Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Dan Scalco Kuinka tulla digitaaliseksi nomadiksi Lue artikkeli

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Dan Scalco Kuinka tulla digitaaliseksi nomadiksi Lue artikkeli

Suurin osa meistä on jossain vaiheessa elämäämme ajatellut pakata tavarat ja jättää nykyisen työmme taakseen ryhtyäksemme digitaaliseksi nomadiksi. Ehkä matkustaa jollekin eksoottiselle, kaukaiselle saarelle ja työskennellä tietokoneen ääressä rannalla.

Joskus unelmoimme näistä asioista, koska nykyajan elämän stressi alkaa tunkeutua meihin. Toisinaan se johtuu syvästä halusta tutkia maailmaa. Oli syy mikä tahansa, digitaaliseksi nomadiksi ryhtyminen saattaa olla etsimäsi vastaus.Mikä on digitaalinen nomadi?

Termi “digitaalinen nomadi” on suhteellisen uusi. Jos et ole kuullut sitä ennen, se kuvaa ihmisiä, jotka ovat sijainnista riippumattomia ja työskentelevät (melko kirjaimellisesti) mistä päin maailmaa tahansa. Digitaaliseksi nomadiksi tuleminen antaa sinulle kuitenkin enemmän vapautta kuin se, että se antaa sinulle mahdollisuuden matkustaa.

Mieti tätä hetki. Miksi työskentelemme yli 40 tuntia viikossa? Suurimmalle osalle meistä se on kerätä tarpeeksi rahaa, jotta voimme jonakin päivänä jäädä eläkkeelle ja saada vapauden tehdä mitä haluamme – tutkia, tavata uusia ihmisiä, sukeltaa harrastuksiimme jne.

Nykypäivän teknologisen maailman ansiosta sinun ei tarvitse jäädä eläkkeelle saadaksesi vapauden tehdä mitä haluat ja mennä minne haluat. Maailman ympäri työskentelyn aikana matkustaminen saattaa tuntua unelmalta, mutta digitaaliseksi nomadiksi tuleminen on paljon helpompaa kuin uskotkaan.

Työskentely etänä

Harppaus työpöydän takana työskentelemisestä rannalla työskentelemiseen voi tuntua pelottavalta. Mistä aloitat? Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on analysoida taitosi, jotta voit löytää sinulle parhaiten sopivat etätyöt. Näin:

  • Listaa kaikki, missä olet hyvä ammatillisesti ja henkilökohtaisesti. Tämä voi sisältää kaikkea luovasta kirjoittamisesta Excelin kanssa työskentelemiseen.
  • Listaa toimialat, joista sinulla on kokemusta tai joihin aiot murtautua. Tämä auttaa rajaamaan etäpaikan hakua.
  • Käytä jokaista näistä luetteloista tutkiaksesi etätyöilmoituksia asiantuntemuksesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi perusteella.

Sivustot We Work Remoteily ja Remote OK ovat hyviä paikkoja aloittaa. On olemassa monenlaisia ​​​​etätehtäviä – ohjelmoijat, konsultit, kirjoittajat ja markkinoijat ovat vain jäävuoren huippu.

🔥 Empfohlen:  Tulet yllättymään siitä, kuinka paljon TikTok maksaa sinulle miljoonasta katselukerrasta

Muista tämä: jos työ edellyttää tietokoneen käyttöä, se voidaan suorittaa etänä. Tämä sisältää nykyisen asemasi. Voit neuvotella nykyisen työsi etätyöksi. Tässä on muutamia hyviä vinkkejä kuinka tehdä se tehokkaasti.

Markkinoi itseäsi asianmukaisesti

Jos jätät nykyisen työsi löytääksesi etätyön, sinun on lisättävä näkyvyyttäsi työmarkkinoilla. Paras tapa tehdä tämä on luoda online-portfolio työstäsi henkilökohtaisen verkkosivuston kautta. Vaikka sinulla ei olisikaan tietoa web-suunnittelusta/kehityksestä, portfolion rakentaminen on suhteellisen helppoa. GoDaddy on kehittänyt helpon, pyyhkäisymuotoisen verkkosivustojen rakennustyökalun, jonka avulla voit luoda portfoliopohjaisen verkkosivuston. Parasta on, että voit aloittaa ilmaiseksi.

Avain digitaaliseen nomadin menestykseen

Kuva: szwerink Visualhuntin / CC BY-SA:n kautta

Kun olet varmistanut etäaseman, saattaa tuntua houkuttelevalta varata ensimmäinen lentosi saarelle, nostaa jalkojasi ja alkaa siemailla margaritoja. Olen pahoillani, että rikoin sen sinulle, mutta se on varma tapa epäonnistua.

Digitaaliseksi nomadiksi tuleminen voi olla helppoa, mutta digitaalisena nomadina pysyminen vaatii työtä.

Tärkeintä on kurinalaisuus. Toisin kuin työskennellä toimistossa, sinun ei tarvitse esimiehen katsoa olkapääsi yli ja kertoa sinulle, mitä sinun tulee tehdä joka hetki. Olitpa freelancerina tai kokopäiväisessä etätyössä, työskentelet teknisesti itsellesi digitaalisena nomadina. Tämä on sekä siunaus että kirous. Sinulla on vapaus tehdä mitä haluat, mutta samalla sinulla on myös vähemmän rakennetta päivittäisessä elämässäsi.

Tämä rakenteen puute johtaa monien digitaalisten paimentolaisten kaatumiseen. He viivyttelevät tai nauttivat matkustamisestaan ​​rauhassa sen sijaan, että he ehtivät töihin.

Etätyöskentelyssä voi olla vaikeaa motivoida itseään ja hallita aikaa tehokkaasti. Joten miten teet sen? Asettamalla rajoja. Tässä muutamia vinkkejä:

  • Aseta selkeät ja tiukat rajat sille, milloin työaikasi ja peliaikasi ovat.
  • Jos et ole tottunut työskentelemään yksin viivyttelemättä, käytä sovellusta, kuten StayFocusd, joka estää aikaa vievät verkkosivustot, kuten Facebook ja Twitter.
  • Käytä Pomodoro-tekniikkaa pitääksesi itsellesi lyhyitä taukoja tuhlaamatta aikaa.
🔥 Empfohlen:  Kuinka Wordstream käyttää hakukoneoptimointipalvelua ja ilmaisia ​​työkaluja myyntisuppilonsa ruokkimiseen

Älä anna rakenteen puutteen uhata unelmaasi tulla digitaaliseksi nomadiksi. Pysy ajan tasalla tehtävistäsi ja hallitse työnkulkuasi sen mukaisesti.

Pakkaa tehokkaasti ja tehokkaasti

Oikean matkalaukun valinta on uskomattoman tärkeää. Aiot pomppia paikasta toiseen, joten haluat todennäköisesti matkustaa käsimatkatavaroiden kanssa, jotta et tuhlaa aikaa odotellessa ruumaan meneviä matkatavaroitasi (tai mikä pahempaa, riski menettää se lennon aikana). Sinun kannattaa myös harkita sitä tosiasiaa, että työskentelet yksinomaan puhelimellasi ja tietokoneellasi, joiden molempien akku saattaa loppua pahimmalla mahdollisella hetkellä.

On olemassa useita älykkäitä matkatavaravaihtoehtoja, jotka eivät vain lataa laitteitasi, vaan sisältävät myös sisäänrakennetun GPS:n (jos ne katoavat tai varastetaan).

Mitä tulee pakkaamiseen digitaalisena nomadina, vähemmän on enemmän. Saatat olla taipuvainen ottamaan mukaan niin paljon kuin mahdollista, mutta todellisuus on, että haluat ottaa mukaan vain sen, mitä tarvitset – välttämättömät. Monille tämä voi olla hieman epämiellyttävää, mutta se säästää pitkällä aikavälillä useita päänsärkyä. Matkustaminen raskaiden laukkujen ympärillä ei ole hauskaa.

Digitaalinen nomadi Q&A

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka estävät ihmisiä tulemasta digitaaliseksi nomadiksi, ovat monet “mitä jos”. Tämän vuoksi aion vastata yleisimpiin kysymyksiin, joita saatat kysyä itseltäsi:

Entä jos menetän työpaikkani matkoillani?

On mahdollista menettää tulolähteesi riippumatta siitä, oletko digitaalinen nomadi vai et. Tämä on riski, jota voidaan pienentää varmistamalla, että sinulla on vähintään 3–6 kuukauden kuluja varattuna käteisellä. Kyllä, aloitus vaatii säästämistä, mutta se antaa sinulle myös mahdollisuuden nukkua sikeästi, kun tiedät, että sinulla on suunnitelma B.

Minulla on jo talo tai asunto. Mitä teen sillä?

Tämä on henkilökohtainen mieltymys. Jotkut ihmiset päättävät omaksua digitaalisen nomadin elämäntavan kokopäiväisesti myymällä talonsa ja elämällä matkalaukustaan. Toiset harrastavat sitä tekemällä pitkiä matkoja, mutta palaavat kotiinsa tai asuntoonsa. Ei ole oikeaa tai väärää vastausta. Molemmissa tapauksissa voit käyttää AirBnb:tä tapana saada takaisin vuokrarahaa tai jopa ansaita rahaa antamalla muiden jäädä kotiin tai asuntoon.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä kannettavasta tietokoneestasi jännittävämpi

Missä asun matkoillani?

Jos hotellit ovat liian kalliita ja hostellit eivät vastaa tarpeitasi, AirBnb on jälleen varteenotettava vaihtoehto. Saatavilla on paljon erilaisia ​​asumisjärjestelyjä, ja sinulla on mahdollisuus valita lyhyt- tai pitkäaikainen oleskelu.

Entä jos tulee lääketieteellinen hätätilanne, kun olen toisessa maassa?

Hanki matkavakuutus. Se saattaa tuntua turhalta suurelta kustannuksella silloin, mutta se antaa sinulle mielenrauhan, jos pahimmassa tapauksessa tapahtuu.

Mitä teen, jos puhelimeni ei toimi ulkomailla?

Osta lukitsematon puhelin, jonka avulla voit vaihtaa SIM-kortin. Näin sinun ei tarvitse huolehtia verkkovierailumaksuista tai laskutuksesta mistään vastaavasta.

Viimeisiä ajatuksia digitaaliseksi nomadiksi tulemisesta

Jos olet päässyt näin pitkälle, olet ehkä ymmärtänyt, että digitaaliseksi nomadiksi tuleminen ei ole aivan helppoa. Monet Instagram-tähdistä, matkavloggaajista ja digitaalista nomadin elämäntapaa ylistävistä bloggaajista näyttävät vain kohokohdat, mutta harvoin osoittavat todellista työtä sen ylläpitämiseksi.

Vaikka se vaatii paljon työtä ja sinnikkyyttä, hyödyt voivat muuttaa elämää. Suurin niistä on, että sinulla on vapaus tutkia maailmaa. Joten, mitä sinä odotat? Käytä yllä kuvattuja yksityiskohtia ottaaksesi ensimmäinen askeleesi kohti työn/elämän vapautta ryhtymällä digitaaliseksi nomadiksi!