Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Crowdtap Review 2023: Plussat, miinukset ja tulosodotukset

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Crowdtap Review 2023: Plussat, miinukset ja tulosodotukset

Jos etsit helppoa tapaa lisätä vaatimattomasti tulojasi kuukausittain, maksulliset tutkimukset voivat olla oikeutettua sivuhuilaa.

Online-kyselyihin vastaaminen rahasta ei ole uusi käsite. Joka vuosi avautuu kymmeniä uusia sivustoja, jotka tarjoavat käyttäjille maksun mielipiteidensä jakamisesta. Jotkut ovat varmasti parempia (ja vähemmän roskapostia) kuin toiset, joten halusin itse selvittää, kuinka Crowdtap vertautuu kilpailijoihin.

TL;DR: Jos olet valmis uuteen mahdollisuuteen ansaita lisärahaa, Crowdtap voi toteuttaa sen, eikä se vaadi sinulta suurta sitoutumista.

Mikä on Crowdtap?

Vuonna 2009 perustettu Crowdtap on verkkoyhteisö, joka palkitsee kuluttajia näkemyksensä ja mielipiteidensä jakamisesta. He työskentelevät tunnettujen tuotemerkkien kanssa, kuten Verizon, Kraft, eBay ja Sony. Crowdtap työskentelee myös uusien tuotemerkkien kanssa, jotka haluavat testata ideoitaan avoimilla markkinoilla – esimerkiksi yksi äskettäin tekemistäni kyselyistä koski uuden tequila-brändin mahdollisia tunnuslauseita.

Crowdtap antaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita pisteitä useilla tavoilla, kuten muillakin maksullinen verkkokysely sivustoja. Toimintaan kuuluu kyselyyn vastaaminen, keskusteluihin osallistuminen ja näytetestaus. Uusien käyttäjien kohdalla pääpaino on kuitenkin kyselyissä. Kun olet saanut pisteitä näistä tehtävistä, voit lunastaa pisteet lahjakortteihin eri liikkeisiin.

Crowdtapilla on myös suositusohjelma, joka antaa sinulle bonuspisteitä, kun suosittelet ystäviä rekisteröitymään.

Onko Crowdtap laillinen?

Crowdtap on hyvämaineinen yritys. Trustpilotin Crowdtap-arvostelut antavat sen arvosanaksi “Keskimääräinen” 3,6/5 tähteä.[1]

On kuitenkin tärkeää tarkastella, miksi ihmiset valittavat. Ihmisillä on joitain yleisiä ongelmia kyselyyrityksissä, pääasiassa liiallinen määrä sähköposteja, kyselyistä poissulkeminen ja vaikeuksia maksujen kanssa. Mutta jos katsot viimeisimmät valitukset, joita ihmiset ovat saaneet Crowdtapista, useimmat niistä johtuvat sivuston teknisistä ongelmista. Voin myös todistaa sen; Minulla oli vaikeuksia rekisteröityä sivustolle, ja minut kirjattiin ulos useita kertoja osallistuessani kyselyihin (katso videoarvosteluni tämän artikkelin yläosasta).

Mielestäni hikka tuntui enemmän aidolta häiriöltä kuin millään pahalta tai huijaukselta.

Redditissä on myös joitain Crowdtap-arvosteluja, joissa valitetaan, että yritys keskeyttää tilit säännöllisesti ja että niitä on vaikea saada takaisin käyttöön ottamatta yhteyttä asiakaspalveluun useita kertoja. Itse en ole vielä kokenut tätä, mutta se on ehdottomasti huomioitava asia.

Mitä tulee palkkioihin, huomasin, että Crowdtap on linjassa muiden tutkimussivustojen maksamien kanssa. 1 000 pisteen ansaitseminen ansaitsee 5 dollarin lahjakortin, ja minulla kesti noin puolitoista tuntia saavuttaa tämä kynnys.

Aiheeseen liittyvä: 20 parasta rahaa ansaitavaa sovellusta tien päällä

Miten Crowdtap toimii

Ihannetapauksessa tilin luominen ja palkintojen ansaitseminen Crowdtapilla kestää vain muutaman minuutin. Minulla oli ongelmia tilin luomisessa, ja minun piti odottaa useita minuutteja puhelinnumeroni vahvistamista, mutta kun pääsin sisään, olin valmis lähtemään.

1. Luo tili

Sinä pystyt rekisteröidy sähköpostiosoitteella tai Facebook-tili. He kysyvät myös koko nimesi, kaupunkisi, osavaltiosi, postinumerosi, sukupuolesi ja syntymäaikasi.

Kun olet vahvistanut puhelinnumerosi, sinut ohjataan aloitusnäytön hallintapaneeliin, jossa voit alkaa keräämään pisteitä.

🔥 Empfohlen:  AI-kirjoitustyökalujen plussat ja miinukset

2. Valitse “Tehtävä”

Nopein tapa saada pisteitä on vastata kyselyn kysymyksiin kojelaudalla. Crowdtap-testissäni ansaitsin ensimmäiset 91 pistettäni alle 5 minuutissa sivustolla.

Crowdtapilla voit ansaita rahaa seuraavilla tavoilla:

 • Verkkokeskustelut
 • Kyselyn kysymykset ja vastaukset
 • Arvostelut tai gallupit
 • Osallistuminen ohjelmiin
 • Piirustusten, valokuvien tai muun sisällön lähettäminen
 • Mallituotteen testaus

Esimerkkituotteen testaustehtävät ovat enemmän mukana kuin muut vaihtoehdot, koska ne edellyttävät sinua testaa tuotetta ennen kuin jaat mielipiteesi. Crowdtap voi lähettää sinulle näytteen postitse tai antaa sinulle kupongin käytettäväksi kaupoissa. Minua ei ole vielä valittu tekemään yhtäkään näistä, mutta olen kiinnostunut kokeilemaan sitä ja katsomaan, miten se toimii. Päivitän tämän arvostelun, jos/kun näin tapahtuu.

Aloitusnäytössäsi on luettelo kaikista mahdollisuuksista ansaita pisteitä. Aloita kysely napsauttamalla neliötä. Ansaitset 10 pistettä, kun vastaat peruskysymyksiin, kuten miksi päätit liittyä Crowdtapiin.

Profiilisi tiedot auttavat määrittämään, mitkä mahdollisuudet sopivat sinulle. Jokaisella tuotemerkillä on erilaiset vaatimukset, etkä välttämättä täytä jokaiseen kyselyyn. Yksi asia, jota arvostin Crowdtapissa, on se, että kyselystä poistaminen on nopea prosessi. sinun ei tarvitse vastata kymmeniin kysymyksiin vain saadaksesi selville, ettet täytä vaatimuksia etkä ansaitse pisteitä. Yleensä jo muutamasta kysymyksestä selvisi, lähdinkö pätevyyteen vai en.

Suurin osa brändien esittämistä kysymyksistä on avoimia tai monivalintakysymyksiä. Jotkut ovat siellä varmistaakseen, että kiinnität huomiota. Tämä kysymys esimerkiksi kysyy suosikkiväriäsi, mutta käskee sinua valitsemaan vastaukseksi “keltaisen”. Jos valitset jotain muuta kuin keltaista, sivusto tietää, että et lukenut ohjeita.

Crowdtapin sivustolla on helppo navigoida, ja se näyttää pisteesi näytön oikeassa yläkulmassa. Kun suoritat tehtäviä, seuraava ponnahtaa automaattisesti esiin, jotta voit ansaita pisteitä nopeammin.

3. Kerää palkintosi

Kun saavutat 1 000 pistettä, joiden arvo on 5 dollaria, voit vaihtaa tulosi ilmaiset lahjakortit Amazonin kaltaisille jälleenmyyjille. Vaikka käyttäjät voivat ansaita pisteitä Crowdtap-sovelluksella puhelimissaan, voit lunastaa palkintoja vain verkkosivustolla.

Ennen kuin yritys lanseerasi uudelleen vuonna 2018, Crowdtap lunasti automaattisesti pisteitä 5 dollarin Amazon-lahjakortilla aina, kun saavutat 1 000 pisteen kynnyksen. Nyt käyttäjät voivat hallita, milloin ja miten he nostavat palkintoja, mukaan lukien pisteiden säästäminen arvokkaampaan voittoon.

Kun saavutin 1000 pistettäni, päätin lunastaa Amazon-lahjakortin. Aika, jonka päätin lunastaa pisteeni siihen asti, kun lahjakortti oli postilaatikossani, oli noin 10 minuuttia, mikä oli hienoa. Olen kuullut kauhutarinoita muista kyselysivustoista, jotka pidättelevät lunastuksia ja raahaavat aina maksamaan käyttäjiä, joten Crowdtapin nopea maksun saaminen oli erittäin arvostettua.

Kuinka ansaita eniten Crowdtapilla

Kuinka paljon ansaitset Crowdtapilla, riippuu useista tekijöistä. Aika, jonka käytät tehtävien suorittamiseen, määrittää enimmäkseen kuinka monta pistettä ansaitset. Jokainen tehtävä on eri pistemäärän arvoinen, joten valitsemasi tehtävät vaikuttavat myös edistymiseen.

Ansaitaksesi eniten rahaa Crowdtapilla, varmista:

 • Hae mahdollisimman moneen tehtävään
 • Valitse tehtäviä, joilla on korkea pistearvo

Muista myös käydä sivustolla joka päivä uusien mahdollisuuksien varalta. En tiedä tätä varmasti, mutta aavistukseni on, että Crowdtap rajoittaa yhden istunnon aikana suoritettavien kyselyiden määrää pitääkseen huomiosi ja vastauksesi “tuoreina”. Aina kun palasin seuraavana päivänä tekemään lisää tutkimuksia, heillä oli aina jotain saatavilla.

🔥 Empfohlen:  Snapchat Streak: mikä se on ja kuinka aloittaa se

Crowdtap-vaihtoehdot

Vaikka Crowdtap on kohtuullinen alusta maksullisten kyselyjen suorittamiseen, saatat löytää sen sinulle paremmin sopivan.

Etsitpä sitten lisää vaihtoehtoja pisteiden tai palkintojen ansaitsemiseen, sinulla on tiliongelmia Crowdtapin kanssa tai kyselyt ovat vain loppuneet, nämä muut sivustot, kuten Crowdtap, voivat auttaa pitämään palkinnot käynnissä.

Alustan maksu vähintään useita mahdollisuuksia ansaita pisteitä kanta-asiakasohjelma Rekisteröidy bonusmaksut käteiseksi
Crowdtap 5 dollaria Joo Ei Ei Ei
Ipsos iSay 5 dollaria Ei Ei Ei Joo
Merkkitutkimukset 10 dollaria Joo Joo $1 Joo
Kysely Junkie 5 dollaria Joo Ei Ei Joo
Swagbucks 3 dollaria Joo Ei 10 dollaria Joo

UKK

Joskus vastauksia voi olla vaikea löytää upotettuna pitkään blogikirjoitukseen. Tässä on yhteenveto kysymyksistä, joita ihmiset useimmiten kysyvät Crowdtapista.

Onko Crowdtap huijaus?

Crowdtap ei ole huijaus. Omasta kokemuksestani sain juuri sen, mitä odotin Crowdtapin käytöstä ilman yllätyksiä. Lisäksi minua ei ole tietääkseni lisätty millekään roskapostilistalle, mikä on ehdottomasti riski, joka liittyy kyselysivustoihin. Crowdtap lähettää minulle sähköpostia vain kerran päivässä, mikä on täydellistä.

Kuka voi liittyä Crowdtapiin?

Käyttäjien on oltava vähintään 13-vuotiaita ja asuttava Yhdysvalloissa, jotta he voivat ansaita pisteitä Crowdtapissa.

Kuinka paljon Crowdtap-pisteet ovat arvokkaita?

1 000 pistettä ansaitset 5 dollarin lahjakortin, mikä tarkoittaa, että 1 piste on puoli senttiä.

Voitko ansaita hyvän tuntihinnan Crowdtapilla?

Ei. Verkkokyselyihin osallistumisen ei ole tarkoitus korvata kokopäiväisiä tulojasi.

Kesti noin puolitoista tuntia ansaita 1000 pistettä, mikä riitti 5 dollarin lahjakorttiin. Olettaen, että tämä on tavallinen pisteiden ansaitsemisprosentti, se on noin 3,33 dollaria tunnissa. Ei hienoa, mutta se on myös helppoa, mieletöntä työtä, jonka voit tehdä katsoessasi televisiota tai istuessasi metrossa.

Et tienaa tarpeeksi lopettaaksesi päivätyösi, mutta voit ansaita tarpeeksi maksullisten tutkimussivustojen kautta maksaaksesi joitain harkinnanvaraisia ​​kuluja. Jos sinulla on työpaikka, jossa on internetyhteys ja paljon seisokkeja, voit käyttää Crowdtap-ohjelmaa ansaitaksesi muutaman ylimääräisen dollarin joka kuukausi.

Riippuen tarjouksista, joihin olet oikeutettu, voit realistisesti odottaa ansaitsevasi 0–20 dollaria kuukaudessa.

Mikä tekee Crowdtapista eron muista kyselysivustoista?

Vaikka Crowdtapilla on joitain samoja ominaisuuksia kuin muilla maksullisilla kyselysivustoilla, on joitain eroja. Löydät samanlaisia ​​monivalintamuotoja, joita käytetään yleisesti muilla kyselysivustoilla, mutta Crowdtap kysyy myös avoimia kysymyksiä, joiden avulla voit jakaa mielipiteesi perusteellisesti.

Crowdtapin erottaa myös mahdollisuus testata näytetuotteita. Saat ilmaisen näytteen postissa ja ansaitset pisteitä mielipiteesi jakamisesta tuotteen käytön jälkeen.

Millaisia ​​kysymyksiä sinulta kysytään Crowdtapissa?

Henkilökohtaisten demografisten tietojen lisäksi Crowdtap käyttää monia tottumuksiasi koskevia kysymyksiä ohjatakseen sinut asianmukaisiin kyselyihin. Esimerkiksi eräässä kyselyssä minulta kysyttiin päivittäistavarakaupan ostotottumuksistani. Kun Crowdtap vahvisti, että teen paljon ruokaostoksia kotitalouteeni varten, aloitin syvällisemmän kyselyn eri ruokamerkeistä.

🔥 Empfohlen:  SoundCampaign Review 2023: Onko se laillista? Onko se huijaus?

Joitakin kysymyksiä ja kyselyaiheita, joita minulta kysyttiin Crowdtapissa:

 • Minkä iskulauseen pidin parempana uudelle tequilabrändille
 • Mikä tulee ensimmäisenä mieleen, kun ajattelen Morgan Stanleya?
 • Minkä merkkisestä majoneesista pidän?
 • Mitkä ovat motiivini pitämään nurmikoni hyvää huolta?
 • Ostaisinko koskaan Theraflun uutta flunssan jälkeistä lisäravinnetta?

Onko Crowdtapissa vaikea ansaita ja lunastaa palkintoja?

Crowdtapilla on virtaviivainen käyttöliittymä, jota on helppo käyttää (ilman ajoittain tapahtuvia turhauttavia häiriöitä). Voit luoda ilmaisen tilin melko helposti ja olet oikeutettu ansaitsemaan pisteitä heti. Kerättämiesi ja lunastamiesi pisteiden määrä on erilainen kaikille.

Pisteitäsi kertyy nopeasti, jos kirjaudut sisään usein vastataksesi kyselyihin, vastataksesi kysymyksiin ja hakeaksesi testituotteita kotona.

Jotkut käyttäjät valittavat, että he pystyivät ansaitsemaan useita satoja pisteitä heti rekisteröitymisen jälkeen, mutta tarjoukset hidastuivat, eivätkä he pystyneet ansaitsemaan tarpeeksi kotiutusta varten. Näin voi käydä, jos et sovi Crowdtapin nykyisten tarjousten profiiliin. Minulla ei henkilökohtaisesti ollut tätä ongelmaa, mutta ehkä se tarkoittaa vain sitä, että olin yksi onnekkaista.

Viime kädessä kokemuksesi riippuu käyttämästäsi ajasta, valitsemistasi tehtävistä ja tarjouksista, joihin olet oikeutettu.

Saako Crowdtapilla käteistä rahaa?

Crowdtap ei maksa käteisellä. Sen sijaan sivustolla voit vaihtaa pisteesi lahjakortteihin. Lahjakortit voidaan lähettää sähköpostiisi tai fyysisenä korttina postiosoitteeseesi.

Onko Crowdtapilla suositteluohjelmaa?

Sivustonsa mukaan he tekevät. En kuitenkaan löytänyt viittauslinkkiä/koodia mistään hallintapaneelistani, joten on mahdollista, että he ovat keskeyttäneet viittausohjelmansa toistaiseksi. Vaikka se olisi aktiivinen, viittausohjelma itsessään ei ole kovin kannustava. Crowdtap-viiteohjelma tarjoaa 100 pistettä sinulle ja 100 pistettä suositellulle ystävällesi, mutta vain silloin, kun hän saavuttaa ensimmäiset 1 000 pistettä. Koska 1 000 vastaa 5 dollaria, se tarkoittaa, että 100 pisteen viittaus on arvoltaan vain 0,50 dollaria.

Crowdtap-arvostelu Yhteenveto: Tuomio

Niin kauan kuin odotuksesi ovat todellisuuden mukaisia, mikä tarkoittaa, että olet hyvä ansaitsemalla 2–4 ​​dollaria tunnissa kyselyihin vastaamisesta vapaa-ajallasi, niin kyllä, Crowdtap on sen arvoinen.

Jos sinulla on ylimääräistä aikaa päivässä, Crowdtap voi auttaa sinua ansaita rahaa verkossa vapaa-ajallasi. Helppokäyttöisyys ja erilaisia ​​lahjakortteja, joista valita pisteitä lunastaessa, erottaa yrityksen muista tutkimussivustoista. Jos sinulla on kuitenkin parempaa tekemistä ajallasi, sinun pitäisi luultavasti tehdä merkityksellisempää toimintaa.

Maksullisten verkkokyselyiden tekeminen ei tee sinusta rikasta, mutta Crowdtapin käyttäminen voi auttaa sinua ansaitsemaan lisätuloja. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden testata uusia tuotteita ja kertoa mielipiteesi niistä. Jos pidät ilmaisista tavaroista, Crowdtap saattaa olla tutustumisen arvoinen.

Aiheeseen liittyvä: 14 tiedonkeruusovellusta, jotka maksavat tiedoistasi

Table of Contents