Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Cyberpunk 2077 polunseurantapäivitys antaa RTX 4090:lle syyn olemassaoloon

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Cyberpunk 2077 polunseurantapäivitys antaa RTX 4090:lle syyn olemassaoloon

saa pian ilmaisen korjaustiedoston, jonka CD Projekt Red on valmistellut yhteistyössä Nvidian kanssa, ja meillä on ensimmäinen katsaus grafiikan parantamiseen. Päivitys lisää uuden tilan nimeltä Ray Tracing: Overdrive, ja tuntuu, että Nvidia todella puristaa viimeistäkin tehoa joistakin parhaista näytönohjainkorteistaan, kuten RTX 4090, tehdäkseen tästä korjaustiedostosta totta.

Cyberpunk 2077 | Ray Tracing: Overdrive Mode – 4K-teknologian esikatselu paljastaa

Overdrive käyttää täydellistä säteen seurantaa, jota kutsutaan myös polun jäljittämiseksi, parantaakseen pelin visuaalista sisältöä. Nvidia jakoi pelimateriaalia ja kuvakaappauksia osoittaakseen uuden tekniikan ominaisuudet. Yksi asia on varma: tarvitset todella tehokkaan GPU:n kokeaksesi pelin tällä tavalla.

on jo yksi vaativimmista peleistä, joita voit pelata PC:llä. RTX 40-sarjan grafiikkasuorittimen käyttöä suositellaan, jos haluat pelata mukavasti maksimiasetuksissa säteenseurannan ollessa käytössä. Nvidia ja CD Projekt Red onnistuivat kuitenkin tekemään siitä vieläkin enemmän GPU:ta rasittavaa – mutta tulos on melko uskomaton.

Kuten Nvidia ilmoituksessaan selittää, polun jäljitys on tekniikka, joka simuloi valoa tarkasti koko kohtauksen ajan. Tämä tarkoittaa, että valot, varjot, heijastukset ja globaali valaistus toistuvat uskollisesti ja näyttävät paljon todenmukaisemmilta.

Säännöllinen säteenseuranta käsittelee kaikkia näitä asioita erikseen rajoitetulle määrälle valonlähteitä, mutta täysi säteenseuranta simuloi fyysisesti oikeaa valaistusta “käytännöllisesti katsoen rajattomasta määrästä emissiivisiä lähteitä”, Nvidia sanoo.

Nvidia / CD Projekt Red

Jos haluat oppia polun jäljityksen sisäisen toiminnan, katso Nvidian viesti. Keskitymme lopputulokseen, joka on visuaalisuus ja tapa, jolla ne vaikuttavat GPU:hun. Sanomattakin on selvää, että täysi säteen jäljitys on erittäin, erittäin rasittavaa näytönohjaimelle.

Nvidian traileri esittelee uusien RTX 40 -grafiikkasuorittimien koko paketin, mukaan lukien DLSS 3 ja Shader Execution Reordering (SER). On turvallista sanoa, että Night City ei ole koskaan näyttänyt paremmalta tummilla kujilla ja neonkylteillään, jotka kaikki on valaistu realistisella valaistuksella.

🔥 Empfohlen:  5 parasta Phantombuster-välityspalvelinta vuodelle 2023 (halpa ja luotettava)

Demo tekee myös hyvää työtä näyttäessään eron Overdrive-tilan ja tavallisten asetusten välillä jakamalla näyttöä toisinaan. Suora valaistus tuottaa paljon todenmukaisempia tuloksia ja paljon syvyyttä.

Overdrive-tilassa Nvidia suosittelee RTX 40-sarjan GPU:ta. On helppo ymmärtää, miksi – DLSS 3 näyttää olevan avainasemassa koko asian sujumisessa. Ilman DLSS 3:a testissä käytetty RTX 4090 onnistui ajamaan peliä vain 16 ruudulla sekunnissa (fps). DLSS 3:n käyttö nosti nämä luvut jopa 135 fps:iin.

Vaikka useimmat pelaajat eivät tarvitse RTX 4090:tä ja voisivat vain ostaa vanhemman grafiikkasuorittimen sen sijaan, on selvää, että tämä ei ole asia, johon RTX 30-sarjan kortti voisi mukavasti puuttua. Nvidia antoi vain enemmän ihmisille syyn kuluttaa yli 1 600 dollaria lippulaivanäytönohjaimeensa, vaikka RTX 4090 on edelleen ylivoimainen melkein jokaisessa muussa pelissä.

Uusi Ray Tracing: Overdrive -tila tulee saataville 11. huhtikuuta osana PC-käyttäjille julkaistua ilmaista päivitystä.