Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Crypto Mining siirtyy valtavirtaan mobiilisovelluksilla, joiden avulla käyttäjät voivat louhia älypuhelimistaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Crypto Mining siirtyy valtavirtaan mobiilisovelluksilla, joiden avulla käyttäjät voivat louhia älypuhelimistaan

Muistatko, kun kryptolouhinta oli jotain, mitä kuka tahansa pystyi tekemään vain kunnollisella tietokoneella? Kyllä ne ajat ovat menneet. Kaivostoiminta on nykyään kallis ja tekninen yritys, joka on useimpien ihmisten ulottumattomissa. Tämä on johtanut tilanteeseen, jossa kaivostoiminta on keskitetty niiden käsiin, joilla on siihen varaa. Mutta entä jos voisimme muuttaa kaiken? PLC Ultima, uusi lohkoketjupohjainen ekosysteemi, tekee kryptolouhinnasta entistä helpompaa massojen ulottuville uudella lähestymistapallaan kryptolouhintaan: mobiilisovelluksilla.

Hajautetuissa järjestelmissä, kuten lohkoketjussa, yhteisöllä on aktiivinen rooli suorittamalla solmuja, jotka tarkistavat transaktioita tai käynnistämällä kaivostiloja kirjoittamaan tapahtumalohkoja lohkoketjuun. Vastineeksi aktiiviset osallistujat palkitaan työstään digitaalisilla kolikoilla. Tämä pitää hajautetut järjestelmät elossa ja mahdollistaa palkkioiden oikeudenmukaisen jakamisen. Mutta kalliiden kaivoslaitteiden ja korkean energiankulutuksen myötä tavallisten ihmisten on vaikeampi osallistua kaivostoimintaan.

PLC Ultima’s löysi ratkaisun tähän ongelmaan: lyönnin. Kallien ja energiaa kuluttavien laitteiden ostamisen sijaan lyöminen tapahtuu älypuhelimien sovellusten kautta. Yleensä älypuhelimista puuttuu tarvittava laitteisto kaivostoiminnan vaatimien monimutkaisten matemaattisten laskelmien suorittamiseen. Kryptovaluutan louhinta vaatii erillisen tietokoneen, jossa on tehokas grafiikkaprosessoriyksikkö (GPU) tai sovelluskohtainen integroitu piiri (ASIC) näiden monimutkaisten laskelmien suorittamiseen. Älypuhelimissa sen sijaan on vähemmän tehokkaat prosessorit, eikä niitä ole suunniteltu kestämään kaivostoiminnan vaatimaa intensiivistä laskentaa. Lisäksi älypuhelimilla louhinta kuluttaisi paljon virtaa, mikä vaikuttaisi merkittävästi akun kestoon ja voisi johtaa ylikuumenemiseen. Mutta PLC Ultima -tiimin keksimä lyönti on uusi lähestymistapa lohkoketjuteknologiaan.

Rahapaja tekee siitä miljoonien ihmisten ulottuvilla ja mahdollistaa energiatehokkaamman tavan tuottaa uusia kolikoita. Tällä hetkellä yli 1,5 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa käyttää sitä, ja määrä vain kasvaa. Äskettäin PLCU, ekosysteemin alkuperäinen kolikko, murtautui suosituimpien kolikoiden kärkeen. Coingeckon mukaan se sisällytettiin Intian kymmenen trendikkäimmän kolikon joukkoon muiden jo tunnettujen kryptovaluuttojen, kuten Bitcoinin ja Ethereumin, joukossa.

🔥 Empfohlen:  "Crypto is Junk" JPMorganin tunnustus ennustaa krypton sukupuuttoon

PLC Ultiman tavoitteena on tarjota ihmisille ympäri maailmaa uusia, korkean teknologian tapoja parantaa elintasoaan. Projektiryhmä ei halua perinteisen kaivostoiminnan esteiden estävän kehittyvien talouksien ihmisiä osallistumasta kryptomaailmaan. PLC Ultiman mobiiliverkon avulla kuka tahansa voi liittyä ja ansaita palkintoja ekosysteemin tukemisesta. Se on uusi ote vanhaan konseptiin, ja se tekee kryptolouhinnasta kaikkien saatavilla. PLC Ultima -lohkoketju on päivitetty versio Litecoin-lohkoketjusta, joka keskittyy nopeuteen ja energiatehokkuuteen.

PLC Ultima -ekosysteemin lanseerasi Alex Reinhardt, kokenut pääomasijoittaja, ekonomisti ja yrittäjä, jolla on kokemusta menestyvien startup-yritysten ja fintech-alustojen käynnistämisestä.

Luopumalla kalliista laitteista ja syvästä teknisestä tietämyksestä PLC Ultima on mullistanut pelin mobiilipohjaisella salauskaivosratkaisullaan. Heidän kaksi alkuperäistä kolikkoaan, PLCU ja PLCUX, tekevät osallistumisesta ja palkintojen ansaitsemisesta helppoa. Kun PLCU toimii transaktiokolikkona ja PLCUX keskittyy uusien kolikoiden tuottamiseen, PLCU:n deflaatiomalli varmistaa niukkuuden polttamalla kolikoita ja lisäämällä kysyntää jälkimarkkinoilla.

Päästäkseen mukaan PLC Ultimaan käyttäjien tarvitsee vain ladata ilmaiset sovelluksensa (Ultima Farm ja Ultima Wallet) älypuhelimeesi, rekisteröidä uusi tili ja ostaa PLCUX-kolikoita (PLC Ultima -ekosysteemin alkuperäisiä kolikoita). Lyöntämisen aloittamiseksi he vain jäädyttävät tietyn määrän näitä PLCUX-kolikoita tietyksi ajaksi. He palkitaan kuukausittain kolikoiden säilyttämisestä ja jäädyttämisestä lompakoissaan, ja mitä enemmän kolikoita he jäädyttävät, sitä korkeampi palkkio on.

Kun PLCUX voidaan vaihtaa vain PLCU:lle, joka löytyy useista pörsseistä, mukaan lukien Gate.io ja MEXC, ei ole koskaan ollut helpompaa aloittaa lyöminen ja ansaita palkintoja tavallisen mobiililaitteen mukavuudesta.

Lyönnön lisäksi PLC Ultima -ekosysteemi tarjoaa laajan valikoiman aktiivisesti käytettyjä palveluita, mukaan lukien PlatinHero, lohkoketjupohjainen joukkorahoitusalusta edistyneillä älykkäillä sopimuksilla, PlatinDeal, globaali markkinapaikka, joka hyväksyy kryptovaluuttamaksut, Ultima cashback -ohjelma ja PLC Card, pankkityyppinen kortti jokapäiväiseen käyttöön digitaalisella omaisuudella ja korkeilla, jopa 150 000 euron päivälimiiteillä.

🔥 Empfohlen:  Luettelo Cameron Diazin tukemista merkeistä