Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Dan Hughes Miksi sinun pitäisi tarjota asiakkaillesi useita maksuvaihtoehtoja Lue artikkeli

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Dan Hughes Miksi sinun pitäisi tarjota asiakkaillesi useita maksuvaihtoehtoja Lue artikkeli

Äärimmäisen vuorovaikutteisen aikakauden kynnyksellä kuluttajat vaativat elämyksiä, jotka ovat nopeampia, yksinkertaisempia ja saumattomampia kuin koskaan – varsinkin kun on kyse verkkokaupoista. Tästä syystä on tärkeää tarjota useita maksuvaihtoehtoja.

Voittaaksesi tämän päivän kaupankäynnin tai verkkokaupan taistelukentällä sinun on analysoitava asiakaspolkusi jokainen osa varmistaaksesi, että asiakkaillesi tarjoamasi käyttökokemus (UX) on virheetön, mukaan lukien kassalla.

Useiden maksuvaihtoehtojen tarjoaminen ostajille todennäköisesti nostaa konversioprosenttejasi ja lisää samalla asiakkaiden uskollisuutta.

Tässä aiomme tutkia useiden maksuvaihtoehtojen tarjoamisen etuja sekä eri menetelmiä, jotka ovat saatavilla aloitteleville kaupankäynnin tai verkkokaupan yritysten omistajille.

Mennään.

Miksi sinun on tarjottava asiakkaillesi useita maksuvaihtoehtoja?

Luottokorttien hyväksyminen on vähimmäisvaatimus, mutta useiden maksuvaihtoehtojen tarjoaminen asiakkaille tarjoaa monia liiketoimintaa edistäviä lisäetuja.

Nämä ovat isot:

Mukavuus ja odotus

Keskimääräinen maailmanlaajuinen ostoskorin hylkäämisprosentti vähittäiskaupassa on 72,8 %. Lisäksi 73 % ostajista jättää huonosti suunnitellulta verkkosivustolta sellaisen, joka helpottaa tuotteen tai palvelun ostamista. Yksi tähän suureen määrään vaikuttavista tekijöistä on hitaat kassaprosessit, jotka saavat ostajat epäröimään ja lopulta menemään muualle.

Nykyajan kuluttajat odottavat brändien vastaavan heidän tarpeisiinsa. Tarjoamalla useita maksuvaihtoehtoja asennat itsesi eteenpäin katsovaksi yritykseksi, joka keskittyy asiakkaidesi etuihin. Tämä puolestaan ​​nostaa brändisi profiilia ja lisää myyntiäsi. Useampien maksuvaihtoehtojen tarjoaminen poistaa myös epäröinnin tehdä ostoksia.

Aiheeseen liittyvä: 7 päätöstä verkkokauppayrityksille vuonna 2021

Yleisön kasvu

Tarjoamalla runsaasti saumattomia maksuvaihtoehtoja voit houkutella laajempaa yleisöä. Eri sukupolvet ja ostajat käyttävät mieluummin erilaisia ​​maksutapoja. Huolehdi niistä kaikista ja nopeuttaa yleisösi kasvua.

Esimerkiksi sukupolven Zers ja millenniaalit suosivat vaihtoehtoisia maksutapoja, kuten mobiililompakoiden ostamista sovelluksen sisällä ja mobiilimaksuja, kun taas sukupolven X ostajat haluavat käyttää pankki- tai luottokortteja.

🔥 Empfohlen:  Best Buy -rahoitus Kanadassa: miten se toimii vuonna 2023?

Jos määrität erilaisia ​​maksuvaihtoehtoja pääkanavillesi ja kosketuspisteillesi, rohkaiset laajempaa yleisöä ostamaan sinulta, ja he palaavat todennäköisemmin.

Brändin luottamus

Nykyaikaisessa vähittäiskaupan maailmassa kuluttajat arvostavat luottamusta. Jos brändisi nähdään läpinäkyvänä ja luotettavana, tavoitat enemmän asiakkaita ja pidät suurimman osan heistä.

Luottamus on kestävän kasvun työkalu jokaiselle nykyaikaiselle kaupan tai verkkokaupan yrittäjälle, ja useiden maksuvaihtoehtojen tarjoaminen on tehokas tapa rakentaa sitä.

Kun tarjoat yhtenäisen yhdistelmän turvallisia maksutapoja, ostajat tuntevat olonsa arvostetuiksi ja suojatuiksi, ja tulot kasvavat samanaikaisesti.

Kuinka lähestyä useiden maksuvaihtoehtojen tarjoamista

Oikeiden päätösten tekeminen on välttämätöntä, jotta voit varmistaa, että tarjouksesi tarjoaa sinulle parhaan sijoitetun pääoman tuoton (ROI) ja pitää asiakkaasi tyytyväisinä.

Vaikka kaikkien kuviteltavien maksuvaihtoehtojen tarjoaminen saattaa olla houkuttelevaa, se voi itse asiassa tehdä kassalle sotkuisen ja haitata verkkosivustosi suorituskykyä.

Useiden maksuvaihtoehtojen tarjoamisessa on muutamia näkökohtia, joita ei pidä jättää huomiotta, mukaan lukien:

Tunne asiakkaasi

Kuten aiemmin mainitsimme, eri ikäryhmät tai väestöryhmät suosivat erilaisia ​​maksuvaihtoehtoja.

Kun käytät aikaa tutustuaksesi asiakkaisiisi tuotteidesi tai palveluidesi, bränditehtävän, ostajapersoonallisuuksien ja aikaisempien ostoksien tai asiakkaiden sitoutumisen perusteella, voit tehdä tietoon perustuneen päätöksen siitä, mitkä maksuvaihtoehdot sopivat parhaiten yleisöllesi.

Jos esimerkiksi huomaat, että kohdeyleisösi ovat ensisijaisesti milleniaalit 25–40-vuotiaat, tarjoamalla täyden valikoiman luotto- ja pankkikorttivaihtoehtoja sekä PayPal- ja mobiilipohjaisia ​​maksuvaihtoehtoja ansaitset todennäköisesti parhaat tulokset.

Sinun tulisi tarjota maksuvaihtoehtoja, jotka palvelevat laajempaa yleisöä, mutta on aina parasta investoida eniten aikaa ja resursseja neljään tai viiteen vaihtoehtoon, jotka todennäköisimmin kiinnostavat ensisijaisia ​​asiakkaitasi ja houkuttelevat samalla myös muita potentiaalisia ostajia.

Aiheeseen liittyvä: 20 parasta kysymystä ostajan persoonallisuuden rakentamiseksi, joka nostaa myynnin pilviin

Tiedä vaihtoehtosi

Kun olet käyttänyt aikaa tutustuaksesi yleisöösi, sinun tulee yhdistää pisteet ymmärtämällä paremmin maksuvaihtoehtosi.

🔥 Empfohlen:  Ultimate Guide to Hashtag Analytics vuonna 2023

Tässä on joitain vähittäiskauppiaiden eniten koetelluista, testatuimmista ja suosituimmista maksutavoista auttaaksemme sinua etsinnässäsi:

  • Google Pay
  • Applen lompakko
  • PayPal
  • Luotto- ja pankkikortti (perinteinen ja kontaktiton)
  • Mobiilipohjaiset kannustinjärjestelmät (kaupan luotto- ja alennuskoodit)
  • Payoneer
  • Klarna
  • Clearpay (saumaton, moderni osamaksupohjainen maksutapa)
  • Bitcoin

Kun olet perehtynyt uusimpiin maksuvaihtoehtoihin ja niiden toimintaan, voit tehdä tietoisen valinnan siitä, mitkä maksuvaihtoehdot aiot lisätä verkkosivustollesi tai verkkokauppaan yleisösi tarpeiden tai mieltymysten perusteella.

Kun olet valmis käyttämään maksuvaihtoehtojasi, sinun tulee seurata tarkasti myyntilähteitäsi ja tutkia, mitkä maksuvaihtoehdot toimivat parhaiten. Kaikki vähän käytetyt ja kassamatkalla arvokasta tilaa vievät maksutavat voidaan korvata tehokkaammilla vaihtoehdoilla.

Toimittajan huomautus: GoDaddy Paymentsin avulla voit tarjota asiakkaillesi turvallisia maksuja alhaisilla tapahtumamaksuilla. Voit luoda QR-koodin ja hyväksyä maksuja vaihtamatta laitteita tai kortteja. Ei ole pitkäaikaisia ​​sopimuksia, ei tilausmaksuja, ei kuukausittaisia ​​minimimääriä tai piilomaksuja. Kaikki yleisimmät luotto- ja pankkikortit hyväksytään, mukaan lukien Visa, Mastercard, American Express ja Discover alhaisella tapahtumamaksulla 2,9 % + 30 senttiä tapahtumaa kohden.

Toinen fyysisen myynnin maksuvaihtoehto on napauttamalla maksaminen iPhonessa, jossa voit vastaanottaa maksuja vain GoDaddy-sovelluksella ja iPhonella.

Työskentele oikeilla työkaluilla

Jotta maksujen lisääminen kauppaasi tai verkkosivustollesi olisi mahdollisimman helppoa ja kitkatonta, sinun tulee investoida oikeisiin työkaluihin.

Käyttämällä sisällönhallintajärjestelmää tai verkkosivustojen rakennustyökalua, jonka avulla voit lisätä maksuvaihtoehtoja ja widgetejä ilman teknisiä taitoja, voit tarjota asiakkaillesi juuri sen mitä he haluavat mahdollisimman lyhyessä ajassa (ja maksimaalisella menestyksellä), jolloin voit keskittyä muihin tärkeisiin yrityksesi myyntisi kasvaessa.

GoDaddyn intuitiivinen verkkosivustojen rakennustyökalu tarjoaa tukea, ominaisuuksia ja toimintoja täysin optimoidun verkkokauppatilan luomiseen, joka hyväksyy useita vaihtoehtoja nopeasti ja luotettavasti.