Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Data Engineering Summit 2023 palaa Bangaloreen toista painosta varten

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Data Engineering Summit 2023 palaa Bangaloreen toista painosta varten

Analytics India Magazine on ilmoittanut käynnistävänsä toisen painoksen Data Engineering Summitista (DES23), Intian ainoasta tietotekniikan konferenssista. Kaksipäiväinen henkilökohtainen tapahtuma on tarkoitus järjestää 27 ja 28 huhtikuuta Hotel Radisson Blussa, Bengalurussa.

Lisätietoja: https://des.analyticsindiamag.com/

Edellisen painoksen huiman menestyksen jälkeen DES23 on jälleen valmis keskittymään tietotekniikan alalla saavutettuihin edistysaskeliin ja antaa osallistujille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa johtavien teknologiayritysten huippuinsinöörien ja innovaattorien kanssa. Konferenssiin osallistuu yli 700 osallistujaa startup-yrityksistä, merkittävistä brändeistä ja ekosysteemin instituutioista. Konferenssi sisältää teknisiä keskusteluja, työpajoja ja paneelikeskusteluja tiedon muuntamisesta, datan oivalluksista, datajärvistä, datastrategioista, datakoulutuksesta ja hallinnosta.

Tämä asiantuntija-innovaattorien keskustelusarja kattaa keskustelut ML-järjestelmien ohjelmistojen käyttöönottoarkkitehtuurista ja uusimpien tietokehysten, -kehysten ja -ratkaisujen tuottamisesta yrityskäyttöön.

Tekoälyn/ML:n ulottuvuuden kasvaessa yrityksissä kasvavat myös tietoinsinöörien vastuut. DES23 on harvinainen tilaisuus tietosuunnittelijoille viedä kotiin soveltuvia taitoja dataputkien rakentamiseen, BI-alustojen ymmärtämiseen ja parhaisiin käytäntöihin, jotka yhdistävät datatieteilijät näkemään kokonaisuuden.

Vaikka huippukokous pyörii datainsinöörien ympärillä, se on avoin kaikille datatiedeyhteisön jäsenille. Kehittäjät, tekniset johtajat, data-arkkitehdit, teknologiajohtajat ja tietohallintojohtajat sekä data-analyytikot, jotka etsivät ikkunaa verkostoitumiseen tai keskusteluihin, ovat tervetulleita DES:ään.

Missä: Hotel Radisson Blu, Bangalore

Milloin: 27.-28.4.2023 (torstai ja perjantai)

Mitä odottaa DES23:lta

– Tekniset keskustelut:

Uusimmassa DES-versiossa on yli 30 kaiutinta lähes 400 teknologiayritykseltä. Osallistujat voivat osallistua syvällisiin teknisiin istuntoihin, joissa käsitellään datatieteen integroimista liiketoiminnan päätöksentekoon, etiikan merkitystä älykkäiden tekoälymallien suunnittelussa ja tieteenalojen, kuten DataOpsin, yhdistämisen merkitystä. MLOps ja XOps.

Keskustelujen tarkoituksena on tarjota osallistujille erikoisosaamista, johtamistaitoja ja inspiraatiota uransa muokkaamiseen jatkuvasti kehittyvällä alalla.

Jos haluat lisätietoja, voit kirjoittaa osoitteeseen [email protected]

– Palkinnot ja ehdokkaat:

DES23:ssa jaetuilla palkinnoilla tunnustetaan tiimejä, jotka ylittävät rajoja datalähtöisissä työtehtävissä ja kehittävät huippuluokan ratkaisuja. Nämä palkinnot tarjoavat tietoinsinööreille, tutkijoille ja analyytikoille mahdollisuuden olla yhteydessä ja esitellä työtään alan merkittävien ammattilaisten edessä.

🔥 Empfohlen:  15 ChatGPT-kehotetta oikolukua varten

Luokat sisältävät:

 • Palkinto tietotekniikan muutoksesta
 • Palkinto tietotekniikan demokratisoinnista
 • Palkinto tietotekniikan visionäärille
 • Palkinto tietotekniikan hyvästä
 • Palkinto tietotekniikan häiriöstä

– Ilmoittautuminen ja liput:

DES23:n osallistujat pääsevät kaikkiin istuntoihin ja työpajoihin. Lisäksi molempina päivinä järjestetään konferenssilounas. Ryhmäalennukset ovat voimassa. Tapahtuman aikataulu ja puhujalista julkaistaan ​​pian. Katso tästä tilasta lisätietoja.

– Työpajat:

Huippukokouksessa on myös käytännön työpajoja sekä johdanto- että edistyneellä tasolla, joita johtavat alan parhaat ihmiset. Työpajoissa tarkastellaan laajasti todellisia yrityskäyttötapauksia ja tehokkaita käytäntöjä, arvioidaan uusia projekteja ja tarkastellaan tietotekniikan työnkulkujen haasteita.

– Mentorointiistunnot:

DES on myös järjestänyt 1-on-1 mentorointiistuntoja kokeneiden alan veteraanien kanssa. Osallistujat voivat syventyä aiheisiin pitkään samalla kun he saavat tietotekniikan asiantuntijoilta vastauksia teknisiin ja uraan liittyviin kysymyksiin. Mentorointiistunnot ovat osallistujille läheinen tilaisuus kehittää itseään ja ymmärtää MLO:n ja tietotekniikan hienot yksityiskohdat.

Pääpuheenvuorot, mentorointiistunnot ja työpajat kattavat kiinnostavia alueita, kuten:

 • Machine Learning Operations (MLOps)
 • Kokeilu tuotantoon
 • Data kangas
 • Tietojen alkuperä ja hallinto
 • Tietopinon rakentaminen operatiivista ML:ää varten
 • Mallin kalibrointi
 • Älykkäät reaaliaikaiset ML-järjestelmät

– Hackathonin palkkaaminen:

DES23 isännöi myös Great Indian Data Engineering Hackathonia yhteistyössä MachineHackin kanssa, joka on johtava hackathon ja kilpailukykyinen koodausalusta ML-kehittäjille. Yksinomaan datainsinööreille tarkoitettu rekrytointihackathon hyödyttää molempia molempia – se antaa osallistujille mahdollisuuden haastatella alan tärkeimpiä yrityksiä ja samalla antaa yrityksille mahdollisuuden olla tekemisissä parhaiden kykyjen kanssa.

Early Bird Passit mennä umpeen 10. helmikuuta 2023