsauksen seuraava osa kattaa sen ominaisuudet.

CredFlown ominaisuudet

Kun olet oppinut Credflow-perustajasta, tutustu tämän hämmästyttävän sovelluksen ominaisuuksiin. Credflown tärkeimmät ominaisuudet, jotka voivat olla erittäin hyödyllisiä yrityksellesi, ovat:

Kassavirran hallinta

Kassavirran hallinta on yksi suurimmista tehtävistä saamisten perinnässä ja velallisten kanssa asioinnissa. Credflow on tehokas työkalu, joka auttaa hallitsemaan saatavat tilit, luoda kannustinjärjestelmiä ja liiketoimintaraportteja edistäjille. Kaikki tiedot voidaan tarkastella ja koota yhteen paikkaan. Ohjelmisto mahdollistaa pidennettyjen luottojen raportoinnin ja hallinnan sekä välttää huonot luottotilanteet. Tämä tekee kassavirran hallinnasta helppoa ja vaivatonta tehtävää.

Joukkueen yhteistyö

Työskentely tiimin ja asiakkaiden kanssa voi olla vaivalloista, jos tehtäviä, raportteja ja prosesseja ei hallita hyvin ja jos kaikkia ei pidetä samassa silmukassa. Tämä voi aiheuttaa häiriöitä työnkulussa ja johtamisongelmia. Credflow:lla kaikki nämä asiat voidaan tehokkaasti välttää. Voit jakaa tietoja koko tiimin kanssa heidän sijainnistaan ​​riippumatta. Tämä vähentää ajanhukkaa tarpeettomiin kokouksiin ja vähentää myös riippuvuutta raporttien lähettämisestä.

🔥 Empfohlen:  Uusi Google-haun tunniste paljon siteeratuille lähteille

Käyttäjille voidaan antaa pääsy helposti ja tietojen jakaminen asiakkaiden ja tiimin kanssa voidaan tehdä muutamalla napsautuksella vain. Viestintähistoriaa voidaan seurata sekä tiimien että asiakkaiden kanssa. Lopuksi voit integroida tehtävien hallinnan mihin tahansa CRM helposti.

Taloudellinen raportointi

Credflow:ssa on tehokas käyttöliittymä, jonka avulla saat tarvittavat raportit ja saamisten analytiikan. Se on keskitetty palvelupiste kaikentyyppisille saamisihisi liittyville taloudellisille tiedoille ja raporteille. Ohjelmisto tarjoaa monenlaisia ​​raportteja, kuten ennakoidut kassavirrat, velallisten käyttäytymisen analyysi, keskimääräinen perintäaika, velallisten ikääntymisanalyysi jne. Kaikki nämä raportit auttavat ymmärtämään yrityksesi taloudellista tilaa ja auttavat tekemään parempia saamisia ja velkoja koskevia päätöksiä.

Automaatio

Credflow on älykäs automaatiojärjestelmä paikallaan. Tämä tekee kaikesta helppoa käyttäjille. Sinun ei tarvitse palkata perintäjohtajia velkojen perintään. Credflow tekee suurimman osan työstä itse. Ohjelmisto auttaa laskujen laatimisessa, laskujen toimittamisessa velallisille ja maksujen kohdentamisessa laskuihin. Credflow auttaa myös lähettämään automaattisia tekstiviestejä, sähköposteja ja puheluita velallisille muistuttamaan heitä odottavista maksuista.

Tally ERP 9 -integraatio

Tally ERP 9:llä on tärkeä rooli kassavirran hallinnassa ja laskutuksessa. Credflown avulla voit käyttää niitä integroidussa käyttöliittymässä. Voit käyttää asiakkaan liiketoimintaa Tally ERP 9 -portaalista ja lisätä sen sitten Credflow-ohjelmistoon. Tällä tavalla kaikki tietoportaalisi tiedot ovat käytettävissä Credflown avulla. Sinulla tulee olla lisensoitu Tally ERP 9 -ohjelmisto, jotta voit käyttää tätä ominaisuutta.

Lue myös: Money Robot Review

Hinnoittelu

Hinnoittelu on tärkeä näkökohta, jota käsittelemme seuraavaksi tässä CredFlow-katsauksessa. Credflow tarjoaa useita suunnitelmia ja paketteja yrityksille ja niiden tarpeille. Voit valita vuosi-, 2- ja 4-vuotisten suunnitelmien välillä tavoitteesi perusteella. Jokaisessa suunnitelmassa on joitain erityisiä lisäominaisuuksia, jotka tekevät niistä houkuttelevia budjettirajan mukaan. Valitse suunnitelma, lataa Credflow-työpöytäsovellus ja olet valmis. Tässä ovat hinnoittelusuunnitelmat, joista voit valita:

Vuosisuunnitelmat

Credflow tarjoaa käyttäjilleen kolmenlaisia ​​suunnitelmia. Tässä on lisätietoja niistä.

 • Lite-suunnitelma: Tämä on keskitason suunnitelma niille, jotka haluavat ostaa palvelut vuodeksi. Tässä saat rajoitettuja etuja, kuten vain yksi käyttäjä on sallittu yhden yrityksen kanssa kukossa. Suunnitelma sallii rajoittamattoman määrän sähköposteja ja WhatsAppia 1000 krediitillä SMS- ja IVR-puheluihin. Hinta: 2 999 INR / 12 kuukautta, 5 998 INR / 2 vuotta ja 11 996 INR / 4 vuotta.
 • Säästösuunnitelma: Säästösuunnitelma on sekä budjettiystävällinen että runsaasti ominaisuuksia pk-yrityksille. Tämän suunnitelman avulla voit käyttää aloitussuunnitelman ominaisuuksia ja etuja sekä useita lisäetuja. Suunnitelma sallii 2 käyttäjää ja 2 yritystä. Suunnitelman tärkein etu on, että sen avulla IVR-puhelut ja tekstiviestipalvelut voivat olla vuorovaikutuksessa velallisten kanssa. Saat 7 000 luottoa tässä suunnitelmassa. Voit lähettää rajattomasti WhatsApp- ja sähköposti-ilmoituksia ilman luottojärjestelmää. Hinta: 5 999 INR / 12 kuukautta, 11 998 INR / 2 vuotta ja 23 996 INR / 4 vuotta.
 • Paras hinta-laatusuhde: Se on yksi suosituimmista suunnitelmista, jossa saat kaikki Lite- ja Saver-suunnitelman ominaisuudet sekä lisäominaisuudet, kuten Tally-varmuuskopiointi ja maksuyhdyskäytävä. Saat myös 10 000 krediittiä ja enemmän 3 käyttäjää ja organisaatiota voi käyttää tätä pakettia. Hinta: 9 999 INR / 12 kuukautta, 19 998 INR / 2 vuotta ja 39 996 INR / 4 vuotta.

Tietoturva

Jokainen organisaatio on huolissaan tiedoistaan ​​ja yksityisyydestään. Jos valitset kassavirran hallintaohjelmiston, on väistämätöntä, että kirjoitat paljon dataa ja numeroita. Tämä voi saada ihmisen tuntemaan olonsa skeptisiksi ohjelmiston käyttöön. Credflown avulla voit olla täysin mielenrauhassa tietojesi suhteen.

🔥 Empfohlen:  Mobistealth Review 2023: Onko se laillista? Onko se huijaus?

Credflow käyttää päittäin salaus pitääksesi tietosi turvassa. Tämä auttaa suojaamaan salasanasi, kirjautumistietosi ja muut tiedot. He käyttävät myös Amazon Web Services -palvelua, joka mahdollistaa helpon integroinnin ja parantaa alustalla siirrettävien tietojen turvallisuutta. Niiden monikerroksinen suojaus ei anna kolmansien osapuolien käyttää tietojasi ja estää myös tietojesi hakkeroinnin.

Asiakaspalvelu

Keskustelemme tämän alustan asiakastuesta CredFlow-arvostelussamme. Uuden ohjelmiston navigointi ja niiden integroiminen organisaatioosi ei ole helppo tehtävä. Sinulla on kysymyksiä ja tiedusteluja alkuvaiheessa ja jopa myöhemmissä vaiheissa. Credflow huolehtii myös siitä. Heillä on 24×7 asiakastuki, joka on valmis auttamaan kaikissa asennukseen, integrointiin, hinnoitteluun jne. liittyvissä ongelmissa. Voit ottaa heihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. He auttavat kaikissa teknisissä ja ei-teknisissa ongelmissa.

CredFlow Lataa työpöytäsovellus

Credflow:n käyttäminen on melko helppoa rekisteröityä ja käyttää, koska siinä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä sujuvamman käyttökokemuksen takaamiseksi. Näin suoritat Credflow-lataustyöpöytäsovelluksen ja rekisteröidyt siihen:

Kirjaudu

1. Siirry kohtaan Credflow virallinen sivu ja klikkaa Kirjaudu sisään ilmaiseksi -painiketta. Tämän jälkeen sinut ohjataan rekisteröintisivulle.

2. Rekisteröidy-sivulla täytä tiedot kuten nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, kirjanpitoohjelmiston nimi jne.

3. Kun olet täyttänyt tiedot, napsauta Rekisteröidy -painiketta ja olet valmis seuraavaan vaiheeseen.

4. Valitse nyt tarpeidesi mukainen suunnitelma.

Lataa sovellus

Rekisteröitymisen jälkeen sinun on ladattava sovellus tietokoneellesi tai matkapuhelimeesi. Mobiilikäyttöön voit ladata sen App Storesta tai Play Kaupasta.

PC:lle voit siirtyä kohtaan rekisteröintisivu ja klikkaa alaspäin osoittava nuoli -kuvaketta ja CredFlow-asennus alkaa latautua. Nyt tiedät koko Credflow-työpöytäsovelluksen latausprosessin.

Synkronoi tiedot

Kun olet ladannut sovelluksen valitsemallesi laitteellesi, sinun on synkronoitava tiedot. Kaikki muut alustat, kuten CRM, Tally ERP, voidaan integroida suoraan sovellukseen. Näin sinä ja tiimisi voitte hoitaa tehtäviä etänä Credflow dashboardin avulla.

Kirjaudu sisään

Lopuksi voit kirjautua sisään valtuustiedoillasi noudattamalla tässä Credflow-katsauksessa mainittuja aiempia vaiheita. Voit lisätä tiimiin jäseniä, jotta he voivat käyttää samoja kirjautumistietoja saadakseen pääsyn ohjelmistoon omista laitteistaan.

Credflow vs. Biz Analyst

On olemassa useita erilaisia ​​alustoja, jotka mahdollistavat helpon kirjanpidon ja taloushallinnon yrityksellesi. Credflow täällä käsitellään yksityiskohtaisesti. Mutta yksi Credflown suosituimmista kilpailijoista markkinoilla on Biz analyytikko.

Biz Analyst tekee Tallysta helposti saatavilla kaikilla mobiililaitteilla. Myyntitilausten, ostotilausten ja muiden taloustietojen saamiseksi sinun ei tarvitse luottaa yrityksen kirjanpitäjiin tai mennä itse toimistoon. Voit seurata ja hallita velkoja, saamisia, käteistä ja pankkisaldoa käyttämällä Biz Analyst Tallya mobiililaitteella. Päiväkirjojen, tapahtumien ja kustannusten hallintaan tarkoitettujen kehittyneiden työkalujen lisäksi se tarjoaa valmiuksia kassavirran, varaston ja myynnin hallintaan. Verrataanpa tarkemmin Credflow vs. Biz analyytikkoa.

ominaisuudet

Olemme jakaneet Credflow:n ja Biz Analystin ominaisuudet taulukkoon alla, jotta voit ymmärtää niitä paremmin.

CredFlow Biz analyytikko
 • Täydellinen automaatio: CredFlow käyttää sähköposti-, teksti- ja IVR-puheluita muistuttamaan käyttäjiä automaattisesti maksujen suorittamisesta.
 • Analyysit ja raportit: Ohjelma tarjoaa perusteellisen liiketoiminta-analyysin, jonka avulla yritykset voivat seurata saatavia.
 • Tunnista taloutesi: CredFlow tarjoaa kattavat tiedot velallisista, ennakoiduista kassavirroista ja tyypillisistä perintäajoista.
 • Joukkueen yhteistyö: Järjestä toimintaa CRM:ssä, kommunikoi asiakkaiden kanssa ja seuraa asiakkaiden vuorovaikutusta.
 • Maksuilmoitukset: Lähetä automaattisia maksumuistutuksia asiakkaille ja asiakkaille säännöllisin väliajoin.
 • Kassavirran hallinta: CredFlow luo palkitsemisohjelmia ja luo automaattisesti yritysraportoinnin promoottorien perusteella.

 • Kojelauta: Tietojen tutkimista sekä myynnin ja kassavirran hallintaa varten Biz Analyst tarjoaa toimintoja, mittareita ja suodattimia yhdessä paikassa.
 • Ajankohtainen muistutus: Tämän business intelligence -ohjelmiston ansiosta useiden maksumuistutusten lähettäminen kerralla on helppoa.
 • Varastonhallinta: Tämän BI-työkalun avulla näet varastotuotteesi helposti.
 • Useita käyttäjiä: Se auttaa hallitsemaan useita käyttäjiä ja jakamaan heidät eri käyttöoikeustasoille.
 • Säännölliset liiketoimintaraportit: Ohjelmisto tarjoaa perusteelliset raportit myynnistä ja ostoista asiakkaiden ja toimittajien kanssa asiointia varten.
 • Useita yrityksiä: Kun haluat tarkastella kunkin yrityksen tietoja, ohjelman avulla on helppo lisätä useita Tally ERP9/Prime -yrityksiä.
 • Tuo tiedot: Tietojen analysointiohjelmiston Biz Analyst avulla hallitse myynti-, hankinta- ja laskutilauksia tuomalla tietoja ja lukuja tarpeen mukaan.
 • Sisään- ja uloskirjautuminen: Moduuli tukee paikkamerkittyjen sisään- ja uloskirjautumisraporttien ylläpitoa jokaista asiakaskäyntiä varten.
 • Maksumuistutus: Käytä Business Intelligence -ohjelmistoa Biz Analyst lähettääksesi seurantamuistutuksia ja puolittaaksesi maksuviivästyksiä.
🔥 Empfohlen:  Castanet Review: Enhanced LinkedIn Lead Generation Tool

Tekniset tiedot

Ominaisuuksiensa jälkeen katsokaamme, miten nämä alustat vertautuvat teknisten tietojen suhteen.

Tekniset tiedot Credflow Biz analyytikko
Kieli Englanti Englanti
Laitteet Pöytäkone ja mobiili mobiili
Tuetut alustat Windows, MAC, Ubuntu, Linux, Android, iOS iOS ja Android
Ala Kaikki toimialat Kaikki toimialat
Liiketoimintaa Kaikki yritykset Kaikki yritykset
Käyttöönotto Web-pohjainen Ikuinen

Hinnoittelu

Nyt vertaamme näiden alustojen hintoja.

Credflow Biz analyytikko
Kevyt suunnitelma INR 2 999 / vuosi Ilmainen kokeilu INR 0 7 päivän ajan
Säästösuunnitelma INR 5 999 / vuosi Olennainen suunnitelma INR 250/kk
Paras hinta-laatusuhde INR 9 999 / vuosi Kasvusuunnitelma INR 275/kk

Lue myös: Wint Wealth Review

CredFlow plussat ja miinukset

Toistaiseksi olemme käsitelleet monia asioita tässä Credflow-arvostelussa, mukaan lukien Credflow-perustaja, mutta on ratkaisevan tärkeää, että tarjosimme tasapainoisen näkökulman tämän sovelluksen arvioimiseen. Tätä varten olemme koonneet joitain tämän sovelluksen etuja ja haittoja, ja ne ovat seuraavat.

Plussat

 • Se on hyödyllinen ohjelmisto, joka on yhteensopiva kaikkien toimialojen ja liiketoimintatyyppien kanssa.
 • On olemassa useita ominaisuuksia, jotka tarjoavat vaivatonta palveluiden käyttöä.
 • Yhteensopiva eri käyttöohjelmistojen kanssa.
 • 24×7-asiakastuki on hyödyllinen uusille käyttäjille.

Haittoja

 • Hinta on korkeammalla puolella.
 • Ohjelmiston oppimiskäyrä voi olla jyrkkä, koska sen ymmärtäminen vaatii harjoittelua ja kärsivällisyyttä.

No, siinä se on! Valmis CredFlow arvostelu joka auttaa sinua ymmärtämään tämän uskomattoman ja käyttäjäystävällisen ohjelmiston ominaisuuksia ja etuja. Hallitset helposti kassavirtaasi, saataviasi ja velkojasi, perit velkoja, hallinnoit laskuja ja pidät myös hyvää tiimityötä. Olemme kattaneet CredFlow-rahoituksen, CredFlown perustajan, CredFlow vs Biz Analyst ja CredFlow-työpöytäsovelluksen. Nyt on sinun aikasi tehdä päätös.